Οτι ξεκινάει ωραίο...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50
    Junior Member

Οτι ξεκινάει ωραίο...

Πριν 2 μήνες γνώρισα ένα παιδί, αυτός 26 εγώ 29. Άρχισε πολύ ωραία και διακριτικά να προσπαθεί να με γνωρίσει, εγώ τους τελευταίους μήνες έιχα βγεί απο μια μακρόχρονη και με άσχημη κατάληξη σχέση με ότι αυτο συνεπάγεται (συναισθηματικά κτλ).

Μετά απο 1.5 μήνα σχεδόν γνωριμίας και ενώ είχαμε αναπτύξει μια σχέση, δλδ, κοιμόταν σπίτι μου συχνα, έχει κλειδί, 2-3 ρούχα κτλ.. καταλαβαίνω πως κάτι συμβαίνει. Τα πολλα sms το βράδυ δεν ήταν μόνο από φίλους του, γιαυτό και αποφάσισα να ψάξω το κινητό του..και πείτε μου εσεις τι το ήθελα? Απλά επιβεβαιώθηκα, μιλούσε με κάποια άλλη. όταν λοιπόν το κατάλαβε, μου ζήτησε να μιλήσουμε και μου εξηγηγησε πως έχει μια σχέση στην Αγγλία (καθώς σπούδαζε εκει μεχρι πριν 1 χρόνο) και δεν μπορεί να της πει να χωρίσουνε γιατι είναι κρίσιμη η στιγμή στη ζωή της με εξετάσεις κτλ κτλ κτλ. απλά δεν περίμενε οτι θα εξελισσόταν όλο αυτό με εμένα έτσι, και ευτυχώς που είδα εγώ το κινητό γιατι δεν μπορούσε να βρεί τρόπο να μου το πει, καθώς δεν θέλει να με κοροίδευει.

Εκείνη την ημέρα ήμουν αποφασισμένη να του πώ απλά τέρμα, αλλά μάλλον δεν ήθελα...

Τώρα έπρεπε να πάει Αγγλία για μια συνέντευξη γιατί θα συνεχίσει τις σπουδές του και απλά μου ανακοίνωσε την πέμπτη ότι θα πρέπει να πάει για 2 μέρες και θα μείνει εκεί. Η διακαιολογία του ήταν οτι ήθελε να έιναι ειλικρινής και να μη μου πεί μπούρδες.

Το πρόβλημα μου είναι οτι εγώ είχα αρχίσει να τον ερωτεύομαι, τον συναντώ στον χώρο εργασίας μου σχεδόν καθημερινά και δεν ξέρω πως να συμπεριφερθώ, τι πρέπει να κάνω, τι να του πώ.

Μερικές φορές αναρωτιέμαι, τελικά είναι προτιμότερο να ξέρεις η να ζείς στο όμορφο ΄΄στρουμφοχωριό'' σου?

Senior Member
    Να ξερεις!! Οσο πιο γρηγορα αποκαλυφθει ο αλλος τοσο το καλυτερο!!
    Εγω τι να πω που ερχοταν σπιτι στους γονεις μου ως μελλοντικος γαμπρος και αυτος οποτε ειχαμε γκρινιες και προβληματακια εκανε διαδυκτιακο φλερτ με αλβανεζα παντρεμενη!! Επισης ανακαλυψα μνμ που ελεγε σε φιλο του οτι πληρωσε κοπελες για σεξ!! Τις μερες που ημασταν τσακωμενοι!
    Τον τσακωσα και εγω ανακαλυπτοντας τον κωδικο του. Μονο που εμενα με εβρισε χυδαια. Που ενοχλησα την ενλογω κυρια.
    Τουλαχιστον σε σενα ειπε την αληθεια νωρις.
    Βεβαια δεν τις μπορώ αυτες τις κοροιδιες των αντρων! Εχουν σχεση εξ αποστασεως και παραλληλα ψαχνονται και αλλου.
    Δεν υπολογιζουν συναισθήματα. Δεν τους νοιαζει να πληγωνεσαι...

Senior Member
    αυτος ειναι διατεθειμενος να χωρισει απο αυτην την κοπελα για να τα φτιαξει μαζι σου?
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Βεβαια δεν τις μπορώ αυτες τις κοροιδιες των αντρων! Εχουν σχεση εξ αποστασεως και παραλληλα ψαχνονται και αλλου.
    Δεν υπολογιζουν συναισθήματα. Δεν τους νοιαζει να πληγωνεσαι...

Αυτο το κανουν και τα δυο φυλα .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Christine View Post
    Να ξερεις!! Οσο πιο γρηγορα αποκαλυφθει ο αλλος τοσο το καλυτερο!!
    ...

Ναι , μονο που μερικοι-ες , μπορουν και κρυβονται οχι μονο απο σενα , αλλα και απο τον ιδιο τους τον εαυτο . Και τα ριχνουν ολα στην αλλη πλευρα ( στανταρντ τακτικη ) .

Member
    Καταρχάς ...Θεωρω οτι βιαστηκες να τα "φτιαξετε"...Παραχωρησες πολύ γρήγορα πολλά δικαιωματα....Κλειδι σε εναν ουσιαστικά άγνωστο...???Αυτο βεβαια ισως ειναι αποτέλεσμα της κακής καταληξης της μακροχρονιας σχεσης,μαλλον δεν έχεις πάρει ακομα τον χρόνο σου να το διαχειριστεις και να το βάλεις οριστικά πίσω σου...Παιζουν ρόλο όλα αυτα !
    Απο οτι βλεπω το παλικαρι απλά ηθελε μια σχεσουλα για να περναει καλά εφοσον εχει και τη μονιμη εκει....Στην τελική θα ξαναγυρισει εκεί για σπουδες οποτε εξ αρχης οι οιωνοί δεν ηταν καλοί.
    Και δεν εχει προβληματισμους του τυπου "τι να πω και τι να κανω"!τιποτα δε θα πεις ουτε θα κανεις.Εληξε η ιστορία ,χαιρετε και γεια σας....

Senior Member
    Ποσο καιρο θα κατσει Αγγλια ακομη?

Senior Member
    Δε θέλω να γίνω κακός, αλλά όταν ο τύπος διατηρεί σχέση στην Αγγλία τη στιγμή που όπως είπες έχει φύγει από την Αγγλία εδώ και ένα χρόνο και τώρα σου λέει ότι θα επιστρέψει στην Αγγλία για να συνεχίσει τις σπουδές του, εσύ τι καταλαβαίνεις?? Για κάποιο λόγο, είτε είναι έτσι ο χαρακτήρας του είτε λόγω ψυχολογικών θεμάτων θέλει να είναι καλλυμένος από γυναίκα είτε εδώ είτε εκεί. Σου λέει ο άνθρωπος στη ψύχρα "έχω σχέση στην Αγγλία με την οποία επικοινωνώ κανονικά και τώρα θα πάω πάλι πίσω στην Αγγλία!". Τι παραπάνω ανάλυση θέλει αυτό?

Junior Member

Η αλήθεια είναι ότι τώρα που τα έγραψα.. καταλαβαίνω πως μάλλον δεν υπάρχει μέλλον σαυτή τη ''σχεση''. Να το αφήσω όσο είναι νωρίς πριν δεθώ εγω τουλάχιστον παραπάνω και ότι γίνει :(
    Last edited by lila.k; 07-06-2015 at 19:48.

Junior Member
    Θεωρω οτι βιαστηκες να τα "φτιαξετε"...Παραχωρησες πολύ γρήγορα πολλά δικαιωματα....Κλειδι σε εναν ουσιαστικά άγνωστο...???Αυτο βεβαια ισως ειναι αποτέλεσμα της κακής καταληξης της μακροχρονιας σχεσης,μαλλον δεν έχεις πάρει ακομα τον χρόνο σου να το διαχειριστεις και να το βάλεις οριστικά πίσω σου...Παιζουν ρόλο όλα αυτα !

εχεις δίκιο ότι βιάστηκα..αυτό καταλαβαίνω κ εγώ τώρα. το κλειδί το έχει επειδή υπάρχει θέμα στην είσοδο-έξοδο της πολυκατοικιάς και μάλλον τώρα θα πρέπει να το ζητήσω και πίσω... δεν πήρα τον χρόνο μου όπως είπες από την προηγούμενη σχέση και απλά με το που μου έδειξε κάποιος τόσο ενδιαφέρον, άρχισα να περνάω καλά κ εγώ πήρα φόρα....

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Ποσο καιρο θα κατσει Αγγλια ακομη?
    Για ένα χρόνο..

Senior Member
    Εσυ γνωριζες οτι θα φυγει παλι για Αγγλια?

Junior Member
    Γνώριζα ότι ήθελε να κάνει μεταπτυχιακές σπουδές αλλά δεν ήταν κάτι σίγουρο. όταν ξεκίνησε όλο αυτό μεταξύ μας, μου είχε αναφέρει οτι είχε χωρίσει πρόσφατα όχι οτι ακόμα διατηρεί τη σχέση. Βγήκα απο μια σχέση 4 χρόνων με άσχημα κατάληξη και ο λόγος ήταν η απιστία. Πίστευα και μου έιχε φανεί πολύ ειλικρινής ο συγκεκριμένος..

Senior Member
    Η αλλη κοπελα ειναι ελληνιδα?

Junior Member
    ναι σπουδάζει ή δουλευει εκει νομίζω! Μήπως για 2 μήνες γνωριμίας έιμαι λίγο υπερβολική?

Page 1 of 4 123 ... LastLast