Οτι ξεκινάει ωραίο... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 50 of 50
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Έχω επίσης καταλάβει πως για κάποιον που λόγω χαρακτηρα κλπ συναφή του είναι ευκολες οι γνωριμίες έξω στην καθημερινή ζωή το ίδιο εύκολες θα του ειναι οι γνωριμίες και στο ίντερνετ. Πχ όπως στο φορουμ, όπου παρακολουθώντας τον τροπο σκεψης, το ύφος του λόγου, τις απόψεις και τα επιχειρήματα κάποιου βγαζουμε σε σημαντικό βαθμό συμπεράσματα για το χαρακτήρα του και ανάλογα μας κινείται το ενδιαφερον για ατομο του ή όχι.
    παντως να ξερεις, οτι υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που δεν το εχουν πολυ με τον γραπτο λογο και μπορει να ειναι και ενδιαφεροντες η εστω πολυ συμπαθητικοι και πανεμορφοι και να μην τους φαινεται καθολου.
    εχω στο μυαλο ατομα που γνωριζω μονο "απ εξω" και ως φιλοι στο φμ για παραδειγμα, ειναι εντελως "αορατοι";)

ειναι αλλη εκφραση η ιντερνετικη. κρυβει αλλα, αποκαλυπτει αλλα.
    αν δεν γνωρισεις απο κοντα καποιον, δεν μπορεις να καταλαβεις με ποιον μιλας.

Senior Member
    Koπελα μου τι εγινε τελικα με το φιλο σου? βρεθηκατε στη δουλεια? μιλησατε? γραψε τα νεα σου οποτε μπεις.

Junior Member
    εχουμε νεα..!

Γύρισε απο Αγγλία και επειδή προφανως δεν ήθελα να τον χάσω έκανα την κινέζα, και απλά του είπα ''δικο σου θέμα είναι, κανονησέ το''

Μέσα στο καλοκαίρι απολύθηκα, οπότε και αποφάσισα να γυρίσω στο πατρικό μου (εκτός αθήνας) για το χρονικό διάστημα που θα έμενα άνεργη, έτσι αποφασίσαμε να το σταματήσουμε όσο είναι νωρίς γιατί όπως ανέφερα αρχικά αυτός θα γύριζε αγγλία και εγώ δεν είχα ιδέα που θα ήμουν τον χειμώνα.

περνάει καιρός, μιλάμε αραια και που. εγώ αναζητούσα εργασία ώσπου μου σκάει εμαιλ απο εταιρεία η οποία εχει κεντρικά στο λονδίνο. μετα απο συνεντευξεις, επικοινωνια κτλ τελικά υπέγραψα και φευγω τέλος του μήνα! το ωραίο είναι οτι δεν του είχα πει τπτ μεχρι πριν λιγες ημέρες, χωρίς να γνωριζω πολλα για του που ειναι κ τι κανει εκει, εντελως τυχαια η δουλεια μου κ το νεο μου σπιτι ειναι δεκα λεπτα απο το δικό του στο λονδινο.

δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν ξέρω αν χάρηκε που το εμαθε.. αλλα είμαι πολύ περιεργη να μάθω τη συνέχεια!!

Senior Member
    Eσυ εχεις ξαναπει Αγγλια?

Junior Member
    σπουδαζα εκει και εγω κ ημουν εκει για 5 χρονια!! σε αλλη πολη βεβαια

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234