Results 31 to 45 of 50
Thread: Οτι ξεκινάει ωραίο...
-
08-06-2015, 12:34 #31
ελα, ντε... κι εγω την ιδια απορια εχω.
δεν σου ειπε καν, οτι δεν μπορεσε να στο πει νωριτερα και μπλα μπλα, αλλα θα χωρισει και μπλα μπλα...(ολα ψεματα φυσικα, οπως ψεμα ηταν και το οτι δεν χωριζει για τα μαθηματα της κοπελας. αυτο απλα, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ)
δηλαδη σαν να σου λεει, "εγω εχω σχεση. αν θελεις κατσε για οποτε θελησω ΕΓΩ, αν θελεις φυγε"
οποτε κι εσυ, ξεροντας οτι εχει σχεση και μαλιστα θα ζει μαζι της το επομενο διαστημα, αν θελεις κατσε, αν θελεις φυγε.
εκτος αν εννοουσε οτι τελειωσε το μεταξυ σας. αυτο μονο αυτος το ξερει κι αν σε ενδιαφερει ακομα, ρωτα τον.
- 08-06-2015, 12:50 #32
Αυτά που χρωμάτισα εμένα μου βοούν για ψεματάκια. Όταν λες θα συνεχίσει τις σπουδες του, εννοείς με αλληλογραφία ή θα εγκατασταθεί για κανα χρόνο Αγγλία? Σου αποκάλυψε ποτέ ότι στην Αγγλία είχε σχέση?
Ο τυπος δεν ήθελε να ξεκόψει από τη σχέση του στην Αγγλία (φαίνεται πως γι αυτον προκειται για καλή περίπτωση με την οποια κράτησε στο μεταξύ άριστη επικοινωνία). Στο μεταξύ του προέκυψες εσύ, επίσης γι αυτον καλή περίπτωση, από την οποία, δλδ εσενα, επίσης δεν θελει να ξεκόψει. Έτσι, τεχνηέντως κρατάει και τις δυο!
Τώρα αυτό που εχει σημασία ειναι εσυ τι θες. Τον χωρίζεις? (ευτυχώς λίγο καιρό ήσασταν μαζί οποτε σχετικά πρόλαβες το κακό) ή συνεχίζεις μαζι του επειδή τον γουσταρεις κι απλα ελπίζεις ότι θα παρατήσει την άλλη?γιάννης
08-06-2015, 13:34 #33
σωστα σου "βοουν". ιωαννη... συμφωνω απολυτα.
09-06-2015, 00:27 #34
Αυριο θα γυρίσει και φυσικα θα ζητησω κάποια στιγμή να μιλήσουμε. Απλά θα του εξηγήσω ότι εγω δεν είμαι διατεθημένη να παίξω στο ''παιχνιδάκι'' του. Μου αρέσει πολύ, περνάμε πολύ ωραία μαζί, αλλά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκέφτομαι άν λεει αλήθεια, αν έχει όντως ξεκόψει και γενικά ΑΝ... και να τον ευχαριστήσω για την ειλικρίνεια του, η οποία μάλλον είναι επιλεκτική γιατί δεν νομίζω να ενημέρωσε με τον ίδιο τρόπο και την αλλη πλευρά.
09-06-2015, 07:51 #35
Η ειλικρίνεια δεν είναι επιλεκτική. Είτε είσαι είτε δεν εισαι ειλικρινής!
Καταλαβαίνω πως για μια γυναίκα σημασία έχει το να περνά καλά, τότε το αν την απατα ειναι δευτερεύουσας σημασίας στην ουσία. Απλα τότε, τρεφει ψευδαισθησεις πως δεν την απατα ή ελπίζει πως θα τον αλλάξει ή συνηθίζει στο να αποδέχεται με λιγότερη απογοήτευση την κάθε εξαπάτηση.γιάννης
09-06-2015, 07:56 #36
Απλά ψες στο νετ δέχθηκα παρατήρηση από κάποια γκόμενα για κομπλιμέντο (μια μικρή ωραια αναρτησούλα) που έγραψα κάτω από μια φωτο της. Κατω απ τη φωτο της μιλούσε για ειλικρίνεια, το ίδιο έλεγα κι εγω στο κομπλιμέντο.
Οι ειλικρίνειες δεν περνάνε στις σχέσεις. Ο φίλος της lila.k ξέρει πιό αποτελεσματικούς τρόπους!γιάννης
09-06-2015, 11:56 #37
09-06-2015, 11:58 #38
μα απ οτι ειπες αρχικα, δεν σου ειπε καν οτι θα ξεκοψει... απλα σου ειπε ποσο χαρηκε που πλεον το ξερεις και δεν χρειαζεται να το κρυβει!!!
οποτε?
το ερωτημα σου δεν πρεπει να ειναι αν τελικα ξεκοψει, αλλα αν εσυ ενδιαφερεσαι για εναν δεσμευμενο ανδρα που σου λεει με ανεση οτι θα παει να μεινει στην κοπελα του..
σαφεστατα και ειναι ανειλικρινης.
αν ηθελε να ειναι ειλικρινης μαζι σου, θα στο ελεγε εξ αρχης οτι ειναι δεσμευμενος και η ευθυνη θα ηταν ολη δικια σου που μπλεχτηκες .
τωρα που στο ειπε, μετα το σεξ, προφανως και δεν νοιαζεται ιδιαιτερα αν φυγεις.
αν ηταν ειλικρινης με την κοπελα του, θα της το ελεγε οτι την απατησε. προφανως δεν της το λεει για να μην την χασει.Last edited by Remedy; 09-06-2015 at 12:17.
09-06-2015, 12:15 #39
To "γκόμενα" ως τρόπος έκφρασης στην εδώ ανάρτηση.
Τότε προς τι οι φωτογραφίες που ανεβάζουν δημόσια αφού δεν ειναι ετοιμες να αποδεκτούν το κάθε πιθανό σχόλιο?
Νοείται ότι υπήρχε η δέουσα σοβαρότητα στο σχόλιο μου, ξεκινώντας απο το δικό της σχόλιο περί ειλικρίνειας. Βεβαια απλά δεν της πρόσφερα το θαυμασμό κι αυτά τα ...Like όπως άλλοι ώστε να θρέψω κι εγω την ευτοεκτίμηση της.
Κάποιος αλλος που θα θελε να την πλησιάσει διαδικτυακά, θα την πλησίαζε μέσω προσωπικού μηνύματος, μου έκανες εντύπωση, ειμαι ο τάδε και θα θελα να σε γνωρίσω, συν οι φωτο στο προφιλ του για να της κάνει την καλή εντυπωση.
Αυτή έχασε!γιάννης
09-06-2015, 16:13 #40
γιαννη ακου να σ πω ιστορια να γελασεισ πετυχαινω προφιλ με καυτο γκομενακι και σχολιαζω
καλη ωρα οπωσ εσυ εισαι πολυ ομορφη αλλα ποσο υψοσ εχεισ;(η φωτο ηταν αυτη ανεβασμενη σε κατι σκαλια και ο παιχτουρασ κατω και ηταν πιο κοντη αοπ αυτον κανα δυο ποντουσ)
σε πληροφορω ηταν το πιο γρηγορο μπλοκ ντιλιτ στη ιστορια δε προλαβα να μετρησω δευτερολεπταΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
09-06-2015, 22:57 #41
Κοίτα δεν μπορώ να γνωρίζω τι ακριβώς έγραψες και σου είπε (ούτε με ενδιαφέρει). Απλά ήθελα να σου πω ότι οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν όμορφες. Και στο facebook που περνάνε φωτογραφίες γι' αυτό το κάνουν πιο πολύ. Είτε για να πάρουν likes είτε να τυγχάνουν σχολίων αποδοχής. Κι όχι για να γνωρίσουν ή να πάνε με τον πρώτο τυγχόντα όπως το αντιλαμβάνονται ορισμένοι (άντρες). Καταντάει κουραστικό γι αυτές, μερικές φορές, μπες στη θέση τους απλά. Κι ισχύει και το αντίθετο.. ορισμένοι άντρες βλέπουν ένα σχόλιο ή ένα like σε φωτογραφία τους και νομίζουν ότι τους θέλουν ερωτικά την ίδια νύχτα.. Τόοοοσο πολύ έχουν ξεφύγει στη σκέψη κάποιοι.
10-06-2015, 08:09 #42
Παρα το ότι μου τυχε καλή γνωριμια μεσω φεισ παλια κι αλλες περιπτωσεις που ανταλλάξαμε τηλ κάπου συμπέρανα πως οι καλές γνωριμίες και οι πολλές πιθανότητες για γνωριμίες ειναι έξω.
Βεβαια οι προτασεις παίζουν στη σκεψη της καθε μιας που οι αναρτησεις της (πχ φωτο) προκαλούν ή συνεπάγονται τετοιες προτάσεις. Συμφωνώ ότι τα ωραία σχόλια και τα likes δεν ειναι μεσο για γνωριμία, μάλλον τρέφουν την αυτοεκτίμηση, την υπερηφάνια και το είναι του καθενός ή απλά ειναι μιας νεας μορφής χόμπι. Δε αποκλειεται ωστοσο τίποτα, ένα καλό ωραίο προφιλ και μια καλή προσέγγιση διαδικτυακή μπορούν να οδηγησουν σε καλή γνωριμία.γιάννης
10-06-2015, 08:21 #43
Έχω επίσης καταλάβει πως για κάποιον που λόγω χαρακτηρα κλπ συναφή του είναι ευκολες οι γνωριμίες έξω στην καθημερινή ζωή το ίδιο εύκολες θα του ειναι οι γνωριμίες και στο ίντερνετ. Πχ όπως στο φορουμ, όπου παρακολουθώντας τον τροπο σκεψης, το ύφος του λόγου, τις απόψεις και τα επιχειρήματα κάποιου βγαζουμε σε σημαντικό βαθμό συμπεράσματα για το χαρακτήρα του και ανάλογα μας κινείται το ενδιαφερον για ατομο του ή όχι.
γιάννης
10-06-2015, 10:11 #44
Σωστά, αυτό όμως μπορείς να το κάνεις κι έξω. Αν δε σου αρέσει μια κοπέλα μετά από ραντεβού, απλά δεν προχωράτε. Και κάτι άλλο που ήθελα να σου πω. Μερικές περνάνε φωτογραφίες που δείχνουν όμορφες, γιατί ίσως θέλουν να κάνουν εντύπωση σε έναν συγκεκριμένο άντρα που τις αρέσει. Έτσι με το να κάνει ο καθένας σχόλια, "προκλητικά" ας το πω, μπορει να σκεφτούν ότι θα φανεί στον άνδρα αυτόν που θέλουν (crush) ότι έχουν 500 "γκόμενους" και μετά να ξενερώσει (ο άντρας)...
Καλημέρα
10-06-2015, 11:01 #45
καλα, αυτο με τις φωτογραφιες ειναι πονεμενη ιστορια...
εκτος του οτι ποτε δεν ξερεις αν βλεπεις τον συγκεκριμενο ανθρωπο σε μια φωτο εφοσον δεν τον γνωριζεις προσωπικα, η φωτο δειχνει παντα μια πολυ συγκεκριμενη εκδοχη ενος ανθρωπου.
οταν τον γνωριζεις, χωρις να το ξερεις, συμπληρωνεις με το μυαλο σου και ολες τις υπολοιπες οψεις και πραγματι "βλεπεις" τον ιδιο ανθρωπο. οταν ομως δεν τον γνωριζεις, μερικες φωτος δειχνουν πργματικα εναν 'αλλον¨ανθρωπο, ακομα κι αν ειναι του ιδίου.
παραδειγμα, φωτο last year που τον δειχνουν 20 κιλα μειον και 35 ρυτιδες μειον, η φωτο απο τις πατουσες του που κρυβουν την πελωρια κοιλια του, η φωτο προσωπου σκυμμενου η γυρισμενου 3/4 που μειωνει στο μισο μια τεραστια μουρακλα- βελιγγεκα :rolleyes:
ενας φιλος που εκανε παλια γνωριμιες απο ιντερνετ, συνομιλουσε λιγο καιρο με γυναικα συνομηλικη του(κοπελα δεν την λες, 45αρα ειναι) κι αποφασισε να την γνωρισει. εκει διαπιστωσε οτι οι ακεφαλες γυμνες φωτος που του εστελνε για να εξωραισει την "κατασταση" δεν ηταν καν δικες της. εφυγε βεβαια, μετα την γνωριμια γιατι η εμφανιση δεν ηταν το μονο προβλημα τελικα..
γι αυτο, μην βασιζεστε στις φωτος αγνωστων με την καμια.;)