Results 61 to 75 of 163
Thread: Φοβος για HIV
-
29-01-2016, 15:06 #61
- 31-01-2016, 21:39 #62
καλησπερα σε ολους τελικα πηγα σε ψυχολογο, μπορω να πω πως κατι εγινε αλλα τωρα που καθομαι μου ηρθε παλι αυτη η χαζη εμμονη. Ο ψυχολογος μου ειπε πεντε πραγματα λογικα και οντως ετσι ειναι αλλα δεν ξερω ενω ολο το Σαβ/κο δεν το σκευτικα τωρα παλι ηρθε το τερατακι της εμμονης
01-02-2016, 14:16 #63
Κατι τετοιο μου ειπε και ο Ψυχολογος οτι ειναι ενοχες απλα δεν καταλαβενω πως συνδιαζονται ολα αυτα. Μακραρι το μυαλο μου οπως πηρε αναποδη στροφη και κολλησε σε αυτην την ανοησια να επερνε ακομια μια στροφη και να ερχοταν στα καλα του. Ξεχνιεμε με κατι και ειναι ωραι μα οταν ξαναερχεται η εμμονη χαλια και λεω τι ωραια ηταν παλια ποσο ηρεμος. Δεν ξερω αν θα καταφερω να το αποβαλλω ολο αυτο απλα με εχει κουρασει πολυ
01-02-2016, 18:08 #64
05-02-2016, 10:47 #65
καλησπερα σε ολους εχω παει 3 φορες στον Ψυχολογο. Μπορω να πω πως οταν τελειωνει το ραντεβου ειμαι καλυτερα υπαρχουν στιγμες που ομως με περνει απο κατω μπαινει παλι η εμμονη αν μου εκαναν εξετασεις, δεν ξερω αν θα το αποβαλλω ποτε αυτο, τωρα παντος μου φενεται βουνο
11-02-2016, 10:51 #66
To θεμα ειναι οτι δεν πιστευω στις αποδειξεις και το χειροτερο ειναι οτι ειναι παραλογο, υπαρχουν στιγμες που λεω ναι οκ δεν παιζει αυτο, αλλα υπαρχουν και στιγμες που με περνει απο κατω. Περα του οτι εχω αγχος οτι γενικα κατι εχω ασχετο με το HIV οπως ειπαν και τα παιδια Νοσοφοβια, τρεχω απο γιατρο σε γιατρο μηπως εχω αυτο ή εκεινο
20-02-2016, 09:19 #67
aids
Καλημερα σας.ειμαι παλια στο site και γνωστη νοσοφοβικη.το θεμα μου ειναι οτι ειμαι σιγουρη οτι κολλησα hiv απο στοματικο χωρις προφυλαξη (εχω ούλιτιδα) ενω η πραξη εγινε με προφυλακτικο.2 βδομαδες μετα παρουσιασα φαινομενα ιωσης με εμμετους διαρροιες πονολεμο με λεμφαδενες και μυικους πονους στο χερι.μετα μια βδομαδα τα συμπτωματα υποχωρησαν εκτος απο το πονο στο χερι ομως εμφανισα μια αφθα στο στομα που δε λεει να φυγει.πυρετο δεν εχω.να πω οτι στο μηνα απο την επαφη εκανα αντισωματα hiv I ii ιδιωτικα και βγηκαν αρνητικα.στις 40 μερες εκανα hiv αντιγονο αντισωμα στο τζανειο που βγηκε αρνητικο.ομως μου ειπαν οτι στους 3 μηνες πρεπει να κανω.ξερει κανεις κατι?πραγματικα εχω τρελαθει
21-02-2016, 10:59 #68
Καλημερα.η ψυχολογια μου εχει πιασει επισημα πατο:(
Χθες πηρα 4 κλονοτριλ και 4 seroquel.τα ονειρα που εβλεπα ειναι απεριγραπτα.θα ηθελα κατι καποια γνωμη.σν μπορει κανεις να βοηθησει παρακαλω
08-03-2016, 13:42 #69
Καλησπερα ελπιζω να εισαι καλυτερα, αυτο που θελω να πω οτι αμα κολλησει η ιδεα οπως και σε μενα τα πραγματα ειναι δυσκολα υπαρχουν στιγμες που αγχονομαι οτι κατι εχω (παρολο που εκανα τοσα τεστ, καλα εμενα το θεμα μου ειναι οτι δεν πιστευω οτι μου εκανα τεστ, σοβαρη βλαβη εγκεφαλου), αμα εκανες τεστ αντιγονου / αντισωματα στον μηνα πανω ειναι ικανα να δειξουν κατα 95 με 99 % αν παλι αγχωνεσε και εχεις την οικονομικη δυνατοτητα μπορεις να κανεις και PCR τεστ, απλα για λογους ασφαλειας αν και παροχημενη οδηγια λενε για σιγουρα πρεπει να γινει και εξεταση στο 3μηνο. Παντως λενε οτι απο το στοματικο παρα πολυ δυσκολο εως αδυνατο (τα λεω για να τα ακουω και εγω) να κολησεις hIV
12-03-2016, 09:31 #70
Γεια σου Θεμη και ευχαριστω για την απαντηση.γενικα ειμαι χαλια.μ'εχει τρομοκρατησει αυτο το 5τις100.στο κελπνο που ρωτησα για τη PCR μου ειπαν οτι ειναι τοσο ευαισθητη που ειναι αμφιλεγομενη και να μη πιστευω σ'αυτα γιατι το κανουν μονο για να σου παιρνουν λεφτα.τους εδειξα την εξεταση αντιγονου/αντισωματων που εκανα στις 40 μερες και μου ειπαν να παω εκει να κανω τεστ 4ης γενιας στο τριμηνο.σε λιγες μερες θα παω.ομως ειμαι σιγουρη οτι εχω κολλησει (η καταραμενη αφθα).πηρα κι αυτον που πηγα και με εβρισε και με κατηγορησε οτι εγω εχω κατι και τον πηρα.δεν ειναι ετσι γιατι πριν απ αυτον εκανα επεμβαση και μου ειχαν κανει τεστ που βγηκε αρνητικο.δε ξερω τι να πιστεψω.η ζωη μου εχει γκρεμιστει
ψαχνω τροπους να πεθανω για να ειμαι προετοιμασμενη για το θετικο αποτελεσμα.
12-03-2016, 10:53 #71
Καλημερα
Ε οχι και να πεθανουμε δεν θελω να ακουω τετοια. Το οτι εκανες τεστ στις 40 μερες και ειναι αρνητικο ειναι ενθαρυντικο απλα πρεπει να κανεις και στο 3μηνο για σιγουρια (οχι οτι θα αλλαξει κατι). Φαντασου εμενα στο ιδιωτικο μικροβιολογικο εργαστηριο που πηγα μου ειπε η γιατρος οτι πρεπει και στο 6μηνο να κανω οπως και εκανα. Αυτο που θελω να σου πω ειναι μην αφηνεις κανεναν να σε χαλαει την ψυχολογια, και βεβαια δεν σκεφτομαστε θανατους και τεοια (ουτε τροπους) σκεψου αξιζει να κανερις κακο στην ζωη σου (δες το και απο την πλευρα της Θρησκειας, δεν ξερω πως το βλεπεις το θεμα με τον Θεο αλλα πιστεψε με αμα εισαι σε απογνωση και να μην πιστευεις κανε μια προσπαθεια πηγενε σε μια εκκλησια βρες εναν σωστο πενυματικο και ανοιξε την καρδια σου στον Θεο και ειμαι σιγουρος οτι εστω και λιγο θα δει μια διαφορα, δεν χανεις κατι να το προσπαθησεις), το οτι σε εβρισε ο αλλος μην δινεις σημασια καλη καρδια παντα σε ολους.
Εχω και εγω κατα καιρους φοβο οτι κολλησα κατι παρολλο οτι εκανα ενα σκασμο εξετασεις απλα προσπαθω να σκεφτω λογικα εχω τοσες ενδειξεις με τα τεστ (ασχετο που καμια φορα πιστευω οτι δεν μου εκανα καν τις εξετασεις, αυτο λεγετε βλακεια εγκεφαλου, οτι απο το στοματικο δεν κολλας τοσο ευκολα) και στην τελικη ελπιζω στον Θεο και λεω οτι και ειναι θα το παλεψω για Ερικα το νοημα δεν ειναι τοσο το εδω αλλα το μετα που θα ειναι τελειο και αιωνιο (τα λεω βεβαια για οσους πιστευουν γιατι ο καθενας εχει και την δικια του κοσμοθεωρια)
Σου ειπαν γιατι να πας εκει να κανεις το τεστ?
12-03-2016, 11:23 #72
aids
Καλημερα Θεμη.Μου ειπαν να παω σε συγκεκριμενα νοσοκομεια που κανουν το τεστ 4ης γενιας.οσο για το θανατο και το θεο ναι πιστευω και αν παθαινα κατι που θα μου δινε ο θεος πιστευω οτι θα εκανα τα παντα να το αντιμετωπισω μεχρι τελους.αλλα απο δικη μου βλακεια να μπω σ'αυτη τη διαδικασια και να διακινδυνευσω και τους γυρω μου δε θα μπορεσω να το αντεξω...πνευματικο δεν εχω...δε θα μπορουσα να του πω κατι τετοιο.παω σε ψυχιατρο που μου χει δωσει ενα σκασμο χαπια
12-03-2016, 11:33 #73
Erika το τεστ που εκανες αντιγονο/αντισωματων αυτο ειναι 4ης γενιας, τεσπα μαλλον επειδη ειναι δημοσιο τι θα σου πουνε πηγενε σε ιδιωτικο? Οσο αναφορα για τον πνευματικο μην το σκεφτεσαι πως θα του το πω ή δεν λεγονται αυτα, δεν τα λες στον ανθρωπο αλλα στον Θεο, πιστευω αμα παρεις αποφαση να μιλησεις ειμαι σιγουρος θα βρεις και εναν πνευματικο που θα νιωσεις καλα να τα πεις, το να πας σε ψυχιατρο (οπως και πηγα και εγω ) και να σε χαπακωνει δεν λυνει το προβλημα το καλυπτει ενω εσυ ( και εγω και ολοι μας) θελουμε μια λυση οριστικη και οχι μπαλωματα.
12-03-2016, 11:42 #74
Αυτη τη στιγμη σκεφτομαι μονο το αποτελεσμα της εξετασης.αν πρωτα ο θεος βγει κι αυτο αρνητικο θα ακολουθησω τη συμβουλη σου.διαφορετικα η καταληξη θα ναι αλλη.οπως και να χει με τον ενα η τον αλλο τροπο θα τελειωσει αυτη η ιστορια
12-03-2016, 11:53 #75