Φοβος για HIV - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 163
    Senior Member
    Ναι τα εχω πει στους γονεις μου (που εχουν τρελαθει) κσι στη ψυχιατρο που απλα μου δινει και αλλα χαπια.το αστειο?οι γονεις μου εχουν κατασκηνωσει στο σπιτι μου και μου πηραν τα κλειδια απο τις πορτες για να μη κοψω τις φλεβες μου ενω εχω προσβαση σε τοσα ψυχοφαρμακα που ενα κουτι klonotril να παρω θα με στειλει αδιαβαστη....μεταξυ μας φυσικα :)

Senior Member
    Οσο για τους γονεις δεν καταλαβαινουν.πως θα μπορουσαν αλλωστε???το καλο και ομορφο κοριτσακι τους να κανει τετοιο πραγμα!οποτε πιας το αυγο και κουρευτο...

Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    Ναι τα εχω πει στους γονεις μου (που εχουν τρελαθει) κσι στη ψυχιατρο που απλα μου δινει και αλλα χαπια.το αστειο?οι γονεις μου εχουν κατασκηνωσει στο σπιτι μου και μου πηραν τα κλειδια απο τις πορτες για να μη κοψω τις φλεβες μου ενω εχω προσβαση σε τοσα ψυχοφαρμακα που ενα κουτι klonotril να παρω θα με στειλει αδιαβαστη....μεταξυ μας φυσικα :)
    Μηπως θα ηταν καλυτερα να πας σε εναν ψυχολογο? και δεν θελω να ακουω βλακιες για αδιαβαστη κτλ αλλοιμονο εισαι νεος ανθρωπος προσπαθησε ξερω ειναι δυσκολο αμα καρφωθει μια ιδεα αλλα οχι μεχρι εκει και τι θα κερδισεις αμα κανεις κατι κακο στο εαυτο σου, ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Ξεκινα με εναν ψυχολογο (και επιμενο πηγαινε και βρε εναν πνευματικο θα δεις τα πραγματα λιγο διαφορετικα, και εγω υπηρχαν στιγμες ακομα και τωρα που αγχονομε αν εχω κατι αλλα προσπαθω να καλλιεργω την πιστη μου οσο μπορω και ελπιζω γιατι Ερικα αν το καοσκευτης στην ζωη του ανθρωπου υπαρχου μερικες χαρες που αξιζει να ζεις και η ελπιδα) εχε πιστη στον Θεο, διπλα μας υπαρχουν ανθρωποι με πραγματικα προβλημα αθενειες που δεν ξερουν αν θα ξυμερωσουν και ομως ελπιζουν και οχι εμεις με μια εμμονη μηπως εαν τα λεω σε σενα για να τα ακουω και εγω.

Senior Member
    Θεμη συγνωμη αλλα το παιρνεια ψυχολογικο προβλημα κι οχι πιθανων πραγματικο.ψυχαναλυση κανω 4 χρονια.αυθες στο στομα ειχες?γιατι εγω εχω μια καιρο τωρα και αισθανωμαι οτι βγαζω κι αλλη...τι να σκεφτω???

Θεμη συγνωμη αλλα το παιρνεια ψυχολογικο προβλημα κι οχι πιθανων πραγματικο.ψυχαναλυση κανω 4 χρονια.αυθες στο στομα ειχες?γιατι εγω εχω μια καιρο τωρα και αισθανωμαι οτι βγαζω κι αλλη...τι να σκεφτω???
    Oi αυθες ειναι σιγουρα απο αγχος και εσυ απ οτι εχω καταλαβει εχει μπολικο. σε ποσο καιρο κλεινεις 3 μηνες? Θελει υπομονη, βγες μια βολτα με φιλου κανε κατι που σου αρεσει και παρε και το θετικο οτι εκανς ηδη ενα τεστ και ειναι αρνητικο

Senior Member
    Σε 5 μερες.δεν εχω διαθεση για τιποτα και δεν θελω κανενα....κι εσυ ειχες αγχος αλλα οχι αυθες....

Σε 5 μερες.δεν εχω διαθεση για τιποτα και δεν θελω κανενα....κι εσυ ειχες αγχος αλλα οχι αυθες....
    εγω ειχα ερπη στα χειλια ειχα και αφθες, το μονο που μπορεις να κανεις για σενα ειναι να ηρεμησεις να σκεφτεις λογικα εφτασες στο τελος εφαγες τον γαιδαρο στην ουρα θα κολλησεις και Δεν εχεις κατι.

Senior Member
    Η ουρα ειναι που με φοβιζει...το αποτελεσμα και το μετσ
    ..θεμη εσυ καταλαβαινεις

Η ουρα ειναι που με φοβιζει...το αποτελεσμα και το μετσ
    ..θεμη εσυ καταλαβαινεις
    σκεψου θετικα εχεις του δικους σου ηρεμισε μιλησες με κανενα γιατρο για το ολο θεμα?

Senior Member
    Ναι μ'ενα φιλο μου γιατρο.μου ειπε οτι εχω τα μισα συμπτωματα οτι η εξεταση με καλυπτει κατα 95 τις 100 και οτι ειναι πιθανο να κολλησεις απο στοματικο.αυτα

Ναι μ'ενα φιλο μου γιατρο.μου ειπε οτι εχω τα μισα συμπτωματα οτι η εξεταση με καλυπτει κατα 95 τις 100 και οτι ειναι πιθανο να κολλησεις απο στοματικο.αυτα

Μεινε ψυχραιμη κανε κατι μεχρι να ερθει η μερα να κανεις τις εξετασεις απασχολησε το μυαλο σου με κατι ευχαριστω με κατι που σε ευχαριστει μην το αφηνεις να σε περνει.

Senior Member
    Θεμη ευχαριστω αλλα ειμαι σιγουρη πλεον.δε θα αντεξω θετικο αποτελεσμα....καληνυχτα

Θεμη ευχαριστω αλλα ειμαι σιγουρη πλεον.δε θα αντεξω θετικο αποτελεσμα....καληνυχτα
    Ελπιζω να ηρεμησεις και να ξυπνησεις το πρωι και να τα δεις τα πραγματα πιο αισιοδοξα γιατι πρεπει να τα βλεπουμε αισιοδοξα . Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος θα το δεις. Καλο σου βραδυ.

Senior Member
    Τα πρωινα ειναι χειροτερα ειδικα οταν δε δουλευω.αναγκαζομαι να παιρνω πιο πολλα χαπια για να κοιμαμαι και να μη σκεφτομαι.και μετα ερχονται οι παρενεργειες...δραμα.καλημε ρα

Καλησπερα Ερικα

Ευχομαι να εισαι λιγο καλυτερα σημερα, προσπαθησες σημερα να βγεις μια βολτα να κανεις θετικες σκεψεις?

Page 6 of 11 FirstFirst ... 45678 ... LastLast