Φοβος για HIV - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 163
    Senior Member
    Καλημερα Θεμη..πλησιαζει η μερα και αισθανομαι οτι εχει σταματησει ο χρονος.προετοιμασα τους δικους μου οτι αν βγει θετικο θα παρω κυανιο (ευκολο να το βρεις) και να με βοηθησουν.ριξαμε ενα καυγα.α η αυθα μ εχει πεθανει κι εβγαλα ενα κοκκινο σπυρακι στο πελμα.αυτα

Quote Originally Posted by ERIKA View Post
    Καλημερα Θεμη..πλησιαζει η μερα και αισθανομαι οτι εχει σταματησει ο χρονος.προετοιμασα τους δικους μου οτι αν βγει θετικο θα παρω κυανιο (ευκολο να το βρεις) και να με βοηθησουν.ριξαμε ενα καυγα.α η αυθα μ εχει πεθανει κι εβγαλα ενα κοκκινο σπυρακι στο πελμα.αυτα
    Θα στο ξαναπω συνελθε, αστα αυτα με τα κυανια και τα λοιπα σκεψου οτι στεναχωρεις και τους δικου σου και φθηρεσε και σε η ιδια ετσι, θα δεις θα πας θα κανεις και θα εισαι οκ αν θες μια (γνωμη μου) για να μην περιμενεις μιας και εφτασε το 3μηνο κανε και ενα τεστ σε ενα ιδιωτικο (πανω απο 15 ευρω δεν στοιχιζει) και πας και στο κελπνο μετα αμα θες

Senior Member
    Ευχαριστώ Θεμη.ομως στα περισσοτερα ιδιωτικα κανουν απλα αντισωματα.στα νοσοκομεια (πχ ευαγγελισμος) κανουν 4ης γενιας.και στις δυο περιπτωσεις πρεπει να περιμενω 7 μερες.δεν ειναι χρηματικο το ζητημα.που ειναι πιο βεβαιο μετραει

Senior Member
    Βρε συ Ερικα , εδω ολοι σου λεμε οτι αν δεν εχεις πληγη στο στομα , δεν κολλας , ( και με πληγη παιζεται ) η ουλιτιδα δεν πιανεται , αυθες βγαζω κι εγω , καθε τοσο .......................... δεν εχεις τιποτα , αντε να χαρεις την ζωουλα σου , εχεις μια αρρωστοφοβια , γι αυτο σουχει κολλησει η ιδεα , εισαι υγιεστατη , σου δινω το λογο της τιμης μου , οτι δεν το λεω για να σε καθησυχασω , το πιστευω , απο διαισθηση .................εχω καλη διαισθηση ......πιστεψε με ....

Senior Member
    Βρε Θεμη μου μακαρι...μακαρι

Ευχαριστώ Θεμη.ομως στα περισσοτερα ιδιωτικα κανουν απλα αντισωματα.στα νοσοκομεια (πχ ευαγγελισμος) κανουν 4ης γενιας.και στις δυο περιπτωσεις πρεπει να περιμενω 7 μερες.δεν ειναι χρηματικο το ζητημα.που ειναι πιο βεβαιο μετραει
    Μετα απο 3 μηνες δεν υπαρχει αντιγονο στο σωμα αλλα υπαρχουν αντισωματα και απο την αλλη ρωτας στο μικροβιολογικο πιο τεστ κανουν, στου 3 μηνες λενε κατα προσεγγιση δεν ειναι απολυτο, στο λεω να κανεις πιο πολυ για να ηρεμησης και να πας πιο χαλαρη μετα

Senior Member
    Δηλαδη παλι δε θα ειμαι σιγουρη????τι λες τωρα???

Δηλαδη παλι δε θα ειμαι σιγουρη????τι λες τωρα???
    Βρε το αντιθετο λεω και τωρα να πας σε ενα μικροβιολογικο ειναι 100% σιγουρο το αποτελεσμα θα δειξει, στο ειπα για να μην περιμενεις και σε φαει το αγχος μεχρι να πας (και η ουρα που μας ειπες) αλιμονο

Senior Member
    Αααα.ενταξει τοτε.στο ρεα εχουν ενα πακετο για ολα τα ΣΜΝ και βγαινουν τα αποτελεσματα την επομενη.λες να ειναι αξιοπιστο????

Senior Member
    Α και μεθαυριο κλεινω μηνα λες αμα παω μια μερα νωριτερα να εχει σημασια?

Α και μεθαυριο κλεινω μηνα λες αμα παω μια μερα νωριτερα να εχει σημασια?
    Και νωριτερα να πας μια δυο μερες δεν τρεχει κατι τωρα για το Ρεα δεν ξερω γιατι να μην ειναι καλα (δεν ειμαι απο Αθηνα δεν ξερω) αλλα σε οποιο και να πας μεγαλο διωτικο μικροβιολογικο καλο ειναι περνεις τηλεφωνο και ρωτας

Senior Member
    Ουτε που ξερω τι θελω.απο τη μια να μαθω και απο την αλλη απλα να πεθανω.ποσο ανοητη ειμαι?????

Ουτε που ξερω τι θελω.απο τη μια να μαθω και απο την αλλη απλα να πεθανω.ποσο ανοητη ειμαι?????
    Ασε τις χαζομαρες απλα αγχοθηκες υπερβολικα και θες καποια βοηθεια οπως ειπα δεν θελω να ακουω για θανατους. Δηλαδη στην ζωη μας θα μας τυχουν και αλλα πραγματα πολυ ποιο σοβαρα τι θα κανουμε θα τα παρατησουμε? και εγω περναω φασεις οπως σου ειπα οτι μαλλον εχω κατι οτι δεν μου ξκανα τις εξετασεις καν τι λεει αυτο θα κανω κακο στον εαυτο μου? ΟΧΙ προσπαθω να ειμαι δυνατος με την βοηθεια του θεου και προχωραω δεν τελειωνει κατι στην πρωτη αναποδια, για αυτο μην σε ξανακουσε απο εδω και περα για θανατους και τα λοιπα οκ?

Senior Member
    Χειροτερο απ αυτο???πραγματικα το θεωρω το χειριστο.

Χειροτερο απ αυτο???πραγματικα το θεωρω το χειριστο.
    Παντα υπαρχει χειροτερο πιστεψε με αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Απλα για τον καθενα αυτο που περναει του φαινεται βουνο

Page 8 of 11 FirstFirst ... 678910 ... LastLast