Results 16 to 30 of 34
-
09-06-2015, 00:31 #16
Αυτό. Επίσης, με το να δείξεις σε μια κοπέλα ότι σου αρέσει, δεν γίνεσαι λιγούρης. Λιγούρης γίνεται κάποιος όταν ξέρωγω με το καλημέρα απλώνει τα ξερά του χωρίς να έχει πάρει τέτοια ενθάρυνση, και γενικά όταν πιέζει καταστάσεις να το πάνε τρέχοντας ενώ η άλλη φανερά δείχνει δείγματα ότι δεν θέλει κι αυτός κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Γιατί να είσαι λιγούρης επειδή σου αρέσει?
Α επίσης, δεν είναι κακό από το ολότελα να προτείνεις φιλικά και καλά καφέ ή μπυρίτσα και με τις φίλες της. Από το να μην κάνεις τίποτα και να σκεφτεί η άλλη ότι δεν ενδιαφέρεσαι...[I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]
- 09-06-2015, 01:06 #17
Αυτό που λέει και ο/η vagabond. Πρότεινε σε όλες.
Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις σα δεύτερο βήμα αν βγείτε με τις φίλες είναι να βρεις κάποια μουσική εκδήλωση/ θεατρική παράσταση/ κάτι αξιόλογο τέλος πάντων και να προτείνεις στο χαλαρό, στην κουβέντα.. "θέλω πολύ να πάω εκεί να ακούσω τους τάδε... έρχεσαι παρέα?" κάπως έτσι, εσύ ξέρεις καλύτερα.
Το "μετά το νησί" θα σε απασχολήσει όταν έρθει η ώρα. Μην τρέχεις και μη βάζεις το κάρο μπροστά απ το άλογο.
09-06-2015, 02:03 #18
Για αυτό ακριβως που λες ανησυχω επειδή με πιεζει ο χρονος μηπως κανω σπασμωδικες κινησεις και ξενερωσει. Με τις φιλες της δεν ψηνομαι να το προτείνω καθως θα πρεπει να προτείνω και σε ατομα από τη δικη μου παρεα να ερθουν...και αν πλακωσει τοσος κοσμος πως θα μας δοθεί η ευκαιρεια να μιλησουμε;;
09-06-2015, 14:03 #19
Εδώ νομίζω σκέφτηκες λάθος. Το αντίθετο πιστεύω ότι ισχύει. Οι άντρες πρέπει να παίρνουν την πρωτοβουλία. Οι γυναίκες αυτό περιμένουν. Δεν μπορούν να αναστραφούν οι ρόλοι. Όσο αργείς τόσο θα ξενερώσει και θα σε βλέπει λιγότερο "αρσενικό" μέχρι που στο τέλος θα χάσει το ενδιαφέρον. Μου φαίνεται ότι ντρέπεσαι γενικά. Γιατί στην παρέα δεν μπορείς να πείτε διάφορα; Απλά θα κάτσεις κοντά της ή δίπλα της. Τόσο δύσκολο είναι; Ή φοβάσαι μη στήσει κάποιος αυτί; Της έχεις ζητήσει τον αριθμό της; Σου εξήγησε παραπάνω ο συνομιλητής ποιος είναι ο λυγούρης, επειδή με καλύπτει ας μην επαναλάβω.
09-06-2015, 23:31 #20
Ισως εχεις δικιο ότι εκανα λαθος που περιμενα αλλα γενικα δεν πιστευω ότι πρεπει αυτά τα πραγματα να γινονται πολύ γρηγορα. Δλδ αν καποιος γνωρισει μια κοπελα και μετα από 10 λεπτα της ζητησει να βγουνε δε θα τον παρουν για λυγουρι; Γενικα δεν ντρεπομαι ουτε ειχα αντιμετωπισει καποιο πρόβλημα ντροπης η επικοινωνιας με ανθρώπους...μονο τωρα γιατι οσο κλισε κι αν ακούγεται με αυτή την κοπελα αισθαννθηκα διαφορετικα, πραγματα που δεν ειχα ξανααισθανθει... το κινητο της το εχω... Οκ εστω ότι ειμαστε 5 ατομα πως ναπαω να της προτείνω να βγουμε οι 2 μας χωρις να παρουν πρεφα οι αλλοι τι γινεται;
10-06-2015, 00:33 #21
Γιατι δεν της μιλας λιγο στο φβ και να της πει απο κει να βγειτε οι 2 σας?
10-06-2015, 01:35 #22
Δεν εχει φβ κερασι αλλα σου ειπα ότι εχω το κινητο της ποια η διαφορα να της το προτείνω μεσω τηλεφωνου; Το θεμα δεν είναι ο τροπος της επικοινωνιας μας
Θα ηθελα ακομα να αναφερω ότι γνωριζόμαστε αρκετα καλα με μια φιλη της όχι κολλητη της αλλα κανουν παρεα. Σκεφτηκα μηπως της πω εκεινης να κανονισει εκεινη καποια κοινη εξοδο αλλα θα πρεπει να της μιλησω και για το ενδιαφερον μου γιατι δεν είναι χαζη η κοπελα σιγουρα θα καταλαβει ότι κατι παιζει...το θεμα όμως εδώ είναι ότι δεν ξερω αν μπορω να την εμπιστευτω καθως για προσωπικα θεματα δεν εχουμε μιλησει πολύ. Θελω να πω φοβάμαι μη πιασει τη δικια μου και της τα ξερασει όλα και γινει το πραμα αστα να πανε. Επιπλέον δε μου αρεσει να μπλεκω τριτους αλλα θα μου πειτε όπως είναι η καταταση...
10-06-2015, 02:06 #23
alfaf λιγούρης δεν είσαι να την προτείνεις να βγείτε. Θα βγείτε, δε θα πάτε να κάνετε έρωτα. Οι άνθρωποι γι αυτό βγαίνουν ραντεβού, για να δούνε αν ταιριάζουνε πρώτα. Άλλο το τι λέτε στην παρέα, κι άλλο το τι λένε δύο άνθρωποι μεταξύ τους. Στη δεύτερη περίπτωση έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις καλύτερα έναν άνθρωπο και να καταλάβεις αν ταιριάζετε. Λιγούρης συνήθως για τις γυναίκες είναι κάποιος που ψάχνει έρωτα απ' την πρώτη νύχτα.
Αφού έχεις το νούμερό της πάρ' την τηλέφωνο και κανονίστε να βρεθείτε. Άσε το fb και τα μηνύματα καλύτερα. Ακόμη κι αν δε σου το 'δωσε αυτή το νούμερό της πες της πώς το βρήκες αν σε ρωτήσει και θα χαρεί γιατί ενδιαφέρθηκες. Μην το καθυστερείς σου λέω θα τη χάσεις (γνώμη μου).
10-06-2015, 03:16 #24
Nα σου πω εγω θα προτεινα να μη της πεις για καφε αν της τηλεφωνησεις.
12-06-2015, 01:56 #25
παιδια εχουμε εξελιξεις αλλα όχι θετικες...σμρ το πρωι διναμε και τη συναντησα. Σημειωτεον πηγα αποφασισμένος να της ζητησω να βγουμε. Την πετυχαινω μονη της στο αμφιθεατρο καθομαι διπλα της και πιανω την κουβεντα. Αλλα μολις παω να της πω να παμε για καφε κομπλάρω και δεν λεω τπτ δε ξερω τα εχασα. Τι να σας πω ρε παιδια μαλλον εχετε δικιο αυτά που σας ειπα μαλλον ηταν δικαιολογιες για να μην κανω κινηση. Πειτε με δειλο πιτε με όπως θελετε αλλα πειτε μου τι να κανω πως να το χειριστω αυτό το αγχος. Και χαθηκε άλλη μια μερα κοντευουμε να τελειώσουμε και γω ακομα τπτ...να της προτείνω να βγουμε μεσω τηλεφωνου;δε ξερω πως να χειριστω αυτό το πραμα και επιπλέον είναι ο φοβος της απόρριψης που με εχει κατακλυσει τις τελευταιες ωρες.Και με απασχολει αυτό που ειπατε ότι αν δεν κανω κινηση με βλεπει σα λιγοτερο αρσενικο. Μηπως θα επρεπε να ονομασω το thread κομπλάρω όταν παω να της πω να βγουμε;;;
12-06-2015, 02:11 #26
Διστασες μονο οταν επρεπε να προτεινεις να βγειτε? Τι αλλο της ελεγες αρχικα?
12-06-2015, 02:14 #27
12-06-2015, 02:18 #28
Ενταξει ενα στρες θα υπαρχει παντα, ολοι το εχουν σε τετοιες περιπτωσεις. Πως την ειδες αυτην?
12-06-2015, 02:20 #29
12-06-2015, 02:25 #30
Eγω λεω μηπως να καθοσουνα κοντα σε καποιο μαθημα κ να κοιταξεις να βγεις παρομοια ωρα να την πετυχεις να μιλησετε για το μαθημα κ εκει επανω λες κ την προταση για βολτα.