Παντρειές... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: τον γάμο τον επιδιώκεις ή σου τυχαίνει;

Voters
3. You may not vote on this poll
  • Ναι

1 33.33%
  • Οχι

2 66.67%
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 95
    Senior Member
    Το ύφος μου τώρα τελευταία είναι έτσι περίλυπο. Μου έρχεται αυθόρμητα δεν κάνω τίποτα για αυτό. Ίσως γιατί η ζωή μου δεν είναι και πολύ καλή! Είμαι 39 χρονών και αισθάνομαι για 60 και δεν έχω κύκλο γνωριμιών. Ουσιαστικά δεν έχω τίποτα να με κάνει να χαίρομαι.

Senior Member
    Eνταξει , καταλαβαινω , αλλα να προσθεσω , οτι εχεις πολυ ωραια χειλη , ωραιο μακρυ μαλλι , και εκφραστικα ματια , δειχνουν καλοσυνη .
    Εγω πραματικα , συμφωνα με τα γραφομενα σου , περιμενα κανα τερας ! μια χαρα εισαι , και αμα χασεις και τα κιλα , ποιος σε πιανει , και σοβαρολογω .
    Την εστειλα τη φωτο στηναδελφη μου , και αυτη ειχε την ιδια γνωμη , οτι αμα αδυνατισεις , και βαφτεις λιγακι ( εισαι τελειως αβαφη , ειπε ) θα δειξεις πολυ καλυτερη .

Senior Member
    Πριν λίγα χρόνια ήμουνα γκομενάρα άλλα αφέθηκα τα τελευταία χρόνια.

Senior Member
    Eμμ , αμα αφεθω κι εγω , χαλι μαυρο θα καταληξω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eμμ , αμα αφεθω κι εγω , χαλι μαυρο θα καταληξω .
    Ti γίνεται εδώ βρε παιδιά??? Δελφίνι, Άγγελε?? ανταλλαγή φωτογραφιών????? Μια χαρά σας βρίσκω. Κι εγώ είμαι σίγουρη ότι το δελφινάκι είναι ωραίο κορίτσι, αλλά την έχει πάρει από κάτω.

Senior Member
    mag αφου αρεσει ο ενας στον αλλο γιατι δεν βρισκεστε να τα πειτε απο κοντα?

Δελφίνι, σε 3 μήνες παντρεύεται μιά γνωστή μου 44 χρονών. Αν την δεις, όχι μόνο άσχημη είναι, αλλά και αρκετά αντιπαθητική. Ούτε καλό χαρακτήρα έχει, ούτε καμιά χάρη σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος.
    Ξέρεις τί πιστεύω για σένα; Οτι τελικά θα παντρευτείς έναν καλό άνθρωπο και μετά θα μουντζώνεις τον εαυτό σου που άδικα πέρασες τόσα χρόνια στη θλίψη και το άγχος. Μη στεναχωριέσαι άδικα βρε δελφινάκι!

Banned
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Δελφίνι, σε 3 μήνες παντρεύεται μιά γνωστή μου 44 χρονών. Αν την δεις, όχι μόνο άσχημη είναι, αλλά και αρκετά αντιπαθητική. Ούτε καλό χαρακτήρα έχει, ούτε καμιά χάρη σαν γυναίκα και σαν άνθρωπος.
    Ξέρεις τί πιστεύω για σένα; Οτι τελικά θα παντρευτείς έναν καλό άνθρωπο και μετά θα μουντζώνεις τον εαυτό σου που άδικα πέρασες τόσα χρόνια στη θλίψη και το άγχος. Μη στεναχωριέσαι άδικα βρε δελφινάκι!
    Πολλά λάικς!! Κασσάνδρα σε συμπαθώ πολύ, είσαι πολύ καλή πάντα στις απαντήσεις σου, υπόδειγμα ανθρώπου!!

Member
    Τί να σου κάνω βρε δελφίνι. Θες να γνωριστούμε ; Δεν είμαι ο πρίγκηπας που ίσως φαντάζεσαι, όμως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Το ξέρω ότι παντρεύονται και οι άσχημες, οι αντιπαθητικές και χωρίς καλό χαρακτήρα. Μακάρι να μπορέσω και εγώ.

Εγώ το αισθάνομαι ότι θα μείνω μόνη στην ζωή!
    Last edited by δελφίνι; 27-06-2015 at 22:43.

Senior Member
    Ντολφιν 2 προτασεις εχεις μεχρι στιγμης και αυτες χωρις να κουραστεις καθολου (βλ εξοδους, κοινωνικοποιησεις, κτλ), τι εγινε ακομα απαισιοδοξη εισαι η απλα επιλεκτικη?

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ti γίνεται εδώ βρε παιδιά??? Δελφίνι, Άγγελε?? ανταλλαγή φωτογραφιών????? Μια χαρά σας βρίσκω. Κι εγώ είμαι σίγουρη ότι το δελφινάκι είναι ωραίο κορίτσι, αλλά την έχει πάρει από κάτω.

Nαι Δημητρα , την εχει παρει απο κατω . Ενω εχει ωραια χαρακτηριστικα και χαζη δεν ειναι , αμα χασει κιλα , θα ειναι μια χαρα . Της εχει κολλησσει εμμονη ιδεα οτι δεν αξιζει ομως . Ειναι πεπεισμενη γι αυτο .
    Και φαινεται καλο παιδι απο τα ματια της .

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    mag αφου αρεσει ο ενας στον αλλο γιατι δεν βρισκεστε να τα πειτε απο κοντα?

Πρεπει να μενει εκτος Αθηνων .

Senior Member
    Quote Originally Posted by victimoffate View Post
    Τί να σου κάνω βρε δελφίνι. Θες να γνωριστούμε ; Δεν είμαι ο πρίγκηπας που ίσως φαντάζεσαι, όμως.

Προηγουμαι , victim !!

Senior Member
    η αποσταση διορθωνεται (πιστευω) αν ειναι αυτο το θεμα

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast