Αδρανεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Senior Member
    -ραπτική, γυμναστήριο, γιόγκα 1σωρό πράγματα έχει και μέσα από αυτά θα γνωρίσεις και κόσμο σημασία έχει να μην είσαι στην αδράνεια. Εγώ το πληρώνω πολύ ακριβά αυτή τη στιγμή. Αργία μήτηρ πάσης κακίας!

Senior Member
    -ραπτική, γυμναστική, γιόγκα οτιδήποτε αρκεί να φύγεις από την αδράνεια, εγώ το πληρώνω πολύ ακριβά αυτή τη στιγμή. Αργία μήτηρ πάσης κακίας!

Member
    Καλα τα λες να κανω κατι μονη μου.Αλλα απ την αλλη εγω θελω να γνωρισω κοσμο.

Member
    Ποσο χρονων εισαι?dcat

Senior Member
    26κορίτσι μου κόσμο μέσα από τις δραστηριότητες θα γνωρίσεις από το σπίτι μέσα σίγουρα όχι, πίεσε λίγο τον εαυτό σου και σιγά σιγά θα πάρεις το κολάι.

Member
    Μικρη εισαι, το ξερω εχεις δικιο πρεπει να το παλεψω.Εσυ ειπες οτι εχεις ψυχοσωματικα δηλ?

Senior Member
    Ξαφνικά 1μέρα εκεί που περπατουσα 1πόνος στο στήθος στη συνέχεια τάση λυποθυμίας και έντονη ταχυκαρδία από εκείνη τη μέρα εμπλουτίστηκε με διάφορους άλλους πόνους κόπωση καμιά φορά μουδιάσματα και κρυάδες. Το θέμα είναι ότι επισήμως κλείστηκα μέσα και δεν είμαι ικανή να κάνω τπτ... ενώ μέχρι πριν και 1χρόνο δούλευα ήμουν όλη μέρα έξω παλία ήμουν αθλήτρια και πολλά άλλα.. Το θέμα είναι να μην αφήσεις ποτέ τον εαυτό σου ούτε 1μήνα.

Member
    Κριμα εισαι τοσο νεα δεν το χεις ψαξει να δεις αν θεραπευτευεται?

Senior Member
    Quote Originally Posted by afrodith View Post
    Κριμα εισαι τοσο νεα δεν το χεις ψαξει να δεις αν θεραπευτευεται?
    Τι να σου πω τώρα.. το ψάχνω ψυχοσωματικό μου λένε ότι είναι δεν ξέρω..

Senior Member
    Να σας πω κάτι για τα ψυχοσωματικά ρε παιδιά - συγγνώμη που είναι ψιλοάσχετο και μπορεί να είμαι και άκυρη... από την ώρα που άρχισα να σκέφτομαι ότι ίσως εν μέρει τα προβλήματα που με κρατάνε πίσω είναι ψυχοσωματικά, εννοώ ότι το σκέφτηκα στα σοβαρά και είπα "ρε λες..?", προσπαθώ και παρατηρώ εκείνη την ώρα σε τι ψυχολογία είμαι (συνήθως σε κακή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο), και λιγάκι σα να ξορκίζονται... μπορεί να είναι και η ιδέα μου, ξέρω γω?
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Vagabond View Post
    "ρε λες..?", προσπαθώ και παρατηρώ εκείνη την ώρα σε τι ψυχολογία είμαι (συνήθως σε κακή με τον ένα ή τον άλλο τρόπο), και λιγάκι σα να ξορκίζονται... μπορεί να είναι και η ιδέα μου, ξέρω γω?

Απο την στιγμη που θαρχισεις να ' τσεκαρεις ' τον εαυτο σου , την πατησες . Αν αναρωτηθεις ' ειμαι ευτυχισμενος ' και να εισαι , παυεις αυτοστιγμη να εισαι .
    Ετσι νομιζω , παιδια .

Senior Member
    εγω παλι νομιζω οτι αυξανεισ τη συνειδητοτητα κατ εμε πρεπει να ανγνωριζεισ καθε συναισθημα
    για να πατασ γκαζι οταν νιωθεισ καλα μετα απο καιρο μαθαινεισ να δημιουργεισ καπωσ θετικα συναισθηματα
    οταν τα πραγματα δεν ειναι καλα και παει λεγοντασ δε το συστηνω σε κανενα γτ πρεπει να εχεισ μυαλο για να το διαχειριστεισ
    ειναι ζορικο αλλα εγω δεν εχω αλλη λυση
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 2 of 2 FirstFirst 12