Results 1 to 15 of 46
Thread: κινησεις μετα το χωρισμο
-
19-06-2015, 13:26 #1
κινησεις μετα το χωρισμο
Γεια χαρα σε ολους σας!
Εχουν περασει 16 μερες απο την τελευταία φορά που ειχα επικοινωνία με τον πρωην. Ηταν τοτε που μου την εφερε. Ενω δλδ ηθελε συνέχεια της σχεσης αλλα εξαιτίας των δισταγμων μου ολο εκανα πισω, οταν επανηλθα στελνοντας του μνμ για το τι σκέφτεται τλκ, τοτε μου τα γυρισε και ειπε οτι καλύτερα να κοιταξω αλλου την τυχη μου. Μονο σεξ αν συμφωνω.
Εκεινη την ημερα στο τελος με καλουσε σπιτι του και επεμενα πως θα πηγαινα μονο εαν συνεχιζαμε κανονικα μετα. Με αργα και σταθερά βήματα οπως ηθελε πριν λιγες μερες και ο ιδιος. Μου χε πει τοτε οτι θα μου εδινε την απαντηση μονο εαν πηγαινα σπιτι του αργα μετα το σχολασμα του απ τη δουλεια.
Δεν τον εμπιστευτηκα κ δεν πηγα ποτε. Την άλλη μερα ελαβα μνμ που μου λεγε πωσ φοβηθηκα να παω!
Τωρα εχουν περασει τοσες μερες και ειναι εξαφανισμενος. Μια φιλη μου πεπειραμενη στον τομεα των σχεσεων επιμενει να μην τον ενοχλησω σε καμμία περιπτωση για να τον τσουξει.
Εγω δε βλεπω κανενα ενδιαφερον απο αυτον ουτε ενα μνμ δεν εχει στείλει να ρωτησει τι κανω εαν εχω πιασει δουλεια.
Πλεον δεν περινενω να τα ξαναβρουμε διοτι σ ολη τη διάρκεια της σχεσης υπηρχε πολλη γκρινια απ τη μερια μου. Εξαιτιας της συμπεριφοράς τιυ κυριως. Αν και γενικα εχω μια ταση για γκρινια στη ζωη μου, αυτος το κανε χειροτερο.
Αναγνωριζω τα δικα μου λαθη..οπως επισης και τα καλα που του χω δωσει. Απλα η αδιαφορία του με θλιβει.
Δλδ δε θυμαται καμμια καλη αναμνηση απο τη σχεση;;; δε ζηταω να ξαναμπει στη ζωη μου οπως πρώτα, και στο σπιτι μου. Αυτο το γραψιμο του ειναι απιστευτο!
Εγω τι κανω τωρα;;; ειναι σωστο να στειλω ενα μνμ να ρωτησω τυπικα πραγματα; να δειξω οτι εγω δεν ειμαι γαιδουρα; ουτε παραπονα θα κανω ουτε τιποτα. Ενα μνμ που να εκφράζει ειλικρινες ενδιαφερον. Για ενα ατομο που εζησα πραγματα μαζι του κσι καλα και ασχημα. Ισα ισα που μπορει να το εκτιμισει και να χει καλη εικονα για μενα.
Να το κανω; η ειναι νωρις ακομα;;
σημειωτεον, ειναι ατομο που τωρα θυμωνει αλλα του περναει γρηγορα. Απλα δεν εκδηλωνεται. Δεν εχει υπομονη να παλεψει για κατι που μπορει να αξιζει.
- 19-06-2015, 16:57 #2
?? Μα κανεις πια ν ασχοληθει με το θεμα μου;; εχω δει οτι απαντατε σε τετοια παρομοια θεματα. Οκ μπορει να μη χρηζει το Θέμα μου αμεση βοήθεια και ψυχολογική υποστήριξη....
αλλα κι εγω ειναι στιγμές που ολα μαυρα τα βλεπω..
19-06-2015, 17:51 #3
Σου ειπε οτι σε θελει μονο για σεξ.ειναι σαφης?εσυ θες κατι τετοιο?απο οτι φαινεται οχι.αρα ποιος ο λογος να ασχοληθεις εφοσον θελετε διαφορετικα πραγματα?
19-06-2015, 18:13 #4
Για μένα μετά από μια κουβέντα που είχα και με προβλημάτισε, ο τύπος μάλλον σε θέλει και σε παίζει, μην του στείλεις μήνυμα με τίποτα. Σόρυ, τώρα είδα το θέμα σου αλλά καλύτερα γιατί πριν θα σε συμβούλευα λάθος. Το θέμα είναι αν εσύ τον θέλεις τέτοιος που είναι.
19-06-2015, 18:20 #5
Γιατι την θελει ομως?για σχεση?οταν ο αλλος εξαφανιζεται δε δειχνει κατι τετοιο.εξαλλου της το ειπε ευθεως.την καλεσε το βραδυ αργα για ποιο λογο?να συζητησουν?δε νομιζω.ασε που η ιδια δεν τον εμπιστευεται.αν υπηρχε ενδιαφερον πραγματικο δε θα υπηρχε αυτη η συναισθηματικη αποσταση και απ τους δυο.θα γινοταν απο μονο του..
19-06-2015, 18:27 #6
Ποτε αποφασισε να αλλαξει γνωμη;;;;; 18/05 απαιτούσε απάντηση αν θα μασταν μαζι η οχι!!! Δεν ηξερα τι να του απαντησω!
Του ειπα θελω χρονο να σκεφτω! Μου κανες διαφορα, μ εβρισες, δεν εισαι σοβαρος!
Οχι, ισχυρίστηκε! Φερθηκε αψογα κατα τη γνωμη του ολο το χρονο. Στο μονο που παραδεχτηκε το λαθος του ητσν στο οτι αφου τον τσακωσα να φλερταρει με παντρεμενη γνωστη μας και τοτε εγω της εστειλα μνμ, αυτοςμε εβρισε ασχημα.
Συνεχισαμε την επικοινωνια....αραιωσα εγω και τοτε μου την εφερε!! Σε μια βδομαδα αποφασισε πωςδε με θελει αλλο!
Του ειπα οτι εγω θελω σχεση κανονικη και τοτε τα γυρισε παλι και μου πε οτι ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ!!!
Απο κει και επειτα παψαμε καθε επικοινωνια
Ασαφεια εγω βλεπω!!! Αστάθεια! !
19-06-2015, 18:31 #7
19-06-2015, 18:41 #8
19-06-2015, 18:45 #9
Christine μετά το τελευταίο του μήνυμα εσύ του απάντησες? Αν όχι τότε δικαιολογημένα δεν σε ενόχλησε. Βέβαια όπως σου έχω πει μάλλον σε θέλει και εφαρμόζει τακτική να σε στρώσει. Όλες οι ενέργειες του αυτό δείχνουν. Θα έλεγα να περιμένεις λίγες μέρες ακόμα. Από κοινούς φίλους κλπ μπορείς να μάθεις νέα του???
19-06-2015, 18:46 #10
Έχεις δίκιο οι άντρες θέλουν να μας παίζουν στα δάχτυλά τους, μην τους αφήνουμε όμως. Ποντάρουν πάνω στο ότι τους θέλουμε και μας πατάνε κάτω. Μην τους δίνετε τη χαρά! Αν και αυτός για πιο νορμάλ μου φαίνεται! Αφού λες ότι εξαφανίστηκες πριν και μετά τη σχέση!! Κανόνισε ένα ραντεβού μαζί του και πες του τις προθέσεις σου, πες του ήρεμα ότι δεν έχεις σκοπό να τον αφήσεις αν σου φέρεται καλά και ότι όλα καλά.
19-06-2015, 18:47 #11
δεν παιρνω και ορκο, αλλα κλινω προς την αποψη του μαγκ.
το αλλο το θεμα με το σεξ, απλα υποβιβαζει την κατασταση, αλλα κι εσενα...
δηλαδη, περι σχεσεως, αλλα λογια να αγαπιομαστε μετα απο τοσο καιρο δεσμου, αλλα αν εχουμε σηκωμαρες, περνα για κανενα σεξακι, νομιζω οτι ειναι εξευτελιστικο....
19-06-2015, 19:03 #12
Kαλε , γιατι να θελουμε κατι τετοιο ? αυτο ειναι θεμα ανθρωπου , οχι φυλου . Και η κριστιν του εχει δηλωσει οτι τον θελει , αλλα ο ιδιος ειπε οτι δεν θελει , αμα θελει καποιος , δεν γινονται τετοιου ειδους στιχομυθιες . ( κατι με κραταει και κουραφεξαλα , μαλλον δεν θελει να εμπλακει σε αλλη λογομαχια , νομιζω ) . Ορκο ουτε εγω παιρνω , ρεμ , αμα δεν γνωριζεις τα ατομα , δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλες συμπερασμα .
19-06-2015, 19:10 #13
Καλησπέρα, μπορεί να 'ναι και οι γυναίκες έτσι, δεν ξέρω, εδώ μιλάμε για άντρες όμως. Και οι περισσότεροι έτσι είναι! Και το ανέφερα μιας και ο συγκεκριμένος όπως είπε και ο/η χρήστης PAPA και συμφωνώ μαζί του/της, αυτό φαίνεται να κάνει, να παίζει! Το κάνουν πολλοί αυτό. Και γυναίκες μπορεί, δεν λέω, αλλά πιστεύω είναι "προνόμιο" των αντρών. Είπε ότι δεν θέλει σαν αντίδραση, όχι επειδή το εννοούσε, αυτό πιστεύω.
19-06-2015, 19:31 #14
Υπαρχει περιπτωση οταν σε θελει καποιος απο αντιδραση να λεει οτι δε σε θελει?αντιδραση στο τι?δε μπορει αν σε θελει ο αλλος θα σπασει..νομιζω
19-06-2015, 19:35 #15
"Ενω δλδ ηθελε συνέχεια της σχεσης αλλα εξαιτίας των δισταγμων μου ολο εκανα πισω, οταν επανηλθα στελνοντας του μνμ για το τι σκέφτεται τλκ, τοτε μου τα γυρισε και ειπε οτι καλύτερα να κοιταξω αλλου την τυχη μου."
Αυτό.