Θέλω τη γνώμη σας!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 66
    Είναι αυτονόητο πως αν δε με γνωρίσει κάποιος δεν μπορεί να εκφέρει άποψη. Αυτό που προσπαθώ να διασταυρώσω μέσω του forum (και μου απάντησαν πιο πάνω τα κορίτσια, όπως κι εσύ τώρα Macgyver και σ' ευχαριστώ) είναι αν το «φαινόμενο» είναι γενικό κι αντιμετωπίζουν κι άλλες κοπέλες δυσκολίες σε νέες γνωριμίες με το άλλο φύλο ή έστω να ακούσω την ερμηνεία των αντρών πάνω σε αυτό το ζήτημα (όπως είπε και ο elis ότι οι περισσότεροι άντρες δεν θέλουν σχέση). Όλα αυτά που μου λέτε συνάδουν με αυτά που βλέπω και ακούω στην καθημερινότητά μου. Σίγουρα κάπου φταίω κι εγώ και είμαι προς αναζήτηση της «αιτίας».

Senior Member
    Οπως ειπε και ο Macgyver πολλοι ειναι οι λογοι. Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση στο γιατι οντως δεν την πεφτουμε οι αντρες οπως παλια η οπως γιατι αντιστοιχα οι γυναικες εχετε χασει την θηλυκοτητας σας σε μεγαλο βαθμο. Σιγουρα ενα μεγαλο ποσοστο το κανει γιατι δεν εχει χρηματα πλεον για να συναναστρεφεται με μια γυναικα. Βεβαια θα μου πεις υπαρχουν και κοπελες που δεν κολλανε σε αυτα αλλα οπως και να εχει ο αντρας νιωθει καπως να μην μπορει να κυκλοφορησει την κοπελα του. Τωρα τι ειναι αυτο το κατι που εκπεμπεις δεν το ξερω αλλα μαλλον το πιο καταλληλο μερος για να βρεις φιλο εσυ ειναι η βιβλιοθηκη που και πιο κοντα στο στιλ σου θα ειναι οι αντρες εκει και η ματια θα παιζει μεγαλυτερο ρολο αφου ετσι και αλλιως ο αλλος δεν μπορει να πολυμιλαει :p. Ενταξει αστειο ηταν το τελευταιο αλλα μην αγχεσαι κοριτσι και ολα θα πανε καλα.

χα, χα!!!:D -για το τελευταίο σχόλιο, φλοκ. Όσο για την οικονομική κρίση, και αυτό το έχω ακούσει να "κυκλοφορεί" ως αιτία. Σ' ευχαριστώ και πάλι, φλοκ. Και σε σένα εύχομαι όλα να σου πηγαίνουν καλά.

Banned
    Denisia, στο ξαναλέω, έχω βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση με σένα και δεν θα 'θελα να το ξαναπάθω, πρέπει να βρεις το κατάλληλο άτομο, μερικές είναι τυχερές και το βρίσκουν, αλλά ο γενικός κανόνας -δεν ξέρω αν είναι από την κρίση- είναι ότι οι άντρες δεν την πέφτουν, δεν παει να είσαι και πεντάμορφη. Να σου πω δύο παραδείγματα; Ένα είναι η Κάρτσωνα, την θεωρώ πολύ ωραία γυναίκα και είχε πει ότι την είχαν απατήσει σε σχέση και είχε συγχωρέσει. Η μία περίπτωση είναι να ήταν ερωτευμένη μαζί του, η άλλη να ήξερε ότι δεν θα έβρισκε εύκολα κάποιον άλλον. Επίσης η Σκλεναρίκοβα. Τα είχε με τον Καρεμπέ. Αν μπορούσε να βρει άλλον γιατί να τα 'χει μαζί του εκτός και αν ήταν κι αυτή ερωτευμένη αλλά γιατί να τον κοιτάξει από την αρχή αφού ήταν πολύ πιο ωραία;

Θα σου απαντήσω, pillow, με ένα γενικό σχόλιο και χωρίς να εστιάσω στα παραδείγματα που ανέφερες: κανείς άλλος (εκτός από το ίδιο το ζευγάρι) δεν ξέρει για ποιο λόγο είναι μαζί δύο άνθρωποι: τι ακριβώς τους ενώνει, ποια είναι τα θέλω, οι ανάγκες, η χημεία τους και τα κύματα έλξης τους.

Κι, επίσης, κατανοώ απολύτως την προτροπή σου "μη βιαστώ και φάω τα μούτρα μου" :)

Banned
    Απλά φοβόμουν ότι δεν προσεγγίζουν εύκολα τα αγόρια καμμία, μπορεί να είμαι και λάθος και να είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέω, ότι οι άντρες φοβούνται τις όμορφες. Δεν ξέρω, απλά υποθέσεις κάνω!

Senior Member
    Να πω παλι την αποψη μου . Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αντρες , αλλα εγω κυνηγαω μονο τις γοητευτικες / εμφανισημες , γιατι να τις φοβαμαι ? αμα αρχισουν τα μα μου , δεν θα κατσω να χασω τον χρονο μου , next please !! και επισης οι αντρες ανω των 40 , επιζητουν μια μονιμη συντροφο , αλλα οι γυναικες εχετε πλεον πολλες απαιτησεις ( οχι υλικες , αφου εχετε αποκτησει πλεον την οικ. ανεξαρτησια σας ) , και εχετε σηκωσει λιγακι μπαιρακι . Δεν το λεω με την εννοια οτι εχω ανατολιτικη νοοτροπια , αντιθετως , πολυ διαλλακτικος και συζητησιμος , αλλα δεν ανεχομαι αυταρχισμους και αρχηγιλικι , ουτε εγω επιβαλλω τιποτα παρομοιο . Εχω παρατηρησει το εξης , οτι υπαρχουν πολλες διαθεσιμες γυναικες , γυρω στα 37-40τοσο , και δη εμφανισημες , που ψαχναν τον πριγκηπα ( υποθετω ) , δεν τον βρηκαν , και τωρα εχουν ψιλοπανικοβληθει . Πχ . η μανα μου , που εχει καημο να παντρευτω ( ! ) , μου αναφερει καθε τοσο , την ταδε η την δεινα , που ειναι μονη της , μενει μονη της , ειναι επιστημων ( οι παλιες μαναδες , μετρουσαν πολυ το επιστημων !! ) , και εγω αρνουμαι , διοτι λεω , για να δεχεται η ταδε προξενιο , μαλλον θαναι καμμια απελπισμενη .
    Εχω ακουσει το εξης κουφο απο δυο γοητευτικοτατες φιλες μου , τωρα παντρεμενες , οτι θα ξενερωναν αν βγαζαν οι ιδιες περισσοτερα χρηματα απο τον συντροφο !!! δεν ξερω τι συμβαινει , ειμαι και της παλαιας γενιας . Τωρα σαν να γινονται ολα με συνοπτικες διαδικασιες , wham-bam -bam - thank you maam ! αλλα και απο τις δυο πλευρες . Δεν ξερω τι συμβαινει , μαθητευομενος ειμαι και γω !

Senior Member
    Να σας δώσω κι εγώ μια συμβουλή που είμαι παντρεμένη? Κάντε σχέσεις αλλά μακρυά από γάμους και συμβιώσεις! χαχαχα!! Δεν έχω κάτι με το σύζυγο αλλά αλλά με τη κούραση που τραβάω σε καθημερινή βάση!!!! Εκτός αν διαθέτεται οικονομική άνεση για καθαρίστρια, μαγείρισσα, νταντά κλπ κλπ Βλέπε Σάκη Ρουβά και Ζυγούλη. Στο θέμα μας Διονυσία να είσαι απλή, χαλαρή και κεφάτη και θα έρθει κι ο έρωτας. Επίσης θα μπορούσες κι εσύ να ανοίξεις κουβέντα στο αγόρι που συναντάς στο γυμναστήριο. Εγώ θυμάμαι ένα αγόρι το είχα γνωρίσει όταν κατά λάθος έχυσα το ποτό μου. Πρέπει να υπάρχει και το σωστό timing. Επίσης μια άλλη φορά σε ένα άλλο του είχα προτείνει να τον κεράσω καφέ (είχε έρθει στο χώρο εργασίας μου να φτιάξει έναν υπολογιστή κι έτσι πιάσαμε κουβέντα. Αυτές ήταν και οι πιο μεγάλες σχέσεις μου πριν γνωρίσω τον άντρα μου που κι εκείνο τον γνωρισα σε κοινή παρέα φίλων αλλά ξαφνικά έπιασε μπουρίνι και για να μην γλιστρήσω μου έπιασε το χέρι. Πρέπει δηλ. να δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα. Δεν γίνονται απότομα αυτά τα πράγματα.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Να πω παλι την αποψη μου . Δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αντρες , αλλα εγω κυνηγαω μονο τις γοητευτικες / εμφανισημες , γιατι να τις φοβαμαι ? αμα αρχισουν τα μα μου , δεν θα κατσω να χασω τον χρονο μου , next please !! και επισης οι αντρες ανω των 40 , επιζητουν μια μονιμη συντροφο , αλλα οι γυναικες εχετε πλεον πολλες απαιτησεις ( οχι υλικες , αφου εχετε αποκτησει πλεον την οικ. ανεξαρτησια σας ) , και εχετε σηκωσει λιγακι μπαιρακι . Δεν το λεω με την εννοια οτι εχω ανατολιτικη νοοτροπια , αντιθετως , πολυ διαλλακτικος και συζητησιμος , αλλα δεν ανεχομαι αυταρχισμους και αρχηγιλικι , ουτε εγω επιβαλλω τιποτα παρομοιο . Εχω παρατηρησει το εξης , οτι υπαρχουν πολλες διαθεσιμες γυναικες , γυρω στα 37-40τοσο , και δη εμφανισημες , που ψαχναν τον πριγκηπα ( υποθετω ) , δεν τον βρηκαν , και τωρα εχουν ψιλοπανικοβληθει . Πχ . η μανα μου , που εχει καημο να παντρευτω ( ! ) , μου αναφερει καθε τοσο , την ταδε η την δεινα , που ειναι μονη της , μενει μονη της , ειναι επιστημων ( οι παλιες μαναδες , μετρουσαν πολυ το επιστημων !! ) , και εγω αρνουμαι , διοτι λεω , για να δεχεται η ταδε προξενιο , μαλλον θαναι καμμια απελπισμενη .
    Εχω ακουσει το εξης κουφο απο δυο γοητευτικοτατες φιλες μου , τωρα παντρεμενες , οτι θα ξενερωναν αν βγαζαν οι ιδιες περισσοτερα χρηματα απο τον συντροφο !!! δεν ξερω τι συμβαινει , ειμαι και της παλαιας γενιας . Τωρα σαν να γινονται ολα με συνοπτικες διαδικασιες , wham-bam -bam - thank you maam ! αλλα και απο τις δυο πλευρες . Δεν ξερω τι συμβαινει , μαθητευομενος ειμαι και γω !
    Μήπως εκμεταλλεύεστε ότι οι άντρες είναι λιγότεροι;
    Last edited by Deleted240217a; 19-06-2015 at 20:17.

Όλα αυτά PAPA είναι θέμα συγκυριών.... :)ποιος ξέρει η ζωή έχει εκπλήξεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Μήπως εκμεταλλεύεστε ότι οι άντρες είναι λιγότεροι;

Ε , μετραει και αυτο !! εμεις φταιμε ομως ? εσεις ζειτε 7 χρονια περισσοτερο , τι τα θελατε !! δυσκολευτε την ζωη σας ετσι .

Senior Member
    Quote Originally Posted by Denisia View Post
    Όλα αυτά PAPA είναι θέμα συγκυριών.... :)ποιος ξέρει η ζωή έχει εκπλήξεις!

Η ιδια η ζωη ειναι μια εκπληξη , denisia .

Για το σχόλιο της PAPA που είπε το εξής: Εγώ θυμάμαι ένα αγόρι το είχα γνωρίσει όταν κατά λάθος έχυσα το ποτό μου. Πρέπει να υπάρχει και το σωστό timing. Επίσης μια άλλη φορά σε ένα άλλο του είχα προτείνει να τον κεράσω καφέ (είχε έρθει στο χώρο εργασίας μου να φτιάξει έναν υπολογιστή κι έτσι πιάσαμε κουβέντα. Αυτές ήταν και οι πιο μεγάλες σχέσεις μου πριν γνωρίσω τον άντρα μου που κι εκείνο τον γνωρισα σε κοινή παρέα φίλων αλλά ξαφνικά έπιασε μπουρίνι και για να μην γλιστρήσω μου έπιασε το χέρι. Πρέπει δηλ. να δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα. Δεν γίνονται απότομα αυτά τα πράγματα.[/QUOTE]

Denisia: Η λύση είναι μία: "Στάμνες από το μπαλκόνι!" (βλ. αθάνατη ελληνική ταινία "Η θεία από το Σικάγο");)
    Last edited by Deleted-Member-24062015; 20-06-2015 at 09:58.

Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Εγώ θυμάμαι ένα αγόρι το είχα γνωρίσει όταν κατά λάθος έχυσα το ποτό μου. Πρέπει να υπάρχει και το σωστό timing. Επίσης μια άλλη φορά σε ένα άλλο του είχα προτείνει να τον κεράσω καφέ (είχε έρθει στο χώρο εργασίας μου να φτιάξει έναν υπολογιστή κι έτσι πιάσαμε κουβέντα. Αυτές ήταν και οι πιο μεγάλες σχέσεις μου πριν γνωρίσω τον άντρα μου που κι εκείνο τον γνωρισα σε κοινή παρέα φίλων αλλά ξαφνικά έπιασε μπουρίνι και για να μην γλιστρήσω μου έπιασε το χέρι. Πρέπει δηλ. να δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα. Δεν γίνονται απότομα αυτά τα πράγματα.

Η λύση είναι μία: "Στάμνες από το μπαλκόνι!" (βλ. αθάνατη ελληνική ταινία: "Η θεία από το Σικάγο");)

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast