Θέλω τη γνώμη σας!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 66 of 66
    Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ακόμα και τώρα αν αλλάζατε θα το έπαιρνα πίσω αυτό που είπα, αλλά πραγματικά, είστε μες στην τρελή χαρά χωρίς να ξέρετε τον πόνο που σκορπάτε, διάβασε αυτά που έγραψε ο Macgyver στην προηγούμενη σελίδα και θα καταλάβεις. Φίλη είμαι, όχι φίλος.

Τι εγραψα βρε pillow ? καλα κανω και αστειευομαι , το χιουμορ μου , ειναι η αμυνα μου , στην πολυετη κτθλψη μου , πρεπει να τα βαψω μαυρα δλδ ως ' σωστος ' κτθλπτκος ? περασα και 5 ετη αλκοολισμο . Ασε μας βρε pillow , αμα σου φταει κατι , μην τα χωνεις στο πρωτο τυχοντα .

Οσο για σενα , jpsunshine , υποννοω πουθενα οτι δεν δεχομαι το οχι ? με το ζορι δεν γινεται τιποτα . Κυνικος δεν ξερω αν ειμαι , μπορει .

Senior Member
    Quote Originally Posted by jpsunshine View Post
    pillow επειδή με τον κύριο έχω κι ένα ιστορικό, αυτό ας το αφήσω ασχολίαστο.

Καλα , jp , επειδη αλλαξαμε μερικα λογια , εχουμε και ιστορικο ? εγω ουτε που θυμαμαι τι ειπαμε , ουτε εχω κατι μαζι σου .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Τι εγραψα βρε pillow ? καλα κανω και αστειευομαι , το χιουμορ μου , ειναι η αμυνα μου , στην πολυετη κτθλψη μου , πρεπει να τα βαψω μαυρα δλδ ως ' σωστος ' κτθλπτκος ? περασα και 5 ετη αλκοολισμο . Ασε μας βρε pillow , αμα σου φταει κατι , μην τα χωνεις στο πρωτο τυχοντα .

Οσο για σενα , jpsunshine , υποννοω πουθενα οτι δεν δεχομαι το οχι ? με το ζορι δεν γινεται τιποτα . Κυνικος δεν ξερω αν ειμαι , μπορει .
    Καταρχάς δεν μίλησα για το ότι αστειεύεσαι, μίλησα για τα άλλα που έλεγες στην προηγούμενη σελίδα περι γυναικών, μου ακούστηκαν πολύ άσχημα όταν τα διάβασα. Είναι πολλοί έτσι βέβαια, απλά εσύ τα έγραψες και δεν μπορούσαν να μείνουν ασχολίαστα. Δεν σου επιτίθεμαι, και σε παρακαλώ μην μου επιτίθεσαι ούτε εσύ, απλά όπως εσένα και σε πολλούς άλλους σας αρέσει να παιδεύετε τις γυναίκες, έτσι κι εμένα με ενοχλεί αυτό και δεν μπορώ να το αφήσω να περάσει έτσι!! Ο σκοπός μου είναι καθαρά να δείτε καλύτερα κάποιοι, όχι να επιτεθώ. Προφανώς και δεν έχω κάτι μαζί σου, μ' αυτά που λες έχω.

Senior Member
    Ειρήνη υμίν παιδιά! Φαντάζομαι ότι η pillow δεν γενικεύει και ο Μαγκ αστειεύτηκε σε κάποια σημεία. Πάντα μπορείς να βρεις το ταίρι σου αρκεί όταν το συναντήσεις να είναι η κατάλληλη στιγμή και για σένα και για εκείνον! Εγώ πιστεύω πολύ στο κάρμα.

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 21-06-2015 at 01:11.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Last edited by Aeon; 21-06-2015 at 01:11.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345