Θέλω τη γνώμη σας!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 66
    Senior Member
    φοβερο αμα εχω και φαν κλαμπ κατι εχω καταφερει στη ζωη μου
    θεσ να σ πω μια αληθεια γεμισα απο εμπειριεσ αδειασα σαν ανθρωποσ
    προσπαθω εδω μεσα να πω καμια παπαρια μπασ και συνελθω που δεν το βλεπω
    γενικα να σασ πω οτι οι εμπειριεσ ειναι αυτεσ που αλλαζουν τη ζωη και οχι οι γνωσεισ
    οι γνωσεισ ειναι για βελτιωση του τροπου σκεψησ αλλα πρεπει και να το ζησεισ
    αλλιωσ αλλαγη μην περιμενεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Χμμμ! Οι Μύθοι του Αισώπου! Έχεις πέσει μέσα elis, μόνο αυτό έχω να πω. Και σ' ευχαριστώ, τα έχω υπόψη μου αυτά που έγραψες σε προηγούμενά σου σχόλια.

Senior Member
    Τι να σου πω και εγώ στην ίδια ακριβώς κατάσταση με σένα βρίσκομαι, μόνο που εγώ πρέπει να χάσω και κάποια κιλά για να βλέπομαι και να με πλησιάσει κάποιος.

Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια, δελφίνι!

Banned
    Quote Originally Posted by Περγαμοντο... View Post
    Μια απο τα ίδια.. Ξέρεις όμως τι γίνεται; Λένε συνεχώς πως όσο το κηνυγάς αυτό δεν έρχεται και το χιλιοειπωμένο πως ''θα σου έρθει απο εκεί που δεν το περιμένεις'', άρα χρειάζεται να είσαι χαλαρή, χαμογελαστή... Εγω σε αντίθεση με εσένα δεν έχω την δυνατότητα να συναναστρέφομαι καθημερινά με νέους ανθρώπους και άρα απο αυτήν την άποψη είσαι σε καλύτερη φάση...
    Όμως πες ''είμαι καλά, είμαι υγιής, έχω την εργασία μου και τα χόμπυ μου και νιώθω έτοιμη για τον έρωτα και θέλω να ερωτευτώ...'' αργά ή γρήγορα θα έρθει, που θα πάει;;;
    Μπορεί και να μην έρθει ποτέ όμως Περγαμοντο.. Και να γίνει 35 κι ακόμη να έρχεται..

Αλήθεια Denisia γιατί είσαι πάντα της άποψης ότι ο άντρας πρέπει να κάνει την πρώτη κίνηση; Αυτό συνήθως συνέβαινε παλιά. Προκατάληψη το βλέπω. Δε νομίζω ότι είσαι τόοοοσο σοβαρή για να σε απορρίψει ο άλλος. Και γιατί θα πρέπει να απορρίπτει κάποιος την καλλιέργεια; Έχω δει κοπέλες που τολμάνε να κάνουνε την πρώτη κίνηση (λίγες σιγουρα), αλλά όμως αυτές δεν είναι ποτέ μόνες τους! Έστω ένα γεια θα μπορούσες να το πεις την επομενη φορά. Κι όχι, δε θα σε πει λυσσάρα. Δεν πιστεύω να πιστεύεις κάτι τέτοιο..

Κοίτα, jpsunshine, σ’ ένα χόμπυ (κι εξαρτάται πάλι από το τι «χόμπυ» είναι: αν είμαστε σε κοινή ομάδα, συμπίπτουν οι μέρες και οι ώρες συνάντησης κ.τ.λ.) το βρίσκω εύκολο να πεις «ένα γεια» και να ξεκινήσει η κουβέντα. Στο παράδειγμα που ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, το αγόρι, που με κοίταζε έντονα, δεν το είχα ξαναδεί στον συγκεκριμένο χώρο και δεν ξέρω αν θα ευνοήσουν οι συγκυρίες να τον ξαναδώ και να μιλήσουμε. Γι’ αυτό ανέφερα ότι δεν ευνοούν περιστάσεις.
    Τώρα, σ’ ένα καφέ ή σ’ ένα μπαράκι, μου φαίνεται «κάπως» να πλησιάσω εγώ πρώτη τον άλλον. Έχω δει κι εγώ κοπέλες που έχουν τα κότσια και το κάνουν. Εμένα δεν μου βγαίνει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Denisia View Post
    Στο παράδειγμα που ανέφερα στην πρώτη μου ανάρτηση, το αγόρι, που με κοίταζε έντονα, δεν το είχα ξαναδεί στον συγκεκριμένο χώρο και δεν ξέρω αν θα ευνοήσουν οι συγκυρίες να τον ξαναδώ και να μιλήσουμε. Γι’ αυτό ανέφερα ότι δεν ευνοούν περιστάσεις.
    Καλα κοριτσι πρωτη φορα τον ειδες αρα και αυτος και περιμενες να κανει κινηση? Αλλο να συναντας εναν ανθρωπο αρκετα συχνα και αλλο αυτο. Δεν μπορει ολοι οι αντρες να την πεφτουμε με το που μας κοιταξει καποια. Απο εκει και περα υπομονη αν εχεις και εμφανιση οπως γραφεις κατι θα γινει μην κολλας.

Banned
    Denisia, έχω βρεθεί ακριβώς στην ίδια θέση με σένα, να θέλω αρκετά μια σχέση, αλλά έφαγα τα μούτρα μου! Ο λόγος είναι ότι οι άντρες δεν την πέφτουν πια, και όσοι την πέφτουν είναι να φυλάγεσαι τέτοιοι που είναι! Εφόσον το θες τόσο πολύ θα δυσκολευτείς πολύ με το ψάξιμο, γιατί είναι νόμος, ότι θέλουμε πολύ δεν μας έρχεται. Πχ όπως είπε και ο elis, και συμφωνώ στα περισσότερα μαζί του, οι περισσότεροι άντρες δεν θέλουν σχέση, και πόσο μάλλον να είναι πιστοί κτλ. Το 'χω διαπιστώσει και στη ρίαλ λάιφ και στο ίντερνετ. Υπάρχουν και τα καλά παιδιά, αλλά είναι πολύ σπάνια, γι' αυτό πρέπει να ψάξεις πολύ και να είσαι τυχερή. Σου εύχομαι τα καλύτερα!
    Last edited by Deleted240217a; 18-06-2015 at 22:33.

Senior Member
    Στα μπαρακια καφετεριες κλπ μπορει να λεει ο κοσμος οτι ειναι για γνωριμιες αλλα δε το νομιζω.

Παρ' το σαν "παράπονο" φλοκ: μετά από τόσα κοιτάγματα και μετά από το πράσινο φως που του έδωσα, θα μπορούσε έστω να έρθει να με ρωτήσει κάτι π.χ. για τον χώρο, για το κοινό μας χόμπυ... ο,τιδήποτε για να πιάναμε κουβέντα. Δεν είπα να μου την πέσει με το "καλημέρα". Σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου.

Κι εγώ το πιστεύω πλέον pillow ότι διστάζουν να την πέσουν. Κι αυτό που παρατηρώ έντονα έξω είναι αντροπαρέες από τη μια μεριά γυναικοπαρέες από την άλλη χωρίς να μιλάνε μεταξύ τους. Σ' ευχαριστώ και 'σένα για τις συμβουλές και τις ευχές!

Πάντως και στα χόμπυ που κάνω, kerasi, αν κρίνω από τη δική μου περίπτωση, μόνο γνωριμίες με γυναίκες έχω κάνει.

Banned
    Κι εγώ το πιστεύω πλέον pillow ότι διστάζουν να την πέσουν. Κι αυτό που παρατηρώ έντονα έξω είναι αντροπαρέες από τη μια μεριά γυναικοπαρέες από την άλλη χωρίς να μιλάνε μεταξύ τους. Σ' ευχαριστώ και 'σένα για τις συμβουλές και τις ευχές!
    Να 'σαι καλά, μας χρειάζονται οι ευχές!!

Senior Member

Denisia , γεια σου . Αληθεια ειναι οτι οι αντρες δεν ' την πεφτουν ' οπως παλια , αλλα ως μεγαλυτερος ( 53.5 ) , πρεπει να πω , οτι , οντας ανοιχτος σαν ανθρωπος , κανω ευκολα γνωριμιες , και αντρες και γυναικες , αλλα δεν εχω εμμονη με το κανω γνωριμιες ( οτι κυνηγας πολυ , ποτε δεν σουρχεται , διαπιστωμενο ) . Οποτε μηπως νομιζεις οτι εισαι ' ανοιχτη ' ενω δεν εισαι ? μπορει να εκπεμπεις κατι το ' απροσιτο ' αθελα σου . Ο νεαρος που δεν σε πλησιασε , μπορει να ηταν ντροπαλος . Μπορει να μην εισαι πολυ επικοινωνιακη . Χιλια - δυο μπορει , αμα δεν σε γνωρισει καποιος , δεν μπορει να εκφερει γνωμη .

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast