Έρωτας... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49

Thread: Έρωτας...

Senior Member
    Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι η φιλική σχέση που έχετε με αυτό το παιδί. Λες από τη μια ότι είστε στα μαχαίρια και από την άλλη ότι σου χαιδεύει το λαιμό και σου στέλνει φιλιά για πλάκα. Εμένα αυτό μου δείχνει δύο πράγματα: ή ότι έχει καταλάβει ότι κάτι τρέχει από τη μεριά σου ή ότι κι αυτός νιώθει κάτι και το ρίχνει στην πλάκα. Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τι από τα δυο συμβαίνει εγώ θα σου πρότεινα να τον πλησιάσεις τώρα που είναι και καλοκαίρι εκτός σχολείου. Πες του να παίξετε video games ή βρες κάτι άλλο για να απομονωθείτε σπίτι σου. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν και θα σου πρότεινα να μην κάνεις το πρώτο βήμα και να το αφήσεις σε αυτόν. Δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει αν δεν θέλει. Και προσπάθησε να μην τρελαίνεσαι με τις ταμπέλες σεξουαλικότητας και να μην απορρίπτεις πράγματα που κάνουν κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους (περί της αηδίας που νιώθεις για τους γκέι στο λέω).

Banned
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Κι όταν τον δεις στη θαλασσα τι θα κανεις? Πως θα εξωτερικεύσεις την έλξη σου? Με αυνανισμό?
    Για να μπει η "ταμπελίτσα" μια ωρα αρχυτερα?? Αλλά πραγματικά είναι πολύ άδικο.///// Ούτε φόνο έκανα ούτε λήστεψα κανεναν ούτε συκοφαντησα, απλά γουστάρω ένα άτομο, εε και??:(
    Αμα τον εβλεπα δεν θα εκανα τιποτα, δεν ειμαι συνηθισμενος στο να εξωτερικευω συναισθηματα ειδικα τετοιου ειδους...Στανταρ όμως και παλι θα με καταλαβαινε αφου θα ειχα το βλεμμα μου καρφωμενο πανω του...Είναι και ψηλοτερος και παει και σε γυμναστηριο(δεν ειναι ομως καμια ντουλαπα απο μυες σκετη αηδια, ειναι κανονικος, ψιλολιγνος), μου αρέσει το στυλ και το σωμα του...Η φωνούλα με οδηγει σε ταχυπαλμία ό,τι και αν μου λέει, καλό ή προσβλητικό, φιλικό ή εχθρικό...:inlove:

Banned
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποια είναι η φιλική σχέση που έχετε με αυτό το παιδί. Λες από τη μια ότι είστε στα μαχαίρια και από την άλλη ότι σου χαιδεύει το λαιμό και σου στέλνει φιλιά για πλάκα. Εμένα αυτό μου δείχνει δύο πράγματα: ή ότι έχει καταλάβει ότι κάτι τρέχει από τη μεριά σου ή ότι κι αυτός νιώθει κάτι και το ρίχνει στην πλάκα. Επειδή δεν μπορείς να ξέρεις τι από τα δυο συμβαίνει εγώ θα σου πρότεινα να τον πλησιάσεις τώρα που είναι και καλοκαίρι εκτός σχολείου. Πες του να παίξετε video games ή βρες κάτι άλλο για να απομονωθείτε σπίτι σου. Εκεί θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν και θα σου πρότεινα να μην κάνεις το πρώτο βήμα και να το αφήσεις σε αυτόν. Δεν ξέρει πώς θα αντιδράσει αν δεν θέλει. Και προσπάθησε να μην τρελαίνεσαι με τις ταμπέλες σεξουαλικότητας και να μην απορρίπτεις πράγματα που κάνουν κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους (περί της αηδίας που νιώθεις για τους γκέι στο λέω).
    Συμβαίνουν και τα δύο συγχρόνως...Μια δυο φορες μου φερθηκε λιγο βιαια (με σκουντηξε δυνατα πχ στο γυμναστηριο πιο περα για να κατσει παροτι ειχε χωρο) αλλά παρότι τον έχω σκυλοβρισει και εγώ ουκ ολιγας φορες δεν με εχει χτυπήσει ποτέ παρότι σε άλλους το έχει κάνει...Υποπτεύομαι ότι μάλλον το έχει καταλάβει, για αυτό ώρες ώρες τα "γυριζει" λιγο...Μακάρι να τα εννοεί κατα βαθος αυτα που μου λεει(και κάνει, όταν είναι ο "καλός" του εαυτός), έχουμε παίξει μαζί στα διαλλειματα ή όταν είχαμε κενό ενδιαμεσα μπαλα ή χαρτιά και το ευχαριστηθηκα τοσο πολύ...Άλλες φορές με κανει σκατα...Αλλά αν με αγκάλιαζε και το προχωρουσαμε περισσοτερο θα τα ξεχνουσα ολα...

Senior Member
    Γιατί δεν προσπαθείς να τον συναντήσεις το καλοκαίρι;

Senior Member
    Είσαι το παιδί που έβαλε τις φωτογραφίες χθες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Είσαι το παιδί που έβαλε τις φωτογραφίες χθες?
    Ω εσύ είσαι!!! μάλιστα! ουδέν σχόλιο!

Banned
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Ω εσύ είσαι!!! μάλιστα! ουδέν σχόλιο!
    Θα μου ρίξεις και άλλη καταγγελία??;)
    Τώρα μιλάω για μία δική μου υπόθεση και προσπαθώ λιγο να παρηγορηθώ, οπότε ουδέν σχόλιον!

^^melissa, το κακό είναι ότι δεν έχω φτιάξει fc(για να επικοινωνησω καπως μαζι του) και μόνο κατα τυχη μπορει να συναντηθουμε το καλοκαιρι...Και αμα συναντηθουμε φοβαμαι θα ειναι στην ψυχρα, δεν μου εχει ξανασυμβει αλλωστε κατι τετοιο...Μάλλον θα τον δω ξανα σεπτεμβρη...Φαντάζεσαι να αλλάξει και να πάει επαλ??:(

Senior Member
    Τι τάξη πας; πόσο χρονών είσαι;

Banned
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τι τάξη πας; πόσο χρονών είσαι;
    17 ειμαι...Γιατί ρωτάς?

Banned
    Βασικά το στυλάκι σου φαίνεται σαν να μας κοροιδεύεις. Μισείς τους γκέυ και σ' αρέσει αγόρι; Trollάρισμα στο φουλ.

Senior Member
    Γλυκέ μου, αν φαντασιώνεσαι σεξουαλικά αγόρι, ξερογλείφεσαι όταν σε πλησιάζει και σου σηκώνεται στη σκέψη του με μαγιό... είναι πασιφανές πως σου αρέσουν τα αγόρια. Απλώς δεν σου αρέσουν ΟΛΑ τα αγόρια.

Quote Originally Posted by imagine View Post
    Γλυκέ μου, αν φαντασιώνεσαι σεξουαλικά αγόρι, ξερογλείφεσαι όταν σε πλησιάζει και σου σηκώνεται στη σκέψη του με μαγιό... είναι πασιφανές πως σου αρέσουν τα αγόρια. Απλώς δεν σου αρέσουν ΟΛΑ τα αγόρια.
    Και στους γκέι δεν αρέσουν όλα τα αγόρια! Δλδ όπως και ο θεματοθέτηες δεν φαντασιώνονται σεξουαλικά όλα τα αγόρια!
    γιάννης

Banned
    Quote Originally Posted by jpsunshine View Post
    Βασικά το στυλάκι σου φαίνεται σαν να μας κοροιδεύεις. Μισείς τους γκέυ και σ' αρέσει αγόρι; Trollάρισμα στο φουλ.
    ULTRA FACEPALM!!!

http://images.stopgame.ru/uploads/im...1298752311.jpg

Δεν είπα ότι εγώ ότι το ελλαδιστάν είναι κλειστή κοινωνία??...Όποιος ερωτεύεται ένα αγορι πρέπει ντε και καλά να είναι gay?? Την λέξη αμφιφυλοφιλος μάλλον την έχουμε βγάλει από το λεξιλόγιο μας....Και όχι άλλη όρεξη δεν είχα να ανοίγω thread και να περιμένω απαντήσεις, αν ήθελα να κανω τρολλαρισμα θα εστελνα μερικές ακόμη photos που είπε και ενα παιδι απο πανω και θα τελειωνε η υποθεση:o Μιλάω σοβαροτατα και θενκς σε όλες τις απαντήσεις!

Senior Member
    Βρε καλό μου, τι μανία με τις ταμπέλες είναι αυτή? Δεν έχει καμμια σημασία αν είσαι γκει ή αν είσαι μπαι. Γω έκανα απλώς μια διαπίστωση: ότι σε ελκύει το αντρικό κορμί.

Banned
    Βρε καλό μου, τι μανία με τις ταμπέλες είναι αυτή? Δεν έχει καμμια σημασία αν είσαι γκει ή αν είσαι μπαι. Γω έκανα απλώς μια διαπίστωση: ότι σε ελκύει το αντρικό κορμί.
    To συγκεκριμένο ναι! Σε ακραίο σημείο μάλιστα...Και βασικά στάνταρ το έχουν καταλάβει και ο ίδιος και οι άλλοι γιατί όταν έχω καμια διαφωνία με κανα παιδι λενε πάντα στο εν λόγω αγόρι να με βάλει στην θέση μου...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast