Results 46 to 60 of 80
-
19-06-2015, 12:04 #46
Τρ ξεφευγ ειναι τωρα ξεφευγω απλα δεν δινω και πολλη σημασια στο τι γραφω πρωτον επδ δν μ αρεσει να μιλαω σε φορουμ και δευτερον επδ οταν δν ειμαι ο ευατος μου δεν γουσταρω και πολυ αυτα που λεω οποτε οτι γραφω ειναι οτι να ναι σκεφτομαι οποτε........τσπ σε ευχαριστω γτ ειμαι καιναπειρη στο θεμα των σχεσεων .εχεις δικιο μα νομιζα οτι εφτιαγα εγω αλλα τελικα εφταιγε αυτος!το ειχα καταλαβει οτι δεν αξιζει σε ευχαριστω ειλικρινα για την αποψη σου!!!με εκανε να δω καθαρα ποσο ηλιθια ημουν κ επεσα πανω του .ας γινω καλα οπως δυο χρονια παλιαοτερα και δεν με νοιαζει κανεις πριν δυο χρονια εκανα τα παντα και θαυματα κ τωρα ειμαι ενα απροστατευτο σαν παιδι και περιμενω την βοηθρεια ξενων ανθρωπων ανθρωποι σε παρενθεση γιατι αν ειναι ανθρωποι εκεινοι που πληγωνουν κοπελιτσες .τσπα το μονο που θελω να βρω τον εαυτο μ!σας ευχαριστω ηξερα οτι εχετε σωστες απιψεις να ειστε ολοι καλα..
- 19-06-2015, 12:09 #47
Πολυ ωραιο αυτο που ειπες ...<3:) γενικα εγω ειμαι πληγωμενη με αλλ; θεματα στη ζωη μου τα οποια ειχα γραψει αλλη μια φορα παλιοτερα εδω .τσπα μαλλον δεν θα λειτουργησω ποτε φυσιολογικα μονο με καποιο ..ΘΑΥΜΑ ΕΧΩμαθει να λειτουργω οπως πρεπει οχι οπως νιωθω και αν δν μου παει κατι οπως το θελωμε δν αντεχω .
19-06-2015, 12:15 #48
Γενικα δεν μπορω να καταλαβω πως ενα ατομο μπορει να μ αποριψει δεν το δεχομαι !και δεν καταλαβαινω γτ ολοι ειναι αναισθητοι και εγω τοσο συναισθηματικη.βασικα καλα εκανα που δεν ασχολουμουν με αγορια δεν ημουν και ετοιμη δεν θ ξαναασχοληθω μεχρι τα 27 μου ε μα πιααα ο ενας εκει εξω ειναι χειροτερος απο τον αλλο !ειναι ολοι για τα μπαζα κανουν ρηχες σχεσεις ,ρηχα συναισθηματα ρηχη ζωη.εχω θελω να ζησω ενα παραμυθι οχι μια πραγματικοτητα
19-06-2015, 12:44 #49
Μονο στο πολυτεχνειο ηταν τελεια!εκει βρηκα φιλες εκανα παρεα με ολους τους φοιτητες περασα γαματα!και αγορια μ την επεφταν αλλα εγω κλασσικα κολλημενη ,πιστευα οτι δεν τους αξιζω Και αργα η γρηγορα θα μ παρατησουν τοτε ηξερα τι ημουν .τωρα αφησα ελευθερο τον εαυτο μου γτ δεν ειμαι σε θεση να σκεφτομαι .τοτε μου την επεφτε ενα παιδι πολυ ομορφος απλα επιφανειακη ομορφια και γ αυτο δεν ηθελα κατι μαζι του δεν θα ταν συναισθηματικος κ δεν ταιριαζα νομιζα και με κοιταγε συνεχεια τοσο πολυ π ειχε ξεφτιλιστει αχαχαχ .α και μ ενα αλλο παιδι βγαιναμε πολυ ομορφος αυτος ηταν και στα νερα μ γλυκος κ συναισθηματικος θα εκανα κατι μ αυτον ηταν τελειος μιλουσαμε κ στο τηλεφωνο μεχρι που με πηρε μια μερα κ μ πε οτι πηρε μεταγραφηγ αθηνα τελικα ..ποσο γκαντεμω ειμαι;;:(κ ηταν μια χαρα παιδι.γενικα στο πολυτεχνειο βρηκα τα παντα ολα!ημουν ευτυχισμενη κ η ηλιθια εφυγα το σκεφτομαι κ χτυπαω το κεφαλι μ πρωτη φορα ταιριαζα μ τοσα παιδια .επισης ενα παιδι εχω κρατησει ακομα επαφη τον καλυτερο μαθητη τον θαυμαζα κ τοτε τον γουσταρα μονο κ μονο γ αυτο αχαχ κ τ καταλαβε κ τωρα μ μιλαει μηπως ξαναπαω πατρα αλλα τρ δεν τον θελω πια δν ειμαι τοσο επιφανειακηπια! Αλλα εφυγα απο το πολυτεχνειο ποσο μ λειπειιι η ζωη μου εκει περναγα οσο πιο τελεια δν ειχα περασει τα παιδια ηταν τα καλυτερα ever!πως να γυριζα πισω πφ
19-06-2015, 13:01 #50
Κ τελειωνοντας χρωσταω τα παντα στην κολλητημου με αυτην εζησα ολα αυτα π ηθελα μια ζωη γεματη περιπετειαχαρα ,τρελες ,γελιο αλλα και οταν επεσα ηταν παλι εκει!στις στεναχωριες μ στις υστεριες μου στα παντα.βρηκα την φιλη που πανταονειρευομουν και παραγγελια να την ειχα κανει τοσο τελεια δεν θαμ την εφερναν ειναι γ μενα τα πανταα. Μαζι της ξεχνιεμαι μ κανει κξεκολλαω απο ολα με κανει κ γινομαι χαρουμενη !μακαρι ν υπηρχαν ανθρωποισαν αυτη οτι και να πω ειναι λιγο.κοπελα μ χιουμορ,ανθρωπια γμεν; τα πανταολα πολλοι εχουν φιλους κ περνανε καλα .αλλα εγω εχωτην φιλη .μακαρι να εβρισκαν ολοιολοι τ αλλο τους μισο.αν ηταν αγορι θ χα κλεισει σαν ατομοαχαχ αλλα δεν ειναι!<3<3 ποτε δν πιστευα οτι μια κοπρελα μ τ δικα της στανταρ θα εκτιμουσε εμενα γτ ηταν κ υψηληε κοινωνιας πλουσια πολυυ κανει κ εγω αυτα ηθελα αλλα με εκτιμησε πισω απο εμενα ειδε αυτο π ειμαι πραγματικα!κατι π επιδιωκω απο ολους ν δουν πισω απο αυτο π δειχνω ποια ειμαι .κ τωρα αποχωρω θα ξαναγραψω στο μελλον αν ειμαι ξανα χαλια ευχομαι να μην ειμαι ..κ ν τελειωσει το μαρτυριο μ εδω!:)
19-06-2015, 13:11 #51
Με τις κοπελες στην΄σχολή δεν ταιριαζες, ήτοι δεν τις έβρισκες τελειως φυσιολογικές: ατομα με ιψδ εχουν ταση για υπερανάλυση και υψηλές απαιτήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις. Ειναι πιο επιφυλακτικοί, πιο κλειστοί, συγκρατημένοι, εύκολα αποφεύγουν ή εντοπίζουν χαρακτηριστικά στους άλλους τα οποία κρίνουν (και πάλι λογω της ιψδ) ως αρνητικα επικεντρώνοντας τη σκεψη τους και συνεπώς κατατάσσοντας τον αλλο με βαση αυτα τα χαρακτηριστικά.
Επίσης στο θεμα θρησκεια, αν το άτομο με ιψδ προέρχεται από θρησκευτικές καταβολες/οικογενεια οι διαδασκαλίες της θρησκείας, ιδίως επί ηθικής, λειτουργούν ως αναστολές και ως ενοχές. Πιστευω πως η απειρια σου κατα βάση πηγάζει κι απ αυτο τον παράγοντα.
Επίσης, το άτομο με ιψδ λόγω υπερανάλυσης αλλά και υψηλών απαιτήσεων έχει φτιάξει στη σκεψη του, μεταξύ αλλων, και ενα ιδανικό πρότυπο συντρόφου, στην ευρεση του οποιου επιμένει, γι αυτο και οι πολλές απορρίψεις. Βεβαια αμα συναντησει ατομα που πλησιάζουν ή μπορει και να χουν το πρότυπο αυτό ξεκινάνε μεσα του αλλα θεματα, ήτοι, φόβος απόρριψης, αίσθημα ανετοιμότητας για κατι σοβαρό, προσπάθεια εντοπισμού χαρακτηριστικών ως προς τα οποια διαφερουμε, φόβος προσέγγισης κι ετσι οι καλες ευκαιριες χάνονται. Κι αυτα ως μέρος της ιψδ.
Ενας που εχει τα ίδια θεματα ψυχολογιας με σενα θα σε καταλαβαινει, όμως η όλη σχεση πρεπει να λειτουργει βελτιωτικά κι όχι απλα ο ενας να βρηκε τον αλλο για να μοιράζεται τον πόνο του. Βεβαια εισαι γυναικα, άμα έχεις πρωτα καποια καλή εμφανιση, μορφωση και μια κάπως καλήδουλεια και δίνεις την εντυπωση καλού χαρακτηρα, ασχέτως του προβλήματος, τα πράγματα θα σου ειναι πιο ευκολα στο να βρεις συντροφο.
Επίσης ακόμα και το να απευθυνθει σε ενα διαδικτυακο χωρο ανωνυμίας βάζει σε σκεψεις το άτομο ότι θα μαθευτει, ότι θα γινει ρεζίλι από ατομα που πιστευει πως θα μπουν στο εν λόγω σαητ. Καταστροφικότητα στη σκεψη δλδ.
Αυτα σαν καποιες σκεψεις μου διαβαζοντας το μηνυμα σου αυτο. Δενε χω δει τη συνεχεια της εδω συζητησης.
Εχεις πάει σε ψυχολογο?
Διαβασες πιο παλιες αναρτησεις (και δικες μου) στην ενοτητα "ιψδ" του φορουμ? Θα βρεις μεθοδους που βοηθουν.γιάννης
19-06-2015, 13:15 #52
Κ τελειωνοντας χρωσταω τα παντα στην κολλητημου με αυτην εζησα ολα αυτα π ηθελα μια ζωη γεματη περιπετειαχαρα ,τρελες
19-06-2015, 14:43 #53
19-06-2015, 14:50 #54
19-06-2015, 21:05 #55
Να σε ρωτήσω κάτι που θα φανεί άσχετο αλλά ίσως παίζει ρόλο; Απο που είσαι; Αθήνα , Θεσσαλονίκη η επαρχία;
19-06-2015, 22:45 #56
19-06-2015, 23:46 #57
Αυτό υπέθεσα από τον τρόπο σκέψης σου , ότι πρέπει να είσαι απο επαρχία. Απο επαρχία κι εγώ είμαι αλλά ζω σε μεγάλη πόλη εδώ και χρόνια , στην επαρχία που μπορεί να έχει 1000 πράγματα καλύτερα απο την πόλη υπάρχει δυστυχώς και 1 κακό το κουτσομπολιο "τι θα πουν οι γείτονες" "πρέπει να προσέχω" "πρεπει να αποκατασταθεις γιατι θα μεινεις στο ράφι" και άλλα πολλά που μας γεμίζουν οι γονείς και το περιβάλλον απο μικρά παιδιά. Ζήσε τη ζωή σου όπως θες εσύ και όχι με τα πρέπει των άλλων γιατί στο τέλος θα φτάσεις σε κάποιο σημείο που θα μετανοιώσεις γι αυτά τα πρέπει.Κι αν είναι κάτι καλό θα ρθει απο μόνο του φυσικά χωρίς να το επιδιώκεις αλλιως ας προσπεράσει :)
19-06-2015, 23:49 #58
και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω πχ να διαγραφω ανθρωπους απο τη ζωη μου λογω της ιψδ γτ μου ερχονται κακες σκεψεις στο μυαλο .οποτε αναγκαζομαι και τους σκεφτομαι γαμω .αλλα τερμα τωρα θα το κανω τους διαγραφω δεν θα καθομαι εγω να παρακαλαω οσο με διαγραφουν αυτοι θα αρχισω να τους διαγραφω κ εγω απλα μετα δεν θ υπαρχουν καν για εμενα αυτο φοβαμαι η αδιαφορια μου μετα θα ειναι πληρης και αμετακλητη!και το εκανα δεν ασχολουμαι πια με αυτον τον τυπα ουτε με οτι τον αφορα αυτον και οσους με πληγωσαν.ας παει να γαμη8ει να κανει οτι θελει εμενα οποιος με απορριπτει τελειωνει για μενα για παντα .του εδωσα μια ευκαιρια να ειναι μαζι μου και δν το εκτιμησε δεν ξαναγυρναω πισω μαζι του και γονατιστος να με παρακαλαει τελος για μενα αυτος.δεν αξιζε και λυπαμαι που ηταν η αφορμη να αρχιζω να σβηνω ανθρωπους απο το μυαλο μου παρα την ιψδ που με εμποδιζει να το κανω.βασικα μαλλον χαιρομαι παρα λυπαμαι εχω κοψει και τα χαπια τωρα τα ζολοφτ που επαιρνα και αντι να γινομαι χειροτερα γινομαι πιο σωστη.τελειωσε για μενα το παρελθον ηδη ανεκαμψα; και ειμαι καλυτερα .δεν επρεπε αλλα ημουν τυφλη δεν εβλεπα με τι ειχα να κανω τι ανθρωπακια κυκλοφορουν αναμεσα μας .μες την απελπισια μου επεσα επανω του.λαθος μου εγω η που θα σερνομαι στα πατωματα η που θα σηκωθω και θα φανε την σκονη μου κ ολο και περισσοτερο παω προς το δευτερο .δεν με ξερουν πραγματικα ομως δεν θα κατσω να περιμενω απο τωρα τον διαγραφω και μακαρι να το εκαναν ολοι γιατι εγω σκεφτομαι οτι ενα τετοιο ατομο δεν αξιζει και αν με εκανε να κλαψω μια δυο τρεις φορες??χωρις να τον εχω προσβαλλει τοτε θα με εκανε να κλαιω συνεχεια και δεν αξιζει χαμενος κοπος λοιπον αξιζω εγω κ ολες οι κοπελες ενα ατομο διπλα τους που θα τις κανει να χαμογελανε και σιγουρα αυτος δεν ειναι σαν αυτον που γνωρισα εγω ουτε που θα γνωρισουν αυτες και θα τις πληγωσουν .αισθανομαι πολυ ξαλαφρωμενη που θα τον διαγραψω που εχω την δυναμη στα 23 και κανω γ πρωτη φορα κατι τετοιο ποτε μεχρι τωρα δεν μπορουσα κ νιωθω ετοιμη ΤΩΡΑ.και τωρα θα με δουν ποσο μπροστα θα προχωραω και θα μενουν στην μιζερια και στην μικροτητα τους.αντιο παρελθον;):))
20-06-2015, 00:06 #59
Έτσι μπράβο , είναι καλό να δείξεις και λίγο δυναμισμό παραπάνω γιατί δυστυχώς έτσι οπως είναι η ζωή τους καλούς και όσους είναι πάντα συγκαταβατικοί τους εκμεταλλεύονται. Να προσέξεις όμως μην πας στο άλλο άκρο. Αν βρεθεί κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου που να αξίζει μην τον πληγώσεις γιατί σε πλήγωσαν. Κοινώς επειδή έπεσες σε μ@λ@κ@ μη γινεις κι εσυ bitch. Δυστυχώς οι άνθρωποι το έχουμε αυτό , σκληραίνουμε απ ότι μας έχουν κάνει oι αλλοι και συμπεριφερόμαστε όπως μας συμπεριφέρθηκαν σε ανθρώπους που δεν αξίζουν κάτι τέτοιο. Να το θυμάσαι αυτό μην κάνεις κάτι σε κάποιον που δεν θα ήθελες να κάνουν σε σένα και όλα θα πάνε καλά.
20-06-2015, 01:01 #60