ευρεση συντροφου ποσο ευκολη υποθεση΄απο ατομο με ιψδ κ οχι μονο΄΄ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 80
    Senior Member
    εκπομπη στην τβ κανει. δημοσιογραφος νομιζω ειναι. με ποζεραδικο βλεμμα κ ψαγμενους καλεσμενους καμια φορα φουλ κουλτουριαρικους... κ γω για να γελασεις το πα...αλλα ενταξει..γελασες με αλλον συνειρμο...οποτε ενταξει...το γελιο χαλαρωνει κ βοηθα στην ιδψ...
    τελικα θα μας πεις ποτε σου εγινε η διαγνωση?

Banned
    Μικαει κ στην αλλη γραμμη η κολλητη μ με 5φιλες μ εχουν βαλει κ εμενα στην συνομιλια αλλα προτιμω να μιλαω εδω να παρηγοριεμαι αυτες ειναι οκ!ψυχολογικα.:)τσπ σ ευχαριστω γ την υποστηριξη εισαι πολυ καλοσ!λιγοι καλοιανθρωποι υπαρχουν σημερα εως καθολου καλα τ αγορια ειδιμαειναι ολα καθαρματαα αφου σκεφτομαι να τ γυρισω αψαχ

Banned
    Α!η διαγνωση μ εγινε πριν 1χρονο

Senior Member
    Quote Originally Posted by joanna22 View Post
    Μικαει κ στην αλλη γραμμη η κολλητη μ με 5φιλες μ εχουν βαλει κ εμενα στην συνομιλια αλλα προτιμω να μιλαω εδω να παρηγοριεμαι αυτες ειναι οκ!ψυχολογικα.:)τσπ σ ευχαριστω γ την υποστηριξη εισαι πολυ καλοσ!λιγοι καλοιανθρωποι υπαρχουν σημερα εως καθολου καλα τ αγορια ειδιμαειναι ολα καθαρματαα αφου σκεφτομαι να τ γυρισω αψαχ

" καλα τ αγορια ειδιμαειναι"----εχεις πιει τπτ??

αυτο τι σημαινει?..τ αγορια ειναι οιδημα?:PP

ενταξει ..τις γενικευσεεις ...τις εχουν ολοι οι πικραμενοι/ες αλλα η λογικη σου λεει οτι δεν στεκει......

ενταξει ενας χρονος ..φρεσκο ειναι....εσυ μπορεις να πεις στον εαυτο σου τι εχεις κ γτ?
    βασικα παιρνεις τιποτα ssri ή σ εβγαλε light περιπτωση?

Banned
    Να σ πω.λεω ειδικα τα αγορια.πες μ μονο εγω κολλαω τοσο σε ενα αγορι τι μ συμβαινει ειμαι απλως συναισθηματικη μεχρι αηδιας κ ρομαντικη ;;η ειναι κ αυτο συμπτωμα της ιψδ;δλδ αν κολλησω με καποιον δεν ξεκολλαω ευκολα γτ;;

Banned
    Δλδ με αυτο τ παιδι δν ειχαμε κ τιποτα κ ομως εγω απο την πρωτη στιγμη δινω συναισθηματα λες κ τον ξερω χρονια τ σκατα παει λαθος μ εμενα κ παιδευομαι .ενω αλλοι θελουν καιρο ν νιωσουν κατι γ αλλον πφφ δν μ ειπες ομως τι ζωδιο εισαι αχαχαχ

Banned
    Βασικα κανε με φιλη εδω η καπου ν μην σπαμαρουμε αλλο εδω..

Senior Member
    το αν ο ρομαντισμος σου εντασεται στα συμπτωματα της ιδψ σου ή οχι έχει να κανει με το αν σου δημιουργει προβλημα (η αν μπορει να σου δημιουργησει προβλημα δυνητικα...(μαλλον αυτο ισχυει για σενα ..(.αλλα δεν ειμαι κ γιατρος)))....δλδ αν δεν το γουσταρεις....κ τοσο πολυ ..κ θελεις να χαλαρωσεις λιγο...
    δλδ δεν μπορουμε προφανως να πουμε οτι οι ρομαντικοι ειναι κατ αναγκη ιδψχναγκαστικοι....βασικα το πολυ να ειναι μερικως πανω απο 2-3%

επειδη σε κοβω να ψηνεσαι για κουβεντα..(κ επειδη κ γω ψηνομαι) .κ επειδη εχω κ γω υπερενταση κ βλεπω κ αγωνα ελα εδω http://www.crradio.gr/chat-cr/ με το νικ που εχεις εδω γτ δεν ειμαι για τσατ εδω μεσα
    Μονο εγω ειμαι εκει τωρα... το νικ μου ειναι το aris

το site δεν ειναι δικο μου απλα ακουω απο εκει μουσικη..
    οποτε δεν κανω διαφημιση
    Last edited by diogenis; 19-06-2015 at 03:33.

Banned
    Μπα θα κοιμηθω τωρα ...:/ ν τ πουμε καποια στιγμη ξανα..:))

Senior Member
    δεν μπορω να σε κανω add edw gt εχει προβλημα ο λογαριασμος μου νομιζω,....ελα εκει ν ακουμε κ μουσικαρες...

Senior Member
    οκ...αλλα λιγο δυσκολο..γτ δεν πολυμπαινω

Senior Member
    τελικα θα ρθεις??ή να πουμε καληνυχτα??:P
    :P--το καναμε ιδιωτικο το θεμα:P

Senior Member
    Egw ekana upoxwrhseis autos m thn prwth aformh m parathse ftaiw egw ?
    M enan eniwsa etoimh k pali dn ta katafera epd nomiza adiaforei merikes foores g mena k isws htan k etsi k otan m thn epese enas allos..kai t t esteila s mhnuma ελεγε οτι δν ειμαι για τιποτα σοβαρο ενω εγω ηθελα να τονδω εκεινη την ημερα εστωγ λιγο γτ πρωτη φορα θ βρισκομασταν μονοι κ σπαστηκα κ τ το εστειλα αυτο οτι μ την επεσε ενας αλλος π ηταν αληθεια .και ενω μ ελεγε δεν σ υποσχομαι τιποτα και να κανουμε κατι δεν σημαινει οτι σ υποσχομαι κατι με εκανε να αισθανομαι τελειως οτιναναι κ μετα απο αυτο μ λεει δεν ησουνγ τιποτα σοβαρο φταιω εγω ;;εχω και τ θεματα μου δεν εφταιγα εγω!κ του ειπα συγγνωμη πολλες φορες νομιζε οτι παιζω παιχνιδια κ ειμαι ανωριμη κ σας ρωταω ενα ατομο π ενδιαφερετ;ι αφηνει ετσι ευκολα μια κοπελα η ηταν αφορμη ;;τρ ξεφευγ. Κ απο τ θεμα παω σ θεμα σχεσεων αλλα δν μπορω κ εγω μονο μ αυτον ηθελα ν κανω κατι γτ ηταν στοργικος μ βγαζε κατι ωραιο αλλα τ χαλασε ολα κ μετα ειπε οτιβρηκε κ κοπελα κ εγινα εξαλλη δν αντεχω αλλο τετοιο ψυχολογικο πολεμο:'(
    Θα εκτιμουσα πραγματικα την γνωμη σας δεν ειχα σκοπο να κατσω να το αναλυσω αλλα μιας και τ φερε η κουβεντα.εγω αυτον μονο θελω και δεν ηταν τοσο θεμα εμφανισης οσο χαρακτηρα και επιτελους δν ειμαι καμια π ξεχναει ευκολα να παωσ αλλον τωρα .θα τον σκεφτομαι κ ας μην τον εχω φιλησει καν ουτε αυτο!αλλα ενδιαφεροταν γμενα κ μ στηριζε για ενα μηνα απο μακρια ομως μεχρι να ξαναβρεθουμε κ οταν πηγα εγιναν ολα αυτα κ δν μπορεσα να τον ξαναδω ειναι κ φιλος τ ξαδερφου μου
    δεν ξερω κατα ποσο ειναι θεμα ιψδ το οτι δεν εχεις καποια σχεση που να σε καλυπτει.
    δεν ξερω πολλα για την παθηση, ξερω ομως ατομο που την εχει και εχει μια χαρα σχεση και μαλιστα μακροχρονη. αρα, σχεσεις γινονται και μαλιστα πετυχημενες.
    ισως ειναι θεμα ιψδ το πως "μεταφραζεις" ομως, αυτα που σου συμβαινουν.

για παραδειγμα, τελικα μας αναφερεις καποιον συγκεκριμενο που ηθελες πολυ και σε απεριψε. οχι και για πολλους.
    δεν σημαινει οτι αν δεν ειχες καποιο θεμα, θα σε ηθελε. μπορει να μην του αρεσες οσο σου αρεσε εκεινος.
    επισης ειναι λιγο περιεργο να ζοριστηκες τοσο πολυ, λες μαλιστα κι οτι ενοιωθες πολλα γι αυτον, ενω προηγουμενως λες οτι δεν ειχατε βρεθει μονοι ποτε (!) λιγο περιεργο αυτο.
    γι αυτο που ρωτας για το συγκεκριμενο περιστατικο, συμφωνω μαζι σου, οτι καποιος που ενδιαφερεται, θα το ψαξει λιγο παραπανω, δεν θα σου γυρισει την πλατη τοσο ευκολα. επισης, ο προλογος του τυπου "δεν υποσχομαι τπτ, δεν ειμαι για πολλα" κλπ, ε, δεν ειναι πολυ καλος προλογος. ηταν χλιαρος ο τυπος. μαλλον ηταν απ την αρχη κρυος, του ειπες κι αυτο με τον αλλο που δεν του αρεσε σαν αντιδραση και εφυγε μια ωρα αρχυτερα. δεν σημαινει κατι αυτο και κυριως, δεν νομιζω να εχει σχεση με καποια παθηση σου.

θα συμφωνησω με τον ελις που σου λεει οτι ειναι θεμα χρονου να βρεθει καποιος καταλληλος.
    μην νομιζεις οτι χωρις ιψδ , οποιος σκεφτεσαι εσυ, σε θελει κιολας.
    ισως ομως το δεχεσαι πιο απλα και φυσικα, σαν αυτο που ειναι δηλαδη το γεγονος, που ειναι :ΤΙΠΟΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ, ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

κατα τα αλλα, αγαπητη τζοανα, ειναι παρα πολυ δυσαναγνωστα τα σχολια σου. κοβεις τις λεξεις, μπερδευεις τα γραμματα, δεν χωριζεις παραγραφους και προτασεις, δεν βαζεις και κανενα σημειο στιξης και μας αποτελειωνεις...("τρ ξεφευγ" τι ειναι???)

Banned
    Καλημέρα κι από μένα, δε διάβασα όλες τις απαντήσεις! Έχω κι εγώ θέματα, νιώθω ότι είμαι διαφορετική από τους άλλους και δεν ξέρω αν είναι καθαρά από τα θέματα αυτά ή από το χαρακτήρα μου, ή και από τα δύο! Πραγματικά δεν ξέρω τι να σου πω, ένα λάθος που είδα ότι κάνεις είναι ότι μειώνεις τον εαυτό σου, αν και σε αυτό ξέρω ότι δεν φταις εσύ, οι άλλοι σου έχουν περάσει ότι όποιος έχει θέματα είναι μη φυσιολογικός κτλ, αλλά το κακό είναι ότι μειώνεις και τις φίλες σου που αυτές λογικά δεν μπορούν να σε στηρίξουν; Σου εύχομαι να βρεις ένα καλό αγόρι, είμαι σίγουρη ότι το αξίζεις, όσο για τη στενοχώρια που λες κι εγώ το ίδιο παθαίνω, συνέχεια γίνομαι χάλια επειδή τους αφήνω τους άλλους, δεν ξέρω πως να το σταματήσω πλέον αυτό, γίνεται αυτόματα, μακάρι να μπορούσε κάποιος να μας βοηθήσει!!

Banned
    εγω δε καταλαβα κ πολα απο οσα γραφεις οχι τοσο επειδη τα γραφεις μπερδεμενα αλλα μαλον επειδη δε συλαμβανει κ πολυ καλα το μυαλο μου τη γλωσσα που μιλας..
    ομως απ οτι παρατηρισα το να γραφει καπιος γκρικλις διχνει σα να μην εχει πολυ ορεξη να επικοινωνισει με τους αλλους κ οταν δε κανεις κατι εσυ για να πλησιασεις τους αλλους κ να τους διξεις πραγματα απο τον εαυτο σου οι αλλοι δυσκολα θα καταλαβουν οτι πρεπει να ρθουν κοντα σου.
    ο ανθρωπος γενικοτερα που δε δεχεται τον εαυτο του οπως ειναι ετσι δε μπορει να πετυχει κατι ιδιαιτερο..
    οταν δεχεσαι τον εαυτο σου οπως ειναι προκαλεις παντα αρνητικα κ θετικα σχολια οπως ακριβως κ μια λαμπα καπιοι ενοχλουνται κ λενε οτι τους στραβωνει το φως κ καπιοι αλλοι μεσω αυτης βλεπουν καλυτερα..
    αν αφηνεις τον εαυτο σου στο σκοταδι ετσι τα πας καλα με ολους ομως δε σου δινετε η ευκαιρια να προκαλεσεις ουτε το φθονο αλλα ουτε κ τον θαυμασμο αλλα το μονο που θα πετυχεις ετσι ειναι να μιαζουν ολοι ως φιλοι σου ενω δεν ειναι...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast