Results 1 to 7 of 7
Thread: Σε σχέση αλλά... νέα προοπτική;
-
20-06-2015, 00:07 #1
Σε σχέση αλλά... νέα προοπτική;
Οπότε τώρα τι επιλογές έχω; Αυτή θεωρώ ότι πρέπει να εχει καταλάβει το ενδιαφέρον μου, πρώτα και κύρια από τη προταση για καφέ συν τα κάποια κοπλιμέντα που της έχω κάνει...
Μήπως πρέπει να τη διεκδικήσω πιο έντονα; Να της ξαναπροτείνω άλλη μια φορά για καφέ; Επειδή έχει σχέση μηπως βρισκεται σε κάποιο δίλημμα; Δε θέλω να φανώ και λίγουρης - πέφτουλας γιατι μεχρι στιγμης δν νομιζω να της εχω δωσει τετοια δειγματα... Αυτή, αν ενδιαφερόταν δε θα μπορούσε να μου αντιπροτείνει για μια έξοδο; Και καλά ειναι κοπελα και αυτά ειναι "υποχρέωση" του άντρα; Να το αφήσω το θέμα για μερικές μέρες, να δω αν υπάρξει κάποια ανδτίδραση της;
Πάντως μποεί να μην έχω πολλή εμπειρία στις σχέσεις, αλλά γενικά νομίζω οτι μπορώ να ψυχολογώ τις αντιδράσεις του άλλου, και στη συγκεκριμένη περίπτωση μου φαίνεται τόσο απίστευτο να έχω πέσει τόσο εξω για αυτη τη κοπέλα!
Βέβαια, από την άλλη σκέφτομαι και την κοπέλα που ειμαστε μαζι...Ωστόσο η "καψούρα" για αυτη τη νεα κοπέλα ειναι εντονη και δε μπορω να σκεφτω αυτη τη συγκεκριμενη στιγμη περισσοτερα πραγματα....
Αυτά, οποιαδήποτε προτροπή ευπρόσδεκτηLast edited by BloodSimple; 20-06-2015 at 17:50.
- 20-06-2015, 03:32 #2
Kαλησπερα. Με τον τυπο εκει που υποψιαζεσαι οτι μπορει να ναι γκομενος τι φωτογραφια ειδες? Τι φαινεται? Μηπως ειναι απλος φιλος?
20-06-2015, 04:56 #3
εγω γενικοτερα απο οτι παρατηρω για ολα εχεις κ μια εξηγιση δηλαδη επειδη εισουν σε αλλο πανεπηστημιο κ επειδη μιλαγατε για τα μαθηματα κ επειδη ειναι πολυς καιρος που μιλαγατε κλπ σε φανταζομαι στο επομενο επεισοδειο οταν θα βρεις δουλεια ν α λες οτι επειδη δουλευες εκει κ επειδη σε ρωταγε κατι για τη δουλεια κ επειδη συζηταγατε για μια υποθεση της δουλειας κλπκλπ να επαναλαβεις παλι το ιδιο σεναριο..
αλλα εγω πιστευω οτι ολα αυτα τα επειδη τα λες για να μη παραδεχτεις απλα οτι ειναι ευκολο καπια να σε κερδισει επειδη βρισκοσασταν πολυ καιρο στο ιδιο μερος κλπκπ με την προυποθεση να ειναι ομορφη κλπ..
κ απορω επισης γιατι αναρωτιεσαι αν πριν ειχε αλλον αφου κ συ το ιδιο εκανες δηλαδη οτι κανεις εσυ θες οι αλλοι να το κανουν γαργαρα κ αυτοι να ειναι οι ελευθεροι κ συ ο κατηλιμενος συνεχεια?
καθε φορα που λες κ ενα επειδη γινεσε ικανος για ολα αν δε το χεις καταλαβει ακομα
το χομπι σου ειναι να γνωριζεις αρκετα εμφανισιμες αλλαζοντας ποστα.
20-06-2015, 09:24 #4
και μετα απο εναμισυ χρόνο μηπως μια αλλλη κοπελλαααα και μετα μια αλλλλη κοπελα ερχεται και σε βαζει στο τρυπακι της αποδοχης κατάκτησης και ολο αυτο τελικα σε κραταει στην πριζα και οχι πραγματικα η ιδια η κοπελα ¨΄΄την κοπέλα σου ΤΙ ΘΕΣ ΠΙΑ? ετσι το ενοιωσα περισσοτερο για την επιβεβαιωση και λιγοτερο για οτι αλλο
20-06-2015, 11:17 #5
Ρε παιδια συγγνωμη αλλά καμια σχεση αυτο που γραφετε... Νεος ανθρωπος ειμαι και η ολη ιστορια πλα ΠΡΟΕΚΥΨΕ, τι υποτιθεται οτι πρεπει να κανω; 3 χρονια ειμαι με αυτη τη κοπέλα και δεν ειχε ξανατυχει κατι παρόμοια με μια άλλη... οπότε το "τη μια χρονια μια αλλη κοπελα, την άλλη μια άλλη" πως προκύπτει;;
1 σχέση εχω κάνει μεχρι στιγμής όλη κιόλη. Το χόμπι μου ειναι να γνωρίζω μονο εμφανισιμες κοπέλες?? WOW αυτο δε περιμενα να μου το πει καποιος... Φυσικά δε μπορειτε να γνωριζετε τη προσωπικοτητά μου οπότε το δικαιολογώ... αλλά είναι εντελώς μακριά από την αλήθεια...
Δεν είναι ότι απλά μιλάγαμε, είναι οτι έδειχνε ενα εντονο ενδιαφέρον προς εμένα ενώ με τους υπόλοιπους είχε απλα τυπικές σχέσεις όπως και εγω με αυτούς. Εγω σας παρεθεσα την ιστορια με καποια γεγονοτα να μου προτεινατε κάποιες κινησεις....
20-06-2015, 11:19 #6
20-06-2015, 11:40 #7
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Είτε προχωρήσεις με την καινούρια είτε όχι (που μεταξύ μας δεν το πολυβλέπω, αν ήθελε πιστεύω πως θα δεχόταν την πρόταση για καφέ) δε νομίζεις πως πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι θα κάνεις με την καβάντζα σου? (την κοπέλα σου εννοώ). Είσαι πολύ νέος για να μένεις σε σχέση από συνήθεια και είναι πολύ νέα για να κάθεται με κάποιον που δεν τη γουστάρει αρκετά.