sex!!! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28

Thread: sex!!!

Senior Member
    κ εγώ 5,5 χρόνια είμαι μαζί του..αυτό είναι το πέμπτο ταξίδι κ το πιο δύσκολο από όλα. προσωπικά νιώθω ακριβώς όπως αυτά που περιγράφεις κ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. το μόνο προβλημα μου είναι οι νύχτες κ αυτό γιατί μου λείπει πολύ εκείνος κ η αγκαλιά του.

Senior Member
    θα μοπρουσα να σ κανω ολοκληρο διαλογο αλλα το αντιπαρερχομαι
    https://www.youtube.com/watch?v=Wf8EgOStUXI
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές ανάγκες και προτεραιότητες. Μην προσπαθείς να μπεις στα καλούπια που σου βάζουν οι άλλοι. Και στο κάτω-κάτω, καλό σεξ για 4-6 μήνες το χρόνο, κατά τη γνώμη μου, είναι προτιμότερο από μετριότερο και κάθε μέρα.
    Ποιότητα γλυκιά μου, όχι ποσότητα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mina@@ View Post
    κ εγώ 5,5 χρόνια είμαι μαζί του..αυτό είναι το πέμπτο ταξίδι κ το πιο δύσκολο από όλα. προσωπικά νιώθω ακριβώς όπως αυτά που περιγράφεις κ η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. το μόνο προβλημα μου είναι οι νύχτες κ αυτό γιατί μου λείπει πολύ εκείνος κ η αγκαλιά του.
    κι αυτο γιατι???
    And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic

Senior Member
    γιατί πρώτον τον πήραν τρίτη για να φύγει τετάρτη, του άλλαξαν τα σεμινάρια για να μπορέσει να φύγει, γιατί δεν μπορέσαμε ούτε ανάσα να πάρουμε κ τρέχαμε σαν τους παλαβούς, χάσαμε τις διακοπές μας τις οποίες τις περιμέναμε πως κ πως μετά από 3 χρόνια (τον κάλεσαν 1,5 μήνα νωρίτερα ενώ είχε κάτσει 9 για να μπορέσουμε να κάνουμε καλοκαίρι) κ γιατί από την ώρα που ήρθε πάμε από την μια αναποδιά στην άλλη με το αποκορύφωμα ένα χειρουργίο που τον κράτησε στο κρεβάτι 1 μήνα.

Senior Member
    καλησπέρα. είχα μια συζήτηση σήμερα κ θα ήθελα την γνώμη σας. τι έχει περισσότερη σημασία τελικά? το σεξ μέσα στην σχέση ή το σεξ γενικά κ αόριστα? κ αν έχει σημασία το δέυτερο τότε μέχρι πια ηλικία? γίνεται να αφήσεις κάποιον με τον οποίο είσαι ερωτευμένη κ θες να κάνεις οικογένεια μόνο κ μόνο επειδή λόγο επαγγέλματος δεν γίνεται να κάνετε σεξ για κάποιο χρονικό διάστημα? κ αν ναι? σε τι κοινωνία ζούμε κ πως θέλουμε οι αντρες να μας πάρουν στα σοβαρά?
    γενικολογεις για ερωτηματα που πρεπει να θεσεις η ιδια στον εαυτο σου.
    τι σημασια εχει τι θα εκανε μια αλλη στην ζωη της?
    σημασια εχει εσυ τι ζεις και τι νοιωθεις με τον ανθρωπο σου (κι αν νοιωθεις).
    γιατι σχολιαζεις μονο το σεξ?
    απο την πολυμηνη απουσια του, μονο το σεξ σου λειπει?

Senior Member
    εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. κ από την απουσία του το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα που μου λείπει. άνοιξα το θέμα απλά γιατί ήθελα να δω αν μόνο εγώ είμαι η "τρελή" που δεν κάνω έτσι για το σεξ με βάση το επαγγελμα του κ αν υπάρχουν κ άλλοι άνθρωποι στην ηλικία μου (από 20 κ πάνω) που σκέφτονται έτσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    να προσεχεις ομως μην τσακωθεις μαζι του και γεμισει υλικο το γιουπορν

https://www.youtube.com/watch?v=u2e8CbJpVw4

dj elis δικο σου!!!!
    χαχαχαχχα σωστο...

Senior Member
    μινα ο καθε ανθρωπος κανει αυτα που ΘΕΛΕΙ.δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αναγκες.αλλος μπορει να ικανοποιειται κανοντας σεξ με δεκα διαφορετικους τη μερα,αλλος με τον συντροφο του. .το θεμα ειναι τι αναγκη εχεις ΕΣΥ τωρα.

Senior Member
    εγώ τις αποφάσεις μου τις έχω πάρει. κ από την απουσία του το σεξ είναι το τελευταίο πράγμα που μου λείπει. άνοιξα το θέμα απλά γιατί ήθελα να δω αν μόνο εγώ είμαι η "τρελή" που δεν κάνω έτσι για το σεξ με βάση το επαγγελμα του κ αν υπάρχουν κ άλλοι άνθρωποι στην ηλικία μου (από 20 κ πάνω) που σκέφτονται έτσι.
    βεβαιοτατα και δεν εισαι η μονη που δεν ενδιαφερεται μονο για το σεξ, αλλα για τον ανθρωπο πουε χει διπλα της.
    αν εσενα αυτα που σου προσφερει η σχεση αυτη ΣΥΝΟΛΙΚΑ οσο καιρο ειστε μαζι , σου φτανει για να αντεχεις τον καιρο της απομακρυνσης, κανεις δεν μπορει να σου πει οτι δεν αντεχεις, η δεν περνας καλα.
    μονοε συ το ξερεις αυτο.
    σε οποιον του λειπει περισσοτερο σεξ στην ζωη του, να προτεινεις να παει να το βρει.
    εσυ αποφασιζεις τι λειπει σε σενα, απο ποιον και ποτε.

εκτος αν ρωτας γνωμες γενικως, τους φιλους, οπως πχ τωρα εδω που το συζηταμε, οποτε ο καθενας σου λεει το μακρυ και το κοντο του. λογικο.
    δεν τα εχεις με αυτους, με το αγορι σου τα εχεις.
    μονη σου πρεπει να σκεφτεις αν σε ικανοποιει η κατασταση οπως διαμορφωνεται.

Senior Member
    δεν με ικανοποιεί απλά, με ικανοποιεί στο 100% κ αυτό γιατί ακόμα κ όταν λείπε με κάνει κ ασθάνομαι ασφάλεια.κ εκτός αυτού το επαγγελμά του μου δίνει χρόνο με τον εαυτό μου κ αυτό είναι πολύ καλό (για μένα)...

Senior Member
    https://www.youtube.com/watch?v=IKBgYISRt14

Συμφωνώ και επαυξάνω! Μαζί σου, Μίνα!

Senior Member
    δεν με ικανοποιεί απλά, με ικανοποιεί στο 100% κ αυτό γιατί ακόμα κ όταν λείπε με κάνει κ ασθάνομαι ασφάλεια.κ εκτός αυτού το επαγγελμά του μου δίνει χρόνο με τον εαυτό μου κ αυτό είναι πολύ καλό (για μένα)...
    τοτε δεν χρειαζεται να προβληματιζεσαι για την μπουρδα του καθενα.
    εσυ ξερεις αν σαρεσει κι αν εισαι ευτυχισμενη διπλα του.
    δεν του πεφτει λογος κανενος αλλου.

Page 2 of 2 FirstFirst 12