ΟΚ Αλλαγή θέματος. Έχω ένα φοβερό πονόδοντο
ΟΚ Αλλαγή θέματος. Έχω ένα φοβερό πονόδοντο
Macgyver , μιας και μου απευθυνεσαι δημοσια , θα σου απαντησω και εγω δημοσια. Η προειδοποιηση που ελαβες δεν αφορουσε αυτο εδω το θεμα , αλλα αυτο (κλικ). Στο συγκεκριμενο θεμα διεγραψα 5 σελιδες , οι οποιες περιειχαν μονο ασχετα μηνυματα τα οποια μετετρεπαν το θεμα flame war. Δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σου, ουτε με κανενα αλλο μελος του φορουμ.
Παπα, η διαγραφη σε γενικες γραμμες δεν επιτρεπεται , αλλα αν υπαρχει σοβαρος λογος στειλε εδω [email protected] .
Μαριποζα , τα points μπαινουν αναλογα με αυτα που γραφεις και οχι επειδη το ζητα καποιο μελος.
Μπετ , ουτε εγω εχω κατι μαζι σου . Το χθες ειναι χθες , και το σημερα ειναι σημερα . Σημερα τα ξεχασα ολα !! φροντιζω να μην διατηρω αρνητικες σκεψεις για οποιονδηποτε και οτιδηποτε , με φθειρει . Δεν εχω διαθεση να δωσω συνεχεια , θεωρω το θεμα ληξαν . Φιλικα .
ΥΓ . εκανα κλικ εκει που μου ειπες , αλλα λειπουν σελιδες . Οποτε και παλι δεν με διαφωτησες που εκανα φαουλ , αλλα , αστο , παει , τελειωσε .
Αγαπη και καλη καρδια !
Τελευταία επεξεργασία από Macgyver; 24-06-2015 στις 15:47
Κανεις και χιουμορ , ε Ολγα ? καλο αυτο , δειχνει οτι εισαι καλοδιαθετη ( και το δεχομαι απο σενα το χιουμορ , γιατι ξερω οτι εισαι καλοπροαιρετη , κι ας εκλεψες τον φιλο της φιλης σου , προ αμνημονευτων !! ) . Ηταν η εποχη που τσακωνομουν με πολλα μελη του φορουμ , και καπου ' ξεφυγα ' και εγραψα μερικα χαζα !! μετα ομως γιναμε ' φιλοι ' , την συμπαθησα και νομιζω οτι και αυτη με συμπαθουσε . Καλο παιδι ειναι .
Μα εσυ ανοιγεις το θεμα καθε λιγο και λιγακι , δεν ηθελα να σε θιξω .
Α , Ολγα , εχεις πει οτι εχεις σπουδασει παιδαγωγικη , ε ? η ανηψια μου , θελει να σπουδασει το ιδιο , και επιασε 13.100 μορια χθες ( το μαθαμε ) , εχει ελπιδες για να μπει καπου ? τι εναλλακτικες εχει ? θελει λεει να ξαναδωσει , που το βρισκω τρελο , αμα δεν πηγε καλα φετος , γιατι να παει του χρονου ?
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the mousic
Κοίτα το θέμα δεν είναι τα points μόνο (δεν είδα να έχω εκτός κ αν έχω κ δεν το είδα) αλλά κ αυτά που σβήνονται. Κ δεν είναι θέμα αδικίας ή μεροληψίας, καλώς ή κακώς δεν είναι η ζωή δίκαιη, απλά δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν στα μούτρα μου. Προτιμώ να μου πεις ειλικρινά ότι "δεν υπάρχουν κανόνες, Διαχείριση είμαι κ ό,τι γουστάρω κάνω", παρά αυτή επιλεκτικότητα, που ώρες- ώρες δεν κρατιούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα, υπό την επίφαση ότι εφαρμόζονται κάποιοι κοινοί κανονισμοί.....
aν ενα πραγμα δεν αξιζε δε θα συνεβαινε κ τιποτα αδικο σ αυτο..
ο μονος κανονισμος για να μη συμβαινει τιποτα αδικο ειναι να μην εισαι ο εαυτος σου.