καρβουνα αναμμενα....... - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 21 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 305
    Senior Member
    Αυτο που λες,σαν να θελεις να τα περασεις ολα spr το χα κι εγω σε περιοδους εξαρσης κι δεν ξερω γιατι.Παντως εμενα οταν σταματησε να με ταλαιπωρει η μια παραλογη ιδεα πριν λιγο καιρο,η ιδψ προσπαθησε να μου πεταξει αλλη για να ψαρωσω,με αφορμη μια ταινια που ειδα....Σημειωση:Αποφευγετε τις mindfuck ταινιες..κανουν μεγαλη ζημια!!!

Senior Member
    Γιατί εμένα ξέρεις τι μου την πυροδότησε στην ουσία? Η σειρά Hannibal.........

Senior Member
    Η αληθεια ειναι πως εχω παρατηρησει κι απο αλλα ατομα,πως την ασθενεια μας την τριγκαρουν τις περισσοτερες φορες οι ταινιες:P

Senior Member
    Χαχα μπααα άγγελε και να μην ήταν οι ταινίες καποια στιγμή αν ήταν να εκδηλωθεί θα εκδηλωθεί θα εκδηλωνοταν...

Senior Member
    Nαι μπρε μαρουλιω,δεν ειπα οτι αυτες το δημιουργησαν αλλα οτι μπορει να το πυροδοτησουν

Senior Member
    Ε ναι γράψε λάθος οκκ :) και μακριά απο θρίλερ.....!!!

Senior Member
    ;)νταξει τα θριλερ δεν ειναι τοσο πιστευω εκτος απο mindfuck ταινιες...μακρια απο ταινιες του dicaprio και του keanu reeves...μονο το ματριξ βλεπω φανατικα μονο για το οτι ειμαι κομπιουτερας...

Senior Member
    Εγώ πάλι έβλεπα κάθε είδους ταινίες και ποτε δεν επηρεαζομουν.....μαλλον ήταν η φάση τέτοια που με επηρέασε.....παντως αυτές τις mindfuck που λες μια ζωή τις έβλεπα και το διασκεδαζα.......ειδικα το νησί των καταραμένων ειναι απο τις αγαπημένες μου..μαζοχισμός........
    Εσυ είσαι καλυτερα άγγελε????

Senior Member
    Ναι νταξει καλυτερα ειμαι αυτες τις μερες...περιμενω να ξεκινησω κι την σχολη μπας κι φετος καταφερω κι γνωρισω κανα αξιολογο ατομο να χαβαλεδιαζουμε ειμαι και λιγο αγχωμενος για το αν θα τα ξαναππαρατησω φετος,εχω και τις ιδεοληψιες μου που με ψιλοταλαιπωρουν ωρες ωρες αλλα κομπλε ολα οσο παει γινονται και καλυτερα.Εσυ πως τα πας?Τα βγαζεις περα με δουλειες και κοινωνικες σχεσεις παρα την παθηση?

Senior Member
    Ε έτσι μπράβο....ε εγώ ταλαιπωρουμε αρκετά....ολη μερα χαζό ιδεοληψιες που πιο πολυ πονοκεφαλο μου προκαλούν...ειναι κουραστικές οι άτιμες....και λιγο πριν με πιάσουν ήθελα να φυγω απτό σπίτι που εμενα με τους γονεις μου γτ περνούσα πολλά εκει και έλεγα να μεινω μόνη να ηρεμήσω....ελεγα δεν έχω άλλη υπομονή...και τσουπ μετα η ιψδ λες και ήρθε για να μου δείξει οτι υπομονή έχουμε άπειρη αλλα δν αντέχω ρε γαμωτο.....τελικα ούτε ηρεμια βρήκα ούτε τπτ......και την χρειάζομαι πολυ γτ και στο σπίτι απο μικρή έχουν γίνει πολλά περιστατικα μεταξύ των γονιών μου που με έχουν στιγματισει....και ολαυτα θεωρώ απο εκεί προέρχονται και απτό γεγονος οτι ειμαι χαζό ευαίσθητη και οτι εχω χαοτικό μυαλό......τι να πω πια.....υπομονη αλλα για ποσο.......

Senior Member
    Με δουλειά και κοινωνικές σχέσεις κάνω λιγο απολα αλλα κουράζομαι παρα πολυ....παρακαλαω ναρθει το βράδυ και προσεύχομαι να με πάρει ο ύπνος για να αντέξω και την επομενη μερα....λεω να το ψάξω για το ΕFT το έχεις ακουστά?

Senior Member
    Ναι κι εμενα οταν ηταν σε εξαρση η παλιοασθενεια,παρακαλουσα να ερθει το βραδυ για να κοιμηθω κι να μην σκεφτομαι.Οχι δεν εχω ακουσει κτι...το ψαξα αλλα δεν πολυεβγαλα νοημα απο αυτα που ελεγε η σελιδα.Τι ειναι?

Senior Member
    Δεν ξερω προσπαθώ να βρω μια λύση σαυτη την ασθένεια αλλα φοβάμαι κιόλας....το EFTειναι Τεχνική Συναισθηματικης Απελευθερωσης πιεζοντας καποια σημεια του σώματος φευγουν τα αρνητικά συναισθήματα σου για κάποιες καταστάσεις που στα προκαλούν......αλλα και αυτό το φοβάμαι να σου πω την αλήθεια.....και το μια ζωή φάρμακα με προβληματίζει και με φοβίζει διότι πως θα είμαστε μετα απο 30 χρονια ( αν ζω βέβαια χαχα)?! Σαν ζόμπι? Δεν ξέρω ρε γαμωτο μου εχω απελπιστεί....εχω τόσα σχέδια για το μέλλον, τόσα πράγματα που θέλω να κάνω και όλη αυτή η 'κοντρα' του μυαλού δεν με αφήνει......τι να πω.....

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouliw View Post
    Με δουλειά και κοινωνικές σχέσεις κάνω λιγο απολα αλλα κουράζομαι παρα πολυ....παρακαλαω ναρθει το βράδυ και προσεύχομαι να με πάρει ο ύπνος για να αντέξω και την επομενη μερα....λεω να το ψάξω για το ΕFT το έχεις ακουστά?
    Σωτήριες προς το παρόν και για εμένα οι νύχτες! Προσεύχομαι να μην χαθεί κι αυτό μαζί με όλα τ' άλλα.....Στο παρελθόν το είχα ζήσει κι αυτό, δυστυχώς. Δεν ηρεμούσα ούτε τη νύχτα. Αυτή η κωλαρρώστια έχει την τάση να σε γυρνάει πίσω. Σε μια τόσο δα στιγμή, και μία καλή σχετικά ημέρα, γίνεται χάλια! Σα να' ρχεται να σου θυμίσει ότι είναι εδώ και δε δικαιούσαι να χαρείς...

Senior Member
    Παιδιά κάτι άσχετο. Εσείς πέραν των φαρμάκων, προσέχετε κάτι ή λαμβάνετε κάτι άλλο πχ βιταμίνες? Έχω διαβάσει ενθαρρυντικά σχόλια εδώ μέσα, αλλά μόλις το ανέφερα στο γιατρό η απάντηση ήταν αρνητική. Εγώ έχω χαμηλό σίδηρο που σίγουρα επηρεάζει. Αλλά πώς ξέρω εάν δεν έχω και καμία αβιταμίνωση και πρέπει να ενισχύσω τον οργανισμό μου? Το χει ψάξει κανείς? Ασχολείται κανείς ψυχίατρος και μ΄αυτά πριν μας χορηγήσει όλη την χημεία, η οποία δεν λέω έχει τον ρόλο της.

Page 13 of 21 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast