καρβουνα αναμμενα....... - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast
Results 256 to 270 of 305
    Senior Member
    dsdejfhjjnjn - sjkncnhjn??dj k jcijijj? asgadwt!

Member
    marouliw kai spr1980 ti kanete??pos eiste??doste to stigma sas............

Senior Member
    Γεια σου! Σευχαριστουμε για το ενδιαφέρον. Εγώ ζορίζομαι άσχημα οποτε ξεκίνησα αγωγή.....

Senior Member
    Θέλω να σου στείλω πμ αλλα μπερδεύομαι λιγο.....μπορεις να μου στείλεις εσυ για να πατήσω απευθείας απάντηση που είναι και πιο εύκολο?

Member
    k go den eimai sta kala mou simera...exo entones skepseis...ti agogi?

Senior Member
    Quote Originally Posted by magistra View Post
    marouliw kai spr1980 ti kanete??pos eiste??doste to stigma sas............
    Στον κόσμο μου....Παλεύω σκληρά!!!! Χωρίς φαρμακευτική βοήθεια ακόμα (με λίγο αγχολυτικό). Δεν ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω....

Senior Member
    Κάτι άσχετο. Magistra, εσύ που έχεις σχετική εμπειρία όπως κι εγώ από την ασθένεια, έχεις σκεφτεί εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας ή έχεις δοκιμάσει κανέναν? Εγώ αυτή την στιγμή φάχνω να πιαστώ απ' οτιδήποτε του στυλ "ο πνιγμένος πιάνεται από τα μαλλιά". Έκανα γνωσιακή 1 χρόνο. Βοηθήθηκα ελάχιστα. Θα είχαν άραγε σημασία ομοιοπαθητική, νευροανάδραση, κάποια άλλη σχολή ψυχοθεραπείας? Κουράστηκα τόσα χρόνια με υποτροπές....Βέβαια είμαι πεποισμένη ότι στα φάρμακα και πάλι θα καταλήξω. Και πάλι καλά που υπάρχουν κι αυτά...Απλά με τρενάρει ο γιατρός μου. Την τελευταία φορά που πήγα μόνο που δεν του πήρα το χέρι να τα συνταγογραφήσω εγώ, αλλά αυτός, εκεί, να πάμε συντηρητικά. Κι εγώ παλεύω. Μερά με την μέρα, ώρα με την ώρα, σε άνιση μάχη με τον ευατό μου, τον οποίο ούτε καν αναγνωρίζω....Κάθε εμπειρία από χρόνια πάσχοντα με ιδψ (τίγκα στους ψυχαναγκασμούς) που το ξεπέρασε, εναλλακτικά και μη, θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Member
    γιατι δεν θελεις να βοηθηθεις με αγωγη??και ζεις αυτο το βασανιστηριο?????εδω εγω με αγωγη ειμαι και σημερα εχω εντονες σκεψεις κι εχω φρικαρει...μπορεις τουλαχιστον να εισαι λειτουργικη?

Member
    spr1980 εχω σκεφτει το βελονισμο αλλα δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα τωρα γι αυτο....οταν λες οτι εισαι τιγκα στους ψυχαναγκασμους εννοεις πως οι σκεψεις σου συνοδευονται απο τελετουργιες???????

Senior Member
    @magistra

1. Όχι, κανένα τελετουργικό. Απλά διαρκείς σκέψεις - εμμονές, χωρίς συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η γενική φοβία είναι αυτή της τρέλας και της απώλειας ελέγχου. Οι ειδικότερες, άστο, άπειρες...
    2. Λειτουργική....χμμμμμ....Εξαρ τάται πως το εννοείς. Όχι και πολύ....Μία ημέρα μου έχει ως εξής: ξύπνημα με ταραχή και κακή διάθεση, αφού ακόμα μία σκατομέρα ξεκινά, έρχομαι στη δουλειά (σε κακό χάλι εμφανησιακά εννοείται, πράγμα που με λυπεί γιατί γενικά προσέχω την εμφάνισή μου και τώρα στην καλύτερη περίπτωση με λες κακομοίρα, αφού και για τα βασικά: λούσιμο κλπ, αγώνα δίνω), κάνω τα απολύτως απαραίτητα (να διευκρινήσω ότι είμαι ελεύθερη επαγγελματίας, χωρίς ωράριο κι έτσι λογοδοτώ στον ευατό μου, αλλά δυστυχώς και στους πελάτες μου...), γυρίζω σπίτι (οι μετακινήσεις μου είναι προβληματικές, αφού έχω αναπτύξει σχετικές φοβίες, οι οποίες παρά ταύτα δεν με έχουν καθηλώσει ακόμα), στο μεσοδιάστημα χτυπάω κανένα ηρεμιστικό αν το άγχος παει να φουντώσει (ξέρεις αυτό το συναίσθημα που νομίζεις πως χάνεσαι...?), προσπαθώ να κάνω καμία δουλειά στο σπίτι, πάω για περπάτημα, ίσως δω λίγη τηλεόραση (την αποφεύγω, άγνωστο για ποιο λόγο, κάτι φοβικό παίζει κι εκεί!), μόλις έρθει η ώρα για ύπνο, ταράζομαι ότι δεν θα μπορώ να κοιμηθώ (γιατί κάποια βράδυα είχα όντως μεγάλη ταραχή) και ούτω καθεξής. Τέτοια λειτουργικότητα....Εγώ λέω μη λειτουργική. Ο ψυχίατρος και η ψυχολόγος μου, μου λένε αρκεί που δεν έχω εγκαταλείψει πράγματα ακόμα...Εγώ όμως φοβάμαι ότι είμαι κοντά....

Senior Member
    Όσον αφορά την λήψη αγωγής δεν είμαι αρνητική. Με αγωγή σηκώθηκα τις προηγούμενες φορές. Απλά ήλπιζα με την ψυχοθεραπεία να δω διαφορά και απογοητεύτηκα. Τώρα τί? Φάρμακα γαι πάντα? Το πρόβλημα όμως παραμονεύει.... Επίσης, όταν συνέρχομαι με τα φάρμακα, μετά υπό τον φόβο υποτροπής και του επώδυνου της όλης κατάστασης, δεν θέλω να τα κόβω. Όταν δε, τα κόβω, επιβεβαιώνομαι και υποτροπιάζω. Την τελευταία φορά τα πήρα 1 1/2 συνολικά χρόνο και στους 4 μήνες χωρίς, τσακ!!!!! Θεωρώ ότι δεν έπρεπε να τα έχω κόψει. Αλλά και τι? Οριστκή λύση? Αυτήν ψάχνω, όπως όλοι μάλλον!

Senior Member
    Quote Originally Posted by marouliw View Post
    Γεια σου! Σευχαριστουμε για το ενδιαφέρον. Εγώ ζορίζομαι άσχημα οποτε ξεκίνησα αγωγή.....
    Εσύ Μαρουλιώ πώς πας με τα λαντοζ?

Junior Member

psychologos kriti

kseretai re paidia kanena kalo psychologo kriti!kati tetoio eida sti suzitisi!an mporeite peite mou kai mena!
    oxi se thle-ideopsixanagkastiko teliomeno alfavito alla se kanoniko plz!

Senior Member
    Ναι σε ποια πόλη όμως?

Junior Member
    se opoiadipote arkei na einai krhth

Page 18 of 21 FirstFirst ... 81617181920 ... LastLast