καρβουνα αναμμενα....... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 305
    Member
    Quote Originally Posted by marouliw View Post
    Και τα δυο...χαχα....δλδ όπως παλιά κάνω τα πάντα απλά πιο πολυ σπίτι...
    Ρε συ τα νεύρα μου παιξανε γτ το περιμενα καιρό να το νοικιάσω και τώρα είδα πόση φασαρία έχει....τελικα όλο προβλήματα προσελκυω χαχα.....δλδ δημιουργώ.....εσένα στο σπίτι σου έχε φασαρία? Και όταν κοιμάσαι...
    οχι δεν εχει πολλη φασαρια...υποφερεται....εχει� � ξεκινησει φαρμακευτικη αγωγη?

Senior Member
    Τι να πω...θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ...εσυ κοριτσι μου βγαίνεις απτό σπίτι? Πας βολτιτσες? Δουλεύεις?

Member
    οχι δεν δουλευω...βγαινω βολτες αλλα οχι πολυ συχνα...εσυ?ξεκινησες αγωγη?????????????????

Senior Member
    Ε τώρα θα ξεκινήσω γτ δεν την παλεύω....απλα αποτι κατάλαβα πρέπει να απασχολούν συνέχεια το μυαλό μας με κάτι για να μην σκεφτόμαστε.....αλλα όταν χαλαρώνουμε τοτε θα τα σκεφτόμαστε οκ μαζι.....εσυ είσαι καλυτερα τώρα με την αγωγή???

Senior Member
    Ειμαι απο κινητό και γράφει οτι ναναι σορρυ

Member
    ναι........

Senior Member
    Ποσο καιρό την κανεις αν επιτρέπεται?

Member
    την κανω 5 χρονια αλλα με πολλες διακοπες......

Senior Member
    Μάλιστα.....σου εύχομαι να πανε οκ καλά!!!

Member
    Quote Originally Posted by marouliw View Post
    Επίσης όλοι μου δημιουργούν ενοχές......ολοι μα όλοι μου λένε μα με τι μαλακιες ασχολείσαι εδώ ο κόσμος καίγεται .....οποτε μόνο ο ψυχολόγος κε καταλαβαίνει.......ή άλλοι μου λένε χωρις να τους πω το προβλημα μου...οτι δεν καταλαβαίνουν πως μπορεί κάποιος να πέφτει σε κατάθλιψη...στη ζωή λέει πρέπει να είμαστε δυνατοί........αχ και ναξεραν......καλα φυσικά παίζει μεγάλο ρόλο ο χαρακτήρας και η πυγμή...
    Αυτό που όλοι μας λένε "μα με τι μαλακίες ασχολείσαι" στην αρχή το έβρισκα καθησυχαστικό αλλά από ένα σημείο έγινε πολύ εκνευριστικό.
    Δεν μπορούν να καταλάβουν πως αυτές οι τόσες χαζές σκέψεις (γιατί είναι χαζές και το ξέρουμε) μπορούν να μας ταλαιπωρούν τόσο.
    Εγώ προσωπικά καμιά φορά γελάω με τις σκέψεις που κάνω οπότε βρίσκω και μια παρηγοριά μέσα από τη κατάντια.
    Καλή μας δύναμη...!

Senior Member
    Εγω να δεις τι σκεψεις κανω.Τις προαλλες αραζα στην εξοχη κι σκεφτομουν μηπως γελαει μαζι μου το δεντρο απεναντι μου.Χχαχαχχαχαχαχαχ.Απλα η ιδψ καμια φορα γινεται τοσο υπερβολικη που κατανταει κλοουν κι γελας κι λιγο.

Senior Member
    Βασικά άμα δεν γελάμε και συνέχεια φοβόμαστε την κάτσαμε.....εγω αισθάνομαι συνέχεια ότι με κρουβουν τα πάντα.....πιστευω προέρχεται απο το γεγονος ότι κρουβομαι μέσα στο σπίτι με τους γονεις μου.....θελω να φυγω...αλλα όλο κάτι γίνεται
    ...τωρα ειμαι στο λεωφορείο και αισθάνομαι κρουψιμο και φόβο....αλλα δεν ξέρω για πιο λόγο....ο μηχανισμός "μάχης - φυγής" εχει ενεργοποιηθεί για τα καλά μέσα μου......χαχαχα

Banned
    Πραγματικά έχετε δίκιο παιδιά και το να γελάμε με τις σκέψεις βοηθάει να αποφορτίζουμε την κατάσταση, ποστάρω και αυτό το βίντεο, ίσως το έχουν ξαναποστάρει εδώ, αλλά αν δεν το έχετε δει νομίζω θα σας αρέσει ;)

https://www.youtube.com/watch?v=prN6_Lt1VZg

Senior Member
    Χαχαχαααα....μωρε όλες αυτές οι σκεψεις ειναι αμυντικός μηχανισμος του οργανισμού μας και τίποτε παραπάνω..
    .ηρθαν για να προειδοποιήσουν ότι το στρες έχει ξεφύγει τα όρια και πρέπει να κάνουμε κάτι για να χαλαρώσουμε......κάτι άλλο λοιπόν κρύβεται πίσω απαυτες......απο εκεί τρομάζουμε και ανησυχούμε και έτσι δημιουργούμε τον φαύλο κύκλο......το ίδιο ισχύει και με τις κρίσεις πανικού......ας γελάσουμε λοιπόν και ας ψάξουμε λιγο βαθύτερα γιατί το πάθαμε.......το θέμα ειναι βέβαια να φυγει αυτός ο αμυντικό μηχανισμός διότι δεν τον.χρειαζομαστε πλέον......

Senior Member
    Quote Originally Posted by magistra View Post
    spr1980 εσενα οι ιδεοληψιες σου εχουν συγκεκριμενο περιεχομενο η μεταλλασονται διαρκως???????????????????
    Μεταλλάσσονται διαρκώς βέβαια.....Σκέψεις από αυτοκτονία, φόνοι κλπ μέχρι και γελοίες.....Τώρα αισθάνομαι σαν ο κόσμος να μην είναι πραγματικός, ότι δηλ. τα πράγματα γύρω δεν είναι όπως τα βλέπω και προσπαθώ να τοποθετώ άλλες εικόνες σε ότι βλέπω για να πειστώ ότι τρελάθηκα. Όλα μα όλα είναι δυντικά αντικείμενα σκέψεων και φόβου. Ακόμα κι όταν νιώθω κάπως πιο ήρεμα, ταράζω από μόνη μου τον ευατό μου με σκέψεις. Σαν να θέλω το κακό μου....Το παθαίνει κανέις άλλος αυτό? Απ' το πρωί που ξυπνάω, σαμποτάρω τον εαυτό μου με αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα....Πολλές φορές ζορίζομαι και να μιλάω. Μου φαίνεται περίεργο. Κι έχω τρομερή ανησυχία. Τότε σκέφτομαι να πάω βολίδα στο γιατρό για φάρμακα. Αλλά έχω πάρει γι' αρκετά χρόνια και θα θελα κάποια στιγμή να πιστέψω ότι μπορώ και χωρίς αυτά. Τώρα δεν παίρνω και απλά αφήνω τις μέρες να περνούν να δω που θα καταλήξω. Αλήθεια καταφέρνει κανείς να το κοντρολάρει χωρίς φάρμακα? Πολύ βασανιστική αρρώστια. Βέβαια για να σας πω και κάτι θετικό: 1. Στο παρελθόν την περνούσα πολύ πιο οδυνηρά. Απλά το κακό είναι πλέον ότι επειδή γνωρίζω τι μου συμβαίνει δεν έχω πια υπομονή και θέλω να κατεβάσω κατευθείαν μια φαρμακαποθήκη για να αισθανώ γρήγορα καλύτερα, 2. Χθες κατάφερα κι έβγαλα μία μεγάλη δουλειά, που απαιτούσε την συνεχή μου παρουσία σε έναν χώρο επί 15 ώρες χωρίς να φρικάρω όπως ήμουν πεποισμένη. Από την άλλη, σήμερα έχω επαζνέκθει πλήρως στη γνώριμή μου κατάντια.....

Page 6 of 21 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast