Results 196 to 210 of 305
Thread: καρβουνα αναμμενα.......
-
02-10-2015, 19:52 #196
Σε αυτην την κατασταση ημουν κι εγω πριν κτι μηνες.Πολυ χαλια φαση κι καταλαβαινω ακριβως τι περνατε...ναι οντως αυτη η ασθενεια πεταγεται εκει που εισαι χαρουμενος κι προσπαθει να σου χαλασει την διαθεση:(παντως για οποιον ειναι πολυ βαρια κι το βλεπει αυτο,να ξερει οτι υπαρχει και η λυση της ψυχοχειρουργικης.Εγω προσωπικα περιμενω να εξελιχθει αυτος ο τροπος θεραπειας κι σε μερικα χρονια θα την κανω
- 02-10-2015, 21:05 #197
Ναι ρε συ αλλα για να την κανεις πρέπει να έχει αποκλείστει το ενδεχόμενο να σε βοηθούν τα φάρμακα και επομενως να έχεις δοκιμάσει αρκετά και να μην έχει βρεθεί κάποιο που να σε πιάνει....με λίγα λόγια αποτι εχω διαβασει έχουν τεθει αυστηρές προϋποθέσεις για να στην κάνουν.....δεν το δέχονται έτσι απλά....επισης ένας θεός ξέρει πόσο θα κάνει.....
02-10-2015, 21:17 #198
Spr1980 εννοείται βιταμίνες μπορεις να παίρνεις άφοβα...εγω επί μονίμου βάσεως παίρνω ω-3, ginseng ή διαφορα αλλα άντε και κανένα σύμπλεγμα βιταμινών Β.....δεν νομίζω να αλληλεπιδρουν.....αποτι θυμάμαι εχω ρωτήσει πολλούς φαρμακοποιούς και ψυχιατρους γιαυτα.....μονο το βαλσαμοχορτο απαγορεύεται αν παίρνεις μαζι και αντικαταθλιπτικά διότι ειναι και το ίδιο αντικαταθλιπτικο και αλληλεπιδρα με τα χημικά φαρμακα....οσο γιαυτο που είπες οτι πάνω που πάμε να χαρούμε έρχονται καπάκι οι ιδεοληψίες αυτό μου είχε πει ο ψυχολόγος οτι γίνεται διότι υποσυνείδητα έχουμε μάθει απο τα βιώματα του παρελθόντος οτι η χαρά τιμωρείται....του στυλ σαν να θες να χαρείς αλλα τελικα κάτι να μην σαφηνει...απλα σεμας αυτό το κάτι ειναι οι ιδεοληψίες......σαν αθελα μας να τιμωρούμε τον εαυτό μας διότι έτσι μας έχουν μάθει αθελα τους οι γονεις μας......εγω το παρατηρούσα αυτό και πριν τις ιδεοληψίες άρα έχει μια λογική αυτά που μου είπε ο τύπος.....ταση αυτοκαταστροφής το λέω εγώ......εσυ πως πάει? Ξεκίνησες αντικαταθλιπτικά? Η μόνο αγχολυτικα?
03-10-2015, 00:26 #199
03-10-2015, 00:27 #200
03-10-2015, 00:33 #201
Θα τα ξεκινήσω αυτές τις μέρες....φοβαμαι λιγο δεν ξέρω......ο ψυχίατρο σου είπε να μην ξαναπάρεις ή ο ψυχολόγος? Γτ έχει διαφορα.....
03-10-2015, 00:56 #202
Ο ψυχίατρος. Μου είπε να δοκιμάσουμε για μερικές μέρες μόνο αγχολυτικό κι αν δεν αντέχω προχωράμε σε πλήρη αγωγή. Απλά μου είπε να δουλέψω κι άλλο με την ψυχοθεραπεία (γνωσιακή - συμπεριφορική), αν κι εγώ θεωρώ ότι δεν έχει κάτι άλλο να μου προσφέρει και δεν βλέπω αποτέλεσμα. Αν κάποιος με ιδψ διαβάζει, που έχει δουλέψει αυτήν την μέθοδο, ας μας πει αν καταφέρνει να τη διαχειριστεί αποκλειστικά με αυτά τα νοητικά τρικ που διδάσκει. Γιατί εμένα όλο αυτό μου κάνει πολύ θεωρητικό και μολονότι προσπαθώ, όταν με πιάσει, δεν πα εγώ να λέω από μέσα μου ότι θέλω...
03-10-2015, 04:13 #203
Οταν σε πιασει οντως ειναι σαν να το βιωνεις πρωτη φορα και να μην εχεις εμπειρια πανω του.Αυτο που θα καταφερεις με την γνωσιακη ειναι απλα με το να μην του απαντας να σε ενεχλει κι αυτο λιγοτερο κι αρα να σου δημιουργει λιγοτερα τετοια τρανταγματα.Οπως μου πε κι η ψυχολογος,οι ιδεοληψιες δεν θα φυγουν ποτε...απλα σιγα σιγα θα αρχισουν να γινονται ολο κι πιο αδυναμες χωρις αυτο να σημαινει πω με το πρωτο ταρακουνημα δεν θα ξαναφουντωσουν.Παντως κακα τα ψεψαματα,χωρις φαρμακα πιστευω στην δικη μας παθηση δεν γινεται δουλεια.Και εμενα τα φαρμακα με εσωσαν οταν ημουν ενα βημα πριν πω στους δικους μου να με στειλουν στην σουηδια για ψυχοχειρουργικη με λειζερ.Τελικα καταλαβα πως αν ο εγκεφαλος παθει την ζημια που ειναι γενετικα προγραμματισμενος να παθει,σπανια επανερχεται...Ε τι να κανουμε,τουλαχιστον σκεφτομαι οτι κι ο Τεσλα ειχε την παθηση μας και παιρνω δυναμη.
03-10-2015, 13:31 #204
Ναι η γνωσιακη ειναι πολυ επιφανειακή.....πρεπει να ψαχτεις και πιο βαθιά μέσα σου για να δεις τι φταίει......παρελθόν, ατμόσφαιρα στην οικογένεια κλπ......ολα επηρεάζουν.....απλα το νόημα με τη γνωσιακη ειναι με το που σου έρθει η σκέψη εκτός απτό να μην της απαντας ειναι και να μην την επεκτείνεις περεταίρω στο μυαλό σου κάνοντας υποθέσεις και φτάνοντας στο χειρότερο σενάριο.....πχ κανεις τη σκέψη " μου φαίνεται θα αρχίσω να τρελαίνομαι " λες τοτε οκ έκανα αυτή τη σκέψη και την προσπερνάς και όχι να λες οπα και θα τρελαθώ και μετα θα αρχίσω να βλέπω διαφορα και μετα θα με κλείσουν μέσα κλπ......λες απλά οτι έκανες μια σκέψη που όλοι κάνουν.....απλα οι άλλοι την κάνουν πάνω στο άγχος τους ως τρόπος του λέγειν ενώ εμεις την φοβόμαστε.......ναι προσπάθησε το με τον ψυχολόγο αλλα ψάξτε και βαθύτερα κατά τη γνωμη μου.....
Άγγελε ποσο κοστίζει η επέμβαση? Για να μαζεύω απο τώρα λεφτά...χαχα :)
03-10-2015, 16:50 #205
Δεν ξερω...παντως πρεπει να ειναι ακριβη
03-10-2015, 20:13 #206
Τελοσπαντων καλά να είμαστε όσο μπορουμε και να περνάμε καλά πάνω απολα παρα το προβλημα μας....Εμένα με έχει πάρει πολυ απο κάτω όλο αυτό διότι κάνω και σχέδια για το μέλλον τα οποία αποτι φαίνεται δεν θα πραγματοποιηθούν...ξερετε συντροφος, γάμος, παιδιά...πράγματα τα οποία είμαστε γεννημένοι να κάνουμε και τα θέλω καποια στιγμή και γω....βλεπω και την αδερφη μου τώρα που γέννησε και με εχει πιάσει τρομερή μελαγχολια διότι είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν, για αργότερα βεβαια, αλλα θεωρώ οτι θα πιεστω πολυ για να το καταφερω κάποτε...το εχω σχεδόν αποκλείσει...γτ λέω εδώ τον εαυτό μου δεν κάνω καλά....τι να πω μελαγχόλησα πάλι.....
03-10-2015, 20:47 #207
Παροδικα ειναι αυτα τα συναισθηματα της απελπισιας.Κι παιδια θ κανεις κι τα παντα...Ποσο εισαι κι εχεις αγχωθει ετσι?
03-10-2015, 22:14 #208
24 ειμαι απλα απελπίζομαι διότι κάθε μέρα ειναι ιδια: Μέσα στις ιδεοληψίες...μου τσιγκλανε το μυαλό και δεν μαφηνουν σε ησυχία.....ειπα να βγω σήμερα δεν άντεχα να ειμαι και μεσα.....αλλα το κεφάλι μου πάει να σπάσει....του πάω κόντρα αλλα με κουράζει ρε που@@η.....πέρυσι ήμουν σκ@τα λόγω της αρρωστοφοβιας και της αποπροσωποιησης, φετος εκει που ήμουν τέλεια και ελεύθερη απολα τσουπ ήρθαν οι ιδεοληψίες ε του χρόνου τι θα έχει σειρά ποια....ελεος....φοβίες ειναι ολα ρε γαμωτο ποτε θα το πάρω χαμπάρι....ενα τίποτα ειναι ολαυτα εμείς τους δίνουμε αξία και τα θρεφουμε όταν τους δίνουμε σημασία και τα φοβόμαστε......
Σκέφτομαι απο τώρα την οικογενεια διότι φαντάσου να ειμαι έτσι και τοτε και να εχω και ένα κουτσουβελακι να παλεύω......
03-10-2015, 22:24 #209
Μααλιστα...απο οτι κταλαβα ολοι νεα παιδια ειμαστε που μας τρωνε τα νιατα οι ιδεοληψιες...εισαι πολυ μικρη για να σε νοιαζει τι θα κανεις με παιδια σε χρονια απο τωρα..αραξε.Οι περισσοτερες κοπελες που χω γνωρισει ως τωρα και ηταν 22 χρονων δεν ειχαν καμια αλλη προοπτικη στην ζωη τους
03-10-2015, 23:05 #210
Ναι ρε γαμωτο....απλα βλέπω εδώ ατομα που παλεύουν πολλα χρονια με αυτή τη διαταραχή και τρομάζω λιγο...
Αλλα έχεις δίκιο ας αραξω και ας απολαυσω την μπυριτσα μου.....
Σευχαριστω για τις απαντήσεις :)
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια