Καλό παιδί vs καλός εραστής - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 85
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Θα σου πω κάτι καρατσεκαρισμένο: Άμα 2 άνθρωποι τα βρίσκουν με το πάνω κεφάλι, κ όταν λέω τα "βρίσκουν" εννοώ πάρα πολύ καλή επικοινωνία τόσο σε νοητικό όσο κ σε συναισθηματικό επίπεδο (από εκεί προκύπτουν κ οι συμπεριφορές άλλωστε), όχι απλά καλή κ ήρεμη "παρεϊτσα", κ υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει αμοιβαία έλξη μεταξύ τους (το γεγονός που λες ότι ώρες- ώρες δεν σε ελκύει ερωτικά με προβληματίζει), θα τα βρουν κ με το κάτω, απλά καμιά φορά είναι θέμα χρόνου, εμπειρίας, οικειότητας, ή κάποιος μπορεί να έχει συνηθίσει σε άλλα μοτίβα κλπ κλπ. Το αντίστροφο δε συμβαίνει, δηλ. αν 2 άνθρωποι τα βρίσκουν με το κάτω κεφάλι, αυτό δεν εγγυάται πως θα τα βρουν κ με το πάνω.......
    Εσενα σου εχει τυχει τετοια περιπτωση;
    Every morning we are born again

Senior Member
    Σορυ το εστειλα δυο φορες

Banned
    genika δε μπορω να φανταστω καπιον που ειναι συνεχεια νευρικος κ ετσι να ερθει σε αρμονια με τους αλλους το οτι εισαι νευρικη διχνει οτι δε του εχεις εμπιστοσυνη τωρα δε ξερω αν εχεις δικιο η αδικο γιατι δε ξερω αν ειναι ο καταληλος...

Banned
    Quote Originally Posted by astimatnam View Post
    Εσενα σου εχει τυχει τετοια περιπτωση;
    Αμέ! Κ παρ'όλο που κ οι 1 είχαμε....... τις εμπειρίες μας, τους πρώτους 2+ μήνες γινότανε μεν, αλλά "διεκπεραιωτικά". Άμα μας έβλεπες είμασταν τελείως ασυντόνιστοι, ο 1 για Χίο τράβηξε κ η άλλη για Μυτιλήνη...... Σε συζήτηση που κάναμε πολύ καιρό μετά, μου είχε πει πως μάλλον ήταν λίγο κομπλαρισμένος.Όλως τυχαίως, 1 βράδυ (δεν ξέρω αν φταίει ότι κατά μέσο όρο είχαμε πιει κ κάτι παραπάνω απ'ό,τι συνήθως) "το βρήκαμε", χωρίς να το περιμένουμε κ από εκεί κ μετά............ χαμός!
    Τώρα αν με ρωτήσεις τί μας κράταγε μαζί τους 2+ μήνες ήταν θέμα καθαρά το πόσο γούσταρε ο 1 την προσωπικότητα κ την εμφάνιση του άλλου, ήταν αυτό που λέμε σχέση που υπήρχε πολύ το στοιχείο του mind fucking, κ αυτό ακριβώς κράτησε κ την εν λόγω σχέση γιατί κ μακροχρόνια ήταν κ από 40 κύματα πέρασε. Για αυτό το λόγο σου είπα για πολύ καλή επικοινωνία σε όλα τα άλλα επίπεδα κ όχι απλά "καλό παιδί περνάω καλά δεν μου σπάει τα νεύρα με τα κόμπλεξ κ τις ανασφάλειές του". Από εκεί κ πέρα, ναι μου έχει τύχει να με το καλημέρα (καλησπέρα για την ακρίβεια) να υπάρχει η super σεξουαλική χημεία αλλά ως εκεί, μπορεί αυτή να είναι super αλλά ο άνθρωπος να είναι ακόμα πιο super κ να συνεχίσουμε μαζί κ ως σχέση, μου 'χει τύχει κ άντρας μ@λ@κ@ς σε όλα (κ σαν άτομο κ σαν...... τα υπόλοιπα), αλλά άντρας που να με γοητεύει, να τον εκτιμώ, κ να με κάνει να περνάω καλά, να τον θαυμάζω κ ξέρει να σταθεί δίπλα μου κ στο σεξουαλικό κομμάτι να ......... μην, όχι δεν μου έχει τύχει.

Senior Member
    Κνα πω την αμαρτια μου, εδωσα πολλες ευκαιριες σ αυτη τη σχεση (ειναι η τριτη φορα που επανασυνδεομαι μ αυτον τον ανθρωπο) πιστευοντας καθε φορα πως κατι θα εχει αλλαξει απο μερια κ των δυο μας... Δε θελω να προτρεχω αλλα γιατι παλι δε βλεπω φως;;;;;!!!!

Banned
    Κνα πω την αμαρτια μου, εδωσα πολλες ευκαιριες σ αυτη τη σχεση (ειναι η τριτη φορα που επανασυνδεομαι μ αυτον τον ανθρωπο) πιστευοντας καθε φορα πως κατι θα εχει αλλαξει απο μερια κ των δυο μας... Δε θελω να προτρεχω αλλα γιατι παλι δε βλεπω φως;;;;;!!!!
    Ο λόγος που έφυγες ήταν αυτός ή δεν πήγαιναν κ άλλα πράγματα καλά μεταξύ σας? Μήπως άθελά σου, αυτή νευρικότητα κ η "απαιτητικότητα" να βγαίνει προς τα έξω κ ο άλλος να αγχώνεται.....? Καμιά φορά παίζει να "βγάζουμε" κάτι στους άλλους κ να μην το αντιλαμβανόμαστε. Πχ επειδή εγώ στη δουλειά είμαι σχεδόν πάντα στην τσίτα (σήμερα βέβαια συγκέντρωση 0.....), άθελά μου, αγχώνω κ τους υπόλοιπους. Δεν το κάνω επίτηδες, αλλά καμιά φορά το μεταδίδω.

Banned
    Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη astimatnam. Τι θα ήθελες να κάνετε και δεν κάνετε τώρα δηλαδή; Για ποιο λόγο νιώθεις ότι δε σε ικανοποιεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Ο λόγος που έφυγες ήταν αυτός ή δεν πήγαιναν κ άλλα πράγματα καλά μεταξύ σας? Μήπως άθελά σου, αυτή νευρικότητα κ η "απαιτητικότητα" να βγαίνει προς τα έξω κ ο άλλος να αγχώνεται.....? Καμιά φορά παίζει να "βγάζουμε" κάτι στους άλλους κ να μην το αντιλαμβανόμαστε. Πχ επειδή εγώ στη δουλειά είμαι σχεδόν πάντα στην τσίτα (σήμερα βέβαια συγκέντρωση 0.....), άθελά μου, αγχώνω κ τους υπόλοιπους. Δεν το κάνω επίτηδες, αλλά καμιά φορά το μεταδίδω.
    Ναι αυτος ηταν ο λογος. Συν του οτι τις προηγουμενες φορες σκεφτομουν κ τους πρωην παραλληλα κ εμπαινα στη διαδικασια της συγκρισης. (ισως καποιοι θυμουνται τα θεματα που ειχα ανοιξει για την προηγουμενη σχεση μου οπου δε δεχοταν τις συζητησεις, τις κοινωνικες συνευρεσεις κλπ)
    αλλα περα απ το οτι δε "γεμιζα" σεξουαλικα κ δε ξεχνιομουν, οχι δεν υπηρχε κανενα αλλο προβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by jpsunshine View Post
    Πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένη astimatnam. Τι θα ήθελες να κάνετε και δεν κάνετε τώρα δηλαδή; Για ποιο λόγο νιώθεις ότι δε σε ικανοποιεί.
    Θα φανει αστειο αλλα θα ηθελα να μην ειναι "αστεριας". υπαρχει η απολυτη σιωπη, μερικες φορες νομιζω οτι τον παιρνει ο υπνος με το να κλεινει μονο τα ματια κ να μη βγαζει κιχ. προσφατα που πηγαμε ενα διημερο ηθελε να βαλει το μαγιω του κ πηγε στη τουαλετα, σα να ντρεποταν να τον δω!

Senior Member
    .... τις προηγουμενες φορες σκεφτομουν κ τους πρωην παραλληλα κ εμπαινα στη διαδικασια της συγκρισης. (ισως καποιοι θυμουνται τα θεματα που ειχα ανοιξει για την προηγουμενη σχεση μου οπου δε δεχοταν τις συζητησεις, τις κοινωνικες συνευρεσεις κλπ)
    αλλα περα απ το οτι δε "γεμιζα" σεξουαλικα κ δε ξεχνιομουν, οχι δεν υπηρχε κανενα αλλο προβλημα.
    οι συγκρισεις ειναι αναποφευκτες, οτι και να λεμε.
    οταν εχεις γνωρισει αυτο που σε ικανοποιει στο σεξ, δεν συμβιβαζεσαι ευκολα με κατι δευτερο.

Senior Member
    εχθρος του καλου το καλυτερο αλλα δυστηχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα

Senior Member
    Quote Originally Posted by deus View Post
    το σεξ για μενα ειναι το 50% της σχεσης. αν δεν τα βρισκεις μαζι του στο σεξ τοτε κρατησε τον για φιλο σου. με εναν φιλο σου δεν μπορεις να εχεις σχεση ενω η σχεση σου ειναι και ο καλυτερος σου φιλος. μου εχει τυχει κοπελα με την οποια να τα λεμε μια χαρα σε ολα και την στιγμη του σεξ να μου ειναι τοσο αδιαφορη οσο και οι πετρες, δεν εχει να κανει απολυτα με τα γουστα που μπορει να εχει ο καθενας στο κρεβατι αλλα με το αν ταιριαζουν τα χνωτα μας οπως λενε και στο χωριο μου.
    συμφωνω σε ολα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, μου ειχε τυχει και δεν προχωρησα σε σχεση ή περαιτερω συναντησεις.
    στην αρχη της γνωριμιας οταν δεν υπαρχει ακομα συναισθηματικος δεσμος, ειναι πολυ ευκολο να απομακρυνθεις.
    για ποιον λογο να επιμεινεις αν δεν λειτουργησει η ερωτικη χημεια με καποιον ?
    αν ο αλλος/η σε ξενερωνει, ειναι κατι που δεν διορθωνεται.:rolleyes:
    Θα συμφωνήσω και μένα μου έχει τύχει και δεν προχώρησα αλλά ίσως θα έπρεπε να προχωρήσω γιατί ίσως να ήμουνα και παντρεμένη τώρα.

Banned
    Θα φανει αστειο αλλα θα ηθελα να μην ειναι "αστεριας". υπαρχει η απολυτη σιωπη, μερικες φορες νομιζω οτι τον παιρνει ο υπνος με το να κλεινει μονο τα ματια κ να μη βγαζει κιχ. προσφατα που πηγαμε ενα διημερο ηθελε να βαλει το μαγιω του κ πηγε στη τουαλετα, σα να ντρεποταν να τον δω!
    Κι από το ότι πήγε στην τουαλέτα για να μην το δεις κρίνεις ότι δε σου αρέσει; Μάλιστα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Θα συμφωνήσω και μένα μου έχει τύχει και δεν προχώρησα αλλά ίσως θα έπρεπε να προχωρήσω γιατί ίσως να ήμουνα και παντρεμένη τώρα.
    ντολφιν μακαρι να ειχα καποιον να στον γνωρισω αλλα δυστηχως στον κυκλο μου ειναι ειτε παντρεμενοι ειτε μικροτεροι σου..
    καλω την κοινοτητα του e-psychology.gr να ενωθει προκειμενου να βρεθει γαμπρος για την ντολφιν..!!!

Μαζί μπορούμε. Μόνοι σας, τίποτα δεν θα καταφέρετε.

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net...ab&oe=55EE0982
    Last edited by deus; 25-06-2015 at 15:16. Reason: η ορθογραφια μου βγαζει ματια!!!!

Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast