Παντρειές...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: τον γάμο τον επιδιώκεις ή σου τυχαίνει;

Voters
3. You may not vote on this poll
  • Ναι

1 33.33%
  • Οχι

2 66.67%
Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 95
    Senior Member

Παντρειές...

Ήταν μια παλιά γνωστή μου που καθόμασταν μαζί στο ίδιο θρανίο. Ήτανε χειρότερη μαθήτρια από μένα και πάντα αντέγραφε από μένα στα διαγωνίσματα. Αυτή λοιπόν οι γονείς της την στείλανε στην Αγγλία να σπουδάσει αγγλική φιλολογία και τα κατάφερε να τελειώσει την σχολή της και να βρει μετά δουλειά στην ειδικότητα της. Επίσης αυτή βρήκε και ένα παιδί πλούσιο με σπίτι να παντρευτεί αν και δεν μπορεί να κάνει παιδιά και είναι παντρεμένη από τα 34 της και τώρα είναι 39 χρονών.

Είναι και μία άλλη γνωστή μου. Αυτή στα 20 της με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε ποιον από τους 3 γκόμενους που είχε να διαλέξει . Τόσο χαζή ήτανε.... Αυτή λοιπόν βρήκε ένα καλό παιδί και πήρε και το κάνει ότι θέλει.

Όλες αυτές παντρευτήκανε και πολλές άλλες ακόμη και εγώ όχι και η μαμά μου λέει ότι εγώ επειδή δεν παντρεύτηκα και δεν δουλεύω ότι υστερώ από όλες αυτές τις ηλίθιες. Εσείς τι λέτε;

Senior Member
    αν υστερεις η οχι ρωτας??

Member
    Nαι,(καθ)υστερεις!!!

Πιθανον να ηταν πιο ωραιες γκομενες απο σενα.
    Αλλα εσυ εχεις και αλλα θεματα απο την αλλη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Πιθανον να ηταν πιο ωραιες γκομενες απο σενα.
    Αλλα εσυ εχεις και αλλα θεματα απο την αλλη.
    Mπα όχι εγώ ήμουνα πιο ωραία από αυτές

Senior Member
    Quote Originally Posted by iliotropio View Post
    Nαι,(καθ)υστερεις!!!
    Ευχαριστώ!

Senior Member
    Οπου αναφέρεσαι, σε ό,τι γράφεις όλες είναι χειρότερες από σένα! Και μετά απορείς γιατί δε σου μιλάνε ή δε σε κάνουν add στο fb..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jackie View Post
    Οπου αναφέρεσαι, σε ό,τι γράφεις όλες είναι χειρότερες από σένα! Και μετά απορείς γιατί δε σου μιλάνε ή δε σε κάνουν add στο fb..
    Μα δεν το ξέρουνε ότι τις έχω για χειρότερες

Senior Member
    Ναι, αλλά αυτό που νοιώθουμε φαίνεται στο πρόσωπο μας, στην έκφραση μας. Είτε θετικό είτε αρνητικό.

Member
    Δελφίνι, πες στη μαμά σου να μη σε κατηγορεί επειδή αυτή έλυσε το πρόβλημα της μητρότητας σε άλλη εποχή.
    Ζήτα όμως συμβουλές για το πώς θα βρεις κι εσύ ένα καλό παιδί. Μη ντρέπεσε, ρώτα την. Όσο για τις άλλες, ξέχνα τες.
    Εσύ είσαι πρωταγωνίστρια στη ζωή σου.

Senior Member
    Εσύ υστερείς στο ότι κάθεσαι και τρώγεσαι με το τι έχεις κάνει λάθος και πώς θα κάνεις πράγματα για να έχεις αποδοχή από τους άλλους, αντί να κάτσεις να σκεφτείς τι γουστάρεις και να εστιάσεις στο να το κάνεις, για εσένα και μόνο.
    Μα την αλήθεια, νομίζω ότι μόνο αυτό σε κρατάει πίσω.
    [I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]

Senior Member
    να σ πω τι λεσ ησουν καλυτερη αοπ αυτεσ και αυτεσ προχωρησαν και εσυ εμεινεσ πισω αυτο λεσ
    δε ξερω αν σημαινει κατι για σενα αυτο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Member
    Σε καταλαβαινω γιατι κ μενα η μανα μου τα ιδια μου λεει ουτε εγω δουλευω κ ολες οι γνωστες και συμμαθητριες μου παντρευτηκαν.Και αλλες που παντρευτηκαν τι καταλαβαν λιγες ειναι ευτιχισμενες.Σημασια εχει να τα χεις καλα με τον εαυτο σου να περνας καλα και αν ειναι κ βρεις το καταλληλο ατομο που να σ αγαπαει κ να νιαζεται για σενα μπορεις να τον παντρευτεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    να σ πω τι λεσ ησουν καλυτερη αοπ αυτεσ και αυτεσ προχωρησαν και εσυ εμεινεσ πισω αυτο λεσ
    δε ξερω αν σημαινει κατι για σενα αυτο
    Ναι ήμουνα καλύτερη και πιο όμορφη και πιο έξυπνη και αυτές προχώρησαν (αν θεωρείται ο γάμος πρόοδος) και εγώ έμεινα πίσω γιατί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by afrodith View Post
    Σε καταλαβαινω γιατι κ μενα η μανα μου τα ιδια μου λεει ουτε εγω δουλευω κ ολες οι γνωστες και συμμαθητριες μου παντρευτηκαν.Και αλλες που παντρευτηκαν τι καταλαβαν λιγες ειναι ευτιχισμενες.Σημασια εχει να τα χεις καλα με τον εαυτο σου να περνας καλα και αν ειναι κ βρεις το καταλληλο ατομο που να σ αγαπαει κ να νιαζεται για σενα μπορεις να τον παντρευτεις.
    Σε ευχαριστώ να σαι καλά!

Page 1 of 7 123 ... LastLast