τυχεροι και ατυχοι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Senior Member

τυχεροι και ατυχοι

Πιστευετε οτι υπαρχουν τυχεροι ανθρωποι ? οχι βεβαια οτι δεν θα τους τυχει κατι κακο σε ολη την διαρκεια της ζωης τους , αλλα πχ , εχω φαει καμμια 10αρια τουμπες με μοτο απο το 05 - 10 που οδηγουσα μεθυσμενος , 3 νοσοκομεια , 3 σοβαρα τρακαρισματα , και η μονη απωλεια ηταν τα 2 μπροστινα μου δοντια . Απο την αλλη εχω τον κολλητο μου , που ολα του πανε στραβα , μα ολα , αλλα ειναι μυρμηρης ( η μεμψιμοιρος ) , εγω καθολου , ειμαι πολυ αισιοδοξος και θετικος . Μηπως την κακη η την καλη τυχη την ' ελκουμε ' με τον τροπο σκεψης μας , η πραγματι υπαρχουν τυχεροι και ατυχοι ανθρωποι ?

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι όντως υπάρχουνε τυχεροί άνθρωποι. Εγώ δεν θεωρώ τον εαυτό μου και πολύ τυχερό. Τουλάχιστον στο θέμα το γάμου τα τελευταία χρόνια είμαι πολύ άτυχη. Δεν μπορώ να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο για να παντρευτώ όπως όλος ο κόσμος που το κάνει. Εδώ παντρεύονται κουτσές, χοντρές, άσχημες και εγώ τίποτα. Επίσης, και στο θέμα της δουλειάς δεν είμαι τυχερή. Όλες οι νοσηλεύτριες που ξέρω δουλεύουνε άλλες στο δημόσιο και άλλες στον ιδιωτικό τομέα και εγώ τίποτα. Ευτυχώς είμαι τυχερή στο ότι έχω σπίτι να μείνω και ένα πιάτο φαγί και δύο καταπληκτικούς γονείς.