Results 1 to 15 of 21
Thread: πως να φερθω?
-
12-12-2007, 04:35 #1
πως να φερθω?
να ρωτησω κι εγω με την σειρα μου :(
εχω μια μακρινη σχεση,μιλαμε μεσω μσν,και πηγαινω η ερχεται αυτη,τωρα τελευταια αρκετα .χωρισμενη αυτη με την βοηθεια μου να συνηδιτοποιηση καποια παργματα θα ελεγα για να το κανει,ειναι η γυναικα της ζωης μου,και το ενιωσε κι αυτη,ωσπου την τελευταια φορα που πηγα παρατηρησα μια αποσταση ,κι εγω δεν την πλησιοασα και πολυ ομως αφησα να δω τι θα κανει,με φιλουσε καποιες στιγμες αυτη αλλα αραια,εγω ημουν λιγο απομακρος,οταν λοιπον επεστρεφα της ειπα οτι θελω λιγο να μεινουμε μακρια να δουμε τι γινετε με εμας,απορισε θα ελεγα και μου ειπε εγινε κατι μεταξυ μας?
τελος παντων καθησα και της μιλησα και τελικα μου ειπε οτι δεν θελει να με χασει,αλλα και δεν ξερει αν θελει να ειμαστε μαζι :mad:,τρελλα μεγαλη αλλα την καταλαβαινω,απλα αν δεν επεμενα θα κυλουσε κι αλλο ετσι χωρις να πει κατι
παρακαλω τις αποψεις σας
- 12-12-2007, 09:57 #2
Εγώ πιστεύω ότι κάποια που χωρίζει τον καιρό που την γνώριζεις ,,καλύτερα να μην ασχοληθείς γιατί αυτή τώρα άλλα σκέφτεται....
12-12-2007, 12:33 #3
καλια δεν ειναι ακριβως ετσι ,την γνωρισα αρκετο καιρο ελευθερη μετα
αυτο ομως δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται αφου δεν θελει να χωρισουμε
12-12-2007, 12:57 #4
Μήπως παραείσουν απόμακρος και θεώρησε ότι δε θες κάτι μαζί της; Αν περίμενες από αυτήν κίνηση για πιο στενή σχέση μπορεί και αυτή να περίμενε το ίδιο και να κουράστηκε. Ίσως να την έριξες και την αυτοπεποίθηση με την αποστασιοποίηση. Σου πέρασε αυτό απ\'το μυαλό;
Και μια και παίζει και η απόσταση μήπως είχες και τίποτα άλλες σχέσεις και το έμαθε;Μπορεί να είναι και απογοητευμένη.
12-12-2007, 23:07 #5
οχι αλλες σχεσεις δεν εχω
και μιλαμε για αποστασιοποιηση μιας μερας τωρα
οχι τιποτα σημαντικο,οποτε δυσκολα να εγινε κατι τετοιο
δεν μπορω να κλαταλαβω τι σκεφτεται
αν μπορει καποιοα να με βαλεο λιγο στο κλιμα
12-12-2007, 23:13 #6
Originally posted by panaeolus
δεν μπορω να κλαταλαβω τι σκεφτεται
αν μπορει καποιοα να με βαλεο λιγο στο κλιμαΜάκια...
13-12-2007, 00:18 #7
τι να της πω αφου ουτε η ιδια δεν ξερει
αρχισαμε και μιλαμε παλι λιγο για να μην της δειξω οτι δεν ενδιαφερομαι,αλλα πιο χαλαρα και δειχνει να ειναι ολα καλα
πως θα δω αν ενδιαφερεται και η αγαπη της ειναι αληθινη.
Φοιβη τι να της πω?οτι δεν θελω να την χασω και τετοια?
δεν ξερω πως αντιδρατε σε ολα αυτα.
13-12-2007, 00:29 #8
πως θα δω αν ενδιαφερεται και η αγαπη της ειναι αληθινη.
Φοιβη τι να της πω?οτι δεν θελω να την χασω και τετοια?
δεν ξερω πως αντιδρατε σε ολα αυτα.
Όσο για το πως αντιδράμε, η καθεμία μας με διαφορετικό τρόπο, τον προσωπικό της. Δεν υπάρχει συνταγή.Μάκια...
13-12-2007, 00:40 #9
οχι φοιβη ξερω οτι με αγαπαει
το ξερω ισως να ειναι πολυ μπερδεμενη,απλα με προβληματισε πολυ το γεγονος,οτι τις ειχα πει να μιν μιλαμε λιγο καιρο να δουμε,εδειξε οτι την πειραξε να μιν της μιλαω και μονος μου αρχισα και τις μιλαγα,και εδειξε οτι χαρηκε,νομιζω οτι ολα καλα οταν μιλαμε και λεμε διαφορα,αλλα για την μελλοντικη σχεση συννεφο,παντως εχω κοψει τα ερωτικα λογια να δω πως θα αντιδρασει
13-12-2007, 00:48 #10
παντως για να πω και γενικα για οσους διαβαζουν,η γυναικα που θα σε ενδιαφερει πραγματικα,ειναι σαν πιλοτηριο αεροπλανου πρεπει να βρεις κουμπια να την κουμανταρεισ σιγουρα θα βρεις πως θα τη ξανακερδισεις,γιατι τελικα οσο και στιγμιαια να μην υπαρχουν ισιοι στοχοι καπυ στο βαθος θα υπαρχουν ιδιοι στοχοι,που ισος αν μεινουμε με το ατομο που πραγαμτικα αγαπαμε να ζησουμε μια καλυτερη ζωη.
13-12-2007, 00:53 #11
νομιζω οτι ολα καλα οταν μιλαμε και λεμε διαφορα,αλλα για την μελλοντικη σχεση συννεφο,παντως εχω κοψει τα ερωτικα λογια να δω πως θα αντιδρασει
Απ\' ότι καταλαβαίνω, εσύ κάνεις διάφορα σ\' αυτή τη σχέση και μετά παρατηρείς τις αντιδράσεις της και βγάζεις τα συμπεράσματά σου. Μου μοιάζει λίγο με αυτό που κάνουν οι κωφάλαλοι. Μόνο που εσύ μπορείς να μιλήσεις. Εκείνη μπορεί?Μάκια...
13-12-2007, 00:56 #12
σχεση απο αποσταση ειναι καταραμενη
μην κανετε το λαθος
επιτελους λιγη ψυχραιμια
13-12-2007, 01:01 #13
φοιβη οταν δειχνω οτι ειναι ολα καλα,αγγαλιτσες και φιλακια
αυτη το δεχεται,οταν ειμαστε καπως ειναι σαν να ειναι μαστουρωμενη,δηλαδη δειχνει οτι με θελει,αν βλεπει οτι ειναι ολα καλα,οσοσ για την αποσταση επισκεπτη δεν νομιζω οτι πρεπει να ριχνουμε καταρα στην αποσταση,εχουμε μιλησει και μπορω να παω εγω εκει,απλα ακομα δεν νοιωθει ετοιμη για τετοιο βημα απο οτι καταλαβα,ενω πχ οταν της ειπα να παμε να ζησουμε σε μια αλλη χωρα μαζι χαρηκε
ειναι λιγο περιεργα
13-12-2007, 01:04 #14
απλα ειναι ενα εμποδιο που πρεπει οπωσδηποτε να ξεπερασεις γιατι ετσι κι αλλιως εχεις αρκετα εμποδια. Το να βαζεις εκ των προτερων ενα ακομα ειναι κατι νομιζω....
13-12-2007, 01:09 #15
Α, γι\' αυτό δηλαδή δοκιμάζεις διάφορα. Επειδή δείχνει οτι σε θέλει μόνο αν βλέπει οτι όλα είναι καλά.
Μάκια...
Le Meilleur Complément Pour Hommes en 2025 ?(Retour) ???? |...
30-06-2025, 13:49 in Σχόλια, προτάσεις, προβλήματα