πως να φερθω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

πως να φερθω?

να ρωτησω κι εγω με την σειρα μου :(

εχω μια μακρινη σχεση,μιλαμε μεσω μσν,και πηγαινω η ερχεται αυτη,τωρα τελευταια αρκετα .χωρισμενη αυτη με την βοηθεια μου να συνηδιτοποιηση καποια παργματα θα ελεγα για να το κανει,ειναι η γυναικα της ζωης μου,και το ενιωσε κι αυτη,ωσπου την τελευταια φορα που πηγα παρατηρησα μια αποσταση ,κι εγω δεν την πλησιοασα και πολυ ομως αφησα να δω τι θα κανει,με φιλουσε καποιες στιγμες αυτη αλλα αραια,εγω ημουν λιγο απομακρος,οταν λοιπον επεστρεφα της ειπα οτι θελω λιγο να μεινουμε μακρια να δουμε τι γινετε με εμας,απορισε θα ελεγα και μου ειπε εγινε κατι μεταξυ μας?
    τελος παντων καθησα και της μιλησα και τελικα μου ειπε οτι δεν θελει να με χασει,αλλα και δεν ξερει αν θελει να ειμαστε μαζι :mad:,τρελλα μεγαλη αλλα την καταλαβαινω,απλα αν δεν επεμενα θα κυλουσε κι αλλο ετσι χωρις να πει κατι

παρακαλω τις αποψεις σας

Senior Member
    Εγώ πιστεύω ότι κάποια που χωρίζει τον καιρό που την γνώριζεις ,,καλύτερα να μην ασχοληθείς γιατί αυτή τώρα άλλα σκέφτεται....

Junior Member
    καλια δεν ειναι ακριβως ετσι ,την γνωρισα αρκετο καιρο ελευθερη μετα

αυτο ομως δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται αφου δεν θελει να χωρισουμε

Senior Member
    Μήπως παραείσουν απόμακρος και θεώρησε ότι δε θες κάτι μαζί της; Αν περίμενες από αυτήν κίνηση για πιο στενή σχέση μπορεί και αυτή να περίμενε το ίδιο και να κουράστηκε. Ίσως να την έριξες και την αυτοπεποίθηση με την αποστασιοποίηση. Σου πέρασε αυτό απ\'το μυαλό;
    Και μια και παίζει και η απόσταση μήπως είχες και τίποτα άλλες σχέσεις και το έμαθε;Μπορεί να είναι και απογοητευμένη.

Junior Member
    οχι αλλες σχεσεις δεν εχω
    και μιλαμε για αποστασιοποιηση μιας μερας τωρα
    οχι τιποτα σημαντικο,οποτε δυσκολα να εγινε κατι τετοιο
    δεν μπορω να κλαταλαβω τι σκεφτεται
    αν μπορει καποιοα να με βαλεο λιγο στο κλιμα

Senior Member
    Originally posted by panaeolus
    δεν μπορω να κλαταλαβω τι σκεφτεται
    αν μπορει καποιοα να με βαλεο λιγο στο κλιμα
    Νομίζω οτι η μόνη που μπορεί να σε βάλει στο κλίμα είναι η ίδια. Γιατί δεν της λες τις ανησυχίες σου?
    Μάκια...

Junior Member
    τι να της πω αφου ουτε η ιδια δεν ξερει
    αρχισαμε και μιλαμε παλι λιγο για να μην της δειξω οτι δεν ενδιαφερομαι,αλλα πιο χαλαρα και δειχνει να ειναι ολα καλα
    πως θα δω αν ενδιαφερεται και η αγαπη της ειναι αληθινη.
    Φοιβη τι να της πω?οτι δεν θελω να την χασω και τετοια?
    δεν ξερω πως αντιδρατε σε ολα αυτα.

Senior Member
    πως θα δω αν ενδιαφερεται και η αγαπη της ειναι αληθινη.
    Φοιβη τι να της πω?οτι δεν θελω να την χασω και τετοια?
    δεν ξερω πως αντιδρατε σε ολα αυτα.
    Φοβάσαι οτι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά? Οτι δεν σε αγαπάει?
    Όσο για το πως αντιδράμε, η καθεμία μας με διαφορετικό τρόπο, τον προσωπικό της. Δεν υπάρχει συνταγή.
    Μάκια...

Junior Member
    οχι φοιβη ξερω οτι με αγαπαει

το ξερω ισως να ειναι πολυ μπερδεμενη,απλα με προβληματισε πολυ το γεγονος,οτι τις ειχα πει να μιν μιλαμε λιγο καιρο να δουμε,εδειξε οτι την πειραξε να μιν της μιλαω και μονος μου αρχισα και τις μιλαγα,και εδειξε οτι χαρηκε,νομιζω οτι ολα καλα οταν μιλαμε και λεμε διαφορα,αλλα για την μελλοντικη σχεση συννεφο,παντως εχω κοψει τα ερωτικα λογια να δω πως θα αντιδρασει

Junior Member
    παντως για να πω και γενικα για οσους διαβαζουν,η γυναικα που θα σε ενδιαφερει πραγματικα,ειναι σαν πιλοτηριο αεροπλανου πρεπει να βρεις κουμπια να την κουμανταρεισ σιγουρα θα βρεις πως θα τη ξανακερδισεις,γιατι τελικα οσο και στιγμιαια να μην υπαρχουν ισιοι στοχοι καπυ στο βαθος θα υπαρχουν ιδιοι στοχοι,που ισος αν μεινουμε με το ατομο που πραγαμτικα αγαπαμε να ζησουμε μια καλυτερη ζωη.

Senior Member
    νομιζω οτι ολα καλα οταν μιλαμε και λεμε διαφορα,αλλα για την μελλοντικη σχεση συννεφο,παντως εχω κοψει τα ερωτικα λογια να δω πως θα αντιδρασει
    Τι εννοείς όταν λες \"για την μελλοντική σχέση σύννεφο\"?
    Απ\' ότι καταλαβαίνω, εσύ κάνεις διάφορα σ\' αυτή τη σχέση και μετά παρατηρείς τις αντιδράσεις της και βγάζεις τα συμπεράσματά σου. Μου μοιάζει λίγο με αυτό που κάνουν οι κωφάλαλοι. Μόνο που εσύ μπορείς να μιλήσεις. Εκείνη μπορεί?
    Μάκια...

Junior Member
    σχεση απο αποσταση ειναι καταραμενη
    μην κανετε το λαθος
    επιτελους λιγη ψυχραιμια

Junior Member
    φοιβη οταν δειχνω οτι ειναι ολα καλα,αγγαλιτσες και φιλακια
    αυτη το δεχεται,οταν ειμαστε καπως ειναι σαν να ειναι μαστουρωμενη,δηλαδη δειχνει οτι με θελει,αν βλεπει οτι ειναι ολα καλα,οσοσ για την αποσταση επισκεπτη δεν νομιζω οτι πρεπει να ριχνουμε καταρα στην αποσταση,εχουμε μιλησει και μπορω να παω εγω εκει,απλα ακομα δεν νοιωθει ετοιμη για τετοιο βημα απο οτι καταλαβα,ενω πχ οταν της ειπα να παμε να ζησουμε σε μια αλλη χωρα μαζι χαρηκε
    ειναι λιγο περιεργα

Junior Member
    απλα ειναι ενα εμποδιο που πρεπει οπωσδηποτε να ξεπερασεις γιατι ετσι κι αλλιως εχεις αρκετα εμποδια. Το να βαζεις εκ των προτερων ενα ακομα ειναι κατι νομιζω....

Senior Member
    Α, γι\' αυτό δηλαδή δοκιμάζεις διάφορα. Επειδή δείχνει οτι σε θέλει μόνο αν βλέπει οτι όλα είναι καλά.
    Μάκια...

Page 1 of 2 12 LastLast