Results 1 to 15 of 43
Thread: APOGOITEUSI
-
14-08-2007, 12:37 #1
APOGOITEUSI
Kalispera se olous...
Pira to tharros na grapsw k egw kai na zitisw tin voitheia sas se kati pou me varainei edw kai ena xrono. Eimai me kapoion o opoios diatirei mia alli sxesi, mou leei oti thelei na xwrisei alla me ton diko tou tropo kai oxi apotoma kai egw eimai toso kairo stin anamoni xwris na mporw na ksekollisw.Meta apo ena xrono ipomonis loipon ton teleutaio kairo me kirieuei mia apogoiteusi kai klaiw olo kai pio sixna...Alla den mporw na apomakrinthw apo auton, exw emmones kai sinexeia lew oti den tha ksanagirisw alla pali ekei eimai...
Stin arxi, to eixe parei xalara san alli mia paranomi sxesi. Egw imoun ekei kai sinexeia tou milaga,sinexeia ton voithousa na katalavei oti i poreia tou einai lathos, an k egw imoun lathos pou prospathousa na ton peisw oti oi epiloges tou itan lathos kai oti i zwi den einai etsi, spatalwntas kat auto ton tropo tin enegeia tou. Ekeinos an kai itan panta psixraimos kai katholou neurikos mporouse na xeirixetai tis dikes mou ekrikseis k ton diko mou thimo kai tin orgi. Polles fores exw ftasei na tou simperiferthw san skoupidi ka ina noiwsw oti me katavalloun arrwsta sinaithimata. Me exei kanei na ponesw polles fores. Logw tou authormitismou tou kai tis epipolaiotitas tou exei kanei lathi pou akoma den mporw na ta apodextw kai kathe vradi ta vazw sto maksilari mou.Alla pali den lew na apagkistrwthw!
Ton teleutaio kairo exei allaksei simperifora kai lelei pws exei wrimasei.Den thelei lelei na mou leei psemmata, enw prin me eixe flomwsei kai den thelei na me kanei allo na ponaw.Alla egw exw xasei ton eauto mou kai tin empistosini mou kai den lew na ksefigw apo tis emmones idees. Ekei pou mou leei kati psaxnw to parelthon kai ta psemmata pou mou exei pei. K den pisteuw tipota.Alla sinexizw na zitaw tin iremia mou stin aitia pou mou ta dimiourgise. S auton diladi...
Fisika den exei xwrisei akoma. Menoume mazi leei, sigkatoikoun k kanei ena simvivasmo giati tin ekane na metakomisei mazi tou, na figei apo tin poli tis kai twra toulaxiston tin voithaei na vrei to dromo tis kai na min tin petaksei eksw apo to spiti, sto pouthena...Ipostirizei oti tin pire apo tous goneis tis me diki tou euthini kai den thelei eutrapela.
Noiwthw poli apogoiteumeni alla sinexizw na eimai ekei...k na exw ginei kiklothimiki k neuriki.Noithw oti toso pono den exei niwsei kaneis k oti pote den tha mporesw na kseperasw tis kakes stigmes autis tis sxesis...an mporoume na tin poume sxesi...
Sas euxaristw pou m akousate,
M.
- 14-08-2007, 12:48 #2
Ginetai autos o anthrwpos na stahtei swstos, na me exei agapisei opws egw pou eimai akoma ekei kai ton ipostirizw kai na exoume kapoia stigmi kati fisiologiko?An k se mia agapi dexesai ton allon opws einai k den zitas allages!Ekeinos ipostirizei oti apla egw ton voithaw na allaksei se polla pragmata kai oti eimai i moni pou ton ekana na skeftei k parapera, na skeftei oti se mia sxesi mporeis na gineis ena...Pws mporei na allaksei tosa polla enas anthrwpos kai apo toso periplokos na ginei toso aplos oso eimai egw?
14-08-2007, 12:51 #3
νο γκρικλισ πλιζ!! http://homepage.eircom.net/~bray/em/mswink.gif
15-08-2007, 00:59 #4
Mara λυπάμαι αλλά πιστευω ότι έχεις αυταπάτες. Για΄τι υποτιμάς τόσο τον εαυτό σου.....Για΄τι διαλέγεις αυτό το ρόλο στη ζωή σου....Δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά μην χάνεις τον χρόνο σου και την ενέργεια σου με αυτόν .
15-08-2007, 02:01 #5
Όταν κάτι χρονίζει, δεν αλλάζει. Αυτές οι βάσεις έχουν μπει στις σχέσεις, αυτές τις εμπειρίες έχετε πια ο ένας από τον άλλο. Αυτός ξέρει τι τον παίρνει να κάνει στη σχέση σας, όπως το να σου πει ψέματα, να σε απατήσει κλπ. Αφού δεν αντέδρασες το έχει πια σα δεδομένο. Κι εσύ από την άλλη με αυτές τις υποχωρήσεις που έκανες, αυτές θα συνεχίσεις να κάνεις.
Προφανώς είχες χαμηλή αυτοεκτίμηση από την αρχή για να αφήσεις να προχωρήσει αυτή η σχέση. Όταν νιώθουμε καλά με τον εαυτό μας δεν αφήνουμε τους άλλους να μας φέρονται έτσι.
Φυσικό είναι να σε έχει καταβάλλει η απογοήτευση και όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Σκέψου τι είναι αυτό που σε δένει μαζί του. Σκέψου αν θέλεις πραγματικά να είσαι με έναν τέτοιο αδύναμο άνθρωπο με τόσα ελαττώματα, που χρησιμοποιεί τους άλλους. Κατέβασέ τον από κει που τον έχεις για να μπορέσεις να χωρίσεις. Μάζεψε τα κομμάτια σου, ανασυγκροτήσου και πάρε δύναμη από σένα την ίδια. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που δε τους γνωρίζεις, δε σε γνωρίζουν και μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούριο σε υγιείς βάσεις.
15-08-2007, 10:17 #6
Aphelia, σ ευχαριστώ για τα σχολιά σου. Υποθέτω ότι είναι παθολογικά τα αισθηματά μου γιατί αν κ ξέρω πόσο έχω πονέσει αυτό το διάστημα, διακατέχομαι από επιθυμία, να τον δώ να τον αγγίξω. Δεν έχω νιώσει τόσο έντονα χρόνια τώρα, αφού η θεωρία μου για τις σχέσεις είναι διαφορετική απ ότι για τους υπόλοιπους ανθρώπους γύρω μου. Οπότε τώρα που το ένιωσα, είναι σαν να μην μπορώ να το πιστέψω ότι ήταν ψέμα, ότι δεν είναι εφικτό, ότι είναι ανεκπλήρωτο.
Είμαι τόσο απογοητευμένη, πραγματικά. Κ δεν ξέρω εάν πρέπει να αλλάξω τόπο για να απελευθερωθώ αφού 2 χρόνια τώρα μένω σε επαρχία κ τα πράγματα ξέρετε πως είναι...Μακρία από τους δικούς μου κ μόνη μου να παλεύω με τις σκιές κ τα φαντάσματα...Πρώτη φορά τα βλέπω όλα μάταια αφού κάθετι που είχα δεδομένο το έχει γκρεμίσει...Κ δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τέτιου είδους ανθρώποι...Τόσο ταραγμένες προσωπικότητες.
Νομίζω επίσης ότι έχω κάποια συμπτώματα κατάθλιψης...στα 29 μου...κοιμάμαι συνέχεια, έχω 3 μέρες που κλαίω συνεχώς κ πονοκεφάλους που δεν σταματάνε. Κ όλα γύρω χάος...
15-08-2007, 10:18 #7
βρισκω σωστες τις απαντησεις που διαβασα και προσθετικα θα πω οτι ο τυπος αν οχι τιποτα αλλο, τουλαχιστον σε παιζει καλα. Εχει βρει το κουμπι σου, το εχει γυρισει και ολα ειναι στον αυτοματο....
Ειναι πλεον σιγουρο οτι αν του πεις τελος και αντε γεια, θα φαει σοκ και θα σε κυνηγησει αλλα αυτο δεν εχει σημασια.
Σημασια εχει να καταλαβεις οτι εχεις παραδωσει παρα πολυ χωρο απο τον εαυτο σου ισως οπως ειπε και η αφελια λογω χαμηλης αυτοεκτιμησης....
Συμπερασματικα τα πραγματα ειναι πολυ απλα, προσδιορισε τις αναγκες και αν αυτες δεν ικανοποιουνται απο αυτη την σχεση διαλυσε την ευθυς αμεσως, το επομενο δεκαλεπτο μπορω να σου πω.
Εαν για Χ λογους καλυπτεσαι, βολεψου με αυτα που εχεις και μην γκρινιαζεις.
Για να αγκιστρωνεσαι πανω του σημαινει οτι καλυπτει καποια κενα που δεν μπορεις εσυ.
Διαλεξε λοιπον πως ακριβως θελεις να ρυθμιζεις την ζωη σου, εσυ η αλλοι....
15-08-2007, 14:37 #8
κάπως έτσι είναι αλλά νομίζοντας ότι μπορεί να συνειδητοποιήσει τα λάθη μου κ κάποια από αυτά να τα διορθώσει, νομίζω οτι χρησιμοποίησα όλη την ενεργειά μου εκεί κ τώρα σιγά σιγά πρέπει να καταλάβω ότι μπορέι να κάνουμε κ λάθη σε αυτή την ζωή και να συνεχίσω...
15-08-2007, 17:29 #9
Θα ήθελα να διατυπώσω διαφορετικά κάτι που είπα. Δε μπορώ να φανταστώ έναν άνθρωπο που έχει υψηλή αυτοεκτίμηση για τον εαυτό του, τον προσέχει, φροντίζει να αποφύγει τις κακοτοπιές για να είναι καλά, να δεχτεί να είναι ο δεύτερος άνθρωπος. Ακόμα όμως και αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν φάσεις της ζωής τους που είναι πιο ευαίσθητοι.
Θα σου πω ένα παράδειγμα. Έχω μία φίλη που τη θεωρώ πολύ λογική, έξυπνη, που έχει γνώση του εαυτού της, που προσπαθούσε να είναι πολύ προσεχτική στις επιλογές της. Πέρυσι της συνέβηκε κάτι από το οποίο έπαθε σοκ αλλά δε κατάλαβε ότι την επηρέασε. Παράλληλα γνώρισε κάποιον που δε της φερόταν με τον καλύτερο τρόπο. Και οι φίλοι δεν την αναγνωρίζαμε ότι καθόταν και τα ανεχόταν. Τώρα που έχει περάσει ένα διάστημα έχει συνειδητοποιήσει ότι το ένα σοκ με τη σχέση σχετίζονταν, ότι η ίδια είχε γίνει πιο ευαίσθητη και αναζητώντας έναν άνθρωπο δίπλα της έκανε περισσότερες υποχωρήσεις από ότι έπρεπε.
Μπορεί δηλαδή ένας άνθρωπος να μην έχει γενικά υψηλή αυτοπεποίθηση, μπορεί να είναι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έτσι ή η ίδια η σχέση που ξεκίνησε με άλλο τρόπο να τον κατατρώει και να τον αλλάξει.
Θα σου πω κάτι που έχω παρατηρήσει από τον εαυτό μου και τους άλλους. Οι σχέσεις που έχουν τόσο πάθος δε βασίζονται στην αγάπη αλλά στην καψούρα. Και καψούρα τουλάχιστον εγώ νιώθω όταν με απορρίπτει ο άλλος. Ίσως να μη με απορρίπτει άμεσα, αλλά να με παίζει και μόνο που δε νιώθω το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή του να με τρελαίνει. Τότε μεγενθύνονται τα πάντα. Αν κάτσω να σκεφτώ όμως, είμαι ερωτευμένη μαζί του, ποια είναι τα στοιχεία που μου αρέσουν σε αυτόν, τι μου προσφέρει βλέπω ότι τελικά δε μου ταιριάζει ο άλλος. Και τότε δίνω μάχη με τον εαυτό μου για να ξεπεράσω την καψούρα γιατί δε δέχομαι να γίνομαι έρμαιο των ψυχολογικών μου \"αδύνατων σημείων\". Ούτε καν έρμαιο του άλλου δηλαδή. Τι να κάνουμε, έχουμε αδύνατα σημεία. Όλοι έχουν. Και είναι πολύ δύσκολο να τα βρούμε, να τα αναγνωρίσουμε και να τους αντισταθούμε. Μας φαίνεται γελοίο π.χ. που μπορεί αυτό που μας συγκινεί στον άλλο να είναι τελικά αυτή η αδυναμία του, γιατί τότε μπορούμε να φανούμε πιο δυνατές ή πιο ισχυρές ή να το παίξουμε μαμά. Ή αυτό που μας κάνει να λιώνουμε είναι τελικά αυτό ακριβώς το φτύσιμο γιατί υποσυνείδητα επιδιώκουμε να πέσουμε χαμηλά. Τα αδύνατα σημεία μας δεν είναι λοιπόν καθόλου ευχάριστο να τα αναγνωρίσουμε.
Σκέψου τι θέλεις από τη ζωή σου. Θέλεις πραγματικά έναν τέτοιο άνθρωπο; Τι θα συμβούλευες μια φίλη σου σε παρόμοια κατασταση;
Και μην ανησυχείς για το ψυχολογικό πέσιμο. Ναι, ίσως είσαι στα όρια κατάθλιψης, ίσως τα έχεις ξεπεράσει (ίσως όχι). Μα με τόση απογοήτευση, τόσο πόνο, τόσο ρίξιμο του εαυτού σου δεν είναι φυσιολογικό; Φρόντισε λοιπόν να σηκωθείς, να πάρεις τα πάνω σου, φρόντισε τον εαυτό σου και θα δεις όλα θα πάρουν το δρόμο τους σιγά σιγά.
15-08-2007, 18:20 #10
Mara μου θυμίζεις λίγο τον εαυτό μου όταν είχα πάθει ψύχωση (με τη διαφορά οτι σκεφτόμουν και περίεργα). Και για μένα ήταν σα να βρέθηκα στη κόλαση, σαν ένας σατανάς να μου τρώει τη ψυχή.
Και ξέρεις πολύ καλά πως αυτό δεν είναι έρωτας αλλα μια αντίδραση του οργανισμού σε κάποια αρνητικά ερέθισματα. Ο κάθε ένας το βιώνει διαφορετικά. Κάποιοι άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά πως να σπέρνουν αυτον τον πανικό μόνο που στο τέλος οι ίδιοι καταστρέφονται απο την αρνητικότητα που οι ίδιοι δημιουργήσανε.
Όλοι χάνουμε κάποιες φορές και ακόμα και οι \"σατανάδες\" γίνονται πρόβατα. Όλα αλλάζουνε. Και εσύ το ίδιο, μάθε απο το πάθημα σου και ανέβα τα σκαλιά που υπάρχουν κάπου εκεί στο μπουντρούμι που βρέθηκες. Και εγώ είχα βρεθεί σε χειρότερη κατάσταση απο εσένα. Ο πόνος μου όμως μου ξεκλείδωσε το ένστικτο της επιβίωσης.
15-08-2007, 21:13 #11
Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να φύγεις από μια τέτοια σχέση,η οποία πολύ σωστά είπε η aphelia μάλλον βασίζεται στην καψούρα παρά στην αγάπη.
Διάβασα σε κάποιο από τα μηνύματά σου ότι η θεωρία σου πάνω στις σχέσεις των ανθρώπων είναι διαφορετική από αυτή γύρω σου.Τι εννοείς με αυτό?
Εγώ προσωπικά εξοργίστηκα όταν διάβασα την ιστορία σου.\'Οχι μόνο για την απαράδεκτη συμπεριφορά αυτού του ανθρώπου απέναντι σου,αλλά πολύ περισσότερο απέναντι στην κοπέλα που υποτίθεται ότι προστατεύει και αγαπά. Φαντάσου λίγο την θέση της και αν θα ήθελες να βρίσκεσαι σε αυτήν..ο τύπος μάλλον καλύπτει διάφορες συναισθηματικές του ανασφάλειες με εσένα,αλλά η γνώμη μου είναι ότι ακόμα και να χωρίσει με την κοπέλα αυτή και καταλήξετε να είστε μαζί,θα βρεθεί μία άλλη στον δρόμο του που θα παίξει τον ρόλο που παίζεις εσύ τώρα.
Συγνώμη αν ακούγομαι σκληρή,αλλά πιστεύω ακράδαντα ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει.Εκτός πια,αν νομίζεις ότι εσύ θα μπορέσεις να τον συνετίσεις κατά κάποιον τρόπο.
15-08-2007, 23:40 #12
Γλυκια μου Μαρα καλησπερα. Φοβαμαι πως εχεις δωσει τις απαντησεις μεσα σου αλλα εχεις αδυναμια να δεχτεις την πιθανοτητα να εχεις δικιο! Μαλλον αυτο που ευχεσαι ειναι να αλλαξει χαρακτηρα και τακτικες - να γινει αυτος που φανταζεσαι οτι ειναι - και ισως εχεις μπει στο τριπακι να τον αλλαξεις. Χμ... κανεις μας δεν αλλαζει! Αγαπησε τον εαυτο σου για να βρουν λογο να σε αγαπησουν. Αγαπησε τον ομως βαθια!! Να σε αγαπησεις χωρις ορους και ορια, με καθε σου ελαττωμα. Τοτε θα ειναι εμφανες οτι αξιζεις αξιοπρεπεστερη αντιμετωπιση. Τότε θα σε προσεγγισουν ανθρωποι που αξιζουν να ειναι διπλα σου - ισως και αυτος να σε δει \"με αλλο ματι\" αν εχει τετοια δυνατοτητα- αλλα το πιθανοτερο ειναι τοτε να μην τον χρειαζεσαι εσυ. Πιστεψε με εχω προσωπικη εμπειρια!
16-08-2007, 10:31 #13
Καλημέρα σε όλους κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
La_Vita, αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου και οι ιδέες μου για τις σχέσεις διαφέρουν από αυτές των ανθρώπων γύρω μου γιατί απλά δεν κοιτάζω για εφήμερες σχέσεις, για σχέσεις μιας βδομάδας, μιας νύχτας. Πιστέυω ότι υπάρχει το άλλο μας μισό κάπου έκει έξω και γενικότερα είμαι πολύ δύσκολος άνθρωπος σε θέματα καρδιάς. Θα μου πείτε ότι αυτά που λέω φάσκουν κ αντιφάσκουν, γιατί βρήκα τον καταλληλότερο άνθρωπο για να βρω ανταπόκριση.
Αphelia, όντως φρόντιζα τον εαυτό μου κ δεν δεχόμουνα να ακούσω για τέτοιες καταστάσεις κ ήμουν αντίθετη ευθύς εξαρχής, αλλά ξέρεις υπάρχει κ η καρδιά. Κ στην αρχή, στην καψούρα σου δεν βλέπεις ότι υπάρχει άλλη, βλέπεις μόνο αυτόν, την επιθυμία σου να τον δεις κ αυτός έντεχνα καταφέρνει να κρύβει καλά ότι έχει δυο ζωές. Κ εσύ απλά του δίνεις την δική σου ζωή χωρίς να το συνειδητοποιείς. Δεν ξέρεις πόσες φορές έφτασα σε απόγνωση. Γιατί σε μια μικρή κοινωνία το ψέμα μαθευόταν κ η οργή με κυρίευε. Αλλά ήμουν πάλι εκεί. Ξέρεις γιατί;Πείσμα...είχα πεισμώσει, έλεγα δεν γίνεται να με ακυρώνει τόσο πολύ αυτός ο άνθρωπος, θα μου συμπεριφερθεί καλά ακόμα κ εάν δεν θέλει να με έχει δίπλα του, θα μου το πει, θα μου δώσει να το καταλάβω...Αλλά μάταια...Γιατί εγώ έμαθα να πιστεύω σε ανθρώπους αλλά σε λάθος απ ότι φαίνεται.
Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζαμε.Κ αυτή κ εγώ κ οι δύο μας να εξαρτόμαστε από ένα ανίκανο άτομο να ξεμπερδέψει μια κατάσταση κ να δεί τι έχει μπροστά του. Τσακωμοί κ πάλι τσακωμοί κ λόγια, πολλά λόγια που στο τέλος γίναν απλά ένας ήχος, είχαμε πει τόσα πολλά που στοι τέλος δεν δίναμε κ σημασία τι έλεγε ο ένας στον άλλον. Τσακωνόμασταν κ η ζωή συνεχίζεται αφού η κλήση τελείωνε κ αυτή...
Μια φίλη μου μου λέέι ότι για όλα φταίω εγώ. Ότι εγώ περίμενα κ ότι είχα όλα τα σημάδια για να φύγω...αλλά εγώ εκεί, να παλεύω αυτό που στην τελική δεν πάλεψε αυτός.
Κ αυτό λέγετε αγάπη.Γιατί μ αγάπησε κατά τα λεγομενά του. Κ θα πρέπει εγώ να το δεχτώ κ να πώ πως έτσι είναι η αγάπη. Πιο πολύ με έχουν πληγώσει τα λόγια του κ οι στιχομυθίες του για να με κρατήσει κοντά του. Αδυνατώ να πιστέψω πόσα λόγια έχουν ειπωθεί έτσι για να ειπωθούν, με απώτερο σκοπό να μείνω άλλη μια μέρα κοντά του κ να παίρνει αυτό που θέλει.
Γιατί να θέλει άραγε κανείς να εκμεταλλευτεί τόσο πολύ τα συναισθήματα κάποιου?Τι βιώματα μπορεί να έχει για να πράττει έτσι κ να το κάνει επαναλαμβανόμενα κιόλας;
Όσο για την κοπέλα του. επειδή αναφέρθηκε κ αυτή, είναι κ αυτή μια καλή περίπτωση διαταραγμένης προσωπικότητας. Τον αγαπάει τόσο παθολογικά ώστα να τον παρακολουθεί, να βλέπει τους αναλυτικούς λογαρισμούς κινητού, να διαβάζει στο κινητό του τις κλήσεις του, να έχει συναντήσει πρώην του κ να επιδιώκει να πιεί καφέ μαζί τους για να δει τι κ πως με την δικαιολογία ότι το κάνει για να γελάσει κ άλλα χίλια μύρια τόσα. Τον έχει κεμεταλλευτεί αρκετά κ αυτή, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ χρηματικά, όποτε ας μην επεκταθώ κ άλλο σε αυτό γιατί δεν θεωρούμαι αμερόληπτη, θα θεωρήσετε ότι παίρνω το μέρος του κ η απαντησή σας θα είναι ΩΡΑΙΑ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ?Τις έχω όλες τις απαντήσεις βλέπετε...
Υποθέτω ότι έχω φρικάρει με το ποιόν του κόσμου γι αυτό κ προς το παρόν αδυνατώ να ξεφύγω από αυτό. Είμαι στην δικιά μου διάσταση με όλη αυτή την βρωμία που βλέπω γύρω μου κ αυτό τον τρελλαμένο κόσμο.Δεν μπορώ να χωνέψω ότι υπάρχει τέτοια υποκρισία, ψέμα, καφρίλα, έλλειψη επικοινωνίας κ διαλόγου. Διάφορα περιστατικά γύρω μου με κάνουν να τραντάζομαι. Με αφορμή βέβαια την δικιά μου σχέση (όπως κ αν λέγεται αυτή) έχω γίνει πιο ευάλωτη κ ευαίσθητη. Κάθε φορά αναρωτιέμαι εάν υπάρχει θεός να βλέπει αυτά τα χάλια.
Ξέρετε ποιο είναι το χείροτερο πάντως; Όταν έκανε αυτά που ήθελε, έβγαινε και και και...η δικαιολογία του σε έμενα ήταν έλα μωρέ βρήκα ένα φίλο κ μου είπε πέρνα από δω, εκέινος με τράβηξε, αυτός με έπεισε, έπρεπε να πάω, μου ζήτησαν να περάσω κ ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι αυτό γουστάρω αυτό κάνω κ άμα σας αρέσει.Κ κάπως έτσι τον δικαιολογούσα κ εγώ. Κάπως έτσι φτάσαμε στην σιωπή που όταν σπάει έιναι μόνο τσακωμοί...
16-08-2007, 10:44 #14
Η θεωρία μου πάνω στους ανθρώπους κ τις σχέσεις: Μιλάμε, κάνουμε διάλογο, κάθε μέρα δουλέυουμε με τον εαυτό μας κ σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι για εμάς κ τους γύρω μας, σκεφτόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας κ μοιραζόμαστε τα πάντα, είμαστε πάντα εκέι για τους πραγματικούς μας φίλους κ τους βοηθάμε, μιλάμε πάντα με ουσία κ φιλοσοφούμε λίγο κ αυτά που μας συμβαίνουν γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο.
16-08-2007, 10:54 #15
Originally posted by Mara
Καλημέρα σε όλους κ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
1. Αδυνατώ να πιστέψω πόσα λόγια έχουν ειπωθεί έτσι για να ειπωθούν, με απώτερο σκοπό να μείνω άλλη μια μέρα κοντά του κ να παίρνει αυτό που θέλει.
2. Γιατί να θέλει άραγε κανείς να εκμεταλλευτεί τόσο πολύ τα συναισθήματα κάποιου?Τι βιώματα μπορεί να έχει για να πράττει έτσι κ να το κάνει επαναλαμβανόμενα κιόλας;
3. Υποθέτω ότι έχω φρικάρει με το ποιόν του κόσμου γι αυτό κ προς το παρόν αδυνατώ να ξεφύγω από αυτό...Δεν μπορώ να χωνέψω ότι υπάρχει τέτοια υποκρισία, ψέμα, καφρίλα, έλλειψη επικοινωνίας κ διαλόγου.
4. Ξέρετε ποιο είναι το χείροτερο πάντως; Όταν έκανε αυτά που ήθελε, έβγαινε και και και...η δικαιολογία του σε έμενα ήταν έλα μωρέ βρήκα ένα φίλο κ μου είπε πέρνα από δω, εκέινος με τράβηξε, αυτός με έπεισε, έπρεπε να πάω, μου ζήτησαν να περάσω κ ποτέ δεν παραδέχτηκε ότι αυτό γουστάρω αυτό κάνω κ άμα σας αρέσει.Κ κάπως έτσι τον δικαιολογούσα κ εγώ.
2. τι σε ενδιαφερει; γουστο του καπελο του! σοβαρα μιλαω, ασχολησου με τον εαυτο σου πρωτα. το να ασχολεισαι με τις αλλες συνιστα συχνα δικαιολογια για να μην ασχοληθουμε με τα δικα μας.
3. βλ. αρχικο σχολιο
4. χμ..... ναι, ειναι λυπηρο να μην εχεις τα κοτσια να υπερασπιστεις τις επιλογες σου. ομως ξερεις γιατι σε τσαντιζει; γιατι το ιδιο εκανες κι εσυ. αντι να πεις, ειμαι με τον Χ, στραβος, κουτσος, ειναι αυτο που ειναι, εσυ τον ειχες στησει σενα βαθρο κ παρεβλεπες την πραγματικοτητα.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....