Results 16 to 21 of 21
Thread: Φοβος για ΣΚΠ
-
21-07-2015, 09:03 #16
Remedy μου σε ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις.Την ψυχοθεραπεια δεν την εχω σταματησει κανω ακομα.Το θεμα ειναι ομως οτι ειμαι σε μια αναμονη.Δηλαδη εκανα τις μαγνητικες μια μπορει να ειχα κ θεμα στην αλλη δεν ειχα.το συμπτωμα ομως αυτο δεν φευγει κ θεωρω πως δεν εινσι ψυχολογικο.τα εχω φαει μρ το κουταλι υα ψυχοσωματικα.σημερα ξυπνησα κ επαιζαν ταμπουρλο τα ποδια απο τους σπασμους κ φυσικα η γνωστη ενοχληση πονο.μου ειπαν να κανω το ηλεκτρομυογραφημα μετα μαγνητικη μεσης αν χρειαστει κ μετα αγγειολογο.εχω τρελαθει να περενω.με την υποψια της εστιας ομως στην πρωτη μαγνητικη μου κολλαει να εχω κ την.παλιοαρωστεια διοτι απο αυτα πιυ ξερω δινει τετοια συμπτωματα..
- 21-07-2015, 09:30 #17
παρακαλω καλη μου, ευχομαι ολα να πανε καλα.
εφοσον συνεχιζεις ψυχοθεραπεια, θα το εχεις συζητησει με τον θεραπευτη σου.
αυτος τι γνωμη εχει? δεν μπορει να ειναι και αυτο ψυχοσωματικο?
περα απο αυτο, την "σκια" ηδη την τσεκαρες και δεν βρεθηκε κατι. η επαναληπτικη εξεταση που σου προτεινε ο γιατρος, ειναι για να βεβαιωθειτε. επομενως βρισκεσαι ηδη απο την πλευρα του "δεν υπαρχει προβλημα". δεν σε ανακουφιζει αυτο?
21-07-2015, 16:16 #18
Με ανακουφιζει πολυ.απλα ρχω ενα συμπτωμα που δεν μπορω να εξηγησω με τιποτα.περιμενω τις περαιτερω εξετασεις μηπως βγαλω ακρη.απλα δεν μπορω να περπατησω σχεδον κ.οι συσπασεις φεν σταματανε.για αυτο εχω ανησυχησει παρα πολυ.η ψυχολογος μου δεν μπορει να πει κατι μσ σιγουρια κ ειναι κ καιρος πιυ περασα τα ψυχοσωματικα.το νιωθω κ μονη μου οτι δεν ειναι ψυχοσωματικο.
21-07-2015, 17:22 #19
21-07-2015, 23:23 #20
Το διάβασα ότι έχεις κάνει και μαγνητικές, όμως θεωρώ πως ο γιατρός που σου είπε 'μήπως είναι κάποια μορφή σκλήρυνσης' και σε παρέπεμψε σε νευρολόγο, δεν θα έπρεπε να κάνει υποθέσεις τη στιγμή που δεν ήξερε. Σίγουρα η ενημέρωση είναι σημαντική, αλλά μόνο όταν έχουμε κάτι χειροπιαστό, αλλιώς δημιουργείται περιττό άγχος στον ασθενή. Επίσης, πιο απλές εξετάσεις έχεις κάνει? Π.χ. αίματος?
Γνώμη μου είναι από τη στιγμή που έχεις ενοχλητικά συμπτώματα, να μην κάτσεις να σκας μέχρι τον Οκτώβρη, να συγκεντρώσεις τις εξετάσεις που ήδη έχεις κάνει και να πας να πάρεις μια 2η γνώμη από άλλο γιατρό, χωρίς να του πεις κάτι άλλο.
Πάντως έχε υπόψη ότι ο οργανισμός δεν λειτουργεί τέλεια, μπορεί κατά καιρούς να εμφανίζει μικροανωμαλίες που δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία. Επίσης, ένας καλός φίλος γιατρός μου είχε πει πως αν βασιζόμασταν στα μικροευρήματα των μαγνητικών στη σπονδυλική στήλη-αυχένα κλπ, τότε θα τους βρίσκαμε όλους προβληματικούς και θα στους στέλναμε στο χειρουργείο ή στα βαριά φάρμακα. Δηλαδή αν μια μαγνητική δεν είναι απολύτως καθαρή, αυτό συνήθως δεν σημαίνει τίποτα ανησυχητικό.
Τη στιγμή όμως που ταλαιπωρείσαι από συμπτώματα, ψάξτο με άλλη μια γνώμη ή και άλλες εξετάσεις χωρίς να περιμένεις.
13-08-2015, 14:54 #21
Τζινα εχω. Διαβαση την προιγουμενη ιστορια σου.εχω και γω σημπτοματα οπως μυοικοι σπασμοι ιδιαίτερα στις γαμπες μπες στο προιγουμενο θεμα σου και διαβασε να δεις τι περναω και γω.