Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 19 of 38 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 556
    Senior Member

Senior Member
    εχω νευρα κι εγω ανθρωποσ ειμαι
    Last edited by elis; 04-07-2015 at 21:48.
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Για να κανουμε και λιγο χιουμορ

Senior Member
    ΕΓΩ ειμαι τ οχι θελω να αυξηθουν τα γεωργικα προιοντα

Banned
    Quote Originally Posted by iraklis1 View Post
    έκανα το 9-10 για το ΟΧΙ

Λόγο του ότι δεν είδα βελτίωση τη τελευταία 5 ετία που υπογράφουν τέτοια μνημόνια.

Το επιχείρημα του ότι το ΟΧΙ θα μας βγάλει από το ευρώ είναι που ψηφίζουν όλοι το ναι.
    Μάλλον το λιγότερο που πρέπει να κάνουν όσοι ψηφίζουν ναι είναι να πάρουν μέρος σε αυτό το forum. Μαζί με ψυχολόγο σίγουρα.

Είναι τρελό να ψηφίζει ο οποιοσδήποτε να του κόψουν μισθούς συντάξεις να του αυξήσουν το ΦΠΑ να του αυξήσουν τα γεωργικά προιοντα.
    Συμφωνώ απόλυτα!

Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σίγουρα οι όροι του προγράμματος που έδωσαν οι θεσμοί στον Τσίπρα να υπογράψει δεν μας αρέσανε καθόλου αλλά ξέρεις τι θα επακολουθήσει αν πούμε ΟΧΙ; - Το χάος. Για αυτό και ψηφίζουμε ΝΑΙ στο δημοψήφισμα.
    Μην ακούς τα ελληνικά κανάλια, είναι πουλημένοι όλοι τους στους Γερμανούς, εδώ στη Γερμανική τηλεόραση ασκούν κριτική στην ΕΕ διάβασα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by 1984muzzy View Post
    Και στην τελική αν εγω σε πρόσβαλλα (που δεν το έκανα), εσυ τρομοκρατείς.
    Και είσαι και προκλητικός με το βιντεακι και το γεμιστήρα παρακάτω αφιερωμένο σε μένα.
    Και κατά τα άλλα μονός μου κουρδίζομαι και δεν έχω κάτι άλλο να ασχοληθώ ε?
    Βρε muzzy , εσενα προσωπικα τρομοκρατω , οχι το φορουμ , αυτοι ειναι-ειμαστε ηδη φοβισμενοι , μην μου πεις κοτζαμ παλληκαρι οτι φοβασαι εναν κατα 20 χρονια μεγαλυτερο σου , ε ? απλως μου αρεσουν τα οπλα , με αυτα μεγαλωσα , απο 9 ετων ειχα το δικο μου αεροβολο , και στα 12 το πρωτο πυροβολο ( φλομπερ ) , στα 16 ειχα την πρωτη μου καραμπινα και γεμιζα τις σφαιρες μονος μου . Παντως μην ανησυχεις , δεν εχω σκοτωσει κανεναν , τελευταια τουλαχιστον .

Senior Member
    Quote Originally Posted by marina38 View Post
    Τα πάντα σ’ αυτή τη ζωή είναι άγνωστα Άγγελε. Κι ευχαρίστως θα ενθάρρυνα τους ανθρώπους να πορευτούν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αν μιλάμε για κάτι υπαρξιακό ή για τις προσωπικές τους σχέσεις. Αλλά ο φόβος για το άγνωστο σε απλά καθημερινά πρακτικά ζητήματα, καλά κάνει και υπάρχει. Ο φόβος (κι όχι η παράλογη φοβία) είναι μηχανισμός επιβίωσης – οι απερίσκεπτοι ‘άφοβοι’ δεν πάνε πολύ μακριά. Όχι μόνο σαν ψυχολόγος που λες, αλλά γενικά σαν άνθρωπος που παρατηρεί και σκέφτεται, ξέρω πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να χειραγωγήσει τον ‘κυρίαρχο λαό’ να νιώθει κάπως σαν ‘μικρός ήρωας’, ενώ είναι στην πραγματικότητα πιόνι…
    Μαρινα , σευχαριστω για την απαντηση , τα πιστευω κι εγω αυτα που λες .

Banned
    ευχαρίστως θα ενθάρρυνα τους ανθρώπους να πορευτούν στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα,
    τα παντα ξεκινουν απο αγνωστα κ καταληγουν να ναι γνωστα κανεις δεν υπηρξε που να τα ξερειι ολα απο τη κοιλια της μανας του..
    ετσι λιγο πολυ πανε ολα ολοι υπηρξαν αρχαριοι απλα καπιοι εξελιχθηκαν κ καπιοι αλλοι προτιμησαν αντι να εξελιχθουν να προσκυνανε τον εγωισμο τους. κ υπηρξαν κ καπιοιι αλλοι που εκαναν κ τα δυο.
    η ελπιδα ειναι κατι που ολοι λιγο πολυ εχουν στο μυαλο τους οταν κανουν ενεργειες στη ζωη γενικοτερα.

Banned
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Από που το 'βγαλες το συμπέρασμα ότι το δίκιο δεν είναι με το μέρος μας; Περνάμε χάλια ενώ κάποιοι άλλοι γλεντάνε εις βάρος μας αν αυτό δεν είναι αδικία τι είναι; Αν δεν ήταν οι ξένοι δεν θα 'χαμε μπει στο ΔΝΤ και στους άλλους θεσμούς και θα επιβιώναμε πολύ καλύτερα.......Εγώ δεν μπήκα εδώ μέσα για να κατηγορήσω ή να υποστηρίξω την κυβέρνηση, όποιος το κάνει αυτό να τους κρίνει όλους και να τους συγκρίνει. Με το τελευταίο θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.
    Δεν εννοώ ότι το δίκιο δεν είναι με το μέρος του λαού, των απλών πολιτών. Όλοι αυτοί φυσικά και έχουν περισσότερο δίκιο παρά άδικο. Εξάλλου κι εγώ ως πολίτης «όχι» λέω σε ένα νέο μνημόνιο, όπως και στα παλιά που κάθε άλλο παρά δίκαια ήταν.
    Γι’ αυτό και τους οικονομικούς αναλυτές τύπου Βαρουφάκη τους παρακολουθούσα καιρό τώρα (δυστυχώς ήταν πολύ καλύτερος ως καθηγητής – ομιλητής, παρά ως υπουργός).

Αλλά ως χώρα που εκπροσωπείται από κάποια κυβέρνηση και κάποιους διαπραγματευτές, όχι δεν έχουμε δίκιο. Διότι όταν υπογράφεις ή υπόσχεσαι και δεν το τηρείς, όταν όλη σου η δράση εξαντλείται σε λαϊκισμούς με αποκορύφωμα ένα δημοψήφισμα που οι επιλογές του είναι ο «γκρεμός» και το «ρέμα» (ή για να είμαστε πιο ακριβείς, που δεν έχει καθόλου επιλογές), τότε είναι εμφανές πως και εσύ απλά κοροϊδεύεις και χειραγωγείς τους πολίτες.

Εννοείται πως οι ξένοι εκμεταλλεύονται όσα μπορούν. Τη δουλειά τους κάνουν, θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς τη δική μας. Δυστυχώς όμως μπήκαμε στο πρώτο μνημόνιο όχι εξαιτίας των ξένων, αλλά εξαιτίας κάποιων δικών μας που είτε δεν προσπάθησαν να εξυγιάνουν έστω κάτι, είτε αλλοίωσαν τα οικονομικά στοιχεία, είτε λειτούργησαν ως εκτελεστικά όργανα των ξένων.

Και μέχρι τώρα (και παρά τις ελπίδες του Ιανουαρίου), δεν βλέπω κάτι διαφορετικό. Βλέπω ξεκάθαρες αδικίες προς τους πολίτες κι αντί να δω λόγια και πράξεις σε μια ρεαλιστική βάση, βλέπω ομιλίες στο Σύνταγμα που μου θυμίζουν κάποιες προεκλογικές ομιλίες του 81 «έξω από το ΝΑΤΟ, έξω από την ΕΕ» κλπ κλπ.

Ο λαός καλά έκανε και πήγε. Οι εκπρόσωποι όμως (δικοί μας και τον ξένων), όποιο και να είναι αύριο το αποτέλεσμα, θα μας δείξουν ένα… ευμέγεθες λαχανικό :P

Τουλάχιστον να μη διχαστούμε (κι άλλο). Και ν' αποκτήσουμε μεγαλύτερη επίγνωση του τι γίνεται... Κι ας ελπίσουμε κάποια στιγμή όντως να υλοποιηθούν όσα επιθυμεί ο ‘κυρίαρχος λαός’, που έχει ήδη εκφράσει ξεκάθαρα τη βούληση του.

Senior Member
    Ο κυβος ερριφθη !!

Senior Member
    --------------------------------------------------------------------------------------------------!
    Last edited by Macgyver; 05-07-2015 at 22:04.

Senior Member

Senior Member
    Βγαίνει το ΟΧΙ! Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Δεν θα μας βγάλουνε από την Ευρώπη και το Ευρώ.
    Last edited by δελφίνι; 05-07-2015 at 20:36.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Βγαίνει το ΟΧΙ! Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Δεν θα μας βγάλουνε από την Ευρώπη και το Ευρώ.
    το δημοψηφισμα δεν ειχε καμια σχεση με την ΕΕ.
    οι ναιναιδες κανουν πως δε συναιβει τιποτα τωρα ολα cool κ καλα δε συναιβει τπτ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    το δημοψηφισμα δεν ειχε καμια σχεση με την ΕΕ.
    οι ναιναιδες κανουν πως δε συναιβει τιποτα τωρα ολα cool κ καλα δε συναιβει τπτ..

Α όχι στον διχασμό! Σιγά να μην μαλώσω μαζί σου για την άποψή μου. Σιγά και εγώ το καλό της πατρίδας μου ήθελα.

Ακόμα και τωρα,..τρωγομαστε μεταξυ μας!!!!!! Στα καναλια γινεται της μουρλης!!!!!!!!!!!!!!!! Μια φορα ενωμενοι δεν θα ειμαστε ποτε;;;;;;;;; Μια γροθια ΟΛΟΙ, να φυγει η σαπιλα, να στειλουμε τους κλεφτες πολιτικους στην φυλακη, να τηρουνται οι νομοι,.... ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ....ΟΧΙ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ....Δουλεια, δουλεια, δουλεια, για να αποδειξουμε οτι αξιζουμε σαν λαος, σαν κρατος.... ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Page 19 of 38 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast