Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 27 of 38 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast
Results 391 to 405 of 556
    Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εννοεις τα οπλα , ε ? εμ , αφου παντα μαρεσαν !

Ειναι και απο τα θρεντς του γουστου μου , βαριεμαι τα ' με αφησε ' , ' δεν μπορω ' , ' δεν αντεχω ' , ' τι να κανω για να ..... ' , ' δεν εχω αυτοπεποιθηση ' , κλπ κλπ .
    Όλα αυτά δείχνουν την ανθρωπιά σου, Mac..........θα 'σκαγα άμα δεν το 'λεγα!!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Όλα αυτά δείχνουν την ανθρωπιά σου, Mac..........θα 'σκαγα άμα δεν το 'λεγα!!!!!!!

Ενταξει , πιλλοου , δεν παρεξηγουμαι !! θα δεις , οσο μεγαλωνεις γινεσαι λιγοτερο ανεκτικος στις βλακειες των αλλων , και τις κανεις εσυ ! γιατι διαλεξες νικνειμ ' μαξιλαρι ' ?

Banned
    Ενταξει , πιλλοου , δεν παρεξηγουμαι !! γιατι διαλεξες νικνειμ ' μαξιλαρι ' ?
    Που κολλάει τώρα αυτό; Δεν έχω κάτι να με χαρακτηρίζει και να μου ταιριάζει, και έτσι σκέφτηκα κάτι τυχαίο, γιατί βαριόμουν να σκεφτώ κάτι άλλο πιο έξυπνο! Μπορεί να πω να μου το αλλάξουν, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα μου το αλλάξουν και πότε.

Banned
    Και εγώ σκέφτομαι να ζητήσω και να το αλλάξω σε fist of fury αστειεύομαι..... Λοιπόν νομίζω ότι θα κλείσουμε συμφωνία αλλά για μπανάνες μιας και είμαστε μπανανία πλέον

Banned
    Mac, δεν έχεις ερωτευτεί και ποτέ για να τα λες αυτά, που είναι η ευαισθησία σου;
    Undetermined γιατί λες μπανάνες; Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, απλά όταν κάτι μας ενδιαφέρει πολύ, ξέρω, δεν είμαστε!!

Banned
    Mac, δεν έχεις ερωτευτεί και ποτέ για να τα λες αυτά, που είναι η ευαισθησία σου;
    Undetermined γιατί λες μπανάνες; Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, απλά όταν κάτι μας ενδιαφέρει πολύ, ξέρω, δεν είμαστε!!
    τέλει και εσύ μπανάνα; εγκω όκι undetermined εκγώ joshua

Senior Member
    !!

Eχω ερωτευτει και πολυ μαλιστα , και επι μακρον , αλλα θελω τον χωρο μου , δεν μπορω τα υπερβολικα κολλητιλικια . Μια φορα , 8 χρονια , πολυ , 2η 2χρονια αρκετα , και μια 1 χρονο παλι αρκετα , αλλα οχι σαν τις αλλες δυο . Εσυ ?

Banned
    Quote Originally Posted by undetermined View Post
    τέλει και εσύ μπανάνα; εγκω όκι undetermined εκγώ joshua
    Χαχαχαχα undetermined, πολύ γέλιο έχεις!

Eχω ερωτευτει και πολυ μαλιστα , και επι μακρον , αλλα θελω τον χωρο μου , δεν μπορω τα υπερβολικα κολλητιλικια . Μια φορα , 8 χρονια , πολυ , 2η 2χρονια αρκετα , και μια 1 χρονο παλι αρκετα , αλλα οχι σαν τις αλλες δυο . Εσυ ?
    Εγώ συνέχεια ερωτευόμουν στο παρελθόν και την πάταγα, τώρα ευτυχώς όχι........

ΧΑΧΑ πάει το θέμα! :P

Senior Member
    Aπό Giannis Tsimitselis όπως αναρτήθηκε στο φβ και θα συμφωνήσω απόλυτα :

"Οκ αφου ολα τελείωσαν και βγηκε αποτέλεσμα και με μεγαλη διαφορα βγηκε το οχι και πια δεν μπορω να κατηγορηθώ οτι προσπαθω να επηρεάσω κανέναν δηλώνω οτι ψήφισα ναι και παρακαλάω το θεό και την κυβέρνηση να με βγάλουν ψεύτη και μαλακα και να μετανιώσω 100000000000 φορες που ψήφισα ναι !!!!και να περάσει γρηγορα ο χρονος για να φτιάξουν τα πραγματα σε ολους τους τομείς !!!!!!!!!!"

https://www.facebook.com/giannis.tsi...nf&pnref=story

Banned
    Καλημέρα Joshua εντώ είπα να σας ενημερώσω ότι έκω φέρει τις μπανάνες, τις έχω σε ψυγείο για να μην χαλάσουν οπότε όποιος ενδιαφέρεται ας μου το πει.

Banned
    [QUOTE=mariposa7;544579

Κ για να το λήγουμε το θέμα γιατί πλέον έχει γίνει γελοίο, εδώ θα είμαι κ εδώ θα είσαι να δούμε ποιός θα επαληθευτεί στο τέλος κ ειλικρινά εύχομαι να μην είμαι εγώ. 2 επιλογές βλέπω, ή Grexit (μακάρι όχι ως άτακτη χρεοκοπία αλλά βάσει σταδίων) ή υπογράφουμε 1 μνημόνιο 4 φορές πιο βαρύ από αυτό που απορρίψαμε, γιατι με κλειστές τις τράπεζες η οικονομία κάνει ελεύθερη πτώση, άρα μεγαλώνει κ ο λαγαριασμός που πρέπει να καλύψουμε..[/QUOTE]

Δε δαγκωνα τη γλωσσα μου καλυτερα..... τι ηθελα κ το 'λεγα...? Θα περασουμε πολυ πολυ "ωραια"....

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Δε δαγκωνα τη γλωσσα μου καλυτερα..... τι ηθελα κ το 'λεγα...? Θα περασουμε πολυ πολυ "ωραια"....
    Εγώ πάντως ο joshua ετοίμασα τις μπανάνες

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    βλεπεις το grexit να ερχεται??

Banned
    Quote Originally Posted by deus View Post
    βλεπεις το grexit να ερχεται??
    Με τα ρεκορ που εχει καταγραψει το μαλακομετρο καθολου απιθανο...... Μη κοιτας που το 'χω ριξει στο χαβαλε να ξεχναω τι σημαινει αυτο.....

Senior Member
    ετοιμαστειτε να πουλησουμε καρδιες συκωτια νεφρα!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 27 of 38 FirstFirst ... 17252627282937 ... LastLast