Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 35 of 38 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 511 to 525 of 556
    Senior Member
    Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τα έχω παίξει. Εμείς δεν είπαμε ΟΧΙ γιατί έγινε συμφωνία με σκληρά μέτρα μάλιστα; Μπορεί να μου πει κάποιος;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Συγνώμη βρε παιδιά αλλά τα έχω παίξει. Εμείς δεν είπαμε ΟΧΙ γιατί έγινε συμφωνία με σκληρά μέτρα μάλιστα; Μπορεί να μου πει κάποιος;
    εσυ ειπες 'ναι". μην μπερδευεσαι

ειναι απλο.
    ο βαρουφακης επεξεργαζοταν γκρεξιτ και μας τραβουσε κατα εκει χωρις να το λεει, αλλα μιλωντας δημιουργικα ασαφως.
    ο τσιπρας την τελευταια στιγμη ειδε ολη την εικονα και καταλαβε οτι σε περιπτωση γκρξιτ σε 2 εβδομαδες (αντε 1 μηνα) θα ειχαμε επανασταση και ζουγκλα, καθως δεν υπηρχε ουτε μαντιλι να κλαψουμε στα ταμεια.
    εκανε λοιπον πισω στο γκρεξιτ, εδιωξε τον μπαρουφακη και συνεχισε διαπραγματευση με καθε κοστος.
    και βεβαια μετα τις μαγκιες και τις καθυστερησεις, το κοστος ειναι πολυ υψηλοτερο απο αυτο που θα πληρωναμε αν φταναμε σε μια γαμοσυμφωνια χωρις το δημοψηφισμα....
    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ ειπες 'ναι". μην μπερδευεσαι

ειναι απλο.
    ο βαρουφακης επεξεργαζοταν γκρεξιτ και μας τραβουσε κατα εκει χωρις να το λεει, αλλα μιλωντας δημιουργικα ασαφως.
    ο τσιπρας την τελευταια στιγμη ειδε ολη την εικονα και καταλαβε οτι σε περιπτωση γκρξιτ σε 2 εβδομαδες (αντε 1 μηνα) θα ειχαμε επανασταση και ζουγκλα, καθως δεν υπηρχε ουτε μαντιλι να κλαψουμε στα ταμεια.
    εκανε λοιπον πισω στο γκρεξιτ, εδιωξε τον μπαρουφακη και συνεχισε διαπραγματευση με καθε κοστος.
    και βεβαια μετα τις μαγκιες και τις καθυστερησεις, το κοστος ειναι πολυ υψηλοτερο απο αυτο που θα πληρωναμε αν φταναμε σε μια γαμοσυμφωνια χωρις το δημοψηφισμα....
    ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ...
    Κρίμα! Ο Βαρουφάκης φταίει!!!! Θα μπορούσαμε να κάνουμε συμφωνία με καλύτερα μέτρα. Υπέρ του grexit δεν είμαι γιατί θα ήτανε χειρότερα σίγουρα για την Ελλάδα ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω.

Senior Member
    Κρίμα! Ο Βαρουφάκης φταίει!!!! Θα μπορούσαμε να κάνουμε συμφωνία με καλύτερα μέτρα. Υπέρ του grexit δεν είμαι γιατί θα ήτανε χειρότερα σίγουρα για την Ελλάδα ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω.
    μπορουσαν να κανουν καλυτερη συμφωνια, οπως μπορουσαν να κανουν και καλυτερο γκρεξιτ σε αλλο χρονο, με σωστη προετοιμασια, γεματα ταμεια, στηριξη απο αλλες πηγες, και διαφορα αλλα.
    αυτο που τελικα εκαναν ειναι η χειροτερη μλκια που μπορουσαν να κανουν.
    και την εκαναν...
    διορθωση: η δευτερη χειροτερη μλκια που μπορουσαν να κανουν. η πρωτη θα ηταν το γκρεξιτ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μπορουσαν να κανουν καλυτερη συμφωνια, οπως μπορουσαν να κανουν και καλυτερο γκρεξιτ σε αλλο χρονο, με σωστη προετοιμασια, γεματα ταμεια, στηριξη απο αλλες πηγες, και διαφορα αλλα.
    αυτο που τελικα εκαναν ειναι η χειροτερη μλκια που μπορουσαν να κανουν.
    και την εκαναν...
    διορθωση: η δευτερη χειροτερη μλκια που μπορουσαν να κανουν. η πρωτη θα ηταν το γκρεξιτ..
    Καλά να πάθουμε με τις κυβερνήσεις που ψηφίζουμε η μία χειρότερη από την άλλη. Ο Σαμαράς νομίζω, αν και δεν το ψήφισα ποτέ μου καλύτερα τα έκανε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Αγαπητέ Μαγκάιβερ, απλά είπα ότι έχουμε κι εμείς το δικαίωμα να τσακωνόμαστε! Αλλά κακώς όμως ασχολούμαι συνέχεια γιατί εγώ δεν είμαι το ίδιο με τις άλλες γυναίκες, κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της και πρέπει να υπερασπίζεται αυτή τον εαυτό της! Εγώ το κάνω για να υποστηρίξω τον αδύναμο/ους πάντα, και όσο για την ψιλοταλαιπωρία, σε πληροφορώ ότι έχω ταλαιπωρηθεί πάαααααααρα πολύ και σκέφτομαι μέχρι και την αυτοκτονία αφού τίποτα δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα δεν με ευχαριστεί. Ευχαριστώ που μ' άκουσες. Ας μην το συνεχίσουμε άλλο.
    Παρακαλω αγαπητη pillow . Eγω σας αγαπαω ολους , πληρωνετε σπασμενα δικα μας , δεν φταιτε σε τιποτα , και με τα χρονια , εγω δεθει με τα μελη του φορουμ , με πολλα μελη εχω ερθει κοντα , οποτε δεν εχω αντιπαλοτητες , ευχομαι να βρειτε τον δρομο σας και την υγεια σας ( την τελευταια την ευχομαι και για μενα !! ) .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Παρακαλω αγαπητη pillow . Eγω σας αγαπαω ολους , πληρωνετε σπασμενα δικα μας , δεν φταιτε σε τιποτα , και με τα χρονια , εγω δεθει με τα μελη του φορουμ , με πολλα μελη εχω ερθει κοντα , οποτε δεν εχω αντιπαλοτητες , ευχομαι να βρειτε τον δρομο σας και την υγεια σας ( την τελευταια την ευχομαι και για μενα !! ) .
    Για τις γυναίκες γενικότερα μιλάς, ή για εμένα και την Gothly; Όπως και να 'χει, σ' ευχαριστώ, σου εύχομαι και εγώ να έχεις υγεία!

Senior Member
    Γενικα μιλαω , ειστε και εσεις μεσα !!

Banned
    Γενικα μιλαω , ειστε και εσεις μεσα !!
    Οκ! (10 χαρακτήρες)

ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ , καλημερα . Τοτε ηταν ηταν τα 80s , και ηξερα πολυ κοσμο ( εβγαινα πολυ ) . Ξερεις ποσους ηξερα [που ηταν στο δημοσιο , και ουσιαστικα δεν καναν τιποτα , μερικοι ουτε καν παταγαν στην υπηρεσια τους . Κοπελα , βαφεας , στο Δημαρχειο Αθηνων , πηγαινε μια στο τοσο , δεν ειχε πιασει καν πινελο !! σκανδαλωδεις περιπτωσεις , ουκω λιγες .
    Δεν τα βαζω με τους δημοσιους υπαλληλους , ξερω καποιοι κανουν οντως δουλεια , οι περισσοτεροι ξυνονται , ανευθυνοι , αδιαφοροι , ανοργανωτοι . Τους συγκρινω με τους δημ. υπαλλ. στην Ελβετια , που ζησαμε 10 χρονια , ε , καμμια σχεση . Και μην επικαλεσθουμε μισθους Ελβετιας , γιατι η ζωη εκει ειναι 3 φορες ακριβοτρερη απο δω .
    Αμα ομως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , τρωγανε με 10 μασελλες , πως να παει μπρος αυτο το κρατος ?
    Έχεις δίκιο σ´ αυτά που αναφέρεις.

Senior Member
    κρατηθηκα αλλα δεν αντεξα ^.^

Senior Member
    Η κωνσταντοπουλου δινει πονο...
    Συμβαινει τωρα

Banned
    Last edited by betelgeuse; 17-07-2015 at 13:51.

Banned
    το μήνυμα τροποποιήθηκε απο την διαχείριση
    Last edited by betelgeuse; 17-07-2015 at 13:51.

Καλά να πάθουμε με τις κυβερνήσεις που ψηφίζουμε η μία χειρότερη από την άλλη. Ο Σαμαράς νομίζω, αν και δεν το ψήφισα ποτέ μου καλύτερα τα έκανε!
    Εκ του αποτελέσματος αυτό φάνηκε τελικά.

Page 35 of 38 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast