Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 14 of 38 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 556
    Banned
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Και γιατι αφου ξερουμε που θα οδηγησει , δεν βοηθανε την επεξεργαστικη ισχυ του εγκεφαλου μας .... πχ ΟΧΙ εχεις εξοδο πχ απο κει κλπ? Το ερωτημα ως ειναι διαμορφωμενο ειναι ετσι ωστε με ΝΑΙ .... η κυβερνηση τα εκανε θαλασσα και φευγει με ψηλα το κεφαλι και ΟΧΙ .... τις δινουμε τα ηνια να κανει τι?

Φυσικα δεν μπορεις να πεις οτι το ΟΧΙ αν σου τεθει ενα ερωτημα θες να βγεις απο την ΕΕ .... γιατι θα καταψηφιστει απο πολλους , οποτε παρε ενα ερωτημα απροσδιοριστο που δεν εχει σωστη απαντηση.
    Προφανώς δε βοηθάνε γιατί θέλουν την ευθύνη για ό,τι ακολουθήσει να την πάρει άλλος, εν προκειμένω ο λαός. (Γιαυτό κ η επίθεση της κυβέρνησης σε όσους πρεσβεύουν ναι. Εδώ όλα τα επιμελητήρια κ οι ενώσεις των εργαζομένων της Ελλάδας (πλην της ΑΔΕΔΥ που είναι του Δημοσίου) έστειλαν πολλαπλές επιστολές στον Υπουργό Εργασίας με παράκληση για συμφωνία κ "ναι", λόγω της δραματικής κατάστασης που επικρατεί στην αγορά, κ εκείνος επιτέθηκε σε αυτά κ κυρίως στη ΓΣΕΕ. Άσε που οι συγκεντρώσεις υπέρ του "ναι" χαρακτηριστήκανε "αντικυβερνητικές" - για να είναι αντικυβερνητική 1 συγκέντρωση με τίτλο "ναι στην Ευρώπη" θα πρέπει η κυβέρνηση να είναι αντιευρωπαϊκή. Στο ίδιο πλαίσιο εντάσσονται κ οι απειλές Καμμένου στους ένστολους κλπ κλπ).
    Πάντως νομίζω ότι εάν όντως το δει κανείς από άποψη γραμματικής διατύπωσης, όντως μάλλον μας έχει διατυπωθεί το πλέον ασαφές κ λανθασμένο ερώτημα που τέθηκε ποτέ σε δημοψήφισμα. (χώρια που για 1η φορά κυκλοφορεί στον κόσμο ψηφοδέλτιο δημοψηφίσματος με 1η επιλογή το "όχι"). Γιατί νομίζω ότι εάν κανείς μείνει στη γραμματική διατύπωση την έχασε την μπάλα...... Ποιός θα πει "ναι" στο ερώτημα "συμφωνείς να πληρώνεις .....% παραπάνω ΦΠΑ κλπ κλπ" κ ποιός θα πει (με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις.....) ότι θέλει να φύγει από την Ευρωζώνη κ την ΕΕ....? Άρα ας κρίνει κ ας πράξει ο καθένας μόνος του, σεβαστές όλες οι επιλογές, δημοκρατία έχουμε, όμως ας αναλάβει κ ο καθένας τα ρίσκα κ την ευθύνη των επιλογών του.Κατά τ' άλλα να μη σκοτωθούμε μεταξύ μας όμως.....

Senior Member
    [QUOTEας επαναλειτουργούμε ή ας διατηρούμε υπηρεσίες άνευ αντικειμένου (όπως κάνουμε)][/QUOTE]
    σχολικοι φυλακες και καθαριστριες ειναι μεσα σε αυτες ετσι αυτοι θα κανουν το σημαζεμα αυτοι θα γλιτωσουν εταιρεις και κρατος?ΕΤΑΙΡΕΙς φαρμακευτικες με εξαγωγες γερη κονομα καθολη την διαρκεια της κρισης εκει προσ μερια μεσογειων απολυουν εντεχνα κοσμο με 10 προυπηρασια καθαριστριες σε συνεργεια αλβανων που αναλαμβανουν με ελαχιστο κοστος και μετα χανουν φυσικα αποζημειωσεις ...... και μενουν κυριολεκτικα στο δρομο ενα απο τα παραδειγματα που προσπαθουν καποιοι εδω να μας μιλησουν εντεχνα για τα μετρα που αργουμε να παρουμε και που 5 χρονια διελυσαν το συμπαν .... μα το κυριαρχο θεμα ειναι ποιος πληρωνει μετα ελατε ολοι στο τραπεζι να τα βρουμε ομως αν εγω ειμαι εκει στον τοιχο ανεργος και εξαντλημενος εχω απορριψει οτοιδηποτε που για μενα σημαινει απλα υπομονη και περιθωριο

Senior Member
    Το ωραιο ειναι το εξης , γιατι πλεον δουλευουμε με υποθεσεις σε κατι απροσδιοριστο . Ας παιξω και εγω .....

Ναι ----> κουρεμα καταθεσεων για να αντεξει το κρατος και μια συμφωνια

Οχι ---> κουρεμα των καταθεσεων για να αντεξει το κρατος και μια νεα συμφωνια :P

Κατα τα αλλα αποφασισες λαε .... την τυχη σου ...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Tελοσπαντων , δεν εχει νοημα νανησυχουμε για κατι πανω στο οποιο δεν εχουμε ελεγχο . Εγω δεν ανησυχω , κερδισε κανεις τιποτα ανησυχωντας ? θα ψηφισω το ΝΑΙ ., και οτι γινει . Οχι θα ψηφιζα μονο αν μου βαζαν ενα πιστολι στον κροταφο .

Mε ενα ΟΧΙ , σιγουρα θα φαγωθουμε/σκοτωθουμε μεταξυ μας . Ηδη στο φορουμ , την μικροκοινωνια μας , αρχιζουν και ανεβαινουν οι τονοι .

Ο Συριζα , οπως λεει και η μαριποζα , ειναι στην ουσια ενα φασιστικο καθεστως , λυκος με προβια προβατου . Ποσο εξυπναδα χρειαζεται να το καταλαβεις αυτο ?
    Last edited by Macgyver; 03-07-2015 at 13:42.

Senior Member

Για οποιον ψηφισει ΟΧΙ αυτο τον περιμενει !

Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Eγω θα ψηφιζα ενα μεγαλοπρεπεστατο [SIZE=3]ΟΧΙ [SIZE=2]. Οχι στο γερμανικο αληταριο , που νομιζει οτι μπορει να κανει κουμαντο στην Ευρωπη . Οχι σε ολλους αυτους που νομιζουν οτι η Ελλαδα ειναι αποικια τους . Ενα ευγε στον Τσιπρα , που τολμα . Ετσι καναν οι Γερμαναραδες και στους 2 παγκοσμιους πολεμους , υποτιμησαν τον αντιπαλο και εχασαν . Αυτο κανουν και τωρα .
    Για το ΔΝΤ , τι να πω ? ο μεγαλυτερος νομιμος τοκογλυφος του πλανητη .
    ΟΧΙ και στα γραβατωμενα υποκειμενα που μας υποτιμουν , οποιο και ναναι τονομα τους , και η εθνικοτητα τους .
    Συμφωνώ απόλυτα! Οτι δεν κατάφεραν να κάνουν στον 2ο παγκόσμιο με τον πόλεμο πάνε να το κάνουν τώρα με το "γάντι".
    Κοροϊδεύαν τους Ελληνες στο BBC και βγαλαν σατυρικά βιντεάκια. Ξερει ο λαός τους που γελούσε με την ανοησία των Ελληνων που ψηφισαν αριστερό κόμμα, τι φρικαλεότητες εκανε ο Γερμανικός στρατός τότε; Εμείς τουλάχιστον δε μπουκάραμε σε κανένα σπίτι να σκοτώσουμε μάνες και παιδιά..

Banned
    εμενα δε μου κανει καμια εντυπωση..

Banned
    Eγω καλα παω , αγαπητη , απλως δεν σε καταλαβα , ξεχνα το , παρεξηγηση , ειμαστε ολοι συναισθηματικα φορτισμενοι/φοβισμενοι , που λεει και ο φιλος undetermined . Γιατι τα πραματα θα πανε καλυτερα ? δεν ειμαι απαισιοδοξος , αλλα εδω δεν εχει θεση η αισιοδοξια , εχει ο ρεαλισμος . Και ο ρεαλισμος λεει οτι οποιος ψηφισει οχι , οδηγει την χωρα στο χαος . Εχουμε να διαλεξουμε μεταξυ του κακου και του χειροτερου , δυστυχως . Το χειροτερο ειναι το ΟΧΙ .
    Συριζα δεν θελατε ( οχι εσυ pillow ) , θα υποστουμε τις συνεπειες ενος ματσου ανεγκεφαλων , που πιστεψαν τις μπαρουφες του Τσιπρα .
    Γιατί κινδυνιολογείς; Ποιός σου είπε ότι ο Τσίπρας φταίει μόνο γι'αυτή την κατάσταση;; Όλοι δεν φάγανε; Και το κυριότερο, που το επισημαίνουν πολύ λίγοι, είναι ότι υπήρχε σχέδιο εκ μέρους των ξένων να κυριαρχήσουν στην Ελλάδα και να μας φάνε λάχανο!! Άρα οι ξένοι φταίνε κατά 99%, γιατί να φαγωνόμαστε μεταξύ μας;; Το "Γιωργάκη" δεν τον εκβιάσανε με τον τρόπο τους να μπει στο ΔΝΤ; Και τώρα γελάνε εις βάρος μας οι κωλογερμανοί, που χειρότερο κράτος δεν υπάρχει στην Ευρώπη, είχα διαβάσει κατεβατά με το πόσα αίσχη είχανε κάνει, και αυτό το αποδεικνύει και ο πόλεμος και τα βασανιστήρια που έκαναν!! Γιατί δεν μιλάει κανένας σχεδόν γι'αυτούς; Γιατί να πηγαίνουμε στα Lidl να ψωνίζουμε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) γερμανικά προϊόντα και να παίρνουμε γερμανικά αυτοκίνητα; Και το κυριότερο, γιατί τους χαρίσαμε τα χρέη του πολέμου; Αυτοί γιατί δεν μας χάρισαν τα δικά μας;; Που μας βάλανε και με το ζόρι να δανειστούμε. Οι άλλοι λαοί γιατί σώθηκαν; Ε γιατί η Ελλαδίτσα μας είναι μικρή χώρα και δεν ήταν ανεπτυγμένη, γι'αυτό τους ήταν πιο εύκολο.......Το να κατηγορούμε όμως ο ένας τον άλλον δεν βγάζει κάπου..........Από πολιτικούς σιχαίνομαι αυτούς που προσκυνάνε τους ξένους, ακόμη και αν είχαν δίκιο σε κάποια θέματα, που και σ' αυτό, η ιστορία θα δείξει!!!!!
    Και να και κάτι που διάβασα:
    http://www.stokokkino.gr/article/100...IRMujc.twitter
    Προχωρώντας ένα βήμα πιο πέρα ο βουλευτής της Ν.Δ. απευθύνει έκκληση μέσω του γερμανικού περιοδικού προς τους δανειστές - και ενώ η διαπραγμάτευση βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού - να «μην αποδεχθούν τη λίστα του Τσίπρα σε καμία περίπτωση».

Senior Member
    παιδια οπως και να χει, ειτε ΝΑΙ ειτε ΟΧΙ η π..τσα θα ειναι ιδια,, (σορρυ για το μπαντ λανγκουατζ)
    ΟΧΙ απο μενα, τουλαχιστον να μεινει η αξιοπρεπεια

Senior Member
    Tελοσπαντων , δεν εχει νοημα νανησυχουμε για κατι πανω στο οποιο δεν εχουμε ελεγχο . Εγω δεν ανησυχω , κερδισε κανεις τιποτα ανησυχωντας ? θα ψηφισω το ΝΑΙ ., και οτι γινει . Οχι θα ψηφιζα μονο αν μου βαζαν ενα πιστολι στον κροταφο .
    Mε ενα ΟΧΙ , σιγουρα θα φαγωθουμε/σκοτωθουμε μεταξυ μας . Ηδη στο φορουμ , την μικροκοινωνια μας , αρχιζουν και ανεβαινουν οι τονοι .
    Ο Συριζα , οπως λεει και η μαριποζα , ειναι στην ουσια ενα φασιστικο καθεστως , λυκος με προβια προβατου . Ποσο εξυπναδα χρειαζεται να το καταλαβεις αυτο ?
    Μπορείς να σταματήσεις σε παρακαλώ να κάνεις αυτό που κάνεις? Δεν κινδυνολογείς απλώς πάνω σε σενάρια που πιστεύεις ή θέλεις να πιστεύεις με το να μιλάς συνέχεια για όπλα, μαχαίρια, πηρούνια και εμπόλεμη ζώνη, στην τάδε περίπτωση! Τρομοκρατείς και ο τρόπος που το κάνεις ειναι εμμετικός και θα σου εξηγήσω το γιατί. Γνωρίζεις πολύ καλά οτι αυτός εδώ ο ιστότοπος απαρτίζεται ώς επι τω πλείστον απο ευαίσθητους. Το λέω πολύ γενικευμένα. Αθέμιτα, στοχεύεις στο να μοιράσεις άγχος προς όποια κατεύθυνση κάτσει, το οποίο συγκεκριμένα θα πρέπει πάσει θυσία να αποφευχθεί ΜΕΣΩ συγκεκριμένης επιλογής. Αν σε εκφράζει ο Ραμπο, ο σβατζενέγκερ, ο κουνγκ φου και οι ονειρώξεις των σκηνοθετών τους, ειναι μαγκιά σου και δε πέφτει ούτε σε μενα ούτε σε κανεναν λόγος. Το να επικαλείσαι συναίσθημα και αυθαίρετες εικασίες με ΑΥΤΟ τον τρόπο όμως, ειναι εμμετός. Ο Πρετεντέρης θα είχε να διδαχτεί. Αντικειμενικά στο λέω.

Οσο για το αν ανεβαίνουν οι τόνοι συσχετίζοντας το άμεσα με το ΟΧΙ, αυτό μάλλον το προκαλεί αυτό που σου φτιάχνει περισσότερο τη διάθεση.
    Ισχύει όμως κιόλας? Τι θα πεί ανεβαίνουν οι τόνοι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Το "Γιωργάκη" δεν τον εκβιάσανε με τον τρόπο τους να μπει στο ΔΝΤ; Και τώρα γελάνε εις βάρος μας οι κωλογερμανοί, που χειρότερο κράτος δεν υπάρχει στην Ευρώπη, Και το κυριότερο, γιατί τους χαρίσαμε τα χρέη του πολέμου; Αυτοί γιατί δεν μας χάρισαν τα δικά μας;; Που μας βάλανε και με το ζόρι να δανειστούμε. Οι άλλοι λαοί γιατί σώθηκαν;
    ».
    Τον Γιωργακη τον εκβιασανε ? ε , οχι δα , τα ' πηρε ' κανονικα κι αυτος . Η Ελλαδιτσα μας κατηντησε ετσι επειδη οι περισσοτεροι ζουσαν πανω απο τις δυνατοτητες τους ( βλ. CAYENNE τα περισσοτερα /κεφαλη στην Ευρωπη , διακοποδανεια , και δανεια γενικως που αρχισανεπι Σημιτη , και καποια στιγμη , εμ , ερχεται ο λογαριασμος . Οι Γερμανοι ειναι σκατολαος , συμφωνω , μου προκαλουν αηδια , αλλα εχουν κατι που δεν εχουμε εμεις , μετρο και εφαρμογη των νομων . Μεναμε παλια οικογενειακως στην Γενευη , που ειχε δουλεια ο πατερας μου , και ελεγε οτι εδω δεν κανουν ελεγχο , παρα σπανιως , αλλα μια φορα να σε πιασουν σκαρτο , εχεις σβησει ως επαγγελματιας δια βιου . Τολμαει να κανει κανεις τιποτα με τετοιες κυρωσεις ? οχι βεβαια . Εδψω κανεις ουι σου γουσταρει , τουλαχιστον μεχρι προτινος , και πληρωνεις ενα προστιμακι , και τιο γλεντι συνεχιζεται . Μπορει ετσι να παει μπροστα η χωρα ? οχι βεβαια .
    Και με κεινα και με τουτα , την φαγαμε την κεφαλα μας , αφου ολοι θελαμε cayenne η κατι παρομοιο , η αυτοκινητο με 100 δοσεις , η διακοπες με δανεικα , η οτιδηποτε , αρκει να μας δψσει καποιος τα χρηματα , χωρις να σκεφτουμε αν μπορουμε να ταποπληρωσουμε . Μην διαβαζω οτι φταινε οι ξενοι , εμεις σκαβαμε μεθοδικα τον λακκο μας , ψηφιζοντας πολιτικους που αποδεδειγμενα τα ' παιρνανε ' ,ψηφιζοντας το κομμα του συμφεροντος μας για μια ' θεσουλα στο δημοσιο ' ( το 1978 ειχαμε 250.000 δημ. υπαλληλους , το 2010 1.200.000 ) , γιατι αραγε , τοσο πολυ μεγαλωσαμε σαν κρατος ? 39οι στην διαφθορα παγκοσμιως , γιατι-ι-ι-ι-ι- ?
    Το τι λεει ο εκαστοτε πολιτικος/κομμα λιγο μενδιαφερει , εγω κοιταω τους αριθμους .Και τα γεγονοτα .

Senior Member
    Eγω θα ψηφιζα ενα μεγαλοπρεπεστατο ΟΧΙ . Οχι στο γερμανικο αληταριο , που νομιζει οτι μπορει να κανει κουμαντο στην Ευρωπη . Οχι σε ολλους αυτους που νομιζουν οτι η Ελλαδα ειναι αποικια τους . Ενα ευγε στον Τσιπρα , που τολμα . Ετσι καναν οι Γερμαναραδες και στους 2 παγκοσμιους πολεμους , υποτιμησαν τον αντιπαλο και εχασαν . Αυτο κανουν και τωρα .
    Για το ΔΝΤ , τι να πω ? ο μεγαλυτερος νομιμος τοκογλυφος του πλανητη .
    ΟΧΙ και στα γραβατωμενα υποκειμενα που μας υποτιμουν , οποιο και ναναι τονομα τους , και η εθνικοτητα τους .

μας κουφανες παλι μαγκ.
    μεταξυ οπλων και εκρηκτικων, με μπερδεψες. ναι η οχι , υποστηριζεις τελικα?

Senior Member
    η μονη καλη εξελιξη σε αυτο το δημοψηφισμα , θα ειναι καποιος να το μαζεψει.
    ειχε την ευκαιρια ο παπαρας ο πακι και δεν το εκανε. τωρα κλαψουριζει.
    ειχα μια ελπιδα για σημερα με το συμβουλιο της επικρατειας.
    αν τελικα γινει , που ειναι και το πιο πιθανο, και στα δυο αποτελεσματα θα εχουμε πολυ χειροτερη εκβαση απο το να μην γινοταν εξ αρχης...
    απλα, για να μην επωμισθει την ΠΑΤΑΓΩΓΗ αποτυχια της η νεα κυβερνηση, προτιμησε να μας πεταξει το μπαλακι για να θολωσει τα νερα και βεβαια να μας εκθεσει στους δανειστες, που τωρα μας βλεπουν σαν κρεας στα νυχια τους.
    μονα κερδιζουν, ζυγα χανουμε εμεις.
    απλα πραγματα...

Banned
    Τον Γιωργακη τον εκβιασανε ? ε , οχι δα , τα ' πηρε ' κανονικα κι αυτος . Η Ελλαδιτσα μας κατηντησε ετσι επειδη οι περισσοτεροι ζουσαν πανω απο τις δυνατοτητες τους ( βλ. CAYENNE τα περισσοτερα /κεφαλη στην Ευρωπη , διακοποδανεια , και δανεια γενικως που αρχισανεπι Σημιτη , και καποια στιγμη , εμ , ερχεται ο λογαριασμος . Οι Γερμανοι ειναι σκατολαος , συμφωνω , μου προκαλουν αηδια , αλλα εχουν κατι που δεν εχουμε εμεις , μετρο και εφαρμογη των νομων . Μεναμε παλια οικογενειακως στην Γενευη , που ειχε δουλεια ο πατερας μου , και ελεγε οτι εδω δεν κανουν ελεγχο , παρα σπανιως , αλλα μια φορα να σε πιασουν σκαρτο , εχεις σβησει ως επαγγελματιας δια βιου . Τολμαει να κανει κανεις τιποτα με τετοιες κυρωσεις ? οχι βεβαια . Εδψω κανεις ουι σου γουσταρει , τουλαχιστον μεχρι προτινος , και πληρωνεις ενα προστιμακι , και τιο γλεντι συνεχιζεται . Μπορει ετσι να παει μπροστα η χωρα ? οχι βεβαια .
    Και με κεινα και με τουτα , την φαγαμε την κεφαλα μας , αφου ολοι θελαμε cayenne η κατι παρομοιο , η αυτοκινητο με 100 δοσεις , η διακοπες με δανεικα , η οτιδηποτε , αρκει να μας δψσει καποιος τα χρηματα , χωρις να σκεφτουμε αν μπορουμε να ταποπληρωσουμε . Μην διαβαζω οτι φταινε οι ξενοι , εμεις σκαβαμε μεθοδικα τον λακκο μας , ψηφιζοντας πολιτικους που αποδεδειγμενα τα ' παιρνανε ' ,ψηφιζοντας το κομμα του συμφεροντος μας για μια ' θεσουλα στο δημοσιο ' ( το 1978 ειχαμε 250.000 δημ. υπαλληλους , το 2010 1.200.000 ) , γιατι αραγε , τοσο πολυ μεγαλωσαμε σαν κρατος ? 39οι στην διαφθορα παγκοσμιως , γιατι-ι-ι-ι-ι- ?
    Το τι λεει ο εκαστοτε πολιτικος/κομμα λιγο μενδιαφερει , εγω κοιταω τους αριθμους .Και τα γεγονοτα .
    Εγώ άλλα έχω ακούσει για το Γιωργάκη, ότι τον εκβίασαν, όπως και να 'χει δεν τον θεωρώ κακό αλλά εγωιστή και επικίνδυνο. Το να καθόμαστε και να ρίχνουμε ευθύνες σε έναν ολόκληρο λαό επειδή ήθελε ο καθένας την ευημερία του, ή πίστευε σε ένα κόμμα που ήταν λάθος, δεν νομίζω ότι οδηγεί κάπου, παρα μόνο στο να χαίρονται οι ξένοι με το να μας βλέπουν να διχαζόμαστε. Θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις; Πάντα σε μία αδικία, υπάρχει αυτός που χαίρεται με αυτό που έκανε στον άλλον και ο αδικημένος. Σε αυτή την περίπτωση αδικημένη είναι η Ελλάδα. Οι ξένοι μια χαρά είναι, γελούν εις βάρος μας. Πολλές χώρες χρωστάνε, και μη μου πεις όχι, αλλά δεν είδα άλλη χώρα να την εκβιάσανε να μπει στο ΔΝΤ. Στην τελική είναι δυνατόν να είμαστε Έλληνες και να κατηγορούμε τους Έλληνες; Που έτσι ξαφνικά μας έβαλαν και περάσαμε τόσα δεινά οι Γερμανοί και οι άλλοι; Για να μην πω για τον πόλεμο που χαρίσαμε στους Γερμανούς τόσα λεφτά........
    Last edited by Deleted240217a; 03-07-2015 at 19:17.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μας κουφανες παλι μαγκ.
    μεταξυ οπλων και εκρηκτικων, με μπερδεψες. ναι η οχι , υποστηριζεις τελικα?
    Ναι ψηφίζει άλλαξε γνώμη μέσα στην βδομάδα!!!! Αλλά παιδιά όπως το βλέπω οι περισσότεροι θα ψηφίσουνε ΟΧΙ και τότε ζήτω που καήκαμε!

Page 14 of 38 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast