Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 26
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 26 of 38 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 376 to 390 of 556
    Banned
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    επιδοτηση για την επιδοτηση ...????ολοι φωναζουν τι παραγω τι προσφερω σε αυτη την ευρωπη ε ναι τετοια λεφτα δε χρειαζονται οταν μετα θα γεινουν το αλλοθι
    Άμα όμως κοπούν οι επιδοτήσεις, για του ΕΣΠΑ δεν μιλάτε αν κατάλαβα καλά; Θα εκτοξεθεί η ανεργία, πολλοί νέοι δουλεύουν χάρη σ' αυτές!

Banned
    Quote Originally Posted by φλοκ View Post
    Μην αγχωνεσαι βρε Pillow πληκτρολογουμε δεν ανταλλασουμε σφαιρες
    Σφαίρες αλά πληκτρολογίου!!
    Last edited by Deleted240217a; 06-07-2015 at 16:02.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    δεν πηγα, δελφινι, γιατι ειμαστε αρκετα μακρια απο το εκλογικο μου τμημα (σε αλλη πολη) και δεν χαλαλιζαμε τις βενζινες. ειχε και μια σχετικη ελλειψη εδω. αν ημουν εκει ομως, θα ψηφιζα ναι, με ΠΟΛΥ βαρια καρδια.
    Και εμείς (εγώ κ ο μπαμπάς μου- γιατί η μαμά μου και ο αδελφός μου ψηφίσανε 0ΧΙ) με βαριά καρδιά ψηφίσαμε ΝΑΙ !!!! Νομίζω ότι η κυβέρνηση αυτή , ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν την έχω ψηφίσει ποτέ είναι καλύτερη από τις προηγούμενες! Ας ελπίσουμε ότι θα έρθει με μια καλή συμφωνία από την Ευρώπη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Άμα όμως κοπούν οι επιδοτήσεις, για του ΕΣΠΑ δεν μιλάτε αν κατάλαβα καλά; Θα εκτοξεθεί η ανεργία, πολλοί νέοι δουλεύουν χάρη σ' αυτές!
    μιλησα για συγκεκριμενες αγροτικες επιδοτησεις ..... και τα αποτελεσματα τους

Banned
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    μιλησα για συγκεκριμενες αγροτικες επιδοτησεις ..... και τα αποτελεσματα τους
    Οκ, τότε, δεν γνωρίζω πάνω σε αυτό οπότε δεν εκφέρω κάποια γνώμη....

Banned
    Σου ειπα εγω οτι αναπνεουμε ελευθερα με το οχι και οτι ειμαστε απλες να πληρωνουμε η οτι για να φτασουμε καποια στιγμη να ειμαστε οσο μπορουμε τουλαχιστον θα πρεπει να κανουμε κατι. Το ποιος λεει οτι τον βολευει και ποιος εχει χασει την μπαλα φαινεται και απο το οτι απο μπλα μπλα εισαι πρωτος/η αλλα το ρεζουμε σου ειναι να δανειστουμε και αλλα χωρις καλυτερους ορους. Τα πετρελαια ειναι πολυ μεγαλη ιστορια και δεν ειναι τοσο απλο να τα παρουν οι Αμερικανοι εντος Ευρωπης αλλα ουτε και κανεις αλλο. Οπου τα εχουν παρει το εχουν κανει με πολεμο σε χωρες εκτος Ευροζωνης. Το ποσα μας εδωσε η Γερμανια το ειδα σε ενα Γρεμανικο ρεπορταζ με ερωτησεις σε διαφορους επιτελεις το οποιο απεδειξε οτι μεχρι πριν μερικα χρονια μας ειχαν δωσει πραγματικα χρηματα 15δις ολα και ολα και οτι με την κριση κερδισαν μεχρι και σημερα 160 δις χωρις καν να κουνησουν το δαχτυλακι τους. Τα 600εκ που λες ειναι ενα ποσο που ουτε εσυ που το λες δεν το πιστευεις απο την στιγμη που τα γερμ,ανικα προινοντ εχουν κατακλυσει την Ελληνικη αγορα. Δεν μας ειχε αναγκη για να επιβιωσει αλλα για να ζησει γιατι απο εμας και απο ολους σαν εμας ζει αυτο το καρκινωμα τοσα χρονια αλλα ακομη και να ηταν ετσι γιατι μας τα δανεισε απο την καλη της την καρδια η ηταν τοσο βλακες που βλεπαν οτι δεν θα τα παρουν και ειπαν να μας δωσουν αερα χρηματα? Μαλλον εσυ εισαι πιο εξυπνος/η απο τους υπευθυνους της Γερμανικης οικονομιας. Το Grexit που βλεπεις και εγω το βλεπω με την λογικη σειρα. Αν δεν αποδειχτουμε σκυφτουληδες σαν του λογου σου καλη ωρα η μας δινουν με λογικους ορους και χρονο αποπληρωμης που να ειναι εφικτος η δεν μπορουμε να αποπληρωσουμε και ξαναγυρναμε στην δραχμη με οποιο κοστος το οποιο δεν θα απεχει και πολυ απο αυτο που θα συναντησουμε ετσι και αλλιως αν δεχτουμε οσα μας ζητανε. Και για να δεις ποσο δημοκρατης ειμαι κοιτα πως μιλαω σε αλλα ατομα που μιλανε σαν ανθρωποι και κοιτα πως ξεκινησε με την ειρωνια σου η κουβεντα χωρις καν να σου απευθυνω τον λογο.
    Αυτό κατάλαβες.....? Εγώ λέω να δανειστούμε κ επιτέλους να κάνουμε τις αλλαγές που πρέπει. Το να κόψεις τις γάζες κ τους ορούς από τα νοσοκομεία δεν είναι αλλαγή, είναι λάθος, τον να συγχωνεύσεις όμως φορείς που κάνουν λίγο- πολύ την ίδια δουλειά, να καταργήσεις υπηρεσίες άνευ αντικειμένου κ να απολύσεις το προσωπικό που περισσεύει (αν έχει μπει κ απ' το παράθυρο κιόλας.....), ώστε κ οι φορολογούμενοι να επιβαρύνονται λιγότερο, αυτό ναι, είναι αλλαγή. Κ παράλληλα να δώσεις ώθηση στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να απορροφηθούν οι απολυμένοι αλλά κ να πάρει τα πάνω της η οικονομία. Όσο δανείζεσαι για να τρως τα λεφτά σε μπουφέδες εκδηλώσεων, σε άνευ λόγου προσλήψεις κ σε μισθούς ΔΕΚΟ των 6.000€, δεν πάει να σου πει ο άλλος αποπληρωμή το 2200 με 0% επιτόκιο, τότε στα ίδια αδιέξοδα θα μένεις κ την ίδια μιζέρια θα δεις.

Δημοκράτης είσαι, όπως αποδεικνύεις άμα σου αρέσει η άποψη του άλλου. Η δικιά μου ήταν αυτή που σου έκατσε χειρότερα, εμένα στόλισες.

Senior Member
    παντωσ στα πολιτικα ειστε ολοι καθηγητεσ πανεπιστημιου σε σαιτ ψυχολογιασ φοβερο!!!!
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μαλλον εσυ τρολλαρεις Μαγκαιβερ οταν μου λες οτι θελεις Πουτιν εδω και τωρα μου λες οτι τον πας γιατι ειναι κουλ? Τοτε τι εννοουσες οτι τον θελεις για τουριστα? Εννοουσες οτι ενας σαν αυτον χρειαζεται σε μια τετοια κατασταση αλλα σου ειπα οτι η χωρα ενει εκει που ειναι εξαιτιας του. Του αναγνωριζω οτι ειναι σκληρο καρυδι αλλα μεχρι εκει.

Tον Πουτιν τον παω γιατι δεν ειναι λαπας , ειναι κουλ , και σε ψαρωνει με μια ματια του . Ασε που ειναι γατα , ως πρωην πρακτορας της KGB . 62 ετων , μαυρη ζωνη στο τζουντο , τον γουσταρω ρε παιδι μου , ειναι και ζυγος , σαν εμενα !! δεν ξερω τι κανει στην Ρωσια , εγω σαν τυπο τον παω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Επειδή λοιπόν έρχονται επικίνδυνοι καιροί, λέω να πάρω για pet λιοντάρι αν δείχνουν τέτοια αφοσίωση.....

Θα σου δανεισω μια καραμπινα , απο την συλλογη μου , στο μονο που μπορεις να εχεις απολυτη εμπιστοσυνη , πλην των ζωων , ειναι τα οπλα .

Senior Member
    Mac κατουρα και λιγο,σε αυτο το θρεντ εχεις δωσει ρεστα....

Banned
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    Επειδή λοιπόν έρχονται επικίνδυνοι καιροί, λέω να πάρω για pet λιοντάρι αν δείχνουν τέτοια αφοσίωση.....
    Ας ελπίσουμε να μη γίνουμε οι ίδιοι pets... Δυστυχώς δεν μας διασφαλίζει ένα 'Οχι'.

Banned
    Εγώ έχω να πω πως εξεπλάγην δυσάρεστα με την απίστευτη πόλωση, πόρωση και τους χαρακτηρισμούς πριν την ψήφο, αλλά και τα πανηγύρια μετά, μαζί με δεκαπλάσιους χαρακτηρισμούς.
    Η όλη ιστορία ήταν γεμάτη απόλυτη αδιαφορία για τον απλό πολίτη, και ξεχείλιζε από επικοινωνιακά και ψυχολογικά τρικ, αλλά και επανάληψη της ιστορίας.
    Η διαφορά του Ναι από το Όχι, ήταν η διαφορά του να λες Ναι ή Όχι σε κάποιο κακό που έτσι κι αλλιώς θα γίνει.
    Η ψυχολογία αλλάζει, η ουσία δεν αλλάζει.

Banned
    Πάμε να χορέψουμε στο φως του φεγγαριού,
    να καλογερέψουμε δε γίνεται αφού.

Έλληνες είμαστε, θα βρούμε τρόπο,
    Να ζωντανέψουμε αυτόν τον τόπο.

Νύχτα, λαός, παρέα, πάμε,
    αγκαλιασμένοι και τραγουδάμε:
    Δε θα πεθάνουμε δε θα πεθάνουμε.
    Πλάκα μας κάνετε ( Πλάκα σας κάνουμε.

Να ζωντανέψουμε αυτόν τον τόπο.

Κι όλοι που δεν έχουμε στον ήλιο μετοχές,
    μια ζωή θα τρέχουμε για ξένες ενοχές.

να ζωντανέψουμε αυτόν τον τόπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Mac κατουρα και λιγο,σε αυτο το θρεντ εχεις δωσει ρεστα....

Εννοεις τα οπλα , ε ? εμ , αφου παντα μαρεσαν !

Ειναι και απο τα θρεντς του γουστου μου , βαριεμαι τα ' με αφησε ' , ' δεν μπορω ' , ' δεν αντεχω ' , ' τι να κανω για να ..... ' , ' δεν εχω αυτοπεποιθηση ' , κλπ κλπ .

Page 26 of 38 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast