Διάγγελμα Τσίπρα για δημοψήφισμα! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα του Τσίπρα ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Voters
23. You may not vote on this poll
  • ΝΑΙ

10 43.48%
  • ΟΧΙ

13 56.52%
Page 5 of 38 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 556
    Banned
    Λίγο που διάβασα από αυτά που έγραψε το δελφίνι είναι ανεπίτρεπτα. Έφαγε ποιός; Οι γονείς μας που δουλέυανε σκληρά όλη τους τη ζωή, και τους κρατάγανε χρήματα για ασφάλεια, για τα παιδιά τους, για τη σύνταξη, κτλ κτλ και τώρα δεν τους επιστρέψανε τίποτα σε μερικά, ή πχ παίρνουν μια πενιχρή σύνταξη; Είναι δυνατόν να κατηγορούμαστε κιόλας ότι φάγαμε αντί να λέμε ότι μας έφαγαν; Θα τρωγόμαστε και μεταξύ μας τώρα; Αυτό είναι το λάθος μας, ότι τρωγόμαστε μεταξύ μας, όχι ότι δήθεν φάγαμε, αν υπήρχε έστω και λίγη αλληλεγγύη το μέλλον μας θα ήταν πιο φωτεινό και ας μην είχαμε να φάμε που λέει ο λόγος.....Αλλά πάντα στον Έλληνα ίσως και σε άλλους λαούς, δεν ξέρω, κυριαρχούσε το μίσος, αυτό μας μάθανε, με αυτό μεγαλώσαμε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    , έχω ραντεβού το απόγευμα με την ψυχολόγο μου ...

Kυκνακο , να την πληρωσεις με πιστωτικη !!! και επιταγη , καλη ειναι ......

Senior Member
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    .....Αλλά πάντα στον Έλληνα ίσως και σε άλλους λαούς, δεν ξέρω, κυριαρχούσε το μίσος, αυτό μας μάθανε, με αυτό μεγαλώσαμε!

Mπα , μονο οι Ελληνες τοχουμε αυτο , αν πας Γερμανια , εκει θα δεις αλληλεγγυη , αλλα δεν εχουν και τιποτα αλλο καλο . Αντε και τα BMW . Κατα ταλλα ειναι καθικα .

Senior Member
    Εllis , δεν εχω τετοιο ρε γαμ@το , αλλα εκρηκτικα αφθονα ( κατοπιν παραγγελιας ) .

nitromethane , nitrοmannitol , PETN , RDX , οτι ζητησει ο πελατης ..............

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    εγω λεω να στειλουμε τον τσιπρα για πραιμαλ μπασ και στανιαρει
    ετσι ετσι πες τα βρε ελις...... λεω μιας που θα στειλουμε τον τσιπρα να μας κανει τη χαρα να ταξιδεψεις μαζι ας εισαι λιγο ποιο ομορφος καλο θα σου κανει σκεψου το

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εllis , δεν εχω τετοιο ρε γαμ@το , αλλα εκρηκτικα αφθονα ( κατοπιν παραγγελιας ) .

nitromethane , nitrοmannitol , PETN , RDX , οτι ζητησει ο πελατης ..............
    ειναι αυτο που στο ποκερ παιζουμε τα ρεστα μασ και συ εχεισ βαλει ολα τα λεφτα σου κι εγω πρεπει να παω πασο γτ δεν εχω λεφτα
    τεξασ χολντεμ ειναι η ζωη

Senior Member
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    ετσι ετσι πες τα βρε ελις...... λεω μιας που θα στειλουμε τον τσιπρα να μας κανει τη χαρα να ταξιδεψεις μαζι ας εισαι λιγο ποιο ομορφος καλο θα σου κανει σκεψου το
    ευχαριστω που με περιβαλλεισ με αγαπη και στοργη και με λεσ και ομορφο τι αλλο θελω

Banned
    Quote Originally Posted by primal71 View Post
    Η ΜΕΡΚΕΡ ΤΟ ΕΙΠΕ ......ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΧ ΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΙΤΣΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ..ΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΤ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΟΛΑ ΕΙΠΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΤΑΓΑΜΕ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ....ΑΥΤΑΑΑΑ
    δηλ. η Μέρκελ είπε:
    1) ότι τόσο καιρό εμείς ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας κ οι γερμανοί κάνανε τα στραβά μάτια γιατί τους συνέφερε- σωστό αλλά δε θυμάμαι κανείς να μας πίεσε να αγοράζουμε porsche κ συσκευές miele.
    2) ότι η Ευρώπη θα εξακολουθεί να παράγει προϊόντα υψηλότερης τεχνολογίας κ εξειδίκευσης από την Κίνα, ως εκ τούτου θα εξακολουθήσει να είναι πιο ανταγωνιστική.

Ωραία καλά τα είπε. Πού είναι το αφύσικο.....? Δεν σε ανάγκασε κανείς να δανείζεσαι (όχι εσύ προσωπικά, σχήμα λόγου είναι) για να υπερστελεχώνεις 1 αναποτελεσματικό κ απαρχαιωμένο Δημόσιο, ούτε για να φοράς γαλλικές κ ιταλικές φίρμες. Δεν απλώνουμε τα πόδια μας παρακάτω από εκεί που φτάνει η κουβέρτα μας, ποιό είναι το αφύσικο, σιγά τη φιλοσοφία που είπε!

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Mπα , μονο οι Ελληνες τοχουμε αυτο , αν πας Γερμανια , εκει θα δεις αλληλεγγυη , αλλα δεν εχουν και τιποτα αλλο καλο . Αντε και τα BMW . Κατα ταλλα ειναι καθικα .
    Κι εδώ καθίκια είμαστε αφού έχουμε μίσος. Απλά κάποιοι το έχουμε δικαιολογημένα, κάποιοι μεγαλώσανε μ'αυτό.......

Senior Member
    μια που αρχισαμε τισ παπαντζεσ να πω κι εγω οτι το κρατοσ δεν ειναι μαγαζι
    το κρατοσ καθοριζεται απο το επιπεδο των τελευταιων κι οχι απο αυτουσ που τα χουνε

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μια που αρχισαμε τισ παπαντζεσ
    Ποιός άρχισε τις παπάντζες;

Senior Member
    μου το αφιερωσανε το βαζω

Senior Member
    Quote Originally Posted by mariposa7 View Post
    δηλ. η Μέρκελ είπε:
    1) ότι τόσο καιρό εμείς ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας κ οι γερμανοί κάνανε τα στραβά μάτια γιατί τους συνέφερε- σωστό αλλά δε θυμάμαι κανείς να μας πίεσε να αγοράζουμε porsche κ συσκευές miele.
    2) ότι η Ευρώπη θα εξακολουθεί να παράγει προϊόντα υψηλότερης τεχνολογίας κ εξειδίκευσης από την Κίνα, ως εκ τούτου θα εξακολουθήσει να είναι πιο ανταγωνιστική.

Ωραία καλά τα είπε. Πού είναι το αφύσικο.....? Δεν σε ανάγκασε κανείς να δανείζεσαι (όχι εσύ προσωπικά, σχήμα λόγου είναι) για να υπερστελεχώνεις 1 αναποτελεσματικό κ απαρχαιωμένο Δημόσιο, ούτε για να φοράς γαλλικές κ ιταλικές φίρμες. Δεν απλώνουμε τα πόδια μας παρακάτω από εκεί που φτάνει η κουβέρτα μας, ποιό είναι το αφύσικο, σιγά τη φιλοσοφία που είπε!
    Δεν μας αναγκασε το λεμε τωρα?εκκατομυρια ξοδευοταν πληση εγκεφαλου για ολα ...μη τρελαθουμε τωρα το παραδεχτηκε ως λαθος της το κυνηγη αυτο αυτος ο ανταγωνισμος παντα πληρωνεται απο τον κοσμακι και την καταλληλη στιγμη τα βουτανε και θελουνε και τοκους .... ο πολιτισμος της ρεμουλας του ΥΨΗΛΟΥ IQ ....το αναποτελεσματκο και απαρχαιωμενο δημοσιο ειχε περισσοτερη ηθικη και εχει απο τους ανηθικους δικους τους επιχειρηματιες στο λαβρεντιαδη δουλευα ...πχ και αυτο το κλιμα ποιος το καλλιεργησε μηπως παλι η αριστερα .....ποιος κονομαγε δανειζομενος απο τοκογλειφους? τα ζησαμε απο πρωτο χερι ....αυταα

Page 5 of 38 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast