Ζηταω απελπισμενα βοηθεια για τη σχεση μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41
  1. #1

    Unhappy Ζηταω απελπισμενα βοηθεια για τη σχεση μου

    Καλησπερα σας, πρωτα να σας πω οτι ειμαι 19 χρονον.
    Εχω ενα τεραστιο προβλημα με τη σχεση μου και θελω τη γνωμη σας.
    Πριν απο καιρο ειχα ανοιξει ενα θεμα στο οποιο αναφερομαι στη καταθλιψη, και στις τασεις αυτοκτονιες που ειχα, και οτι ποτε στη ζωη μου δεν ειχα κανεναν φιλο.
    Λοιπον μπηκε στη ζωη μου μια γυναικα (32 χρονον με ενα παιδι)πριν απο 10 μηνες σχεδον, ξεκινησε σαν "φιλια" και μετα σε σχεση.
    Λοιπον, στην αρχη για καπου 6 μηνες ειμασταν φιλοι και αυτη σαν ανθρωπος οποτε πηγαινα να τις μιλησω για τα προβληματα μου ποτε δεν με ακουγε παντα αλλαζε θεμα, οποτε βγαιναμε μαζι παντα εβγαζε φωτογραφιες χωρις εμενα και οταν τις ανεβαζε στο fb ποτε δεν εκανε tag οτι ητανε μαζι μου, αλλα με αλλα ασχετα ατομα.
    Μια μερα στο τηλεφωνο που την ρωτησαν που εισαι, ξερετε τι απαντησε??
    Με εναν φιλο μου γκει σχεδιαστη και συζηταμε, ενω ημουνα απεναντι της...και φυσικα δεν ειμαι γκει χαχα
    Τοτε, ειχε μια σχεση, και απο το πρωι ως το βραδυ μου μιλαγε γιαυτον 24 ωρες την ημερα, πραγματικα ομως 24 ωρες την ημερα.
    Καθομασταν ως τις 7 το πρωι στο skype με καμερα και μου μιλαγε γιαυτον, μου διαβαζε ιστοριες,ποιηματα κ.λ.π. που του ειχε γραψει.
    Εκλαιγε γιατι φοβοταν οτι θα την παρατουσε, εκοψε τις φλεβες της γιαυτον.
    Εριχνε τα χαρτια για να δει πως θα παει η σχεση τους, αν θα ειναι μαζι για παντα.
    Ακομα, εφτιαξε ψευτικο προφιλ με αλλο ονομα και μου εστειλε αιτημα φιλιας και το επαιζε ενα μοντελο ανδρας, και μου ελεγε διαφορες ιστοριες απο το μυαλο της..
    Δηλαδη για ολη τη περιοδο της φιλιας να σου μιλαει μονο με αυτον, εσενα να μην σε ακουει ποτε..
    Και μια μερα, ερχετε σπιτι σου της χαιδευεις τα μαλια και σου λεει οτι σε ερωτευετε και οτι η προηγουμενη σχεση της ητανε ψεματα, και ολα ψεματα, ποτε δεν ητανε ερωτευμενη, ποτε δεν τον ηθελε, δεν τον ειδε ερωτικα και πολλα ακομα.
    Και τελος παντων κανετε σχεση, και εκει ομως δεν ειναι ξεκαθαρη ακομα.
    Της ζητας να τον διαγραψει απο το facebook αφου δεν ειναι μαζι, και δεν νιωθει τιποτα και δεν το κανει καθολου, το αποφευγει
    Της λες να αλλαξει κωδικο (γιατι το ειχε) και λεει οτι ηθελε να μπαινει για να της τερματισει ενα παιχνιδι???
    Τον μπλοκαρει τελικα απο το facebook, Και μια μερα που ειστε μαζι στο fb βλεπεις οτι τον εχει ξεμπλοκαρει. Και ενω εχει μπλοκαρει στο προφιλ της γυρω στα 200 ατομα, σου λεει οτι πολυ απλα απο τα 200 μπλοκαρισμενα ξεμπλοκαριστηκε αποκλειστικα ο πρωην της, μονος του...εεεεε καλααα
    Γυρναει απο τη δουλεια κουρασμενη ειχε χτυπησει στο ποδη της, και εγω καθομαι να της το τριψω. Και ξερετε τι κανει??? Παιρνει το λαπτοπ της και αρχιζει να μιλαει στο πρωην της και να του λεει ολα τα νεα της, και σε μια φαση να του ζηταει να τη παρει και τηλεφωνο για να μιλησουνε και επειδη της ειπε οχι, να στεναχωριετε κιολας. Και εγω
    διπλα της να της τριβω το ποδι.
    Επειδη εμεις προσωπικα σαν οικογενεια οι γονεις μου ειναι χωρισμενοι, και ο πατερας μου δεν δινει τιποτα τα βγαζει ολα περα μονη της η μητερα μου, και με ενα ποσο 400 ευρω πρεπει να μεγαλωσει εμενα και τα 2 αδελφια μου..
    Δεν ειμαστε πλουσια οικογενεια, και αν καποιος ανοιξει το ψυγειο μας δεν βρισκει τιποτα μεσα, μονο ενα μπουκαλι νερο και ενα γαλα και ειναι εντελως αδειο.
    Αυτη η κοπελα ειναι απο πιο ευκατασταση οικογενεια και εχει ενα ψυγειο γεματο, και οποτε ερχοτανε σπιτι μου και ανοιγα εγω το ψυγειο η τα αδελφια μου, ξερετε τι ελεγε???
    ΤΣΑΜΠΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟ ΨΗΓΕΙΟ, ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟ, ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΙΟ
    ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.
    Και πολλα τετοια περιστατικα ακομα.

    Οι γονεις μου ειναι αντιθετη με αυτη τη σχεση, και ο παππους μου ειναι αντιθετως..
    Και ενα βραδυ ειμασταν εξω απο το σπιτι και μου λεει οτι ο παππους σου (εχει λεφτα) μου ειπε οτι θα πληρωσει δικηγορους να μου παρουν το παιδι, να τα χασω ολα, να βρει τα παντα για εμενα και διαφορα τετοια.
    Και εγω δεν αισθαθηκα πολη καλα γιατι πανηκοβληθηκα και με εκανε να τον μισησω με ολα αυτα που ειπε, και ενω ειχα ακομα τασεις ετρεξα να φυγω για να δωσω τελος και αυτη συνεχισε να μου τα λεει αντι να τα σταματησει..
    Και μετα απο κανενα μηνα και ουτε, ερχετε και μου λεει, οτι σου ειπα ειναι ψεματα, ετσι στα ειπα.
    Μια φορα μου το χτυπησε για ενα κομπλεξ που εχω και λεω παντα συγνωμη, γιατι μικρος ειχα περασει καποια γεγονοτα......
    Απο πολη μικρη ηλικια ημουν παραα πολυ θυμα building και σεξουαλικης βιας μια φορα με ενα παιδι.. Και απο τοτε εχω καποια κολληματα, οταν για πχ. παω στο μπανιο θελω να κλειδωνω τη πορτα γιατι φοβαμαι, δεν μπορω ο αλλος να με δει γυμνο απο πισω, δεν μπορω να βαλω σορτσακι.
    Και ενω τις ειχα μιλησει για εμενα και το ηξερε οτι δεν μπορω να μπω στο μπανιο με αλλον, κλειδωνω τη πορτα για να κανω μπανιο και ηθελε να μπει μαζι μου, και νευριασε φευγει και μου αφηνει απο κατω ενα γραμμα στο οποιο λεει κατι σαν Τελος.
    Δηλαδη δεν με σεβαστηκε καθολου.......
    Εχω παραληψει πολλα ακομα, παρααα πολλα περιστατικα.

    Τι κανετε σε μια τετοια σχεση? ακομα ειμαστε μαζι, και μεχρι σημερα δεν μπορω να την εμπιστευτω σε τιποτα, ουτε για το αν αναπνεει η οχι γιατι αυτη με εχει κανει ετσι...
    Θελω τη συμβουλη σας.

    Συγνωμη για τα ορθογραφικα
    Ευχαριστω πολυ.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    2,987
    Ρε συ , δεν το κανεις ταινια ή μαλλον σαπουνοπερα?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    8
    αλεκο, απο ολα αυτα που διαβασα , συμπερανα πως η γυναικα αυτη οχι μονο δε νιωθει για σενα....αλλα σε εκμεταλλευεται κιολας. Καταρχας δε ταιριαζουν οι ηλικιες σας. Εσυ εισαι ενα νεο παιδι που ακομα δεν εχει ξεκινησει τη ζωη του.... Εκεινη τα εχει περασει τα 30 και ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ. Δεν εχετε μελλον εσεισ οι δυο . Πρεπει να βρεις μια κοπελα της ηλικιας σου , που να σε αγαπαει και να ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ.... κατι που δεν κανει εκεινη....
    Καταλαβαινεις κι εσυ πως απο τη μια μερα στην αλλη δε γινεται να ερωτευτουμε καποιον....
    Οσο καιρο ησασταν φιλοι δε σου αφηνε τη σειρα να μιλησεις αφου ολο εκεινη σου μιλουσε..για τον αλλον. Αυτο δειχνει οτι ειναι εγωιστρια και κοιταει μονο τον εαυτο της. Μαλλον εφαγε φτυσιμο απο τον αλλον και τα εφτιαξε μαζι σου για να τον κανει να ζηλεψει... ή κατι τετοιο...
    Το οτι δεν τον διεγραφε απο το φεις, το οτι μιλουσε ακομα μαζι του..και μαλιστα μπροστα σου, οι προσβολες του τυπου '' δεν εχετε τιποτα στο ψυγειο'' και τα ψεμματα που σου ελεγε δεν νομιζεις οτι ειναι αρκετα για να καταλαβεις πως ποτε δεν σε αγαπησε? Οχι μονο δεν ειναι ερωτευμενη μαζι σου...αλλα καν δε νοιαζεται για σενα...για το πώς νιωθεις. Η γυναικα αυτη δεν κανει για σενα ουτε σαν συνντροφος ερωτικη...αλλα ουτε καν σαν φιλη. Απο αυτα που διαβασα συμπεραινω πως δεν ειναι καλος ανθρωπος και δε νοιαζεται για σενα...παρα μονο για τον εαυτο της. Μη ν επιτρεπεις να σε χρησιμοποιει..... μη γινεις το παιχνιδακι της.
    Δεν ξερω αν τρεφεις αισθηματα για εκεινη....αλλα θα σε συμβουλευα οσο ειναι νωρις να την ξεπερασεις και να κανεις μια νεα αρχη....με καποια που να σου ταιριαζει...
    Οσο πιο βαθια χωθεις σε αυτη τη σχεση...τοσο πιο δυσκολο θα σου ειναι να ξεκοψεις.
    Ακου και τις συμβουλες της οικογενειας σου....το καλο σου θελουν κι εκεινοι ....

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2013
    Posts
    458
    Τι κανετε σε μια τετοια σχεση? ακομα ειμαστε μαζι, και μεχρι σημερα δεν μπορω να την εμπιστευτω σε τιποτα, ουτε για το αν αναπνεει η οχι γιατι αυτη με εχει κανει ετσι...
    Θελω τη συμβουλη σας.



    η απάντηση στο ερώτημα "τι κάνετε σε μια τέτοια σχέση?" είναι πολύ απλή: τη διαλάς και πας για άλλη, καλύτερη... προτιμάς τις ισότιμες σχέσεις και όχι τις σχέσεις εξάρτησης- χειραγώγησης (φυσικό με τέτοια διαφορά ηλικίας)... με τις υγείες σας

  5. #5
    Καλημερα σας
    Εγω ομως νιωθω συναισθηματα παραα πολλα, την αγαπαω ειμαι ερωτευμενος παραααα πολυ
    Φυσικα, την οικογενεια μου δεν την πολυ ακουω γιατι ποτε δεν ητανε διπλα μου, γιατι ειχε πει ο πατερας μου πριν λιγο καιρο "Καλυτερα να αυτοκτονουσα" και πηγα και το ειπα στο παππου μου και μου λεει αυτα δεν ειναι πραγματα, δεν ητανε σωστο κ.τ.λ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ.
    Και μια φορα ειχε μια συνομιλια η κοπελα μου με το παππου μου στο κινητο και εγω ημουνα διπλα και την ακουγα, δεν ειχε πει ομως στο παππου μου οτι εγω ακουω.
    Και της λεει:
    Καλυτερο θα ηταν για ολους να αυτοκτονουσε ο Αλεξανδρος. Με εκανε και ενιωσα πολυ χαλια, δεν μπορω να το περιγραψω..

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    8
    καταλαβαινω πως νιωθεις....αλλα μη τα παιρνεις τοις μετρητοις αυτα που λενε για την αυτοκτονια.....
    Σε ο,τι αφορα τη σχεση σου..... η επιλογη ειναι δικη σου. Εσυ ξερεις τι θα κανεις.....αν θα τη συνεχισεις ή αν θα διακοψεις.
    Εμεις προσπαθησαμε να σε βοηθησουμε να καταλαβεις πως δεν ειναι για σενα αυτη η σχεση και μονο κερδισμενος δε θα βγεις απο αυτη. Απο κει και περα...αν νιωθεις πως χωρις αυτη δε μπορεις να ζησεις... η επιλογη ειναι δικη σου. ...... Μπορεις να συνεχισεις μαζι της αλλα να ξερεις πως θα πληγωθεις πολυ περισσοτερο αργοτερα, και γενικα...οσο πιο πολυ δενεσαι με αυτη και περναει ο καιρος ...τοσο μεγαλυτερος θα ειναι ο πονος οταν χωρισεται.... γιατι δυστυχως φιλε αλεκο.... φοβαμαι πως καποια στιγμη....οταν η κυρια βρει αλλο θυμα.... θα σε πεταξει σαν να μην αξιζεις μία......
    Εσυ ξερεις ομως....... διαλεξε και παρε....

  7. #7
    καλησπέρα σου αλέκο... μία παρατήρηση έχω να κάνω και μερικές απορίες... καταρχάς αυτό που παρατήρησα είναι πως ενώ μιλάς στο πρώτο πρόσωπο στο ποστ σου και μετά όσο αρχίζεις να περιγράφεις τη σχέση σου και μέχρι να γυρίσεις στην οικογένεια σου μιλάς στο δεύτερο... σαν να μην θέλεις ούτε εσύ να πιστέψεις πως σου συμβαίνουν αυτά τα πράγματα... η πραγματικότητα λοιπόν είναι πως σε εσένα φέρεται η κοπελιά έτσι και σε κανέναν άλλον... κανένας άλλος δεν θα καθόταν σε μία ακριβώς ίδια σχέση, θα ηθελε κάτι περισσότερο ή κάτι λιγότερο... δεν θα ήταν ίδια όμως... και το ερώτημα σου δεν πρέπει να είναι τι θα κάναμε εμείς στην θέση σου, μιας και ποτέ δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε αλλά τι θες να κάνεις εσύ στην θέση σου...
    ένα πράγμα επίσης που δεν έχω καταλάβει είναι αν η κοπελιά είναι οικογενειακή σας φίλη, γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνω πως μιλάει με τον παππού σου στο τηλέφωνο και πως έχει τόσο θάρρος με τα αδερφια σου...
    και δεύτερη μου απορία είναι τι ακριβώς από την κοπελιά είναι αυτό που σου προκαλεί τα τόσα θετικά συναισθήματα για αυτήν? μήπως δεν την αγαπάς και δεν είσαι ερωτευμένος τελικά αλλά κάτι άλλο που δεν μπορείς να προσδιορίσεις?
    είχες άλλη μεγάλη σχέση και σοβαρή πριν από αυτή?

  8. #8
    Δεν ειναι οικογενειακη φιλη, απλα εχει θαρρος, ετσι ειναι..
    Ειναι η πρωτη μου σχεση, δεν ειχα ποτε πριν σχεση
    Τα συναισθηματα μου μπορει να τα εχω επειδη ειναι πρωτη μου σχεση, δεν ξερω.
    Σημερα ζητησα να χωρισουμε, το εβγαλα απο το facebook την μπλοκαρα κ.τ.λ. και ενιωσα μια τεραστια ανακουφισ, σαν να βγηκε απο μεσα μου ενα τεραστιο βαρος.
    Φυσικα, επειδη δεν εχω κανενα φιλο, ουτε καποια αλλη σχεση, θα παραμεινω παλι μονος μου χωρις κανεναν :( :( :( Αλλα ενταξει, το εχω συνηθισει αυτο..

  9. #9
    πάντως αν δεν είσαι έτοιμος να χωρίσεις καλύτερα μην το κάνεις ακόμα... εγώ όσες φορές έχω χωρίσει χωρίς να είμαι έτοιμη μετά έχω γυρίσει πίσω και ήταν χειρότερα... αλλά τι σου λέω αφού το έκανες ήδη... αυτό νομίζω κι εγώ πάντως επειδή είναι η πρώτη σου σχέση και σίγουρα έχεις νιώσει και το προτόγνωρα όμορφα μπερδεύεις τα συναισθήματα... ο έρωτας δεν είναι έτσι...

  10. #10
    Ρε συ,εισαι 19 και αυτη 32 και θεοτρελη.Ριχνε τον π** σου,περνα καλα,και μην το πολυσκεφτεσαι.Χαμενη υποθεση.

  11. #11
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    253
    χαχαχαχααα

  12. #12
    Senior Member
    Join Date
    Jan 2014
    Posts
    253
    Ρε συ,εισαι 19 και αυτη 32 και θεοτρελη.Ριχνε τον π** σου,περνα καλα,και μην το πολυσκεφτεσαι.Χαμενη υποθεση.
    χαχαχαχααα

  13. #13
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Aλεκο κανετε σεξ ή εισαστε πλατωνικα? Σε κοβω λιγο αγχωδη τυπο. Εαν σου αρεσει κ τη θελεις να σου πω πως να την κατακτησεις, να της φυγει κ το κοληματακι με τον πρωην, γτ εχεις κανει κ συ πολλα λαθη μεχρι τωρα.

  14. #14
    τι λαθη εχω κανει?

  15. #15
    Senior Member
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    5,782
    Καταρχην θα την ξεμπλοκαρεις απ τα social media. Δε μου απαντησες, την εριξες στο κρεβατι ή ειναι μια πλατωνικη σχεση? γτ υποψιαζομαι οτι δεν εχουν μιλησει τα σωματα...

Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. Γονείς - Εμείς. Ζητάω απελπισμένα βοήθεια.
    By keepliving in forum Σχέσεις και Επικοινωνία
    Replies: 34
    Last Post: 02-11-2013, 23:48
  2. Γονείς - Εμείς. Ζητάω απελπισμένα βοήθεια.
    By keepliving in forum Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα
    Replies: 3
    Last Post: 02-11-2013, 12:06
  3. Ζητάω βοήθεια
    By Λένη in forum Κακοποίηση
    Replies: 12
    Last Post: 28-08-2012, 00:03
  4. Ζηταω τη βοηθεια των γιατρων
    By VelvetUnderground in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 11
    Last Post: 10-10-2009, 20:01
  5. χωρισα και ζηταω βοηθεια!
    By apogohteymenos in forum Κατάθλιψη - Δυσθυμία
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2005, 00:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •