Results 151 to 165 of 304
-
09-07-2015, 09:33 #151
- 09-07-2015, 09:39 #152
συμφωνουμε σε αυτο.
γι αυτο βλεπεις μερικες που για να γλυτωσουν την κοινωνικη κατακραυγη (και την αυτοαπορριψη), παριστανουν οτι κυνηγουν ακομα και παντρεμενους/δεσμευμενους (την πλεον ξεκαθαρη σαρκικη φαση) απο συναισθημα, οχι απο ανταγωνισμο και καυλα και η τοση προσποιηση τις εχει οδηγησει πολυ κοντα στην παρανοια, γιατι δεν δικαιολογουνται τα αδικαιολογητα οσο κι αν τα τεντωσουν....
09-07-2015, 09:42 #153
δεν μπορει να εισαι θυμα οταν κανεις κατι που το θελεις πραγματικα. δηλαδη οταν κανεις σεξ επειδη το θελεις πραγματικα κι οχι επειδη στο ζηταει καποιος.
αν κανεις σεξ χωρις να το θελεις πραγματικα, εισαι θυμα του εαυτου σου και κανενος αλλου.ας μην το εκανες. εσυ οριζεις το σωμα σου.
αν κανεις σεξ για να πεισεις τον αλλον να κανει σχεση μαζι σου κι οχι γιατι θελεις σεξ, τοτε τον εξαπατας εσυ, εισαι θυτης, οχι θυμα, αλλα φαινεσαι σαν "θυμα" οταν στο τελος απορριφθεις για κατι παραπανω (για μια σχεση) και βρεθεις μονη ...;)
γι αυτο κανεις σεξ, οταν θελεις σεξ, οχι κατι αλλο.
και κανεις σχεση, οταν θελει κι ο αλλος, κι οχι παρακαλωντας (οχι εσυ, γενικα).
09-07-2015, 11:59 #154
09-07-2015, 12:01 #155
09-07-2015, 12:06 #156
09-07-2015, 12:12 #157
Ρέμεντυ, διακρίνω μια αυστηρότητα απέναντι στις γυναίκες και από άλλες σου απαντήσεις, γιατί έτσι; Για μένα είναι καθαρά θύμα όταν δεν θέλει κάποια σεξ και ο άλλος το επιβάλλει ή την παρασύρει, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι που με τον τρόπο τους μπορούν να σε πείσουν....μιλάς εκ του ασφαλούς γιατί δεν σου 'χει τύχει να γνωρίσεις τέτοια καθάρματα. Εγώ ντρέπομαι γι'αυτούς, αφού δεν ντρέπονται οι ίδιοι, γιατί μας βλέπουν σαν μια σαρκική (όπως λες κι εσύ) ηδονή. Όταν πάλι κάποια κοπέλα κάνει σεξ για να κάνει σχέση, δεν νομίζω ότι κοροιδεύει κανέναν, γιατί δύο περιπτώσεις υπάρχουν. Ή θα τα φτιάξει μαζί της ο άλλος και θα την κοροϊδεύει, ή θα την παρατήσει και η κοπέλα θα μείνει στα κρύα του λουτρού. Πραγματικά, το 'χουν παρα........ οι άντρες, κάνουν ότι θέλουν, χωρίς έλεγχο, και αντί οι γυναίκες να υποστηρίζουμε η μία την άλλη, κατηγορούμε η μία την άλλη. Αυτό είναι ανταγωνισμός, και όχι μόνο το να πάρεις τον "άντρα" κάποιας άλλης........
Αφού η κοινωνία είναι τόσο κακή με τις γυναίκες, με μας δηλαδή, γιατί πέφτεις στην παγίδα να είσαι κι εσύ κακιά με τις γυναίκες; Και πιο πάνω που έλεγες για πλαστή ηθική κτλ, γιατί οι άντρες δεν έχουν πλαστή ηθική; Δεν μπορώ να ακούω τέτοια, βρε Ρέμεντυ, όσο και αν σε συμπαθώ, στενοχωρήθηκα πολύ με αυτά που διάβασα και από σένα και από όλους! Για να πάει μια κοινωνία μπροστά, πρέπει να κοιτάει τα λάθη της, όχι να τα τονίζει........
09-07-2015, 12:15 #158
09-07-2015, 12:35 #159
Παράθεση Αρχικά καταχωρημένο από Remedy Εμφάνιση Μηνύματος
δεν μπορει να εισαι θυμα οταν κανεις κατι που το θελεις πραγματικα. δηλαδη οταν κανεις σεξ επειδη το θελεις πραγματικα κι οχι επειδη στο ζηταει καποιος.
οταν σκεφτεσαι συνεχεια το εγω καπιοι αλλοι που σκεφτονται το εμεις περνοντας πολες ιδεες απο ολα αυτα τα μυαλα που ταυτιζονται μαζι τους καπια στιγμη θα καταλαβεις οτι οταν εσυ ειχες την αποψη σου σε ενα θεμα αυτοι απανταγαν με χιλιες αποψεις στο ιδιο θεμα..
οπιος σκεφτεται το εγω δε θα βγει ποτε πρωτος σε ενα θεμα γιατι το δικο του μυαλο δεν αρκει για ολα
09-07-2015, 12:37 #160
Ναι , σε ενα βαθμο ειμαι , διοτι περιοριζω τις επιλογες μου , αλλα ετσι ημουν ανεκαθεν . Αλλαζει ο ανθρωπος ? παντως υπαρχουν τετοιες γυναικες , αλλα η πολυετης κτθλψη μου , με πηγε πολυ πισω , και τωρα που συνερχομαι , παλι δεν μπορω να συμβιβαστω με μια του οχι απολυτου γουστου μου , που κι αυτο ειναι σχετικο , πχ καποια που θεωρειται ομορφη , εμενα μπορει να μην μαρεσει ( πχ Σκλεναρικοβα ) , ενω μπορει να ξετρελλαθω με μια πιο αντικειμενικως λιγοτερο ομορφη . Παντως ολες οι πρωην μου , ηταν με αντικειμενικα κριτηρια ελκυστικες , οποτε καπου εχω καλομαθει .
09-07-2015, 12:41 #161
09-07-2015, 12:41 #162
οι φυση δινει τα περισσοτερα σε αυτους που απαρνουνται το δικο τους εγω
αυτοι που θελουν πολυ τα περισσοτερα καταλιγουν με λιγοτερα.
09-07-2015, 13:11 #163
δεν υπαρχει απολυτως τιποτα που να ειναι αληθινο απο την αρχη οσοι εκαναν αληθινους φιλους στην αρχη το επαιζαν φιλοι κ τελικα εγιναν δηλαδη οπιος εχει τη μυγα μυγιαζετε για παραδειγμα αν αρχικα το παιζεις μαγειρας κ αστειευεσαι μ αυτο οσο περνανε τα χρονια κ ασχολησαι με αυτο καπια στιγμη θα γινεις
απο το αστειο γενιεται το σοβαρο χωρις αστειο δεν υπαρχει σοβαρο οπως χωρις το φως του ηλιου δε μπορουν να υπαρξουν κ σκιες.
στην αρχη κανενας ανθρωπος δε μπορει να ειναι θετικος με κατι νεο που δε γνωριζει πρωτα θα υποδυθει το ρολο οτι δηθεν ειναι θετικος κ στη συνεχεια θα γινει
οταν εχεις προθεσεις για μια συγκεκριμενη κατευθυνση τελικα την κατακτας
ενω αν εισαι αρνιτικος εξ αρχης με τη καλη δικαιολογια οτι εισαι αληθινος δε θα υπαρξει εξελιξη σε απολυτως τιποτα..
αρα λοιπον αν δεν υπαρξει εξελιξη σε τιποτα καπια στιγμη πρεπει να το παρεις αποφαση οτι καπιοι θα σε προσπερασουν που εμαθαν να πεφτουν για να παρουν απο αυτο υψος...
09-07-2015, 13:40 #164
09-07-2015, 13:51 #165
και για τις γυναικες, αλλα και για τους ανδρες.
απλα εσυ μενεις στις γυναικες, γιατι αυτο σε αφορα ;)
αλλα και γιατι οι ανδρες βρισκονται σε ευκολοτερη θεση (κοινωνικα) ,οποτε και σε λιγοτερα διλληματα, οποτε δεν δοκιμαζεται τοσο η αντοχη τους και η ηθικη τους, οσο στις γυναικες..
διαφωνω απολυτως.
αν δεν θελει καποια σεξ, ο μονος τροπος να το επιβαλει καποιος ειναι ο βιασμος η ο εκβιασμος. αν δεν υπάρχει κατι τετοιο, ας εχει τα μυαλα της στο κεφαλι της, να μην κανει σεξ, εφοσον δεν το θελει. ΞΕΚΑΘΑΡΟ.
ποιος σου ειπε οτι δεν μου εχει τυχει???? δεν τους αποκαλω καθαρματα. απλα ειπα ΟΧΙ, οταν δεν ηθελα. τοσο απλο... κι οποιες φορες το ηθελα κι εγω, ειπα ναι.
το να πεις σε καποιον οτι θελεις σχεση και να κανεις σεξ μαζι του, φυσικα και δεν ειναι κοροιδια . δικαιωμα σου το τι θελεις στην ζωη σου και δικαιωμα σου να το διεκδικεις.
το να ζητας ομως απο καποιον ωμο σεξμε το καλημερα και να του κρυβεις οτι απλα θελεις μια σχεση, ειναι δικο σου προβλημα. ο αλλος μπορει να θελει απλα μια ξεπετα και να ενδωσει. να μην τουα ρεσεις για παραπανω, και μετα να την κανει.
δεν εχει καμια υποχρεωση απεναντι σου επειδη στο μυαλο σου ειχες αλλα. αυτος, μπορει να μην ειχε.