Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια? - Page 15
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast
Results 211 to 225 of 304
    Senior Member
    Βασικα δεν καταλαβαινω γτ καπιοι ντρεπονται,ενταξει μπορει να εχουν κομπλεξ απο παιδια η μεσα στην παρεα τους να ειχαν τις λιγοτερε η και καθολου εμπειριες και να ετρωγαν δουλεμα και μετα να τους εμεινε αλλα καποιοι το κανουμε αφθωρμιτα αλλοι με λιγη προπονιση μπορουν και καλυτερα.και οι γυναικες εχουν αυτο που εχουμε και μεις που λεμε πω πω τι κοριτσαρα ειναι αυτη δεν την εχω με τιποτα,και οι γυναικες αμα βλεπουν διαφορα αναμεσα σε αυτες και στον αντρα ντρεποναται να κανουν κινηση.και γενικα πολλες που λενε οι αντρες ειναι κυνιγοι αυτοι πρεπει να κανουν πρωτη κινηση και γενικα παιχνιδι,τα λενε αυτα επιδι ντρεπονται να μιλησουν,να εκτεθουν,να φανε ακυρο και γενικα ντρεπονται το ενδεχομαινο να μιλανε γι αυτες για μιααποτυχια,οπως και καποιοι αντρες βεβεα

Banned
    Λοιπόν, ωραία η ανάλυση, θα 'θελα να βρω έναν από αυτό το 20%, και με πρόβλημα δεν με πειράζει, αρκεί να είναι καλός, φαίνεται να ξέρω τι θέλω ή όχι;

Senior Member
    Αντε παρτην μια ποφαση ειναι,βρεστον.ανηκεις στο 20% ετσι κι αλλιως.οσο για το αμα ξες τι θεςρωτα των πρωιν σου

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    Αντε παρτην μια ποφαση ειναι,βρεστον.ανηκεις στο 20% ετσι κι αλλιως.οσο για το αμα ξες τι θεςρωτα των πρωιν σου
    Το να τον βρω έναν τέτοιον είναι ένα θέμα. Επιπλέον πάντα ήξερα τι θέλω, δεν χρειάζεται να ρωτήσω κανέναν πρώην, διαφωνώ μαζί σου σ'αυτό, όποιος ξέρει τι θέλει το ξέρει πολύ καλά ότι ξέρει τι θέλει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Λοιπόν, ωραία η ανάλυση, θα 'θελα να βρω έναν από αυτό το 20%, και με πρόβλημα δεν με πειράζει, αρκεί να είναι καλός, φαίνεται να ξέρω τι θέλω ή όχι;

Ειδες pilllow , ποσο απλο ειναι ? δεν χρειαζεται να καταδικαζεις τις υπολοιπες κατηγοριες ανδρων , επειδη δεν ειναι του τυπου σου . Γι αυτο σου ειπα εγω ειμαι εγω , κι εσυ εισαι εσυ . Αλλο θελει ο καθενας . Βουρ λοιπον για το 20% !!! και καλη τυχη .

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ρέμεντυ, μιλάς εκ του ασφαλούς. Δεν σου 'χουν τύχει τέτοια άτομα, το να σε πείσει κάποιος που είναι όντως κάθαρμα γιατί σε βλέπει σαν ένα κομμάτι κρέας, ενώ τον εαυτό του τον θεωρεί άρχοντα, ότι μπορεί να έχει πολλά τέτοια κρέατα, κοινώς, ναρκισσιστική προσωπικότητα, είναι πανεύκολο. Το αν εσύ γεννήθηκες πιο έξυπνη από μένα σε κάποια θέματα δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι χαζή, απλά κι εγώ είμαι πιο έξυπνη από σένα σε κάποια άλλα, οπότε, ακόμα και αν με ένα τέτοιο ζώο (συγγνώμη κιόλας που βρίζω τα ζώα, γιατί αυτά δεν εκμεταλλεύονται) εσύ δεν "ενέδιδες", κάποια άλλη από αφέλεια και μόνο (όπως εγώ) θα ενέδιδε. Μιλάμε για άτομα, που αν δεν τους πεις ναι, θα σε βιάσουν ή θα σε βρίσουν....... Δυστυχώς, δεν ζούμε σε έναν κόσμο άγιο......... Γι'αυτό σου λέω ότι μιλάς εκ του ασφαλούς.
    Και γιατι να κατσει καποια σε ενα τετοιο ανθρωπο?Δεν το καταλαβαινω.

Παιδια ετσι για να διασκεδασουμε λιγο θελετε να πουμε ποιοι καλιτεχνες Ελληνες και ξενοι μας αρεσουν εξωτερικα? με ποιους θα καναμε ανετα σχεση δηλαδη? Λοιπον ξεκιναω! εμενα μ'αρεσει πολυ ο Edward Norton.Αν ημουν αντρας Angelina Jolie! ειναι πανεμορφη!

Α! ξεχασα! αυτο θα σας φανει πολυ περιεργο γιατι δεν ειναι ωραιος αλλα μου αρεσει και ο Quentin Tarantino:o

Ναταλι Ντορμερ,Μαρια Κορινθιου,Ελενα Παπαβασιλειου,Κωνσταντινα Δημητρογλου

Αλαφροισκιωτος ξερω μια κοπελα φτυστη η Natalie dormer σχεδον ιδιες στο προσωπο μονο που εκεινη ειναι χοντρουλα,παντρεμενη και με ενα παιδι.

Senior Member
    Ελλην. Ελενη Τσολακη , Μαρα Δαρμουσλη , Αννιτα Ναθαναηλ ( νεωτερη ) , Tatiana Patitz ( νεωτερη ) αντε και Δουκισσα Νομικου .
    Α , μου αρεσει πολυ η Τατιανα Blatnik ( γυναικα του Νικολαου Γλυξμπουργκ ) . ,
    Ξενες , Jennifer Gardner , Cate Blanchet , Penelope Cruise , Eva Mentes , Angie Everheart ( νεωτερη )

Παντως στην Ελενη Τσολακη , εκανα προταση αβλεπει !

Αν ημουν γυναικα , θα πεθαινα για τον Hugh Jackman .

Αλλες δεν μου αρεσουν , μην ενοχλουν παρακαλω .
    Last edited by Macgyver; 12-07-2015 at 10:31.

δεν μου αρεσει ο Hugh Jackman αλλα πρεπει να το παραδεχτω οτι ειναι γοητευτικος! εμενα μ'αρεσει και ο κυβερνητικος εκπροσωπος του συριζα Γαβριηλ Σακελλαριδης.

Senior Member
    Τωρα τον ειδα ! ποσο διαφερουν τα γουστα , εμενα δε μου λεει τιποτα .

Mel Gibson νεωτερος σαρεσει ? Αλεξης Γεωργουλης ?

Ο Γεωργουλης ειναι ομορφος.O Mel gibson στα νιατα του πολυ ομορφος!

Να μας πουν και η αντρες του φορουμ σας αρεσει η Τζουλια Αλεξανδρατου? ρε παιδια τι να σας πω ποτε δεν μου αρεσε.Δεν την αποκαλω ασχημη σε καμια περιπτωση! απλως δεν μπορω να καταλαβω γιατι πολυς κοσμος την αποκαλει ως την ομορφοτερη του κοσμου :confused:

Page 15 of 21 FirstFirst ... 51314151617 ... LastLast