Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast
Results 61 to 75 of 304
    Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    ψοφασ για ιντερνετικη κανταδα εσυ δεν αντεχεισ
    Χαχαχα θα μου την έκανες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Είπες αυτό: της παλιάς καψούρας, άρα φαντάστηκα ότι θα ήτανε μία.
    ειπαμε ειναι μπερδεμενο το θεμα αλλα μ κανει εντυπωση πωσ βγαζαμε καψουρα χωρισ να τ ξερουμε σε δυσκολεσ καταστασεισ
    και εγω εκανα ενα καρο βλακειεσ κι αυτεσ μ φεροτανε καλα και τωρα καταλαβα οτι ειμαι βλακασ κι εχουνε δικιο αυτεσ
    δεν τισ παρεξηγω ασ κανουν οτι θελουνε εχουμε ζησει τισ πιο μαγικεσ στιγμεσ χωρισ να μασ πει κανεισ οτι αυτο ειναι μαγεια
    και μεισ το ζουσαμε φυσιολογικα σαν να μην τρεχει τιποτα και ειμασταν μικρα και δε ξεραμε οτι αυτεσ οι στιγμεσ ειναι οτι καλυτερο μπορει να σ τυχει τουλαχιστον για μενα μιλαω οι αλλεσ δε ξερω τι κανανε μετα απλα λεω δεν υπαρχει ομορφοτερο πραγμα απο την καψουρα
    στα δυσκολα τεσπα ημουνα βλακασ οποτε αστο να παει αστο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Χαχαχα θα μου την έκανες;
    να σ κανω μια να σου φυγει ο νταλκασ βαλε ενα θεμα να αρχισω τη ιστορια θεσ να πω με τραγουδια ποιο να ειναι το νοημα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Το να το κάνει για να μην τον χάσει για μένα σημαίνει ότι πρέπει να το εκτιμήσει ο άντρας, είναι κάτι καλό όσο και να το κάνεις, δείχνει ενδιαφέρον, όπως και η ζήλια. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Για να μην έχει εμπιστοσύνη, κάτι θα σημαίνει, που για μένα είναι αλληλένδετα και τα δύο, πάνε μαζί, το πιο πιθανό είναι ότι της έχουν φερθεί άσχημα σε προηγούμενες σχέσεις ή σχέση, και δεν πιστεύει στον εαυτό της. Αυτό που πρέπει να κάνει ένας σωστός άντρας είναι να την καθησυχάσει και όχι να τη διώξει. ι.
    Αγαπητη pillow , σεναν ιδανικο κοσμο , αυτο θα συνεβαινε . Αλλα δεν ζουμε σεναν τετοιο ,. Οι σχεσεις ειναι μια μαχη , οσο κι αν ακουγομαι δυσαρεστος . Τον αλλον δεν τον ενδιαφερει γιατι η αλλη εχει καταληξει σε αυτη την κατασταση , αλλα το αποτελεσμα . Δεν ειναι οι σχεσεις φιλανθρωπικο ιδρυμα , δυστυχως . Στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται , λεει μια ρηση , και ειναι σωστη . Μου φαινεται οτι εισαι πολυ ρομαντικη , δεν το θεωρω κακο , αντιθετως , σε τιμαει , αλλα ειναι κακο για τον εαυτο σου .

Banned
    ειπαμε ειναι μπερδεμενο το θεμα αλλα μ κανει εντυπωση πωσ βγαζαμε καψουρα χωρισ να τ ξερουμε σε δυσκολεσ καταστασεισ
    και εγω εκανα ενα καρο βλακειεσ κι αυτεσ μ φεροτανε καλα και τωρα καταλαβα οτι ειμαι βλακασ κι εχουνε δικιο αυτεσ
    δεν τισ παρεξηγω ασ κανουν οτι θελουνε εχουμε ζησει τισ πιο μαγικεσ στιγμεσ χωρισ να μασ πει κανεισ οτι αυτο ειναι μαγεια
    και μεισ το ζουσαμε φυσιολογικα σαν να μην τρεχει τιποτα και ειμασταν μικρα και δε ξεραμε οτι αυτεσ οι στιγμεσ ειναι οτι καλυτερο μπορει να σ τυχει τουλαχιστον για μενα μιλαω οι αλλεσ δε ξερω τι κανανε μετα απλα λεω δεν υπαρχει ομορφοτερο πραγμα απο την καψουρα
    Πάλι καλά που το κατάλαβες έστω κι αργά. Μερικοί δεν το καταλαβαίνουνε ποτέ.

να σ κανω μια να σου φυγει ο νταλκασ βαλε ενα θεμα να αρχισω τη ιστορια θεσ να πω με τραγουδια ποιο να ειναι το νοημα
    Ε, δεν ξέρω βρε έλις, άστις καντάδες τώρα, με το ζόρι δεν θέλω να μου κάνει κανείς! Κοίτα να μη χάσεις την επόμενη μόνο και έρχεσαι εδώ και κλαίγεσαι ότι έχασες κι άλλον έρωτα τη ζωή σου. Φιλικά που λες κι εσύ.

Senior Member
    τουλαχιστον βαλε το τελικο "ς".τα νευρα μου δεν ειναι καλα..

Καιτυ εσυ δεν ησουν αυτη που της αρεσαν οι ζορικοι και σκληροι τυποι,ή σε μπερδευω με αλλη?

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Αγαπητη pillow , σεναν ιδανικο κοσμο , αυτο θα συνεβαινε . Αλλα δεν ζουμε σεναν τετοιο ,. Οι σχεσεις ειναι μια μαχη , οσο κι αν ακουγομαι δυσαρεστος . Τον αλλον δεν τον ενδιαφερει γιατι η αλλη εχει καταληξει σε αυτη την κατασταση , αλλα το αποτελεσμα . Δεν ειναι οι σχεσεις φιλανθρωπικο ιδρυμα , δυστυχως . Στον ερωτα και στον πολεμο ολα επιτρεπονται , λεει μια ρηση , και ειναι σωστη . Μου φαινεται οτι εισαι πολυ ρομαντικη , δεν το θεωρω κακο , αντιθετως , σε τιμαει , αλλα ειναι κακο για τον εαυτο σου .
    Κοίτα, εξαρτάται τι σχέση θέλεις να κάνεις. Άμα είναι μία σχέση μόνο για το σεξ, συμφωνώ, είναι μια μάχη εντυπώσεων. Αν όμως σε ενδιαφέρει κάτι πιο ουσιαστικό παρόλη τη σαπίλα της εποχής μας και ίσως και παλαιότερων εποχών, σε ενδιαφέρει η ψυχολογία του/της συντρόφου σου και θες να τον/την κάνεις να νιώσει καλύτερα, δεν κατακρίνεις για κάτι που της έτυχε. Και να σου κάνω μια ερώτηση, θα ήθελες να είχες περάσει πολλά και να σε λέγανε αδύναμο; Πολύ τυπικά όλα αυτά και πολύ επιφανειακά για μένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Καιτυ εσυ δεν ησουν αυτη που της αρεσαν οι ζορικοι και σκληροι τυποι,ή σε μπερδευω με αλλη?
    με ξερεις απο χθες ?με γνωριζεις?εγω δε σε θυμαμαι

Οχι προσωπικα,αλλα απο αυτα που χεις γραψει εδω.
    Εκτος και αν σε μπερδευω με αλλη.

Senior Member
    εχω δηλωσει κατι τετοιο δηλαδη?

Senior Member
    . Και να σου κάνω μια ερώτηση, θα ήθελες να είχες περάσει πολλά και να σε λέγανε αδύναμο; Πολύ τυπικά όλα αυτά και πολύ επιφανειακά για μένα.

Φυσικα δεν θα ηθελα να ειχα περασει πολλα και να με λεγαν αδυναμο , αλλα ζουμε σεναν σκληρο κοσμο , αυτο προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις .
    Απλως κανω μια διαπιστωση . Δεν μπορω εγω ναλλαξω εγω τον κοσμο .

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Φυσικα δεν θα ηθελα να ειχα περασει πολλα και να με λεγαν αδυναμο , αλλα ζουμε σεναν σκληρο κοσμο , αυτο προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις .
    Απλως κανω μια διαπιστωση . Δεν μπορω εγω ναλλαξω εγω τον κοσμο .
    Μπορείς όμως να αλλάξεις τον εαυτό σου και να μη λες την άλλη αδύναμη ή απελπισμένη κτλ, τουλάχιστον σε αυτό το σάιτ μπαίνουμε για βοήθεια, και όχι για να πάθουμε μεγαλύτερη κατάθλιψη.

Senior Member
    Μπορείς όμως να αλλάξεις τον εαυτό σου και να μη λες την άλλη αδύναμη ή απελπισμένη κτλ, τουλάχιστον σε αυτό το σάιτ μπαίνουμε για βοήθεια, και όχι για να πάθουμε μεγαλύτερη κατάθλιψη.
    ο,τι να ναι.

Banned
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    ο,τι να ναι.
    Ευχαριστώ πολύ, να 'σαι καλά που ξέσπασες πάνω μου τα νευράκια σου.

Page 5 of 21 FirstFirst ... 3456715 ... LastLast