Οι αντρες ελκονται απο τα κακα κοριτσια? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 304
    Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    μην εισαι τοσο κτητικη με τα θεματα που ανοιγεισ εδω ειναι οπωσ στην καφετερια που πασ στα φιλαρακια σου κ τ λεσ με απασχολει αυτο
    ε δε θα ασχοληθουνε ολοι με το προβλημα σου κι οσοι ασχοληθουνε θα σ πουν το μακρυ τουσ και το κοντο τουσ
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ετσι να τ αλαφρυνουμε και λιγο
    αν ειναι κτητικοτητα να κανουμε κουβεντα για ενα θεμα ,ναι ειμαι κτητικη..αλλα δεν ειναι τοσο βαρυ θεμα ωστε να χρειαστει να το ελαφρυνουμε.και επειδη ο καθενας κανει οτι γουσταρει και καλως κανει τελικα ακου μουσικη,τουλαχιστον βαλε κατι καλο

Senior Member
    να σε ενημερωσω υπαρχει και το θεμα music που μπορεις να βαλεις αποκλειστικα μουσικη εκει..

Senior Member
    τι θεσ να βαλω πεσ ελληνικο η ξενο εποχη;
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    να σ ενημερωσω κι εγω οτι λεω τη γνωμη μου γτ το θεμα με ενα τραγουδι αφου βαρεθηκα να γραφω

Senior Member
    παλιο ελληνικο αλλα βαλτο στο music

Senior Member
    και το ενα με παει στο αλλο

Banned
    βαλε κανενα σε στιλ ψαλμοδιας που να λεει ελεισε κυριε τα τεκνα σου...

Banned
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αυτοβοηθεια σημαινει αλληλουποστηριξη οσοι ξερουν το συμφερον τους ατο κανουν αληλουποστηριζονται.
    ετσι προχωρας μπροστα ..
    Αλληλουποστήριξη να κάνω με ποιόν ακριβώς; Με άτομα που πετάγονται για να μου τη λένε όπως εσύ και μερικοί άλλοι; Μάθε πρώτα εσύ να αλληλουποστηρίζεις και μετά κάνε μαθήματα!

Banned
    llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllll
    Last edited by αλεξανδρος_77; 29-06-2015 at 01:08.

Banned
    Τόοοοινγκ!!!

Quote Originally Posted by kaity View Post
    ... .απλα εγω βλεπω γενικα-οχι παντα-οτι οι αντρες ελκονται απο την δευτερη κατηγορια και δεν εκτιμουν τα καλα κοριτσια τα θεωρουν δεδομενα τα βαριουνται και τους ελκυει το δυσκολο αυτο που θα κανουν κοπο να κατακτησουν.
    εγω πιστευω οτι ειναι κουραστικο να το παιζεις κατι αλλο και το καλυτερο ειναι να σαι ο εαυτος σου ωστε ο αλλος να σε εκτιμησει γι αυτο.
    Διαφωνώ! ΌΛοι οι άντρες που θέλουν ή που μετά που έκαναν πολλά στη ζωη τους ζητούν σοβαρή σχέση μόνιμου χαρακτηρα θα ψάξουν να βρουν καλά κορίτσια! Είτε για καλά παιδια μιλάμε είτε για αλήτες/εγκληματιες/παλιοχαρακτηρες κλπ συναφή τετοιες κοπέλες θα ψάξουν να βρουν για το σοβαρό σκοπό. Κι αν είναι ωραίες οι προτάσεις θα είναι πολλές. Επιζητάνε κακα κορίτσια όταν ούτε συζήτηση για σοβαρούς σκοπούς κι απλά κάποια να τους προσφερει σεξουαλική ικανοποίηση, χαβαλέ και να περνάνε τον καιρό τους μαζι της μέχρι παρακάτω.

Δεν μπορείς να μην εισαι ο εαυτος σου, επειδή σιγα σιγα ο άλλος θα σε ανακαλύψει κι ετσι θα εκτεθείς. Απλά να εισαι ο καλύτερος σου εαυτός παλεύοντας να βελτιωθείς.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Διαφωνώ! ΌΛοι οι άντρες που θέλουν ή που μετά που έκαναν πολλά στη ζωη τους ζητούν σοβαρή σχέση μόνιμου χαρακτηρα θα ψάξουν να βρουν καλά κορίτσια! Είτε για καλά παιδια μιλάμε είτε για αλήτες/εγκληματιες/παλιοχαρακτηρες κλπ συναφή τετοιες κοπέλες θα ψάξουν να βρουν για το σοβαρό σκοπό. Κι αν είναι ωραίες οι προτάσεις θα είναι πολλές. Επιζητάνε κακα κορίτσια όταν ούτε συζήτηση για σοβαρούς σκοπούς κι απλά κάποια να τους προσφερει σεξουαλική ικανοποίηση, χαβαλέ και να περνάνε τον καιρό τους μαζι της μέχρι παρακάτω.

Δεν μπορείς να μην εισαι ο εαυτος σου, επειδή σιγα σιγα ο άλλος θα σε ανακαλύψει κι ετσι θα εκτεθείς. Απλά να εισαι ο καλύτερος σου εαυτός παλεύοντας να βελτιωθείς.
    σωστα.απλα οταν λεω κακο κοριτσι ειναι σχημα λογου.ισως το εθεσα λαθος.εννοω μια γυναικα δυναμικη με εντονη προσωπικοτητα νομιζω ελκυει αυτο

Banned
    πολυ σωστα το εθεσες το θεμα οταν εισαι πολυ καλος καπιοι δε μπορουν να το αντεξουν.
    αρα κ συ πολυ καλα κανεις κ κρατας τα παντα για αυτους που μπορουν να το αντεξουν
    αυτοι εκαναν την επιλογη αυτη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kaity View Post
    σωστα.απλα οταν λεω κακο κοριτσι ειναι σχημα λογου.ισως το εθεσα λαθος.εννοω μια γυναικα δυναμικη με εντονη προσωπικοτητα νομιζω ελκυει αυτο

Εμμ , πες το βρε kaitουλα , αυτες ελκουν τους αντρες , οχι οι κακες-κακες !! ατες τις θελουν οι βλαμμενοι μονο !! και ειχα αρχισει να με παρεξηγει η pillow , την φοβαται το ματι μου πλεον . Αντε βρε pillow , προσεχω παρα πολυ τι γραφω , μην τυχον και σε θυμωσω .

Senior Member
    εμμ προλαβα να το πω?βγηκαμε εκτος θεματος αρκετα..
    αρα λες πρεπει να εισαι ο εαυτος σου?

Page 7 of 21 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast