χαιρετω και ρωτω:B - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Banned
    Originally posted by Marley

krino απο το nick σου σε περασα για κοπελα pardon moi,

Ναι συνηθως με περνανε για γυναικα, ντοντ γουωρυ.
    Καλη μελετη λοιπον και τα ξαναλεμε.....

;)

Senior Member
    Marley,

ξέρεις δεν είναι απαραίτητο σώνει και καλά να νιώθεις έτοιμος για σχέση μετά από 5 μήνες που χώρισες από την προηγούμενη που διήρκεσε 3 χρόνια.

Θυμάμαι όταν χώρισα εγώ μετά από 7 χρόνια δεν ένιωσα ερωτικά για κανένα για τουλάχιστον 1 χρόνο και χρειάστηκε άλλος ένας χρόνος για να νιώσω έτοιμη για σχέση. Δε με συγκινούσε κανένας και μόνο με την ιδέα της σχέσης με έπιανε τρόμος. Όχι γιατί δεν πέρασα καλά στην προηγούμενη, το αντίθετο, αλλά γιατί χρειαζόμουν να μείνω μόνη μου, να αποτοξινωθώ από το \"εμείς\".

Είσαι και σε μια ηλικία που γίνονται διάφορες αλλαγές στο τρόπο σκέψης σου, προσπαθείς να τοποθετήσεις σε νέα βάση τη σχέση σου γενικά με τις γυναίκες, πως τις θεωρείς, ποια είναι η θέση σου εσένα σε σχέση με αυτές.

Το ποστ σου μου βγάζει περισσότερο ότι είσαι απλά μπερδεμένος, έχεις πολλές αντικρουόμενες σκέψεις. Ε, είναι φυσιολογικό και αυτό, χρειάζεται να το περάσουμε σε διάφορες περιόδους της ζωής μας για να αναθεωρήσουμε τα προηγούμενα και να προετοιμαστούμε για τα επόμενα. Όταν ωριμάσουν όλες αυτές οι σκέψεις στο μυαλό σου θα βρεις μόνος σου το δρόμο.

Senior Member
    Aphelia καλησπερα,
    το προβλημα ειναι οτι υπαρχει προβλημα...!
    διαβασα και αλλα ποστ και βλεπω οτι εχω και αλλες διαταραχες οπως το να βρεθω μποστα σε κοινο...Λετε να παω σε γιατρο?Θα γινει τιποτα?Μπορει να διορθωσει τα παντα,ο φανταστικος γιατρος??

Senior Member
    Marley Καλως ήρθες....

πολύ ωραια θα ταν ο φανταστικος γιατρος να διορθώνει τα παντα,οτι μας ενοχλει πανω μας δλδ...αλλα οπως λες ο γιατρος αυτος ειναι φανταστικος:)

Οτι κ αν γίνει, μπορει να σου δώσει ενα ερεθισμα να σκεφτεις παραπανω πανω σε πραγματα που σε απασχολουν, να σε βοηθήσει δλδ να αντιμετωπισεις ζητήματα που υπήρχαν μεσα σου αλλα τα προσπερνουσες......... ομως αυτα φωλιαζαν κ εμεναν εκει. Για μια διαδρομή δύσκολη μιλαω που προορισμο έχει το βαθυτερο, το πιο σκοτεινο \"εγω\"....αυτη τη διαδρομή μονος σου θα την κανεις...έτσι κ αλλιως...ομως καποιες στιγμες μπορει να χρειαστεις μια βοηθεια. μια στήριξη. εύχομαι να την βρεις. η μορφή της λιγη σημασια έχει...αρκει να ναι αληθινη,γνησια,ζεστη.

Senior Member
    Aphelia καλησπερα,
    το προβλημα ειναι οτι υπαρχει προβλημα...!
    διαβασα και αλλα ποστ και βλεπω οτι εχω και αλλες διαταραχες οπως το να βρεθω μποστα σε κοινο...Λετε να παω σε γιατρο?Θα γινει τιποτα?Μπορει να διορθωσει τα παντα,ο φανταστικος γιατρος??
    Όχι, σίγουρα ο γιατρός δεν μπορεί να διορθώσει τα πάντα. Μπορεί όμως να σε βοηθήσει να βρεις τη δική σου άκρη με όλα αυτά. Να πάρεις στα χέρια σου το τιμόνι του εαυτού σου, αν θες.
    Μάκια...

Senior Member
    Δυσκολα τα πραγματα,κανα καλο βιβλιο εχετε να προτεινετε?

Senior Member
    Δυσκολα τα πραγματα,κανα καλο βιβλιο εχετε να προτεινετε?

καλώς ήρθες Marley
    αλλά..

γιατί εμένα μου φαίνεται ότι δεν θέλεις να καταπιαστείς με το πρόβλημα?

Junior Member
    Marley συμφωνω με τον Panaeolus. Επιπρόσθετα θα προτεινα να χαλαρωσεις λιγακι και να το αφησεις το θεμα, αν αγχωθεις, χειροτερα θα ειναι. Πηγαινε για κανενα μπιλιαρδο, δες τους φιλους σου, κανε διαφορα γενικα να ξεχαστεις. Επισης, μην εισαι τοσο απολυτος. Υπαρχουν φιλιες μεταξυ των δυο φυλων, μην λες τετοια βρε παιδακι μου, στο 2007 ειμαστε...Αχ γιατι λετε τετοια οι αντρες????... την πατριαρχια μου μεσα....Τεσπα.

Senior Member
    Τι ενοεις Reina να καταπιαστω?Εννοεις να παω σε γιατρο?Απο την ιατρικη εχω κακες εμπειριες απο φιλους που τους ποτιζαν χαπια χωρις λογο απλα για να τους ξεφορτωθουν ενω το προβλημα ηταν ψυχονοητικο και με χαπια δεν νομιζω να διορθωνεται,ετσι δεν θελω να τιμησω το επαγγελμα.Καποιον συγγραφεα ομως που εχει ασχοληθει με μερακι θα ηθελα να τον τιμησω...!

ksenitemeni ax i csenitiiaa:p
    Δεν αγχωνομαι πλεον για τιποτα,το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην απαρνιεμαι τιποτα απο τον εαυτο μου και απλα να το μετασχηματιζω τη δυναμη αυτη σαν ενεργεια σε κατι αλλο,σε καποια αλλη σκεψη.Παρολα αυτα δυσκολα τα πραγματα:.Παντως με οσες κοπελες εχω αποπειραθει να κανω φιλιες κολητες η και φιλοι που εχουν φιλες παντα επαιζε σε βαθος η σε υψος κατι ερωτικο.τωρα εγω δεν ειδα...............

Senior Member
    Δεν αγχωνομαι πλεον για τιποτα,το μονο που μπορω να κανω ειναι να μην απαρνιεμαι τιποτα απο τον εαυτο μου και απλα να το μετασχηματιζω τη δυναμη αυτη σαν ενεργεια σε κατι αλλο,σε καποια αλλη σκεψη.Παρολα αυτα δυσκολα τα πραγματα:.
    Δηλαδή με ένα τρόπο μαθαίνεις να ζεις, προς το παρόν, με την διάθεσή σου να μην βρεθείς ερωτικά με κάποια?Σέβεσαι τον εαυτό σου κι όπου σε βγάλει?
    Μάκια...

Senior Member
    Ναι..
    χμμμ,η επιθυμια παρολα αυτα ομως ακομα υποβοσκει...αλλες φορες βγαινει στην επιφανεια σε νευρικοτητα και καμια φορα σε πνευματικη και αισθητικη απολαυση οταν αντικριζω την ομορφια καποιας κοπελας.

Senior Member
    Οπότε υπάρχει επιθυμία, δηλαδή. Απλά έχει κοπεί το δρομάκι που, μέσω αυτού, η επιθυμία γίνεται πράξη.
    Μάκια...

Senior Member
    [quote]Originally posted by Marley
    Τι ενοεις Reina να καταπιαστω?Εννοεις να παω σε γιατρο?Απο την ιατρικη εχω κακες εμπειριες απο φιλους που τους ποτιζαν χαπια χωρις λογο απλα για να τους ξεφορτωθουν ενω το προβλημα ηταν ψυχονοητικο και με χαπια δεν νομιζω να διορθωνεται,ετσι δεν θελω να τιμησω το επαγγελμα.Καποιον συγγραφεα ομως που εχει ασχοληθει με μερακι θα ηθελα να τον τιμησω...!

Εγώ μόνο θετική εμπειρία είχα και έχω Marley, χωρίς χάπια για να με ξεφορτωθούν, με μεγάλη ενθάρρυνση και αγάπη από μέρος του εμψυχωτή μου, με στόχους, πρόγραμμα και εξέλιξη τέτοια που δεν μου αφήνει περιθώρια για λάθη που θα αναστείλουν τη ζωή μου. Αλλά βέβαια, εγώ ήμουν και τυχερή όπως το θέτεις?

Senior Member
    Φοιβη κατσε γιατι λιγο μπερδειν,
    απο την επιθυμια νομιζω πως προερχεται αυτη η διαταραχη,δεν το δενω κομπο ,δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετσι.Απο που αλλου μπορει να προερχεται παρα απο το μεγα ενστικτο του σεξ και της αναπαραγωγης.Δεν ειναι οτι τρελαινομαι να βρω κοπελα απλα καποιες φορες συμβαινει αυτηη αρνητικοδιαταραχη οταν υπαρξουν ολα αυτα που περιεγραψα πιο πριν.

Reina
    δεν ξερω μην με ρωτας!:) Μου αρεσε και η κορνιζα που εβαλες το ποστ σου!Δεν τα παω καλα με τους γιατρους και τις αποστειρωσεις,θα προτιμησω το ιατρειο του υπνοδωματιου μου.

Senior Member

Reina
    δεν ξερω μην με ρωτας!:) Μου αρεσε και η κορνιζα που εβαλες το ποστ σου!Δεν τα παω καλα με τους γιατρους και τις αποστειρωσεις,θα προτιμησω το ιατρειο του υπνοδωματιου μου.

Eίσαι λίγο ισοπεδωτικός βρε Marley..
    Ιατρείο έχεις στο υπνοδωμάτιο?
    Εγώ πάλι το χρησιμοποιώ για ύπνο κυρίως, για χαλάρωση, tv, διάβασμα, κι όταν είμαι σε σχέση και με άλλους τρόπους.
    Το κάθε πράγμα έχει το ρόλο του σε αυτή τη ζωή βρε παιδί μου..:)

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast