χαιρετω και ρωτω:B - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 37 of 37
    Senior Member
    Originally posted by Marley
    Φοιβη κατσε γιατι λιγο μπερδειν,
    απο την επιθυμια νομιζω πως προερχεται αυτη η διαταραχη,δεν το δενω κομπο ,δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ετσι.Απο που αλλου μπορει να προερχεται παρα απο το μεγα ενστικτο του σεξ και της αναπαραγωγης.Δεν ειναι οτι τρελαινομαι να βρω κοπελα απλα καποιες φορες συμβαινει αυτηη αρνητικοδιαταραχη οταν υπαρξουν ολα αυτα που περιεγραψα πιο πριν.
    Κι εγώ έχω μπερδευτεί, η αλήθεια είναι. Οπότε λες οτι το πρόβλημα ξεκινάει από το ένστικτο του σεξ? Έχεις αυτό το ένστικτο, όπως όλοι μας, και έτσι σου δημιουργείται επιθυμία. Παρόλα αυτά δεν θέλεις να βρεις κοπέλα. Οπότε το ένστικτο έρχεται σε αντίθεση με το οτι θέλεις να μείνεις μόνος? Κι έτσι δημιουργείται το πρόβλημα? Αυτό λες οτι είναι?
    Μάκια...

Senior Member
    Εμμμ και εγω γουσταρα μια κοπελλα θυμαμαι τωρα τελευταια και οταν την ειδα με μια φιλη της να καθεται σε μια καφετερια ειπα ενα γεια και σηκωθηκα και εφυγα...τωρα αντε να εξηγησεις αυτην την συμπεριφορα...και δεν ειμαι και κανα παιδακι.
    Γενικα ο ερωτας παντα σε μπερδευει ασχημα...δεν φερεσαι με λογικο τροπο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι δεν με πολυενδιαφερει να βρω κοπελα αυτη τη περιοδο.Η επιθυμια ομως νομιζω οτι υπαρχει-για να υπαρχουν αυτες οι διαταραχες= δηλ μπορει να ειναι αυτο το προβλημα φοιβη.Επισης οταν βρεθω σε καποιο χωρο με μια κοπελα που υπαρχει ερωτικη ελξη μεταξυ μας,δημιουργουνται ολες αυτες οι συναισθηματικονοητικες συγκρουσεις με αποτελεσμα να εχω μια αρνητικη αισθηση προς αυτην και οταν υπαρχει ερωτικοπαιχνιδιαρικη διαθεση να αποφευγω την επικοινωνια μεταξυ μας.αυτο το ειχα απο παλια με διαφορους τροπους,τωρα που το σκεφτομαι δηλ πριν ακομα δημιουργηθει η τελευταια σχεση που ειχα.
    τι λεει ο γιατρος?

Senior Member
    σκεφτομαι οτι μπορει να συνδεεται με κατι αλλο που μουρχετε καμια φορα στο μυαλο,το οτι δεν μπορω οτιδηποτε παει να με εξουσιασει και αντιδρω με διαφορους τροπους.δηλ ετυχε να παω για φαγητο στο σπιτι καποιου πλουσιου που ειχε τρεισ σερβιτορους απο πανω για να αλλαζουν το καθε πιατο τρεισ φορες το λεπτο και μιλαγε ολη την ωρα για δουλειες και γενικα υπηρχε ενα κλιμα που μου φαινοτανε περιεργο και μου εβγαιναν τα ιδια συναισθηματα.Μηπως εχει να κανει και με τα εξουσιαστικα παιχνιδια στν ερωτα?

Senior Member
    Νιώθεις δηλαδή να σε εξουσιάζουν οι γυναίκες με το ερωτισμό τους? Κι αφού το σεξουαλικό ένστικτο είναι τόσο ακαταμάχητο, αυτόματα κι αυτές αποκτούν δύναμη πάνω σου.
    Εδώ που τα λέμε, δεν έχεις κι άδικο!
    Μάκια...

Senior Member
    Οποιος εχει τη μυγα...Ακου τι καθομαι και λεω σε γυναικες,γιαυτο η κοινωνια εχει ξεφυγει.ΜΥΓΕΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑΑ:P

Senior Member
    Καλύτερα βρε που τα λες σε γυναίκες! Ίσως ξεφοβηθείς έτσι!Έτσι κι αλλιώς απο δω είσαι ασφαλής! Δεν μπορούμε να ασκήσουμε τέτοιου είδους δύναμη πάνω σου!
    Μάκια...

Page 3 of 3 FirstFirst 123