Results 1 to 15 of 37
Thread: χαιρετω και ρωτω:B
-
12-12-2007, 09:38 #1
χαιρετω και ρωτω:B
Χαιρετω σαν νεος στο φορουμ:)
Ειμαι στα 22 και κατα καιρους μου εμφανιζονται διαφορες νευρωσικες διαταραχες σε σχεση με τισ γυναικες.Για το ιστορικο εχω κανει 2 ψιλοσοβαρες σχεσεις μεχρι στιγμης και διαφορες σεξ.επαφες.
Χωρισα πριν πεντε μηνες μετα απο 3χρονη σχεση απο κοινη αποφαση με την κοπελα μου και απο τοτε εχω γνωρισει διαφορες κοπελες σαν γνωριμιες.Στο θεμα τωρα:Καμια φορα εχει τυχει να βρεθω με κοπελες σε διαφορες παρεες που την βρισκω ελκυστικη ας πουμε και αισθανομε σαν να με πιανει καποιου ειδους φοβια που εχει σχεση να κανει με την επιθυμια φανταζομε.Δεν εχω και πολυ αυτοπεποιθηση αλλα αυτο δεν με ενοχλει γενικως ισα ισα που το απολαμβανω,αλλα με τις γυναικες κατι συμβαινει.Πριν κανα μηνα ετυχε να σηκωθω να φυγω απο το τραπεζι ενω παραγγειλαμε καφε χωρις να πω κουβεντα.
Σκεφτηκα οτι πρεπει να βρω οπωςδηποτε μια κοπελα.Εδω και δυο εβδομαδες γνωρισα μια κοπελα που εδειχνε ενδιαφερον αλλα εχουμε μιλησει λιγες φορες και αυτο γιατι φταιω εγω.Εχει παει πολλες φορες να με πλησιασει αλλα εγω εβρισκα παντα καποια δικαιολογια να φυγω.Και γενικως με εχει πιασει μια αποστροφη προς τις γυναικες που παιζεται κατι ερωτικο απο πλευρας μου η απο αυτες.
ειναι σοβαρο?:cool:
- 12-12-2007, 13:17 #2
Γειά σου Marley καλώς μπήκες και συ!!!
Ποιά η σχέση σου με άτομα του ίδιου φύλου με σένα, είχες ποτε την επιθυμία να κάνεις σχέση με κάποιον άντρα;Βάλτε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, είναι τόσο όμορφο να είστε χαρούμενοι..
Άβυσσος η ψυχή του διαδικτύου...
12-12-2007, 16:36 #3
Γεια σου Εκτορ:)
Οχι σχεση με αντρα δεν υπαρχει περιπτωση:o Ειναι κατι βαθυτερο αλλα δεν εχω την πειρα να το αναλυσω.εχει να προτεινει κανεισ κανα βιβλιο που να εχει σχεση με σεξουαλικες διαταραχες κτλ?
12-12-2007, 17:12 #4
Originally posted by Marley
Χαιρετω σαν νεος στο φορουμ:)
Σκεφτηκα οτι πρεπει να βρω οπωςδηποτε μια κοπελα.
Από όλα όσα είπες στέκομαι στην παραπάνω πρόταση, απλά γιατί μου χτύπησε λίγο σαν παράταιρη με το υπόλοιπο μήνυμά σου.
Λες οτι νιώθεις αποστροφή για τις γυναίκες με τις οποίες υπάρχει κάποιο σεξουαλικό ενδιαφέρον.Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να βρεις κοπέλα, τότε?Γιατί οπωσδήποτε?Μάκια...
12-12-2007, 18:00 #5
Θα ελεγα οτι της φοβασαι για αυτο και φευγεις.
Σιγουρα εχεις δουλεια να κανεις και αρκετη κουβεντα μπορω να σου πω.
Αρκετοι αντρες φοβουνται τις γυναικες και αυτο ξεκιναει συνηθως απο την παιδικη ηλικια.
Δεν ξερω τι βιωματα ειχες και δεν μπορω να επεκταθω.
Πιστευω οτι βαθεια μεσα σου σε τρομαζει η δυεισδηση (ετσι γραφεται αυτη??) και οτι ειναι γυρω απο αυτο.
Γενικα ναι, πρεπει να βρεις κοπελα κανεις δεν λεει οχι.
Πριν απο αυτο ομως εχεις να λυσεις διαφορα ζητηματα.
Η επικοινωνια με το αλλο φυλο ειναι ενας ενδιαφερον πειραματισμος για τον οποιο ομως πρεπει να εχεις λυμενα καποια ζητηματα.
Πες περισσοτερα για να κατευθυνουμε την κουβεντα και να μην κανω ασχετες υποθεσεις.
12-12-2007, 21:40 #6
.Δεν εχω και πολυ αυτοπεποιθηση αλλα αυτο δεν με ενοχλει γενικως ισα ισα που το απολαμβανωDum spiro spero (?)
13-12-2007, 02:47 #7
Γεια σας,
Το μηνυμα ηταν λιγο πρωινο με την τσιμπλα στο ματι:)
Φοιβη σκεφτηκα οτι πρεπει να βρω οπωςδηποτε μια κοπελα γιατι ολα γυριζουν γυρω απο το σεχ στην ηλικια που βρισκομαι και γιατι αντιλαμβανομαι το προβλημα μου και ο μονος τροπος που σκεφτηκα ηταν να το αντιμετωπισω οπως εκανα στην εφηβια,που εβαζα τον εαυτο μου σε διαφορους νοητικους ρολους,για να πλανευσω τα κοριτσια και να παρω αυτο που ηθελα.Με αυτη τη λογικη εγραψα το \'οπωςδηποτε΄..
Krino πλεον ειμαι σε μια κατασταση (αφοτου αντιληφθηκα αυτη την παρενεργεια) πιο πολυ απαθειας (μαλλον σαν αμυνα) για να ξεπερασω το φοβο αυτο που ερχοταν στην επιφανεια παλιοτερα.Για το φοβο της διεισδησης τωρα που το λες εχει τυχει κατι παρομοιο πριν καποια χρονια,Αλλα εβγαινε σαν αμηχανια και βαρεμαρα να το πω? πριν τη στιγμη της ενωσης.Βεβαια ειχα και αλλες σεξουαλικες εμπειριες πολυ πιο θερμες και γενικα ειχα περασει μια περιοδο πολυ εντονη σεξουαλικα με περισσοτερους συντροφους.
Οσο για τα παιδικα μου βιωματα τι λενε?Ημουν λιγο ζωηρος,γονεις μεσοαστοι,ταξιδευαμε πολυ λογω επαγγελματων και αλλαζαμε τοπους κατοικιας,πολυ παιχνιδι,ετρωγα που και που ξυλο απο γονεις,(συντηριτικοι)
σεξουαλικα δεν ειχα παρει χαμπαρι τι γινεται μεχρι τα 16,Βεβαια ερωτευομουνα καθηγητριες και μεγαλυτερες και ονειρευομουνα διαφορα...;) Τωρα φιλες δεν κανω καθολου ευκολα,δεν ξερω γιατι ,δεν με εχει απασχολησει ποτε το θεμα ιδιαιτερα να κανω γυναικιες παρεες εχω δυο φιλες που κανουμε παρεα καμια φορα,αλλα τις ξερω απο τα 17 μου χρονια και εχουμε περασει πολλα μαζι και ειχαμε ολοκληρωσει τις σχεσεις μας και περναμε καλα τωρα σαν φιλοι χωρις κατι το ερωτικο.Γενικως δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να υπαρξει φιλια αναμεσα στα δυο φυλα:P
Μετα απο μια περιηγηση σε κατι βιβλια καποιος ελεγε οτι οι γυναικες εκμεταλευομενες την ομορφια ασκουν εξουσια..,μηπως αυτη η εξουσια με φοβιζει??
Ελενα το τελευταιο το ειπα επειδη γενικως ειχα περασει μια σχετικα εντονη εφηβια με ουσιες και μπολικα οινοπνευματα (εθιμοτυπικα..καθε δευτερο σαβατο:) και τωρα ειμαι σε μια φαση που δεν με τραβανε οι αγριες γιορτες και τα πανηγυρια και ειμαι σε ενα mood που συμβιβαζομαι με διαφορεσ καταστασεις,εχουν συμβει πολλες αλλαγες και με ταχυτητα στη ζωη μου και στη σκεψη μου(μεγαλωνω και το καταλαβαινω).Αλλα οτι δεν εχω πολυ αυτοπεποιθηση το ξερω,χωρις αυτο να με κανει δυστυχισμενο.Απλα ξερω οτι θα μπορουσα να ειμαι πιο πολυ χαβαλεδιαρης και να αντιμετωπιζω τις καταστασεις με περισσοτερο χιουμορ οπως καποτε,ενω τις αντιμετωπιζω πιο πολυ με σκεψη, παρολα αυτα ποτε με απαισιοδοξια,και δεν ειμαι το ατομο που θα κανει το \'καραγκιοζη\' για να περασει καλα η παρεα το βραδυ.τεσπα με λιγα λογια μαλλον το σκεφτομαι πολυ το θεμα :P
αυτα:)
13-12-2007, 03:32 #8
Originally posted by krino
Ασχολισε με την ψυχολογια επαγγελματικα?Εντοπιζεις εκτος απο το προβλημα που αναφερω,καποια αλλα στα ποστ μου?
13-12-2007, 04:46 #9
marley μια γνωμη κι απο μενα
δεν φοβασε τιποτα αγορινα μου
σκατα εχεις στο μυαλο σου και πρεπει να σκαψεις και να τα διωξεις ολα,δεν το λεω με καποιο υφος ετσι προς θεου αλωστε ολοι εχουμε
ειναι ενα κακο τριπακι που εχει μπει το κεφαλακι σου
διαβασε αν θες λιγο να ξεφυγεις καπως
osho σχετικα με τις σχεσεις θα σε βοηθησει θα το βρεις σε πολλα βιβλιοπωλεια
καλημερες
13-12-2007, 08:06 #10
Originally posted by krino
Ασχολισε με την ψυχολογια επαγγελματικα?Εντοπιζεις εκτος απο το προβλημα που αναφερω,καποια αλλα στα ποστ μου?
αντε βρε, το γελιο κανει καλο.... ;)
Με τους ανθρωπους ασχολουμε και οχι με την ψυχολογια.
Με 5 ποστς σου, πως θα μπορουσα να σου πω κατι για σενα??
Κανε περισσοτερες αναφορες για αυτα που σε ενοχλουν, να τα συζητησουμε και βλεπουμε.
Εχεις προβλημα δεν αντιλεγω αλλα αυτο μην σε αναστελλει στο να μιλησεις για αυτο, οκ??
Θα σου πω για μενα, οτι ειχα και εγω καποια τετιου τυπου προβληματα αλλα τα ελυσα με αρκετη κουβεντα και υπομονη.
Εχε και εσυ και θα τα λυσεις.
13-12-2007, 11:04 #11
Φοιβη σκεφτηκα οτι πρεπει να βρω οπωςδηποτε μια κοπελα γιατι ολα γυριζουν γυρω απο το σεχ στην ηλικια που βρισκομαι και γιατι αντιλαμβανομαι το προβλημα μου και ο μονος τροπος που σκεφτηκα ηταν να το αντιμετωπισω οπως εκανα στην εφηβια,που εβαζα τον εαυτο μου σε διαφορους νοητικους ρολους,για να πλανευσω τα κοριτσια και να παρω αυτο που ηθελα.Με αυτη τη λογικη εγραψα το \'οπωςδηποτε΄..Μάκια...
13-12-2007, 20:09 #12
Φοιβη οχι ετσι ακριβως
απλα αφου αντιλαμβανομε το προβλημα μου και βλεπω οτι δεν ειμαι ανετος με τις γυναικες και μου βγαινει αυτη η αρνητικοφοβια τελος παντων,σκεφτηκα να το κυνηγησω-(αντιμετωπισω) βρισκοντας οπωςδηποτε μια γυναικα εκεινη την περιοδο αλλα το προβλημα μπορει να εγινε και χειροτερο.Εαν ειμουν ανετος και δεν υπηρχε προβλημα θα ημουν και χαλαρος και δεν θα ειχα τετοιου ειδους διαταραχες και ουτε θα κυνηγουσα κατι,απλα θα περιμενα να βρω την καταλληλη κοπελα.
Νοητικους ρολους δηλαδη ειχα συνδιασει την γυναικα με το ποτο και τη διασκεδαση μαλλον και κανοντας μεταβατικες σκεψεις και δημιουργοντας στο μυαλο μου διαφορους σαγηνευτικους ρολους και φοροντας μασκες εφερνα μια γυναικα εκει που την ηθελα...Παντα πιανει αν και χρειαζεται υποκριτικες ικανοτητες που αποχτονται ευκολα με το ποτο!....εφηβικες συνηθειες :o)
Krino
δεν ξερω τι με ενοχλει,πιθανον να ειναι κατι ιδεοψυχαναγκαστικο η δεν ξερω κ εγω τι..
Μπορει να ειναι απλα προβλημα επικοινωνιας και χαμηλης αυτοεκτιμησης.Θελει πολυ συζητηση οντως και λιγο δυσκολο.Μπορει να φταινε κ οι γυναικες:)
Μηπως μπορειτε να προτεινεται καποιο βιβλιο επιστημονικης γεμισης μηπως βοηθισει?
panaeolus thanks για τον Οσσο i will check it;)
13-12-2007, 23:31 #13
Krino
δεν ξερω τι με ενοχλει,πιθανον να ειναι κατι ιδεοψυχαναγκαστικο η δεν ξερω κ εγω τι..
Μπορει να ειναι απλα προβλημα επικοινωνιας και χαμηλης αυτοεκτιμησης.Θελει πολυ συζητηση οντως και λιγο δυσκολο.Μπορει να φταινε κ οι γυναικες:)
Οσο φταιμε εμεις αλλα τοσο και οι γυναικες.
Αλλα δεν ειναι οι γυναικες η συζητηση μας οποτε αστες απο εξω επι του παροντος.
Εγω προσδιοριζω το προβλημα κυριως σε φοβια (ες) για την οποια ομως πρεπει να αναρωτηθεις αν θες να την ξεδιπλωσεις.
Συνεχισε ομως να το συζητας και καπως θα φτασουμε εκει που πρεπει.
Δεν υπαρχει ομως περιπτωση με τα οσα εχουμε πει να φτασει κανεις να σου πει, αααα αυτο φταιει, τραβα λυστο.....
;)
14-12-2007, 00:06 #14
Φοιβη οχι ετσι ακριβως
απλα αφου αντιλαμβανομε το προβλημα μου και βλεπω οτι δεν ειμαι ανετος με τις γυναικες και μου βγαινει αυτη η αρνητικοφοβια τελος παντων,σκεφτηκα να το κυνηγησω-(αντιμετωπισω) βρισκοντας οπωςδηποτε μια γυναικα εκεινη την περιοδο αλλα το προβλημα μπορει να εγινε και χειροτερο.Εαν ειμουν ανετος και δεν υπηρχε προβλημα θα ημουν και χαλαρος και δεν θα ειχα τετοιου ειδους διαταραχες και ουτε θα κυνηγουσα κατι,απλα θα περιμενα να βρω την καταλληλη κοπελα.
Νοητικους ρολους δηλαδη ειχα συνδιασει την γυναικα με το ποτο και τη διασκεδαση μαλλον και κανοντας μεταβατικες σκεψεις και δημιουργοντας στο μυαλο μου διαφορους σαγηνευτικους ρολους και φοροντας μασκες εφερνα μια γυναικα εκει που την ηθελα...Παντα πιανει αν και χρειαζεται υποκριτικες ικανοτητες που αποχτονται ευκολα με το ποτο!....εφηβικες συνηθειες :o)
Μάκια...
14-12-2007, 00:54 #15
Πηγα να το κανω αλλα μολις γνωρισα την κοπελα που εδειξε καποιο ενδιαφερον δεν το προχωρησα συμφωνα με τη συνταγη αυτη:P
krino απο το nick σου σε περασα για κοπελα pardon moi,
διστυχως ειναι πολυπλοκα θεματα που θελουν πολυ συζητηση και εχω ελλειψη θεωριας ωστε να μπορεσω να απομονωσω το τι με ενοχλει οποτε θα αφιερωσω το τριημερο σε μια μικρη βολτα στα βιβλιοπωλεια και πιθανον να τα ξαναπουμε.
ευχαριστω για το χρονο σας :o)
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία