Πως αντέχετε με το στίγμα; - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 90
    Senior Member
    βασικα νομιζω υπαρχει ελλειψη ιατρικης γνωσης.

τα σχολεια δε μας μαθαινουν τιποτα..

ασε που υπαρχουν και πολλες δεισιδαιμονιες.

οποτε τι ψαχνεις, αλλα σε αυτη τη χωρα εξαλλου οι περισσοτεροι ειναι λαλημενοι και αστειοι οποτε τι μιλανε κιολας για τους σχιζοφρενεις ; αυτοι τους πειραξαν ;

δε βλεπουν καλυτερα τι λαλημενοι και γελοιοι ειναι οι ιδιοι ;
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Quote Originally Posted by Αρης31 View Post
    εκανα εναν βαθυ υπνο λογο των φαρμακων και αργω να ξυπνησω, τι εννοειτε κυριε δημητρη?
    τι εννοω?οτι η ποιοτητα καλη η κακη του ανθρωπου ειτε επαθε ψυχωση ειτε οχι παραμενει η ιδια.κ οτι πολλοι ανθρωποι φερονται απαισια στους αλλους και αναρωτιουνται κ προβληματιζονται οτι φταιει το στιγμα

Senior Member
    για το ηθικο του θεματος δεν μπορω να σου απαντησω, δεν ξερω, για το ιατρικο παλι ειμαστε ασθενεις,πασχοντες και εχουμε αναγκη απο φαρμακευτικη αγωγη

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    βασικα νομιζω υπαρχει ελλειψη ιατρικης γνωσης.

τα σχολεια δε μας μαθαινουν τιποτα..

ασε που υπαρχουν και πολλες δεισιδαιμονιες.

οποτε τι ψαχνεις, αλλα σε αυτη τη χωρα εξαλλου οι περισσοτεροι ειναι λαλημενοι και αστειοι οποτε τι μιλανε κιολας για τους σχιζοφρενεις ; αυτοι τους πειραξαν ;

δε βλεπουν καλυτερα τι λαλημενοι και γελοιοι ειναι οι ιδιοι ;
    αν θες ιατρικες γνωσεις τοτε φιλε μου πρεπει να δωσεις κατατακτηριες και να μπεις στο πανεπιστημιο :-)

ΟΧΙ δεν χρειαζεται να μπει ιατρικη για να απαιτησει ιατρικη γνωση... ειναι δικαιωμα του 'ασθενη΄να απαιτει καλη ποιοτητα ιατρικων παροχων

Senior Member
    :confused:

:confused:
    :cool: .

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΔΗΜΗΤΡΗΣ17817 View Post
    ΟΧΙ δεν χρειαζεται να μπει ιατρικη για να απαιτησει ιατρικη γνωση... ειναι δικαιωμα του 'ασθενη΄να απαιτει καλη ποιοτητα ιατρικων παροχων
    για να ζητας ιατρικες παροχες πρεπει να εισαι σε θεση και να γνωριζεις απο διαφορα θεματα που δεν αφορουν τον ασθενη και ουτε και θα πρεπε

Α ΝΑΙ?:p .

Senior Member
    εν ετει 2015 μη λεμε οτι θελουμε...

ΟΛΟΙ πρεπει να εχουμε ιατρικες γνωσεις φυσιολογιας δηλαδη το πως λειτουργουμε.

εν τελει προκειται για εμας τους ιδιους !!! το πιο βασικο μαθημα που υπαρχει !!!

δινει αυτογνωσια και τα παντα....

αλλα δε το κανουν γιατι θελουν να μας εχουν στο σκοταδι και να μας πιανουν κοτσους και να μας εκμεταλλευονται.

ωστοσο με το ιντερνετ μπορεις να μαθεις και μονος σου..

αν θες ιατρικες γνωσεις τοτε φιλε μου πρεπει να δωσεις κατατακτηριες και να μπεις στο πανεπιστημιο :-)
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Υπαρχει η περιθωριοποιηση και η καχυποψια σε κλειστες κοινωνιες. Αυτο δεν ειναι κατι που αλλαζει, αυτο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι να μην αφησουμε να "αυτοπεριθωριοποιηθουμε" , δηλαδη να σκεφτομαστε συνεχεια οτι λογω της ασθενειας που κουβαλαμε οι αλλοι μας κανουν στην ακρη. Ναι μπορει να ισχυει εν μερει, αλλα νομιζω οτι οσοι εχουν αντιμετωπισει το προβλημα καταλαβαινουν τι εννοω.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ποια καχυποψια, σε ξερει κανεις? ποιο προβλημα εχεις αντιμετωπισει?

Senior Member
    ποια καχυποψια, σε ξερει κανεις? ποιο προβλημα εχεις αντιμετωπισει?

Εννοω , οτι σε κλειστες κοινωνιες δεν σε πλησιαζει ευκολα ο αλλος για μια φιλικη κουβεντα. Ειναι κλειστα τα κυκλωματα. Εαν υπαρχουν και διαφορες "φημες" του στυλ αυτος δεν στεκει και πολυ καλα στα μυαλα του .... τοτε τα πραγματα γινονται πιο δυσκολα.

Βασικα, τριχες περισσοτερο εξαρταται απο εσενα ... τυχαινει να ειμαι κλειστος χαρακτηρας απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου , οποτε εαν δεν κανει ο αλλος την πρωτη κινηση ... συνηθως δεν υπαρχει καμμια επικοινωνια. Προσωπικα εχω βρει τις ισοροπιες μου νομιζω, απο παρεες εχω μερικες , αλλα ειμαι ανθρωπος της μοναξιας κυριως και ξερω οτι δεν γινεται να βαζεις παρεες στο συρταρι και να τις βγαζεις οποτε θες επικοινωνια και παρεα. Λογικο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αμα εχεις καχυποψια μεινε μεσα στο σπιτι με ηρεμια και κανε κατι που να απασχολει το μυαλο σου

Senior Member
    αμα εχεις καχυποψια μεινε μεσα στο σπιτι με ηρεμια και κανε κατι που να απασχολει το μυαλο σου
    Εννοω οτι εχω την καχυποψια , οτι οι αλλοι ειναι καχυποπτοι με εμενα ... πραγμα που θα ελεγα οτι ισχυει σε γενικες γραμμες ... γιατι ειμαι αυτος που ειμαι .... τεσπα.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast