Πως αντέχετε με το στίγμα; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90
    Senior Member
    μηπως οι αλλοι σε στιγματιζουν επειδη τους επιτιθεσαι με το παραμικρο ; λεω μηπως...

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ο καθένας έχει τις απόψεις του, σε κανέναν δεν απαγορεύουμε να λέει τη μπούρδα του (που νομίζει ότι είναι καλά).
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Quote Originally Posted by maus View Post
    μηπως οι αλλοι σε στιγματιζουν επειδη τους επιτιθεσαι με το παραμικρο ; λεω μηπως...
    Να μην ασχολείσαι μαζί μου, σε έχω βάλει στη λίστα αποκλεισμού........το τι κάνω εγώ είναι άλλο θέμα.

Senior Member
    pillow εσύ να προσπερνάς! Αυτό προσπαθώ να πω.
    Πας παρακάτω κι άσε τους άλλους να χαρακτηρίζουν, να βάζουν ταμπέλες κλπ. Δεν σε αφορά τίποτα απ' αυτά.
    Ετσι τουλάχιστον προσπαθώ να κάνω εγώ, άλλοτε τα καταφέρνω, άλλοτε όχι. Τελευταία γίνεται όλο και ευκολότερο :)
    Bobby Fischer
    1. ε4 γ5

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Καλά ρε φλοκ.........είσαι σοβαρός;;; Μπαίνουμε εδώ μέσα να γράψουμε τον πόνο μας - ότι η κοινωνία είναι όντως εναντίον μας - και έρχεσαι και το αποδεικνύεις με το να μας τη λες; Κι εγώ έτσι όπως τα βλέπει η Jackie τα βλέπω, τυχαίο; Μήπως εσύ που είσαι απ' έξω τα βλέπεις αλλιώς και δεν σου αρέσουν αυτά που γράφουμε; Εμείς κατηγορούμε αυτούς που μας στιγματίζουν, εσύ τι κάνεις; Όταν λέμε η κοινωνία, ή ακόμα και όλη η κοινωνία, εννοούμε ένα πολύ μεγάλο μέρος της, την πλειοψηφία, απλά χάρην του λόγου το λέμε έτσι! Νομίζεις ότι όλα είναι ρόδινα σε μας; Κάνεις λάθος, κάθε μέρα χάλια είμαστε, ενώ αντίθετα, γνωρίζω άλλους ανθρώπους που είναι μες στην τρελή χαρά και αυτό με βυθίζει ακόμα πιο πολύ στην κατάθλιψη, γιατί λέω γιατί η φύση ή ο θεός φέρθηκε άσχημα σε μένα, και στους άλλους με το ίδιο πρόβλημα, τι φταίξαμε; Και έρχεσαι εσύ να μας κάνεις τον πόνο μας μεγαλύτερο;;; Να φοβούνται να γράψουνε τα παιδιά;
    Αν καταλαβες οτι σας την λεω δικο σου θεμα αν μεγαλωνει ο πονος σου απο μερικα ποσταρισματα που μαλλον δεν καταλαβαινεις καν το νοημα τους επισης και οσο για το οτι φοβουνται να ποσταρουν τα...παιδια απλα ασχολιαστο. Ειπαμε αγαπαμε Pillow οπως και να εχει.

Banned
    Jackie: Έχεις δίκιο πρέπει όλους να μη μας επηρεάζει ώστε να μην έχουνε καθόλου αξία αυτοί που τα κάνουν. Αυτή που τους δίνουμε εμείς τουλάχιστον........

Φλοκ: Σε ευχαριστώ που μ' αγαπάς αλλά με αυτά που έλεγες στις άλλες κοπέλες ήταν σαν να τα έλεγες σε μένα!! Γιατί κι εγώ έτσι σκέφτομαι. Εντάξει ίσως το είπα λίγο υπερβολικά αλλά η ουσία είναι ότι μπαίνουμε για συμπαράσταση εδώ και όχι για να γίνουμε χειρότερα.

Senior Member
    @πιλ το στιγμα ειναι παντου και γω το λεω για να τεσταρω ατομα.. παντως πολλοι εχουν αποχωρησει απο τη ζωη μου απο το ψυχιατρειο και μετα..
    γνωρισα βεβαια και ατομα απο το ψυχιατρειο και βγαινουμε αραια και που

Banned
    Εσωτερική σήψη όταν λες το στίγμα είναι παντού εννοείς ότι υπάρχει σε όλους τους τομείς, όχι μόνο στις ψυχικές ασθένειες, πχ αν είσαι υπέρβαρος κτλ; Για αυτούς που έχουν αποχωρήσει μη στενοχωριέσαι, έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε ή σε συμπαθούν και το ξέρεις αυτό. Πχ εγώ σε συμπαθώ πολύ. Όπως και άλλα παιδιά εδώ στο φόρουμ. Καλό κι αυτό που γνώρισες παιδιά από το ψυχιατρείο, αρκεί να είναι καλά παιδιά.

Junior Member
    Ο ρατσισμός απέναντι σε μας είναι ακραίος, μη μάθει κάποιος ότι έχω πρόβλημα μου στερεί κάθε δικαίωμα στην επιλογή στη σκέψη στο αίσθημα.

Ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί δεν ρωτούν εμένα για το πως είμαι αν και δεν έχω δόσει κανένα δικαίωμα ρωτάν τους γονείς μου.

Το στίγμα το αντιμετωπίζω πιστεύοντας στο θεό και στη δικαιοσύνη. Επειδή η κοινωνία με έφερε σε αυτη τη κατάσταση δε συμαίνει ότι είναι σωστή ίσα ίσα που πιστεύω ότι όποιος μου φέρεται ρατσιστικά είναι μισός άνθρωπος και ούτε του δίνω σημασία.

Banned
    Ηρακλή έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες. Πρέπει να προσπαθούμε συνέχεια να δείχνουμε νορμάλ μόνο και μόνο για να αρέσουμε στους λιγότερους από τους μισούς, οι άλλοι μας απορρίπτουν εξ' αρχής. Κι εγώ παρόμοια εμπειρία με σένα είχα από γιατρό, ήξερε ότι πονάω μέσα μου πολύ και ότι είμαι δυστυχισμένη, και αντί να μου αλλάξει αυτό προσπαθούσε να με κάνει να φέρομαι "καλύτερα" στους άλλους, λες κι εγώ είχα το πρόβλημα. Αν ήξεραν μόνο τι κακό μας έκαναν, θα αυτοκτονούσαν έτσι και είχαν λίγη "τσίπα" μέσα τους........

Senior Member
    συμφωνω μαζι σου οτι μονο με το Θεο αντιμετωπιζεται η κατασταση.

Θυμισου ομως και τα λογια του Αποστολου Παυλου

"Μεχρι τη δυση του ηλιου η οργη σου για τους αλλους να εχει καταλαγιασει."

ειναι παντα χρησιμα για ολους μας.

Quote Originally Posted by iraklis1 View Post
    Ο ρατσισμός απέναντι σε μας είναι ακραίος, μη μάθει κάποιος ότι έχω πρόβλημα μου στερεί κάθε δικαίωμα στην επιλογή στη σκέψη στο αίσθημα.

Ακόμα και οι ίδιοι οι γιατροί δεν ρωτούν εμένα για το πως είμαι αν και δεν έχω δόσει κανένα δικαίωμα ρωτάν τους γονείς μου.

Το στίγμα το αντιμετωπίζω πιστεύοντας στο θεό και στη δικαιοσύνη. Επειδή η κοινωνία με έφερε σε αυτη τη κατάσταση δε συμαίνει ότι είναι σωστή ίσα ίσα που πιστεύω ότι όποιος μου φέρεται ρατσιστικά είναι μισός άνθρωπος και ούτε του δίνω σημασία.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Η προκατάληψη για τις ψυχικές παθήσεις με έχει οδηγήσει να αναζητήσω φίλους πάσχοντες όπως είμαι και εγώ

Banned
    σε στιγματιζουν για καλο η για κακο? η σωστη απαντηση ειναι κ για τα δυο αφου κανεις δε θα ειχε ασχοληθει με κατι αναξιο σχολιασμου.,.

Senior Member
    Δεν υπαρχει κανενα στιγμα μιλαμε για ασθενεις με θεματα υγειας που πρεπει να λαμβανουν μια αγωγη

merikes φορες κ οι ανθρωποι με ψυχικες παθησεις υπερβαινουν κατα πολυ κιολας τα ορια ελευθεριας τους κ στεναχωρουν αλλους ανθρωπους.πρεπει κατα την γνωμη μου τλκ αυτοι να καταλαβουν το λαθος τους να προβληματιστουν και κατα το δυνατο καπως να βελτιωθουν.δεν ειναι δυνατον επειδη εχουμε ψυχικη βεβαια ουτε να μας αδικουν αλλα και! ουτε να αδικουμε συνεχως τους αλλους κ να τα ριχνουμε τα βαρη στο στιγμα μας... ΥΓ η αυτογνωσια ειναι δυσκολο πραμα αλλα και μονοδρομος αμα θελουμε να τα παμε καλα με τους αλλους συνανθρωπους μας.δυσκολο....

Senior Member
    εκανα εναν βαθυ υπνο λογο των φαρμακων και αργω να ξυπνησω, τι εννοειτε κυριε δημητρη?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast