Γυναίκες - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Δεν έφαγα καμία σφαλιάρα από συντρόφους μου,γιατί έφαγα αρκετές στα παιδικά μου χρόνια και χόρτασα,δεν ήθελα άλλες.:P
    Ο σύντροφος που θα χρησιμοποιήσει το χέρι του ή το πόδι του αντί για το λόγο του(και αυτόν ακόμη όχι ως χέρι ή πόδι αλλά ως λόγο μόνο-γιατί δεν ξεχνώ πως δέρνουμε και με τη γλώσσα),όπως κι εγώ σε αυτόν αντίστοιχα,τότε το χάσαμε το τρένο και βαδίζουμε σε άλλες διαδρομές.
    Θέλει πολύ προσοχή,θέλει να μπορείς να λες αντίο όταν περνάς σε τέτοιους δρόμους,κακοποιητικούς και αυτά για δεύτερες,τρίτες και τέταρτες ευκαιρίες,είναι σάλτσες.//Το πέρασμα στη βία,έχει γίνει λοιπόν και δε φτιάχνει με ευχολόγια.Ο τρόπος του τάδε συντρόφου θα επαναληφθεί,γιατί το ανέχτηκα εκείνη την πρώτη φορά.Το ξέρει.Είναι ταυτόχρονα η ευκαιρία του να το ξανακάνει και η δική μου ευκαιρία να ξανατιμωρηθώ γιατί μου αξίζει.Για σκέψου το κι έτσι//
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Originally posted by RainAndWind
    Δεν έφαγα καμία σφαλιάρα από συντρόφους μου,γιατί έφαγα αρκετές στα παιδικά μου χρόνια και χόρτασα,δεν ήθελα άλλες.:P
    :P

Ειναι αξιοθαυμαστο παντως Rain, το γεγονος οτι δεν επεσες στην παγιδα της ψυχαναγκαστικης επαναληψης, της αναζητησης δηλαδη συντροφων και συναναστροφων που αναπαραγουν την κακοποιηση που εχει εσωτερικευσει κανεις απο τα παιδικα χρονια του ακομη. Μπραβο σου που κρατησες τετοιες ισορροπιες μεσα σου.
    "When you're looking for something specific, your chances of finding it are very bad.
    Because, of all the things in the world, you're only looking for one of them.

When you're looking for anything at all, your chances of finding it are very good.
    Because, of all the things in the world, you're bound to find some of them."

Senior Member
    Δεν έγινε αυτόματα oboro.Πέρασα από ένα σωρό σκατολοίδια κι εγώ,όπως όλοι όσοι θέλησαν να διδαχτούν το ελάχιστο έστω από όσα τους κληροδότησαν συμπεριφορές άλλων,που είχαν έλεγχο στη ζωή τους.Πέρασα και μία κατάθλιψη.Αυτή να δεις τι μεγάλος δάσκαλος που ήταν.:P
    Και είμαι ακόμη στο δρόμο,δεν τέλειωσε,ποτέ δεν τελειώνει,πάντα μαθαίνεις κάτι νέο για σένα που δεν ήξερες,δεν το διδάχτηκες,δεν το έβλεπες έτσι.Βασικές γνώσεις όμως,όπως το δεν κάθομαι να τις τρώω,τις αποκτάμε.Τώρα για λεπτομέρειες,στον ειδικό μου,χαχαααα
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Page 3 of 3 FirstFirst 123