Results 16 to 30 of 35
-
04-07-2015, 19:17 #16
να στο πω απλα να το καταλαβεισ γτ ειδα το κομαντο τωρα και χαρηκα η που θα γινει κομαντο και θα ζησει οπωσ θελει οπωσ γουσταρει με την τρελλα τ την οποια θα αποδεχτει και δε θα τον νοιαζει τι κανουν οι αλλοι και καποιεσ στιγμεσ θα πεφτει αλλα θα ξερει και να σηκωνεται
η που θα τον εχεισ με ημιμετρα στο σπιτι και θα ζησει μια χλιαρη ζωη απο την καφετερια στο σπιτι ετσι δε θα παθει τιποτα στο εγγυωμαι αυτο κανουν ολοι
αμα γινει κομαντο εχει παρα πολλα να παθει και να μαθει τοσα που ουτε φανταζεται οτι υπαρχουνε και κυριωσ μιλαμε για αρνητικεσ εμπειριεσ
αλλα καποια στιγμη θα τα βρει με τον εαυτο του και θα πει εκανα οτι μπορουσα μονο με τον εαυτο του θα τα βρει με κανενα αλλο ουτε με σενα αμα αρχισει τισ τρελλεσ εσυ μπορει να τον διωξεισ απο το σπιτι για να κανεισ τη ζωη σου γτ θα σε πηγαινει πισω αλλα αυτοσ θα εχει την ευθυνη τ εαυτου του θα χει κανεισ τη δουλεια σ σα μανα
ελπιζω κατι απο ολα αυτα να σε βοηθησει και να ακουσ τον ηρακλη γτ εγω δε θα μαι εδω για παντα καποια στιγμη θα φυγωΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 04-07-2015, 19:19 #17
καλυτερα να τραγουδαω μ φαινεται παρα να μιλαω
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-07-2015, 19:21 #18
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
04-07-2015, 20:02 #19
05-07-2015, 11:53 #20
φιλε iraklis το seroquel και το geodon δεν επηρεαζουν τοσο πολυ σεξουαλικα.
επισης στα σεξουαλικα επηρεαζεσαι περισσοτερο στην αρχη και μετα ξανανεβαινει και η ορμη και φτιαχνει και η αναδρομη εκσπερματιση (ετσι λεγεται).
απο οτι ειχα δει σε ενα φορουμ αγγλικο υπαρχει και ενα φαρμακο αντικαταθλιπτικο το οποιο διορθωνει την αναδρομη εσπερματιση.
retrograde ejaculation λεγεται νομιζω η παρενεργεια ψαξτο στο google.
Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
05-07-2015, 12:00 #21
μεταξυ μας η κακομεταχειριση, προσβολες, κριτικη και καταπιεση προκαλουν σχιζοφρενεια.
το λενε και η γιατροι αμα υπαρχει εντονη κριτικη απο την οικογενεια, τους γονεις ή τα αδερφια, στο σχολειο ή αλλου τρελαινεσαι....
Δε φταιμε εμεις...
Και οταν παρεις φαρμακα ειναι σαν να εχεις πεθανει γιατι δε μπορει να σκεφτεις καν σωστα.
Ουτε τον εαυτο σου δε μπορεις να σκεφτεις πως ηταν πριν παρεις τα φαρμακα.
Τα φαρμακα μας κανουν ηλιθιους και ακομα περισοτερο αβουλους.
Οι αλλοι οδηγησαν τον αλλον να τρελαθει, αυτος κανει την επανασταση του και μετα τον φλομωνουν στα κατασταλτικα γιατι σκεφτονται μονο τον εαυτο τους οι γονεις και δε θελουν να σπαταλησουν χρονο και αγαπη να ασχοληθουν με το παιδι τους.
Η λυση ειναι να φυγει το παιδι απο το περιβαλλον της οικογενειας και να μαθει να καταλαγιαζει γρηγορα την οργη του.
Να την εκδηλωνει αλλα να μην την κραταει αιωνια μεσα του, αλλα με το περασμα της μερας να φευγει.
Τρελαινεται ενα παιδι οταν οι γονεις του δεν το αγαπανε και δεν ενδιαφερονται για αυτο και ουτε εχουν σοφια και ικανοτητες να το αναθρεψουν.Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.
05-07-2015, 16:23 #22
05-07-2015, 18:19 #23
συμφωνώ maos. Μόνοι μας είμαστε με μυαλό από μπαταρία δε θυμόμαστε πως ήμασταν και μας φέρονται άσχημα. Αντιδρούμε για αυτό και μας δένουν με κατασταλτικές ουσίες.
Κάθε φορά που έλεγα να φύγω μακριά από τους δικούς μου στο ψυχιατρείο κατέληγα ως δια μαγείας. Άσχημο πράμα.
Τώρα πάω στο ψυχοδιαγνωστικό του ΚΕΘΕΑ για διπλή διάγνωση (εξάρτηση μαζί με ψυχική ασθένεια) και έχει υσηχάσει το κεφάλι μου. Πρώτων γιατί συζητάω με την ομάδα ότι γουστάρω χωρίς φόβο και δεύτερον πηγένουν οι γονείς μου στην ομάδα συγκενων. Τους έχει αλλάξει πολύ ΔΕΝ ασχολούνται καθόλου μαζί μου πλέων. Άσε που έχω να πάρω φάρμακα κάνα μήνα και έχει καθαρίσει το κεφάλι μου, οι μυες μου χαλάρωσαν, αδυνάτησα, έχω αντοχές , εκσπερματόνω κανονικά και πολλά άλλα
06-07-2015, 17:40 #24
Kαταλαβαίνω το άγχος και την αγωνία σου για το παρόν και το μέλλον του παιδιού σου.Είναι βασανιστικό να το βλέπεις να υποφέρει και να αλλάζει η προσωπικότητά του βυθιζόμενος στον φανταστικό του κόσμο.
Δεν υπάρχει εύκολη λύση στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά η εισαγγελική θα έπρεπε να ήταν η ύστατη λύση στο πρόβλημα.Πρέπει κατα την γνώμη μου να εξαντλήσεις την πειθώ σου να επισκεφτεί έναν ψυχίατρο όσο το δυνατόν το συντομότερο.Συμβουλεύσου κάποιον ειδικό στο πως να τον χειριστείς.Είναι δύσκολο πάντως να τον πείσεις.Όσο διάστημα περνάει η βλάβη ίσως γίνεται μεγαλύτερη και ο χρόνος ανάρρωσης πιο μακρύς.Το ότι υποτροπίασε δεν είναι και τόσο καλό γιατί ξαναγυρνάει στο μηδέν και η δόση που ίσως λάβει αυτή τη φορά να είναι μεγαλύτερη για να τον πιάσει καθώς ο οργανισμός συνηθίζει στην προηγούμενη.
Θέλει και λίγο τύχη,να βρεις έναν καλό γιατρό που θα προσαρμόζει την δόση σε συντήρησης ώστε να μειώνονται οι παρενέργειες των φαρμάκων.Ιδανικό αποτέλεσμα θεραπείας δεν υπάρχει καθώς κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και έχει διαφορετική εξέλιξη.
Τα σωστά φάρμακα στη σωστή δόση,η επίγνωση του προβλήματος από τον ασθενή και η προσπάθειά του να ξανακερδίσει την προηγούμενη ζωή του είναι βασικοί παράγοντες για μια καλή ανάρρωση..
Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti
06-07-2015, 21:12 #25
γενικα ειναι δυσκολα τα πραγματα αλλα ρε παιδια οχι ψυχιατρειο.. τουλαχιστον οχι ακουσια.. σε ακουσιες νοσηλειες σε δενουν σε κακομεταχειριζονται και σου προσβαλλουν την υπαρξη
εκανα ενεσιμο για δυο χρονια αλλα δεν εφτανε και επαιρνα και χαπια αποτελεσμα?? πολλα κιλα και σταδιακη επιδεινωση.. συμφωνω με το σκεπτικο του και γω τα εχω κοψει η εχω αλλαξει τις δοσολογιες μονη μου αλλα δεν "αρεσε" στους αλλους και νοσηλευτικα. το οτι δεν σε εμπιστευεται το βρισκω λογικο αφου θες να παιρνει τα φαρμακα που τον καθηλωνουν τον νυσταζουν του βαζουν κιλα.. καλυτερα να συζητησετε και να του πεις για ενδεχομενο εκουσιας νοσηλειας...
06-07-2015, 21:33 #26
Εσωτερική σήψη μαζί σου, κανένας λογικός άνθρωπος δεν θέλει να μπει το παιδί στο ψυχιατρείο!! Απλώς είναι η ύστατη λύση, δεν συνεργάζεται, και είναι στην οξεία φάση της ψύχωσης!!!!!!! Που σημαίνει ότι υποφέρει το ίδιο, ίσως και πιο πολύ από το να μπει στο ψυχιατρείο, αν μπει όμως, και τα δύο, και η ψύχωση και το ψυχιατρείο θα είναι προσωρινά!!!!! Ενώ αν δεν μπει θα υποφέρει για πάντα! Σίγουρα είναι καλύτερα με εκούσια νοσηλεία, αν όμως δεν δεχτεί; Κι εγώ έχω πολλή κακή εμπειρία από τα χάπια, δεν έχω λίμπιντο, δεν νιώθω ευχαρίστηση για τίποτα, νιώθω "άρρωστη" συνέχεια, έχω πάρει ένα σωρό κιλά, αλλά δεν τα κόβω, γιατί δεν θέλω να είμαι τελείως εκτός πραγματικότητας!
06-07-2015, 21:37 #27
@πιλ με το ψυχιατρειο δεν πιστευω οτι φευγει η ψυχωση ισως σε βοηθα περισσοτερο να το αποδεκτεις τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα
06-07-2015, 21:46 #28
06-07-2015, 21:50 #29
αγαπαω εσωτερικη σηψη γτ εχει στυλ και σεξαπιλ
https://www.youtube.com/watch?v=nkfua7a9OM8Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
06-07-2015, 21:53 #30
αγαπαω πιλοου γιατι ειναι ομορφη
https://www.youtube.com/watch?v=Od46RFBw7GEΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))