Δεν με εξιτάρει το γυναικείο σώμα αλλά...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Junior Member

Δεν με εξιτάρει το γυναικείο σώμα αλλά...

Αρχικά να σας πω ότι είμαι νέο μέλος και έκανα εγγραφή αποκλειστικά για να ρωτήσω για το θέμα που έχω επειδή δεν ήξερα που αλλού να απευθηνθώ. Ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός για τον λόγο αυτό, όποιος θέλει να γράψει την γνώμη του θα τον παρακαλούσα να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο.
    Νομίζω ότι δεν εξιτάρομαι αποκλειστικά από ένα γυμνό γυναικείο σώμα, ούτε από την επαφή μ' αυτό...
    Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Περίπου στα 17 προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή για πρώτη μου φορά με ιερόδουλες. Και οι 3 φορές που δοκίμασα ήταν αποτυχημένες. Με λίγα λόγια δεν ήρθα σε στύση. Οι φίλοι μου τότε μου έλεγαν ότι δεν είναι φυσιολογικό και ότι υπάρχει πρόβλημα με την στύση μου κάτι το όποιο δεν ίσχυε ποτέ αφού όταν αυνανιζόμουν όλα ήταν κανονικά. Τότε δεν ήξερα τι να κάνω, είπα ότι ήταν λόγου άγχους και δεν ασχολήθηκα. Μετά από σχεδόν 1 χρόνο γνώρισα την κοπέλα μου με την οποία ήμασταν μαζί για 2 χρόνια. Όλα ήταν κανονικά, κάναμε έρωτα 5-6 φορές την εβδομάδα. Πολλές φορές ερχόμουν σε στύση ακόμα και με ένα απλό φιλί. Πριν από 5 μήνες χωρίσαμε, αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπήρξε τίποτα στην σεξουαλική μου ζωή και έτσι πήρα την απόφαση να δοκιμάσω πάλι σε ιερόδουλη πριν λίγες ημέρες θεωρώντας ότι τότε που είχα πρωτοδοκιμάσει ήμουν πιο μικρός, ήταν η πρώτη μου φορά με γυναίκα και υπήρχε άγχος. Πλέον με κανένα απολύτως άγχος έγινε πάλι το ίδιο. Ενώ ήταν κουκλάρα ότι και αν μου έκανε δεν ένοιωθα τίποτα. Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν με εξιτάρει το γυμνό γυναικείο σώμα αλλά με εξιτάρει μια γυναίκα όταν νοιώθω πράγματα για αυτήν. Το συζήτησα πάλι με τους φίλους μου και μου λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο για έναν άντρα.
    Έχει κάποιος άποψη για το θέμα ή παρόμοια εμπειρία?

Banned
    Αν δεν πήγαινες σε ιερόδουλες θα ήσουν ο ιδανικός άντρας για μια γυναίκα χαχα, σοβαρά μιλάω.

Banned
    τι της θελεις τις ιεροδουλες δε μπορω να καταλαβω για να δοκιμασες κ να ταν απτυχια σημαινει οτι δε το εκανες γιατι το ηθελες αλλα απο περιεργεια τι παει να πει οτι ηταν κουκλαρα αυτο δε λεει απολυτως τιποτα..
    αλλα αυτο με βαζει σε καπιες υποψιες..
    μηπως θα ερεθιζε το ακριβως αντιθετο δηλαδη καπια μετριου προσωπου που εχει ωραιο σωμα?
    επισης μπορει να σου ακουστει καπως εξωφρενικο σαν προταση αρχικα αλλα μπορει να σε ερεθιζαν 2 γυναικες μαζι
    η μπορει να σε ερεθιζε μια γυναικα που ειναι
    σα..σανιδα..
    τις κουκλαρες παντως ξεχασε τες δεν κανουν για σενα
    το τι ειναι φυσιολογικο κ τι ειναι δε σε εξυπηρετει σε απολυτως τιποτα ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
    αποκλειεται να μη σε ερεθιζει καμια γυναικα για ολους υπαρχει κατι αντιστοιχο...

Senior Member
    μια χαρα εισαι απλα θελεισ οικειοτητα που ναι λογικο
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Junior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Αν δεν πήγαινες σε ιερόδουλες θα ήσουν ο ιδανικός άντρας για μια γυναίκα χαχα, σοβαρά μιλάω.
    Αν δεν είχα πάει σε ιερόδουλες δεν θα το είχα διαπιστώσει ποτέ αυτό χαχαχα...

Senior Member
    ε αρα τ λεσ και μονοσ σου εισαι μια χαρα φυσιολογικοσ

Junior Member
    Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    τι της θελεις τις ιεροδουλες δε μπορω να καταλαβω για να δοκιμασες κ να ταν απτυχια σημαινει οτι δε το εκανες γιατι το ηθελες αλλα απο περιεργεια τι παει να πει οτι ηταν κουκλαρα αυτο δε λεει απολυτως τιποτα..
    αλλα αυτο με βαζει σε καπιες υποψιες..
    μηπως θα ερεθιζε το ακριβως αντιθετο δηλαδη καπια μετριου προσωπου που εχει ωραιο σωμα?
    επισης μπορει να σου ακουστει καπως εξωφρενικο σαν προταση αρχικα αλλα μπορει να σε ερεθιζαν 2 γυναικες μαζι
    η μπορει να σε ερεθιζε μια γυναικα που ειναι
    σα..σανιδα..
    τις κουκλαρες παντως ξεχασε τες δεν κανουν για σενα
    το τι ειναι φυσιολογικο κ τι ειναι δε σε εξυπηρετει σε απολυτως τιποτα ΑΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙΣ.
    αποκλειεται να μη σε ερεθιζει καμια γυναικα για ολους υπαρχει κατι αντιστοιχο...
    Το θέμα είναι ότι κατά κάποιο τρόπο δεν με εξιτάρει η εξωτερική εμφάνιση αλλά το τι νοιώθω για την γυναίκα που πάω να κάνω κάτι. Όποτε δεν έχει σημασία το πως είναι εξωτερικά που είπες. Δεν ψάχνω απαραίτητα λύση, απλά θέλω να μάθω αν έχει διαπιστωθεί κάτι παρόμοιο σε άλλους άντρες και αν ερμηνεέυεται αυτό το φαινόμενο με κάποιον τρόπο από ψυχολόγους. Μπαίνω στον κόπο και ασχολούμε με αυτό το θέμα διότι όσο έψαξα στο διαδύκτιο είδα ότι οι άντρες εξιτάρονται σωματικά, όχι εγκεφαλικά. Επίσης δεν βρήκα σε κανένα φόρουμ παρόμοια θέμα ώστε να βρω κάποια απάντηση.

Senior Member
    μαλλον ειναι το τι θελεισ αμα θελεισ επικοινωνια κλπ παει εγκεφαλο
    αμα δε θελεισ επικοινωνια ελκεσαι σωματικα
    ειναι σημαντικο τωρα αυτο και προβληματιζεσαι;

Banned
    απλά θέλω να μάθω αν έχει διαπιστωθεί κάτι παρόμοιο σε άλλους άντρες και αν ερμηνεέυεται αυτό το φαινόμενο με κάποιον τρόπο από ψυχολόγους
    τωρα δημοσια τι θες να σου απαντησω? >< οτι υπαρχουν αλλοι οι δεν υπαρχουν αλλοι?
    εσυ τι λες να εισαι το μονο εν ζωη ον στο πλανητη γη που του συμβαινει αυτο? απο οτι φαινετε βαση στατιστικων στοιχειων καπως χλωμο το βρισκω να συμβαινει αυτο..
    αγορι μου τη ζωη σου την διαχειριζεσε εσυ δε τη διαχειριζονται αυτοι που δινουν ερμηνιες για τους αλλους
    τωρα εσυ μπορει να σαι καπια ειδικη περιπτωση αντρα που να τον εξιταρει το πνευμα κ οχι το σωμα τωρα εσενα τι σε ενδιαφερει τι κανουν οι υπολοιποι επειδη ακους τους φιλους σου που σου λενε οτι πηγανε σε μπορντελο κλπκλπ δηλαδη πρεπει να πηγενεις κ συ για να μη λειψει ο μαρτης απο τη σαρακοστη ενα τετιο πραγμα? μαλον δεν ειναι κ τοσο καταληλοι αυτοι οι φιλοι σου για σενα φαινετε να μιλανε αλλη γλωσσα μπορει ομως να ναι γνωστοι σου.

Senior Member
    ενοειται οτι συμβαινει και σε αλλουσ αυτο οπωσ λεει κι ο απο πανω και συμφωνω

Senior Member

Junior Member
    Ίσως να έχετε δίκιο και να δίνω σημασία στο θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος. Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε και μου απάντησατε.

Member
    Που βλέπεις το περίεργο δε μπορώ να καταλάβω! Απλά είσαι ένας άνθρωπος "εγκεφαλικός" που λειτουργείς με το συναίσθημα. Ασε τι σου λένε οι φίλοι σου, το γεγονός ότι είσαι διαφορετικός απο αυτούς δε σε κάνει μη φυσιολογικό. Μερικές φορές οι καλοθελητές με τις διάφορες απόψεις μας τρελαίνουν... μην το ξανασυζητήσεις καν μαζί τους, δε χρειάζεται. Οταν νιώσεις έλξη για ένα αλλο κορίτσι όλα θα πάρουν το δρόμο τους!

Junior Member
    Έτσι ακριβώς είναι και το αγόρι μου, ενώ δεν έχω ιδιαίτερα σέξυ εμφάνιση (πιο πολύ παιδική θα έλεγα), λέει ότι τον ερεθίζω πολύ περισσότερο από οποιαδήποτε θεά με σωματάρα, επειδή μ έχει ερωτευτεί για τον χαρακτήρα μου και το μυαλό μου, και τον πιστεύω γενικά. Φυσιολογικό το θεωρώ, δεν πρέπει ντε και καλά όλοι οι άντρες να είναι κτήνη, σαφώς και μετράει το στναίσθημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgosmagg7 View Post
    Αρχικά να σας πω ότι είμαι νέο μέλος και έκανα εγγραφή αποκλειστικά για να ρωτήσω για το θέμα που έχω επειδή δεν ήξερα που αλλού να απευθηνθώ. Ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός για τον λόγο αυτό, όποιος θέλει να γράψει την γνώμη του θα τον παρακαλούσα να διαβάσει ολόκληρο το κείμενο.
    Νομίζω ότι δεν εξιτάρομαι αποκλειστικά από ένα γυμνό γυναικείο σώμα, ούτε από την επαφή μ' αυτό...
    Λοιπόν, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Περίπου στα 17 προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή για πρώτη μου φορά με ιερόδουλες. Και οι 3 φορές που δοκίμασα ήταν αποτυχημένες. Με λίγα λόγια δεν ήρθα σε στύση. Οι φίλοι μου τότε μου έλεγαν ότι δεν είναι φυσιολογικό και ότι υπάρχει πρόβλημα με την στύση μου κάτι το όποιο δεν ίσχυε ποτέ αφού όταν αυνανιζόμουν όλα ήταν κανονικά. Τότε δεν ήξερα τι να κάνω, είπα ότι ήταν λόγου άγχους και δεν ασχολήθηκα. Μετά από σχεδόν 1 χρόνο γνώρισα την κοπέλα μου με την οποία ήμασταν μαζί για 2 χρόνια. Όλα ήταν κανονικά, κάναμε έρωτα 5-6 φορές την εβδομάδα. Πολλές φορές ερχόμουν σε στύση ακόμα και με ένα απλό φιλί. Πριν από 5 μήνες χωρίσαμε, αυτό το χρονικό διάστημα δεν υπήρξε τίποτα στην σεξουαλική μου ζωή και έτσι πήρα την απόφαση να δοκιμάσω πάλι σε ιερόδουλη πριν λίγες ημέρες θεωρώντας ότι τότε που είχα πρωτοδοκιμάσει ήμουν πιο μικρός, ήταν η πρώτη μου φορά με γυναίκα και υπήρχε άγχος. Πλέον με κανένα απολύτως άγχος έγινε πάλι το ίδιο. Ενώ ήταν κουκλάρα ότι και αν μου έκανε δεν ένοιωθα τίποτα. Έτσι κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν με εξιτάρει το γυμνό γυναικείο σώμα αλλά με εξιτάρει μια γυναίκα όταν νοιώθω πράγματα για αυτήν. Το συζήτησα πάλι με τους φίλους μου και μου λένε ότι δεν είναι φυσιολογικό κάτι τέτοιο για έναν άντρα.
    Έχει κάποιος άποψη για το θέμα ή παρόμοια εμπειρία?
    Αυτό είναι φίλε μου. Απλά η εποχή μας το κάνει να δίχνει αφύσικο. Τι πιο ωραίο πράγμα να σε εξιτάρει αυτή που νοιώθεις κάτι γι αυτήν και όχι μια ιερόδουλη. Μακάρι να το είχα και εγώ αυτό. Μη φρικάρεις.
    Με το μέτρο που κρίνεις θα κριθείς * Καλό κάνεις, κακό κάνεις στο κεφάλι σου γυρνάει...

Page 1 of 2 12 LastLast