Results 1 to 3 of 3
-
14-07-2005, 23:34 #1
KATATAKTHRIES-METAPTYXIAKO STHN PSYXOLOGIA
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧ.ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ. ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΤΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ.ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ,ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΤΛ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΣΟΕΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ? ΑΛΛΙΩΣ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ?ΤΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΗ!ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- 18-07-2005, 17:10 #2
asximi26, Καλησπέρα! Είμαι απόφοιτος τμήματος ψυχολογίας Παντείου γι\' αυτό και δεν γνωρίζω τι συμβαίνει με το αντίστοιχο τμήμα της φιλοσοφικής. Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι οτι αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να συνεχίσεις τις σπουδές σου στην ψυχολογία και να εγκαταλείψεις το τομέα της εκπαίδευσης δεν θα πρέπει να σε βασανίζει το αν είναι δύσκολο ή αν είσαι ικανή να τα καταφέρεις. Κατά την ταπεινή μου γνώμη από την στιγμή που πέρασες απο τον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, μπορείς να τα καταφέρεις οπουδήποτε! Αυτό που θα πρέπει να σε απασχολεί είναι το επαγγελματικό σου μέλλον που κακά τα ψέμματα στην πατρίδα μας, ειδικά για την ψυχολογία, έχει πολλά κακώς κείμενα! Μπες στο site του πανεπιστημίου(www.uoa.gr), βρες τα τηλ απο τις γραμματείες των αντίστοιχων τμημάτων, προπτυχιακών και μεταπτυχιακών, πάρε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι και μην κολλάς πουθένα! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μετρήσεις τα + και τα - και όποια απόφαση και αν πάρεις να την στηρίξεις με αποφασιστικότητα. Στον δρόμο θα χρειαστεί συχνά να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου ανάλογα με τα δεδομένα. Σημασία έχει να μην διστάζεις με τον φόβο μήπως πάρεις μια βιαστική ή λανθασμένη απόφαση. Αυτά και συγγνώμη για την μακροσκελή απάντηση αλλά επειδή κι εγώ είμαι γενικά αναποφάσιστη, έχω χάσει πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να καταλήξω στο πιο σωστό. Ξεκίνα και θα δεις στην πορεία! Καλή τύχη!
18-07-2005, 23:14 #3
se eyxaristw poli
eilikrina eyxaristw gia tis symboules. sxetika me to provlima tis epaggelmatikis apokatastashs ston tomea ths psyxologias, to kserw poli kala oti ta pragmata einai dyskola. na sou pw thn alitheia o logos pou thelw na akolouthisw tok klado ths psyxologias den einai gia na to eksaskisw kai epaggelmatika. ayti thn periodo exw mia arketa kali douleia kai den exei kamia sxesi oute me ti filologia pou teleiosa i opoia de mou aresei kiolas! o logos pou thelw na mpw sthn psyxologia einai kathara epeidi mou aresei poli kai thelw na diavasw kai na mathw pragmata panw se ayto ton klado! ligo pswnio e?!! se eyxaristw gia ola,tha to kinigisw kai an mpw telika tha sou pw!! filia! thanks
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία