Δεν μπορω να βρω πια κοπελα για σεξ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 102
    Senior Member
    Quote Originally Posted by victimoffate View Post
    Μας βγάζετε τα ..... για να μας κάτσετε. Θέλετε το ένα, θέλετε το άλλο, θέλετε το παράλλο και μετά λέτε: «Είμαι κουρασμένη, δε θέλω !» Και τί είμαι γω κοπέλα μου ; Μπαμπάς σου να σου παίρνω και να σου δίνω ;
    Ξένη και πάλι ξένη. Τουλάχιστον η ξένη είναι συνειδητοποιημένη και ξέρει τη δουλειά της. Βεβαίως εισπράτει και τον ανάλογο σεβασμό και εμπιστοσύνη.
    Δε θα το αναλύσω άλλο. Είσαστε απλά ελλεηνίδες.

ΥΓ: Μιλώ γενικά, όχι προσωπικά.
    η γυναικα και ο αντρας και καθε ανθρωπος ειναι πανω απ'ολα ανθρωπος και οχι ΔΟΥΛΑ για να κανει τη δουλεια της.
    Δεν εχει καμια υποχρεωση καμια γυναικα στον αντρα/συντροφο για να "κανει τη δουλεια της".
    Δε σου κανει τη χαρη να ειναι συντροφος σου, αλλα θελει κ ειναι κ οτι κανει το κανει επειδη το ΘΕΛΕΙ κ οχι επειδη ειναι ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ.
    Ολα αυτα λοιπον δε τα κανει για να εισπραξει τιποτα , δεν εχουμε προβλημα επιβεβαιωσης και ανασφαλειας για να εισπραξουμε σεβασμο και εμπιστοσυνη.

Παντως εχεις πολλα επιχειρηματα, ναι το ελλεινιδες ειναι τρανο επειχειρημα , πλουσιο λεξιλογιο με παιδεια σοβαρη απο πισω.
    Επιμένω πως σου χρειάζεται σουηδέζα :)

Senior Member
    γκοθλυ εσενα ιντερνετικη κανταδα σου εχω κανει;θεσ μια γτ εισαι απο τισ παλιεσ μου συμπαθειεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    γκοθλυ εσενα ιντερνετικη κανταδα σου εχω κανει;θεσ μια γτ εισαι απο τισ παλιεσ μου συμπαθειεσ
    elis ειλικρινα το εχω χασει λιγο με τα ονοματα κ δε θυμαμαι ποτε ειχαμε μιλησει. μηπως ειχες αλλο ονομα?
    δεκτη η ιντερνετοκανταδα παντα! :P

Senior Member
    αγαπω γκοθλυ γτ τι φανταζομαι καπωσ ετσι
    https://www.youtube.com/watch?v=jqoHPzqUkZo

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gothly View Post
    elis ειλικρινα το εχω χασει λιγο με τα ονοματα κ δε θυμαμαι ποτε ειχαμε μιλησει. μηπως ειχες αλλο ονομα?
    δεκτη η ιντερνετοκανταδα παντα! :P
    δεν εχουμε μιλησει ποτε περα απο κατι αποψεισ που ανταλαξαμε πανω σε θεμα που ουτε θυμαμαι απλα μου χεισ αφησει συμπαθεια
    και να σ πω δε ξερω και γιατι κι εσυ κι ο γουιστρον ο εταιροσ μικροσ τοτε τ φορουμ τωρα μεγαλωσατε κι οι δυο

Senior Member
    Quote Originally Posted by pillow View Post
    Ελις πες μας τα επιχειρήματά σου.......Τα δικά μου για το γεγονός ότι είναι καλύτερο οι γυναίκες να έχουν εξουσία είναι το αυτονόητο! Ότι τόσα χρόνια οι άντρες είχαν την εξουσία μας έκαναν ότι ήθελαν και έβγαιναν και από πάνω! ;) Ήταν οι περισσότεροι μες στην τρελή χαρά και το βλέπεις ακόμη και τώρα ότι κάποιοι είναι, ψάχνουν μόνο για σεξ, αφού όλα τα άλλα τα έχουνε λύσει!! Με το να έχουν εξουσία οι γυναίκες τουλάχιστον διεκδικούν τα δικαιώματά τους........:mad:

Ε , μα πιλλοου , θα το πω , κι οτι γινει !! η διαφορα των γυναικων με τους ληστες ? οι ληστες σου ζητανε τα λεφτα η την ζωη σου , οι γυναικες σου ζητανε και τα δυο .........

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ε , μα πιλλοου , θα το πω , κι οτι γινει !! η διαφορα των γυναικων με τους ληστες ? οι ληστες σου ζητανε τα λεφτα η την ζωη σου , οι γυναικες σου ζητανε και τα δυο .........
    Εγω ειμαι μαζι ακομα με την εφηβικη μου σχεση.Εγω τοτε ημουν 17 και εκεινος 22 εχουν περασει 12 χρονια και τα 4 τελευταια ειμαστε αρραβωνιασμενοι και ζουμε μαζι και τα παμε παρα πολυ καλα! δωξα το Θεο ειμαστε αγαπημενοι και ευτυχισμενοι παρ'ολο της δυσκολιες που φερνει η ζωη.Ποτε δεν του ζητησα λεφτα μονο αν ηταν μεγαλη αναγκη για κατι σοβαρο οπως φαρμακα η ενοικιο και παντα του τα επεστρεφα οποτε μπορουσα.Οσο για τη ζωη του, του εχω πει το εξης ''καλυτερα να εισαι μακρια μου και ευτυχισμενος και υγιης παρα μαζι μου και δυστηχισμενος και αρρωστος''.

Billaros, αν η μόνη έγνοια σου είναι να απαυτώσεις θα δυσκολευτείς να βρεις. Θα πρέπει να καταφευγεις είτε σε πόρνες ειτε σε απεγνωσμένες (που δεν βρίσκουν για κάποιους λόγους αντρα) είτε σε ιδιαίτερα χαζές. Αλλιώς θα τη βγαζεις με αυνανισμούς. Το ότι άλλοι βρίσκουν ευκολα για το σεξ ειναι απλα ενα αυθαιρετο συμπέρασμα σου. Εκτός κι αν εχει πατώσει η κοινωνία μας σε τόσο υπερβολικό βαθμό και δεν το έχω πάρει είδηση.
    γιάννης

Banned
    Αν θεωρείς ότι σου παίρνουν τη ζωή σου μην κάνεις σχέση...........Όσο για τα λεφτά, τι να πω! Είσαι πολύ δίκαιος με όλες τις γυναίκες βλέπω..

Senior Member
    Αν θεωρείς ότι σου παίρνουν τη ζωή σου μην κάνεις σχέση...........Όσο για τα λεφτά, τι να πω! Είσαι πολύ δίκαιος με όλες τις γυναίκες βλέπω..

Bullet και pillow , δεν καταλαβαινετε ποτε καποιος αστειευεται ? ειδικα εσυ πιλλοου , αμεσως ναρπαχτης !!! πλακα κανω βρε , δεν θα το καταλαβεις ποτε ?
    Εμενα ολες ( σχεδον ) οι σχεσεις μου ηταν ικανοποιητικοτατες , καμμια δεν ζητησε τα λεφτα της πισω !! γι αυτο και εχουμε ακομη φιλιες σχεσεις .

sorry! δεν το καταλαβα οτι αστειευεσαι.

Banned
    Bullet και pillow , δεν καταλαβαινετε ποτε καποιος αστειευεται ? ειδικα εσυ πιλλοου , αμεσως ναρπαχτης !!! πλακα κανω βρε , δεν θα το καταλαβεις ποτε ?
    Εμενα ολες ( σχεδον ) οι σχεσεις μου ηταν ικανοποιητικοτατες , καμμια δεν ζητησε τα λεφτα της πισω !! γι αυτο και εχουμε ακομη φιλιες σχεσεις .
    Με κάποια πράγματα δεν κάνουν πλάκα, γιατί θα βρεθούν αμέσως κάποιοι να πουν, α, το λέει και ο Μαγκάιβερ, έτσι είναι, οι γυναίκες τα θέλουν όλα, και ειδικά τα λεφτά....πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά τα πράγματα, αφορούν υπολήψεις και συμπεριφορές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Bulletproof View Post
    sorry! δεν το καταλαβα οτι αστειευεσαι.

Bullet , εσυ εισαι ηπιων τονων , και χαιρομαι να βλεπω ανρωπους να εχουν βρει το ταιρι τους απο τοσο νωρις .

Senior Member
    Με κάποια πράγματα δεν κάνουν πλάκα, γιατί θα βρεθούν αμέσως κάποιοι να πουν, α, το λέει και ο Μαγκάιβερ, έτσι είναι, οι γυναίκες τα θέλουν όλα, και ειδικά τα λεφτά....πιστεύω ότι δεν πρέπει να παίζουμε με αυτά τα πράγματα, αφορούν υπολήψεις και συμπεριφορές.

Ελαχιστα πραματα δεν σηκωνουν χιουμορ , πιλλοου , για μενα το χιουμορ ειναι τροπος ζωης , γιαυτο και την εβγαλα σχετικα καθαρη με την 10ετη κτθλψη μου . Αμα δεις τα θεματα που εχω ανοιξει ( καμμια 60αρια , τοτε δεν ησουν εδω ) , κανενα δεν αφορα την κτθλψη μου , την αντιμετωπισα με αρκετες δοσεις χιουμορ , πλην 2 ετων που ειχε βαρυνει πολυ , αλλα κατα τα αλλα , την εβγαλα στο ποδι !!ποτε δεν παραπονεθηκα .

Senior Member
    το εχετε σοβαρεψει πολυ το θεμα βρε παιδια, ενα τρολλ ανοιξε ενα θεμα για να ασχολειθει κοσμος και ο ιδιος δεν μιλαει καν :P
    το ξεκινησαμε απο πως θα βρει ο τυπος να γ@μισει, φτασαμε στην ισοτητα των 2 φυλων και καταληξαμε στο τι ζητουν οι γυναικες

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast